» »

Doom III

Doom III

««
15 / 25
»»

Clone ::

Eni pa ful dnarja za tele igrce zmečete tukej gor 8-O Res mate vsi neke Radeone 9800 pa tm 2500+ CPU-je, dobri ste ni kej

cole-22 ::

Pri meni ni bilo na tem beta FIXu nobene razlike clo čisto isti rezultat sem dobil.Im pa 200 pik manj na 3d marku;( Tko da dokler nebo kakšne vidne izbolšave jih nebom imel gor!:\

BlackHole ::

Ej, naj mi en pove, če je ta igra kaj dosti boljša od tegale videa, ki ga je nekdo na tem forumu par strani nazaj linkal. Ker če je to to, potem igra ni vredna zastonj dolpotega, kaj šele inštalacije.8-O

korenje_ver2 ::

po 15 urnem igranju sem prisel do konca brez gljufij. cisto na koncu je na ciglu onzaka ID s skrito sobo (ce kdo dvomi v moj dosezek). timedemo demo1 mi da 49 fps. nastavitve so medium pri 1024x768 resoluciji.

no zdej pa k bistvu.
ta spil je tolk bedn, dolgocasen in kratek, da me je kr srat prijel ko sm vidu ceno 50 dolarjev. se soldier of fortune 2 izpred dveh let je boljsi po uzitku igranja. v glavnem grafika ni nic boljsa kot pri farcry. vse kar delas je to da hodis po hodnikih. pot je samo ena in na poti vse kar delas je da ubijas posasti. posasti skoraj da nimajo inteligence. v primerjavi z igro farcry je doom3 tak poraz na vseh nivojih. v doom3 ne mores niti ogledala unicit. vse je neunicljivo razen posasti. sicer sem zasledil da se da premikati neke skatle po tleh. sam logika je tko slabo narejena, ce porines skatlo v drugo skatlo, se kr naenkrat blokira. v igri ni nobenih prerenderiranih video posnetkov.
igralni nasvet:
na zacetku mi je blo vse pretemno, zato povecajte svetlost v opcijah, sicer bo sam tema
ko boste ubijal unga vezga bika ka da soulcube, morate ubit tiste posastke z lucmi, potem pa strelat v tisto modro nad bikom. soulcube vam povrne zivljene ko ga uporabite. ubije vse posasti razen bossov. tipka q za to...

v glavnem spil niti ni tolk dobr. tudi vizualno je na slabi ravni. pac preprosto ni velik za videt pri hoji po hodnikih. razen ko prides v pekel, je prostor malo vecji.

aja pa tega ubijete z soulcube. prvo ga morate raniti. bfg uporabte da ubijete posasti okrog vas. tako izmenjujte bfg in bazuko.

Zgodovina sprememb…

zile ::

korenje_ver2: Če si na marsu, pod njegovo porvšino, pa res ne more bit vse z rožicami in zelenjem postlano ;)

flisko ::

pretemn in mi ni všeč.Tolk pompa za tak s*it igro.lp

rap3r ::

A mi lahko en lepo razloži kako zagnati benchmark, vem da morm v konzolo upisat timedemo demo1, samo konzole mi ne rata pržgat...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

MrX ::

korenje, najbrž grafika res ni boljša od farcry če igraš na medium ali pa mogoče še manj :D

MrX ::

rap3r: alt+ctrl+~

Keyser Soze ::

Pa dejte mal screenshotov nalimat tukaj. Tistih na ultra super duper kvaliteti, da vidimo če je res tako spektakularno.
OM, F, G!

PARTyZAN ::

Pa btw z tem ko si dal bolj na svetlo si pokvaru vzdušje...

Tr0n ::

UpsetChaps Doom III Mini Guide. Nekaj cool tweakov.

Oblivion ::

Tisti demo sem pobral iz futuremark foruma. Ne znam ti povedat o kvaliteti, sam igrat je dosti boljse kot tisti video. Sploh pa zvok, nc ne strka, in igra sama tece dosti bolj tekoce. Pa ce pravis da imas zastonj dolpoteg, v cem je problem? Sej ce ti ni uredu jo lahko zbrises, ali pac?

Edit: Nekaj screenov sm naredu na 1280x1024 ter 4xAA. Nekdo je omenu naj damo kaksno sliko gor.
Slike

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oblivion ()

AtaStrumf ::

Sem probal še na 1280x1024 in grafika končno zgleda mal bolj spodobno in niti ne šteka kaj dost več kot prej na 1024x768. Res je pa tudi da sem vmes reštartal mašino in nisem laufal nič razen doom-a 3. Vklopil sem še FPS in mi kaše nekje od 30-50 FPS, s tem da pade tudi pod 20. Igrat se da, samo je nadležno občasno zatikanje, ni pa kritično.

AXP2,2|R9800Pro|512DDR400DC

Imam še eno windows XP inštalacijo, ki je čist frišna, samo so gor stari Catalysti 4,3 in najnovejši 4,27 Forceware, pa mi je Doom 3 zaštekal, tako kot eni pravte, da vam, samo mi je pa občutno gladkeje laufal kot na zabasanih winsih, ki jih upor. vsak dan in imajo Cat 4,4 in Forceware 3.13.

Urajmal ::

Zanima me isto kot WhiteWolf-a na prejšnji strani, če še ima kdo podobne probleme z zvokom, ki začne po nekaj minutah igranja hreščat v igri? Zvočna je Soundstorm na nforce2 čipovju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Urajmal ()

Zheegec ::

Tad3j: Isto se je meni dogajalo s starimi nForce driverji v skoraj vseh igrah.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vikking ::

korenje_ver2: katero težavno stopnjo si naštimu si, ko si nabijal doom 3?

Zanima me tudi če imaš slab zvočni sistem doma al kaj, da nisi uživu?

globoko grlo ::

no ja, resnici na ljub, blodenje po hodnikih je u pizdy, pa vseen če carmak to nardi al pa kdo drug. Pa ne vidim poante, da moraš zombije&stuff strelat v temi, koji ti je kurac met super duper teksture ingrafiko, če morš v temi nažigat, kr neki, pa tak hype je bil okrog tega, komi čakam HL2

drgač ma pa na 2500+, 512 rama, 9800pro, nič navito 33 fps v demo1 na 1024 high, na ultra pa 23 fps

Zgodovina sprememb…

WhiteWolf ::

To z zvok men jebe kljub temu, da imam zadnje gonilnike za nforce.

swar ::

Zdej ste vsi vidl da je Carmack ne bebc da ni vecjega in kar je korenje_ver2 napisal drzi vsaka beseda.Da en omenjam da tok crnine k ma doom3 pa tok gnilo laufa ,...Kaj sele ce bi se dogajal to nekje na prostem zunaj kot far cry?Multiplayer?WTF?Se pacman ma bosi multiplayer >:D

Urajmal ::

Ma sranje to men dela z novimi drajverji ... Sam se mi je že prej to dogajalo pri FarCryu pol pa je naenkrat nehalo ... Vse druge igre delajo normalno :O

Jochaan ::

jst sem pa opazu da so texuture na stenah, tleh, škatlah, računalnikih ZELO SLABE !!!
Igram na 1024*786 in high detail tk da ne vem ka je to...

Drugač človki so fajni, glede tekstur in ekefti tut.

Za igro samo pa lahko rečem : " "
ja točno tako NIČ, ker je škoda besed, pa taka pričakovanja kot so bila ...
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

Tilen ::

Tukaj viidmo npr. kolk je dooma v hlacah, skozi resetke lahko spraznimo vse kar imamo vendar pod nami bo se bo se kr veselo grickanje slisalo. ;((
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

flisko ::

jaz igram na 1280*1024 in na maximum vse ,pa nič ne šteka,mam pa x800pro pa p4 navit.

krho ::

- še nisem videl toliko BSODjev kot pri zagonu D3
- ko mi že uspe zagnati špil, je vse tako temno kot v rogu;((
- zakaj za vraga se morajo ugasniti vse luči, takoj ko pride na sceno kak pošastek potem pa se strelja čisto na slepo
- RAZOČARAN sem do amena.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zheegec ::

Upam da tega še ni bilo, ravno probavam, kakšni so efekti;
KLIK!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Se je komu zgodilo da bi se mu v sobi "Alpha Labs4" Tisti premicni most (ki se vrti) okoli in ti omogoca prehod iz ene na drugo stran ustavil? Meni se je namrec to zgodilo zdaj pa ne vem al je to bug al kaj, stal pa sem vmes med tistim fixnim delom in tistim ki se vrti.UStavilo pa se je tako da gledam v steno zdaj in ;(( ne morem cez na drugo stran. Shranjujem z autosave zato bo piz****** ce bom zdaj moral od zacetka! pls help!

Tilen

Besede mojstra JCja o Doom III.

http://slashdot.org/comments.pl?sid=116699&cid=9876672

I am extremely proud of Doom 3. I think it is the best game we have ever made, and it exceeded all of my expectations. That is a rather trite phrase, but it is literally true -- I had a good set of expectations for how the game would turn out based on the technologies that it was built on, and it wound up being just plain better than that.

We think a lot of people will like it.

I don't follow gaming message boards, because, at its best, entertainment is going to be a subjective thing that can't win for everyone, while at worst, a particular game just becomes a random symbol for petty tribal behavior. This slashdot story is about as close as I want to go...

Amidst all the various Doom ports and expansions, we are starting up on our next game. It will have a new rendering engine, which will be keeping me busy for a while, but the only other thing we are saying for now is that it won't be a sequel to any of our previous work. We have a really solid team that did a lot of maturing through Doom's development, so I have high hopes that it won't be another four year odyssey.

swar ::

Za nas atijevce so izdal catalyst driverje 4.9 beta ,ki naj bi bili optimizirani za doom3, toplo priporocam ker se fpsji kar lepo povecajo.Dobr tweaking guide je tud na tem naslovu
http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/Do...
Jest sem iz 640@low 20fps prsu na 1024@low 26 fps average,max pa 45fps.Lahk igram tud na 800@medium.

Airskull ::

ALIEN3001 jst sem to že učeri probal in zadeva deluje super, prej sem igral na 640*480 in low detail, no zdaj mam pa na 1024*864 na medium detail in zadeva nič ne šteka.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

Po tistem "extract" modu zavzeme doom skoraj 4 GB8-O 8-O ! zdaj grem probat ;)

jRk0 ::

folx, kaj torej lahko clovek pricakuje z bartonom (210x10,5 2205) (rami 2-2-3-7) in r8500 @ 300/310 ? :)

bo treba se malo radeoncka spravit k sebi:)
You fuck up once, you loose two teeth.

ali3n ::

jrk0 - ti sam užgi po peklenščkih! delal bo, občasno se mal zatakne, sam ni panike.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

AtaStrumf ::

Tilen uporabi no clip al pa kej v tem smislu in poleti čez. Sej verjetno so iste fore za cheat-e kt v alphi.

korenje_ver2 ::

sobe.jpg

sobe.jpg

uf tega je pa kr nekaj ;) si moral bit pa hiter da si tole v 12h porihtal :P jaz sm navajen da vsak koticek premaknem in posvetim :P tk da jaz ne morem to tak hitro hehe :)

Aja pa tam sem preletel preko like AtaStrunf said. :)

Tista crna vdova ali whatever ... aaaa ceprav je punca me nekak ne privlaci ... niti malo :)

Dr_M ::

btw keri driverji so kej uporabni za gf4???
jest mam se 45.23...pa use skp zelo pocas dela.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Hammer ::

@Dr_M najnovejši.

Probaj tiste, ki so bili nujno potrebni za Alpha & Beta verzije.

41.09

Obvezno najnovejsi 61.77. Ni razloga, da jih ne bi namestil.

Tisti, ki se odpakirali .pk4 fajle boste s tem dosegli ravno nasproten efekt.

Post od Robert Duffyija.

http://www.shacknews.com/ja.zz?id=8302661

Actually this will greatly reduce performance in almost all cases.

Just FYI

robert...

Jah nevem ne, pri meni se je izbolšalo 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cole-22 ()

Mr.B ::

Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

LapD ::

Hm glede unga tweaka. Pravjo da se najbol pozna razlika če maš slab procesor pa kr vredu rame pa solidno grafično. Baje da tisti ki majo okol 3giga proce res nebojo cutli razlike. Nevem no men je pomagal edin nalaganje levelov se je se podaljsalo igra pa tece bol gladko s tem da nisem spreminjal nastavitev...skregano z logiko :D

Eden easter egg. Pri zadnji sobi namesto da po ozkih poteh greste do zadnjega bossa, zavijte v nasprotno smer. Prisli boste do id Software logota na steni.

Ko vstopite boste prisli do PDA, ki vsebuje e-maile od id Software zaposlenih. Nekaj slikic :).

hyphh ::

Čeprav je Mulltiplayer v DooM3 čist v Pi:::;(( ..,,me zanima če je ze kdo spilal online::

.::HyperThReAdeD MiXtUre::.
::P4 2.4@2.9GhZ::1GB DDR333 RaM::SaPhIrRe RaD9800NP@PRO/410/390::

Ja jst sm ga že igral!Pa mi ni niti slab niti dober1Nekje umes:|

borchi ::

za tiste, ki bojo morali čakat, da spravijo native linux verzijo skup, bi lahko za silo tut tole pomagalo:

l'jga

Fury ::

Zacetek je ful ful ful ful hud! Ko si se not v efektih in grafiki in vsemu. Pol rata pa precej monotono :|

Neki me je pa ibr zmotil: Pol sem zacel opazat bedno fiziko k so jo tok hvalil (to me res ibr mot) - eno skatlo ogromno skatlo porines ob mini stozec in se vse ustav. Fuknes granato med skatle (ki jih lahko porivas rocno - ampak samo vsako posebi, ker cim se zabijes v drugo je konc pa tut ce sta 2kg sam skup tezki) in skatel sploh ne odnese stran!?

Skratka - sprva briljantno, nato le navadna nabijacina...
Multiplayerja pa ne morem komentirat ker nisem igral se :)

DarwiN ::

Imam Audigy2+Creative 7.1 in pravi da mi speakerov ne najde in da naj preverim v control panelu..Mislim ,katastrofa,tega ni nikjer drugje.sploh se pa ne mislim ubadat ker že vidim da je sranje .
Pa kaj se to grejo za en hec ,da moraš nanovo špil zagnat če hočeš da ti upošteva spremembo grafičnih nastavitev..eh

Waste of words , they shoud have named it SHIT 3 .!
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
««
15 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half-Life II (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Igre
1693124084 (3560) oo7
»

Doom 4 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

659124264 (39551) SoundBlaster
»

6800 gt sparkle (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
696573 (5567) jest10
»

Quake IV or 4

342453 (1295) Tilen
»

NV35 ali GeF FX 5900 Ultra (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
585277 (4567) Ahiles

Več podobnih tem