» »

Half-Life II

Half-Life II

««
3 / 34
»»

Tr0n ::

Na http://aixgaming.com/ imate polno HL2 movijev in trailerjev. Za download potrebujete BitTorrent P2P klient.

Fury ::

http://www.t-bag.dsl.pipex.com/halflife...

FAK HUDO EJ :) Mene bolj navdusuje kot doom3 movie :) ceprov ne graficno (ni sicer slab sploh) ampak kot igra :)

Tr0n ::

FireSpit ::

Neverjetno mislim, da imamo hudo konkurenco proti Doom 3.
Burn, bleed all the lives of life,
ascend to The sky.

(sic) ::

FireSpit:

Narobe misliš.
Fuck you all!!!

Tr0n ::

Kar se tice igralnosti in zgodbe je definitivno zelo mocna konkurenca.

Highlag ::

Video izgleda zares impresivno, (link of Fury-ja) ne sicer grafika ampak interaktivnost z okolico. Sovražniki pa tudi neizgledajo preveč neumni :D .

Komaj čakam.

Ste videli kako reklamo dela za to igrico Ati? :D

Fury ::

ce bi mogel izbirat in bi bil:

a) ljubitelj uzivantskih, single player spilov z zgodbo in pocasno a napeto in takticno akcijo bi kupil HL2 :)
b) ljubitelj quake serije in bil nor na totalno nabijaske spile kjer samo strelas da vse pada in udrihas brezglavo po vsem kar leze in gre bi kupil doom3 :)

ker pa sem vmes bom DLjal oba in kupil tistega, ki mi bo boljsi :) in (sic) verjemi da je HL2 HUDA HUDA konkurenca doom3.. vsaj tam okol bozicka.. ko bojo kupval na veliko.. ne bojo vsi obeh kupval.

flipflop ::

A ni bilo najprej rečeno,da bo HL2 za nvidio,sedaj pa naenkrat optimized za ATI (poglejte na www.ati.com>:D )

R33D3M33R ::

Tole postaja vedno bolje, kooomaj čakam!!!!!! :D
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

(sic) ::

Fury:

(sic) verjemi da je HL2 HUDA HUDA konkurenca doom3.. vsaj tam okol bozicka..

Noben od naju ne prerokuje, torej bo treba počakati in izvedeti :)

Samo mislim, da bo D3 veliko bolje uspešen kot HL2, ker je to legenda, ki oživi v najboljši podobi. Half Life ima tudi že kultni status med gamerji, venda je id še vedno id. Sicer pa sem si danes ogledal vse te posnetke pa me ni posebej navdušilo. Interaktivnost z okolico? Kako pa vemo,da to vse ni bilo skriptirano - tista aksicja pa to. Saj so lahko naredili takšne predmete, ki jih da interaktivno uničevati, postavili samo tam kjer "se kaj dogaja". Grafično me ni navdušil (razen vode, ki res zgleda lepo), animacija me tudi ni navdušila (še vedno hodijo kot, če bi metle pojedli). Na splošno me tehnično ni navdušil (vsaj ne do pol take mere kot D3 E3 trailer), če pa bo zgodba kul pa bomo videli.
Fuck you all!!!

Ahiles ::

HL2 pride 30 septembra torej z bozicnim nakupom ne bo nic. Za doom3 je pa vec datumov vendar 2 ki sta najbol vrjetna 15.11 in 10.12 (sam bi stavil na 10.12 10 obletnica dooma1).

M4TECH ::

Glede GamePlaya se mi zdi Half Life za razred boljši od Doom III.:) Igre od ID Software že od nekdaj slovijo po neoriginalnosti in vdelajo v igre že 300 krat videne prizore.
btw
Igro igraš da se zabavaš in tukaj ima največjo moč Gameplay.

(sic): ti pa nea bluzi z takimi izjavami.Zaradi tvoje trme boš zamudil obilico vrhunskih iger (HL2,STALKER,...) Doom III NI naj in nikoli ne bo naj igra vse časov,.... čakam comment8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M4TECH ()

flipflop ::

Moj komentar: ne moreš reči da DOOM III ne bo boljša od HL2 ali obratno,ker še nobene nisi igral. Alpha verzija se seveda ne more šteti za celo igro.8-)

(sic) ::

Kako bi bil jaz srečen, če bi kdo od teh "pametnih "človekov"" bral moje poste.

M@tech:

Jaz nisem rekel, da je HL2 ali STALKER slabši oz. da je Doom boljši po gameplyu. Jaz sem govoril iz tehničnega vidika. In iz tega vidika imam tudi prav.

Glede GamePlaya se mi zdi Half Life za razred boljši od Doom III.

In TO ti sklepaš iz tistega trailerja? Kako pa veš, da to niso vse bili skriptirani dogodki. Npr. ko monitor pade iz mize in mu reče naj pazi?

Igre od ID Software že od nekdaj slovijo po neoriginalnosti in vdelajo v igre že 300 krat videne prizore.

Aja zato pa so njihove igre ene najbolj prodajanih iger vseh časov... Tega pa nisem vedel.

Prvič kot prvič so njihove igre NAJBOLJ ORIGINALNE kar so lahko. Kako? Ker je John Carmack IZUMIL FPS (prvoosebne streljačine) in VSI DRUGI so to OD NJEGA SKOPIRALI! Če je že kdo tu neoriginalen potem je lahko to samo HL2 (ker je tudi FPS). Toliko o neoriginalnosti.

Zaradi tvoje trme boš zamudil obilico vrhunskih iger (HL2,STALKER,...)

Sem mogoče kdaj rekel, da STALKERja in HL2 ne bom igral?

Doom III NI naj in nikoli ne bo naj igra vse časov,....

Z tehničnega vidika JE, glede na gamplay pa bomo še videli.
Fuck you all!!!

tha_man ::

Podpišem se pod (sic)-ov post. Dodal bi le to, da novejše ID-jeve igre predvsem pešajo po zgodbi. Za časa Doom 1 in 2 je bla zgodba o vesoljčih ki napadajo zemljo in jih potem junak reši tako da vse pobije še nekako v redu (sploh ker je bla takrat bistvena novost sam način igre, torej FPS), sedaj pa je to zelo oguljeno. Doom 3 naj bi mel boljšo zgodbo, bomo videli... sm kar se tehnične dovršenosti in tehnične inovativnosti tiče, pa je ID vedno bil zmagovalec, in kot kaže bo z D3 spet.

Igralnost je pa odvisna od posameznika... nekateri pač obožujejo čiste nažigačine in jim so jim pač Doom, Quake in Serious Sam zakon, drugi damo malo več na raznolikost dogajanja in zgodbo, in so nam boljši Half Life in kompanija. Čeprav priznam da tud men včasih zapaše kaka čist brainless streljanka. Doom 3 pa bo zgleda ravno nekje vmes.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Ahiles ::

Serious Sam niti pod razno ne spada v isto kategorijo kot Quake, Quake2 in Doom3 ampak spada v kategorijo pod Doom1 in Doom2 le da z bolso grafiko.

tha_man ::

Meni se Quake, sploh pa Quake 2 ne zdita nič kaj drugačna po zasnovi kot SS. Pač hodi in streljaj z odpiranjem vrat... je pa res da je v SS več sovražnikov na kupu, podobno kot v Doomu.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Ahiles ::

In kva je drugace v HL hodis okol ter strelas. HL-Quake-Quake2-Doom3 so priblizno enak zasnovan na drugi strani mas pa Doom1-Doom2-SS kjer res ni drugega kot prides v en prostor kjer se pojavi 100 posasti in ti sam gumb drzis.

root987 ::

Ahiles: Ne ej, saj ni razlike med HL1 in Quake in ostalimi, ki si naštel.;(( Aja, razen ene pomembne stvari. ZGODBE!!! B3b3c
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

Ahiles ::

Weee ful je zgodba odprejo portal v drugo dimenzijo kjer so zlobni ETji weee kera cool zgodba. Se doom1 je mel enako zgodbo sam da so odprl v peku.

Ps.Prov l33t izpades svojo l33t pisavo.

root987 ::

Potem pa nisi doumev bistva zgodbe oz., če hočeš, načina kako je povedana. Od trenutka, ko ti začneš svojo odisejo, pa do konca, se ni NIKOLI kamera postavila v tretjo osebo. Vedno je v prvi osebi, in to, je bilo tisto. Ter seveda neprestan občutek da te bodo ubili, temni, klastofobični hodniki, itd.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Ahiles ::

Si ti zihr da o HL govoris?

"Ter seveda neprestan občutek da te bodo ubili, temni, klastofobični hodniki, itd." ?????

Si ti sploh koncal hl1 do konca???

Fury ::

pomoje se je v zadnem postu sarkasticno obracu na doom (1 ali 2 pa ne vem), ce se pa ni pol pa res ne vem kaj govori :)

root987 ::

Mnja, potem sta pa vidva tolik bolj hladnokrvna od mene. Ja, govorim o HL1. Saj veš tam, ko te na koncu čaka neku čudno/moteno/mutirano dete. Ok, glede hodnikov priznam da jih ni toliko, a so ostali deli. Pa kako ste lahko iz tistih kock v Doomu kaj razbrali? Vedno ko sem ga igral me je postil popolnoma, 100% hladnega.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Ahiles ::

Sklepam da bol malo pomladi stejes da govoris o kockah itd. Nekateri smo zaceli z zx48 in c64 in ko je doom prisel oz se prej wolf3d je blo to neki nevidenega do tistega casa.

HL me je pustil hladnega to ti dam res vendar sem zares igral sam do polovice nekje potem me je pa minil pa sem hotu sam se konc vidt cim prej(z kodam). In edini spili pri katerih nisem po polovici uporabu kot so bli id gajmi k te pritegne tolk v tisto atmosfero in v tem so pri id najbolsi. Zato dajem prednost id tud v primeru doom3 k vem da jim bo uspel kot se zmeri doslej. Vendar bosta oba spila vrjetno dobila 90-95% ocene.

Aja pa se to HL rata po polovici kr neki k jim je idej zmankal pa so rabl pac neki da zafilajo pa da o ET home planetu ne govorim sploh.

Zheegec ::

Id igre te pritegnejo? S čim pa - z grafiko?
Half-life te ne pritegne, Quake serija pa ima dobro atmosfero...lol, skoraj smešno:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

root987 ::

Da, za tiste čase je bil Doom (domnevno, ne bom potrdiv, ker takrat še nisem imel računala) bog i batina iger, a ti ga hvališ z zgodbo..."Odprla so se vrata v pekel, reši svet" je pa izvirna zgodba? A to je prepozna ura za te debate.../me go sleep now. |O Kot je rekel ALIEN3001, to je smešno...Aja, pa ko naslednjič praviš o igri kaj slabega, jo najprej preigraj - jaz sem preigral HL1, Opposing Force ter morda bom nekega dne še Blue Shift, vendar že vem konec tako da...Morda.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

flipflop ::

Pravkar videl DOOM 3 E3 video in komaj čakam da pride stvar ven.8-O

Dodatek: sem videl še HL2 video8-O :O . A je to lahko res,kar je na filmčku?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: flipflop ()

tha_man ::

Dejstvo je da ko si v Doomu ali Quakeu preigral eno sobo, si videl vse kar igra ponuja. Do konca igre se samo pojavi par novih sovražnikov, orožij in nove teksture na okolici.

Pri Half-Life-u se vedno nekaj novega dogaja, stopenj sploh ni ampak ga lahko neprekinjeno igraš od začetka do konca, zgodba pa je zelo 'kinematična', z mnogimi zapleti in razpleti, novimi forami, srečaš prijatelje, sovražnike, pasti vseh vrst, vidiš dogodke ki neposredno s tabo niti nimajo zveze ampak so samo del zgodbe... Pri IDjevih igrah tega preprosto ni. Mogoče bo v Doom 3 kaj drugače, ampak do sedaj so vse IDjeve igre po par stopnjah postale čisto rutinsko igranje, katerega edini razlog za nadaljevanje je bila radostna destrukcija, upanje da boš vidu kakega novega sovražnika in nazadnje končno sekvenco.

Half Life pa te vleče naprej z zgodbo ki se med igranjem razpleta in znova zapleta - to je bistvena razlika.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tha_man ()

(sic) ::

Hehe...

Je pa prav smešno tole. Vedno, ko je katera id igra pred izidom se najdejo ljudeki, ki na veliko in široko kritizirajo špil. Ko pa izide pa jim pade totalno pod kožo.

Id igre te pritegnejo? S čim pa - z grafiko?

A tebe grafika ne pritegne k igranju? Bi RES igral HL2, če bi izgledal kot HL1? Morda bi, vendar pa potem HL2 ne bi niti malo tako očaral kot, če bi imel takšno grafiko (ali še boljšo) kot jo bo imel.

Half-life te ne pritegne, Quake serija pa ima dobro atmosfero...lol, skoraj smešno

Meni je skoraj smešno to, da je tebi HL dober... Vsi id špili slovijo po izjemni atmosferi. Doom: baza na marsu, Quake: gothic trdnjava, Quake 2: space baza, Quake 3: space in gothic mape. Enim je všeč tole, drugim pa tisto... Brezveze se je odločati kaj je boljše, ker je popolnoma odvisno od tipa človeka. Že vnaprej povem, da bo Joker ocenil HL boljše kot Doom. Isto kot so Q3 ocenili boljše kot UT. Pa pojdite in poglejte koliko je Q3 serverjev in koliko je UT in se smejte.

Da, za tiste čase je bil Doom (domnevno, ne bom potrdiv, ker takrat še nisem imel računala) bog i batina iger,

Kako lahko sploh kaj govoriš o Doomu, če še tistega časa nisi imel PCja? Seveda te Doom ni tako presenetil, ker si ga verjetno igral (sklepam) po Duke3Dju in ti ni bilo več kul. Moraš pa vedeti, da ko je Doom izšel je to bilo nekaj popolnoma novega kar še ni bilo videno. Če pa ga še zdaj daš nekomu, ki ni igral nobene igre in niti ne ve kako kaj igre izgledajo, bo verjetno tudi zelo presenečen.

a ti ga hvališ z zgodbo..."Odprla so se vrata v pekel, reši svet" je pa izvirna zgodba?

Najbolj izvirna kar sem jih slišal! Veš mogoče boljšo?
Fuck you all!!!

Zheegec ::

Half-Life ima ZGODBO, a razumeš. Q3 nima ničesar čemur bi lahko kadarkoli rekel zgodba.
Če imaš pa eno mapo pa o atmosferi ne moreš govoriti... prideš do nekam, vidiš razmeasrjenega znanstvenika, potem pa tisto udarjanje po kovini ki te po lestvi pripelje do bitja ki lovi s sluhom... v Q3 imaš pa pač nasprotnike ki so vsi enaki kot ti, samo od skilla je odvisno vse skupaj. Sicer pa o tem da Doom ni bila revolucija (oz Wolf) sploh nisem govoril.

A tebe grafika ne pritegne k igranju? Bi RES igral HL2, če bi izgledal kot HL1

Seveda bi. Bi ti na XP2800+ in R9100 igral Imperialism (1), Master Of Orion2 in pa Starcraft? Po mojem nebi.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ahiles ::

ALIEN3001 in kasno zgodbo nej ima MP spil kot je Q3???????????.
UT ma zgodbo?
CS ma zgodbo?
DOD ma zgodbo?

HL ma skopirano in predelano zgodbo iz dooma in tko kot 90% spilov pac takrat ni blo tehnologije da bi jo drugace predstavl tko kot so jo. Razlika je sam v tehnologiji ter kako isto zgodbo 10x okol obrnejo mal spremenijo in zapakirajo.

HL sem prespilal tolk kot sem hotu dokler mi ni bedn ratal in sem sam tolk dokoncal da sem lohka vidu cel spil da mi pol en kekc ne more rect da nisem celga spila preigral. Nima smisla 20 ur spilat enga spila ce ti beden rata na sred. Na zacetku je sekal tiste par misij tm k do povrsja prides pa se par misij od tm naprej pol pa pocas skoz bol beden ratuje.

(sic) ja ampak cisto res se vsako igro od quaka naprej so govoril kasn crap pa nevem kva vse se ampak folk je pa igral in to ne malo. Sam bi se zmeri igral q3 ce nebi bla scena tolk bedna 99% casa TDM pa DM6 mapa kot da nebi blo se like vsaj 10 cool map. Pol grejo pa slovenci igrat ksn fajt v tujino je pa ksna druga mapa so pa v P****. Q2(dm1) in Q3(dm6) sta edine mape k so slovenci nadrkan.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ahiles ()

Tr0n ::

Zato pa jaz Rocker Areno III nabijam. Phun stuff :).

root987 ::

>Najbolj izvirna kar sem jih slišal! Veš mogoče boljšo?

Poleg HL1? Seveda, Hostile Waters. Bolj temačne in zapletene zgodbe po mojem mnenju ne boš našel.

>HL ma skopirano in predelano zgodbo iz dooma in tko kot 90% spilov pac takrat ni blo tehnologije da bi jo drugace predstavl tko kot so jo.

Ti si pa kekec...Skopirana in predelana zgodba Dooma...

>Kako lahko sploh kaj govoriš o Doomu, če še tistega časa nisi imel PCja?

Da, takrat ga še nisem imel. A prva stvar(pa verjameš ali ne - tvoja stvar), ki sem jo videl je bil Doom na prijateljevem računalu, nato pa, ko sem dobil svoje računalo, ga je posodil še meni, v poskusu da bi me spreobrnil v Doom navdušenca - ni mu uspelo. Jaz sem raje vztrajal na HL...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Fury ::

oba bosta carska no, dejte se sprjaznt :)

root987 ::

To ti pa dam prav...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

R33D3M33R ::

Tako se govori :D
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

M4TECH ::

(sic):
|O |O |O
>Kako bi bil jaz srečen, če bi kdo od teh "pametnih "človekov"" bral moje poste.
Bi bil jaz če ti nebi težil na slo-techu in narodu vsiljeval tvojih menenj o igrah,ki so itak slaboumne.

Pa še komentarje ki jih kopiraš in komentiraš so v sožitju z nekompresiranim sadjem iz Kopalnice.

DOOM III ni in nebo naj igra vseh časov.Take igre ni in je nebo NIKOLI. Ne pravim da igra nebo hit,nasprotno, vendar obstajajo mnenja ljudi (vsak ima različno) in to je posledica da ni NAJ NAJ igre.
Če pa se ti zdijo igre od ID-a dobre pa ne pomeni da so drugim tudi.
Ne pravim da so slabe, so kul vendar ne najboljše.
btw
Doom 3 demo je tudi skriptiran, al ne.
ORIGINALNOST:
Doom III ni originalen,izviren,... Rešuje ga grafika. Vse ostalo je že prežvečeno in obdelano. Če bi bila grafika "ono kao Splinter Cell" bi bila navadna igra.

No pa za zaključek; mislim da sem napisal zadosti pregledno da boš lahko komentiral z tvojim neznanjem in iz obupa dodal post k tej temi.

pusa8-)


Ahiles: To pa ti dam prav.Druge mape kot je Q3dm6 se v SLO ne igra. Sramota. Pa še Bot-igralcev kar mrgoli na serverjih.;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M4TECH ()

MrX ::

so fuckin what,če ne bo NAJ NAJ igra. men je že to dost da bo full grafično napredn! za zgodbo se mi pa itak ne jebe tok. doom pričakujem samo zato da se mi bojo solzile oči ko bom igral zaradi tok hude grafike, efektov, sence,itd.

jRk0 ::

Meni se bodo pa rosile oci, ko bom gledal diapozitive na svojem radeonu 8500...

vse prevec delajo igre z nevem kako grafiko, namesto da bi tudi igralnost se nardili. Mnogi spili so mi odlicni brez svinjsko hude grafike....
You fuck up once, you loose two teeth.

Marsovec ::

Ja pač morajo delat vsakič bolšo grafiko drgač bodo konzole prehitela PC-ja! Saj maš druge igre! Saj pa še delajo do zdaj vse igre na radeonu 8500!

Fury ::

jrko.. to je bla pa cudna izjava.. kar se mene tice nej 5 let samo grafiko forsirajo pol pa ko bo WOIW pa nej zgodbo nardijo.. ce drugace ne gre seveda ;) ce bi pa lahko oboje skup bi pa sekal :)

flipflop ::

Zgodba niti ni tako važna,bolj je vzdušje v igri,ki bo v DOOMu ziher odlično,še posebej v temi in slušalkami na glavi,ko se bo od nikoder iz teme privlekel tri metre velik monster>:D

(sic) ::

Bi bil jaz če ti nebi težil na slo-techu in narodu vsiljeval tvojih menenj o igrah,ki so itak slaboumne.

HAHA
In kaj je po tvoje vsiljevati mnenje? Če je nekaj črno in se najde en, ki govori da je belo in prvi hoče vsem dokazati, da ni belo - je to potem vsiljevanje mnenja? Ali dokazovanje resnice?
BTW: Še vedno nisem srečen, ker SPET nisi pravilno prebral mojih postov.

Pa še komentarje ki jih kopiraš in komentiraš so v sožitju z nekompresiranim sadjem iz Kopalnice.

Bi rekel, da ja.

DOOM III ni in nebo naj igra vseh časov.

POVEJ MI TI KJE SEM JAZ TO NAPISAL??? SI TI NEUMEN ALI KAJ?

Če pa se ti zdijo igre od ID-a dobre pa ne pomeni da so drugim tudi.

Odvisno kako gledaš. Če je igra dobra po gameplayu potem ni nujno, da bo vsakemu dobra. Če pa gledaš po kvaliteti pa za kvalitetno igro lahko mirne volje rečeš, da je dobra in noben ne more trditi drugače.

Doom 3 demo je tudi skriptiran, al ne.

Doom 3 demoja še ni. Alpha pa je v celoti bila narejena za predstavitev na E3 2002. In so jo naredili tako, da se igra po točno določeni poti. Vse je skriptirano, ker je bila igra narejena tako kot jo bo (je) Willits igral.

Nekaj glede skriptiranja;

Zdaj pa poglej tisto Half Life 2 predstavitev - vse kar on (tisti, ki igra zadevo igral - verjetno en izmed developerjev) počne v tistem (za lažje razumevanje bom rekel demo) demotu je lahko točno tako skriptirano. Recimo Doom 3 Legacy trailer - ko pinky demon pride v kopalnico/wc in raztrga čreva od tistega tipa. Ko si to prvič gledal si si mislil Wow, kakšen AI, je to bilo skriptirano ali je to AI? Razumeš kaj hočem povedati? Ko pa igraš alpho pa ugotoviš, da je treba biti na točno določenem mestu, da se izvede ukaz, da naj demon pride in raztrga tistega tipa. In točno tako se jaz počutim, ko sem si ogledal HL2 posnetek. Kaj pa, če je vse skriptirano? Heh, izgleda kot da ni - ampak tudi hellknight pri zadnji sobi v doomu izgleda kot, če ni skriptiran, ko te ubije.

Zato nisem preveč navdušem nad HL2 dokler ne vidim tega v akciji. Kako lahko sklepam iz tistega videa ali igralec igra po začrtani poti (kot D3 na E3 2002) ali pa sklepa odločitve kaj bo storil, kam bo šel...

Če gremo sklepat iz tistih posnetkov;

- AI je totalno zaustala - sovražniki kar stojijo medtem ko jih streljaš. Tudi, ko ubiješ njegove tovariša pol metra stran se niti za malo ne premakne.

- HL2 uporablja za simuliranje okolja shaderje, ki niso le shaderji ampak onjektu določijo tudi lastnosti kako se bo vedel. Npr.: les se zlomi, če vanj ustreliš. To ni nič novega, imaš v D3 tudi, le malo drugače je narejeno. Rezultat je isti.

- HL2 engine se zelo razlikuje od D3 in to je bilo vidno že po prvih skeniranih screenshotih - modeli (orožja) niso dajali senc. Tu lahko že mirno sklepamo, da HL2 engine ne ravna z modeli isto kot z okolico. V D3 ni važno, če je svet ali model, engine z VSEM ravna isto.

- HL2 uporablja Havok fizikalni engine - UT, Unreal in Splinter Cell tudi uporabljajo Havok, ki je v bistvu zelo močan, le v Unrealu se tega ne vidi. V UT2k3 pa je popolnoma neizkoriščen...


Moje mnenje: Half Life 2 se bo prodajal bolj kot Doom 3. zakaj? Ker ima velik mod community - saj idjove igre tudi imajo. Ampak, le čakajte, ko D3 izide in ko ga dobijo v roke ustrašene mame in krščanske (in druge) organizacije, ki nas poskušajo zaščititi (LOL). Če pogledate kako v Nemčiji gledajo na krvave streljačine (Q3, CS,...) potem si lahko predstavljate kaj bodo naredili še z D3.

Ampak id to boli k***c, ker niso takšni sellouti kot ostali...
Fuck you all!!!

Highlag ::

Ma kaj brezveze prepričujete en drugega kdo ima prav.

Vsak ima po svoje prav. :P

Mislim pa da ima vsaka igrica celo malo zgodbe pa naj bo še tako za lase privlečena.
Konec koncev so to samo igrice, ob katerih (vsaj jaz mislim tako:D ) bi se morali zabavati.
Saj nihče nikogar ne sili, da moraš kako igrico igrat. Če ti ne odgovarja, boš pač našel tako ki ti.

Tako nahitrico sta si pa Halflife in Doom precej podobna. Vsaj po zgodbi. Grafike pač ne moreš primerjati, ker sta pač bili narejeni v različnih časovnih obdobjih. Igranje je prav tako precej podobno. Sicer ima HL več interakcije z okolico, ki je žal v času Dooma ni bilo moče narediti / uporabiti?

V glavnem komi čakam na obe, no pa še na DeusX. :D :D
Upam, da me končni rezultat ne bo razočaral kot Unreal II.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Highlag ()

jRk0 ::

Kaj ti pa pomaga grafika, ce pa je igra totalno zanic?

Pol mas pa CS...Pa je huda igra, brez 8-O grafike...:)

Sicer pa je res potrebno met tudi dobro grafiko...ampak v nekaterih spilih pa spet pozabijo na optimizacije in bi lahko igra stokrat boljse letela, ko pa leti...
You fuck up once, you loose two teeth.

FireSpit ::

Od živega brezvezja več neveste, kaj bi pisal pa šinfate drug drugega joj joj..
To temo bi že lahko zaklenili, ker se veČ negre o Half-Lifu ampak o vsem drugem.
Burn, bleed all the lives of life,
ascend to The sky.

jRk0 ::

prav mas.

Od zdaj naprej se vsi lepo drzimo topica in govor je samo o hl2... za drugo se odpre nova tema.
You fuck up once, you loose two teeth.

(sic) ::

Hmm...

Bi kdo pogledal malo replyje... Meni se zdi, da je vse povezano z Half Life...
Fuck you all!!!
««
3 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18836411 (1111) D3m
»

Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5123348 (15249) LordTado
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12319104 (10450) tt2
»

The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16815832 (9906) Bor H
»

half-life2

Oddelek: Igre
281818 (1338) Ahiles

Več podobnih tem