Forum » Igre » Doom III
Doom III
cole-22 ::
Ok a je že kdo igral MP???Zdej jst nevem al so sami nOObi na netu al sm jst tolk dobr? 5 iger zapored sem zmagal stem, da sem umru v 5 igrah 1×!!!WTF Kr neki...
krho ::
@Darwin: Start/Settings/Control panel poišči Sound and audio devices Potem v zavihku Volume / okvir Speaker settings klikni na Advanced in tam nastavi kakšne zvočnike imaš..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Fury ::
Darwin - na novo mors pognat zato, ker je OpenGL tako narejen in pac so se odlocl, da bojo dovolil userju da sam ponovno zazene namest da bi se ti samo restartal za vsak kurac :)
Aja, glede zvoka na soundstorm - men tut odpoveduje pa mam najnovejse driverje :) Edini spil k mi serje s temi driverji :) Sej pol itak tm kliknes no pa yes pa delo.
Aja, glede zvoka na soundstorm - men tut odpoveduje pa mam najnovejse driverje :) Edini spil k mi serje s temi driverji :) Sej pol itak tm kliknes no pa yes pa delo.
krho ::
Furry ni samo nForce 2 chipset. Jest imam Audigy 1 pa mi isto zvok odleti.
Ta špil ima več bugov, kot jih je na travniku za našo hišo.
Ta špil ima več bugov, kot jih je na travniku za našo hišo.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
mesoreznica ::
OK sem že boljše volje. Sem mislil, da samo mene zajebava ta zvok.
Meni dela na 1024, Ultra High, 2x antialiasing. Zaenkrat gladko, bomo vidli kako bo naprej. Sem navdušen nad igralnostjo in malo razočaran nad grafiko. Sem še pa čisto na začetku.
LP
Meni dela na 1024, Ultra High, 2x antialiasing. Zaenkrat gladko, bomo vidli kako bo naprej. Sem navdušen nad igralnostjo in malo razočaran nad grafiko. Sem še pa čisto na začetku.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
Airskull ::
Tron mi smo napisal da un tweak deluje in ti nisi nč sprobav pol nam pa greš dajat linke da je ta tweak BS. Probi pol pa komenteri, ker zadeva deluje, kolk se je izboljšal sem pa že v prejšnjem postu napisu.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Tr0n ::
Airskull: Tisto je post od Robert Duffija, torej zaposlenega pri id Software ki verjetno bolje pozna igro, kot mi vsi tukaj :).
Tilen ::
Ampak ce meni dela s tem modom hitreje se prav poserjem na tiste izjave iz ID-ja ? In res dela hitreje. Vsaj pri meni.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
frudi ::
sem probal razpakirat pk4 datoteke, in rezultat - na fps-jih se pozna en velik nič (logično), loading časi pa so se podaljšali za od oka 50-100% (nič presenetljivega, ko pogledaš število razpakiranih datotek).
tudi famozni image_cachemegs pri meni nima ma baš nikakršnega vpliva.
edina stvar, ki mi je dejansko precej izboljšala delovanje, je zamenjava atioglxx.dll za tistega iz catalystov 4.9 (thanx rejzor!), kar mi je dvignilo avg fps v demo1 iz 42 na 47 (1024, high detail) pa tudi med igranjem sedaj manjkrat fps pade pod 30.
tudi famozni image_cachemegs pri meni nima ma baš nikakršnega vpliva.
edina stvar, ki mi je dejansko precej izboljšala delovanje, je zamenjava atioglxx.dll za tistega iz catalystov 4.9 (thanx rejzor!), kar mi je dvignilo avg fps v demo1 iz 42 na 47 (1024, high detail) pa tudi med igranjem sedaj manjkrat fps pade pod 30.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Tilen ::
JA ne vem ne, meni sicer loada enako hitro, res pa je da sem povecal resolucijo na 1024x756 na kateri prej nisem mogel igrati.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
car ::
a kdo ve v cem je fora tam pri communications sliki ko mors poslat tist transmission pa se ti pol un z ocali pojav na ekranu pa ti rece da ne poslat. A je kaka razlika pol naprej ki se spremeni ce posles ali ne posles sporocila.
Seveda se loading casi povecajo, ce odpakiras datoteke. Pri toliksnem stevilu datotek disk potrebuje dalj casa, da ustavi bralno glavo tocno tam, kjer mora in to se lahko opazi v igri, sploh ko se veliko stvari dogaja naenkrat. Na splosno je vecja fragmentacija.
Knjiznica zlib, ki jo uporablja id Software pa je izjemno hitra zadeva, ki zmanjsa razporeditev pomnilnika in podatkov.
Knjiznica zlib, ki jo uporablja id Software pa je izjemno hitra zadeva, ki zmanjsa razporeditev pomnilnika in podatkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
mchaber ::
rap3r kje se downloada Orca program k na microsoftovi strani ne dela Lahko mi pa kam uploadaš modificiran doom3.msi
EDIT: no če še kdo hoče videt MSejevo stran, tukaj je
EDIT: no če še kdo hoče videt MSejevo stran, tukaj je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mchaber ()
Martesan ::
Ojej. Igrca je ful dissapointment. Glede na to da sm biu HUGE q2 q3 fan sm mislu da id pac ne more zajebat, sam tale srot je pa krneki. Tk booooooring igrce ze dolgo nisem igral. Zgleda so sli sam na foro da bo igra hudo "strasna" ampak k jo igras 10 min ves ze vse fore, ki se potem pac tipicno cez cel spil samo se ponavljajo -> . Pa grafika resnicno ni bogvekaj, razen par ql lightning efektov in muzzle flash k je kickass je vse cist povprecno, zlo podpovprecne so pa teksture k zgledajo kot da so iz q1 vzete nekatere, bljek. Multiplayer je pa itaq ze od zacetka biu usojen na propad tak da o tem sploh nebi. Mah upam da dobi spil cimbolj porazne ocene in slab zasluzek da se id mal zamisli kaj hudica je delal 4 leta in nas z nasledno igro spet preseneti.
ajt
ajt
Enforcer, [MOb] - Members of besTeam
Zelo informativen forum post na shacku z vsemi trenutnimi informacijami o Doom III (optimizacija, mod, pomoc,...).
Teh Ubar Doom3 Helpar Thing!
Teh Ubar Doom3 Helpar Thing!
Dr_M ::
no jest sm extractu zdej tiste fajle, pa se popolnoma nic ni spremenilo. loading time je isto doooooollllggg.....sam spil pa tut nc hitrejs ne dela.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
cole-22 ::
ja to je res čist odvisno od računalnika!Meni recimo beta driverji niso nič pomagal (nekaterim so), mi je pa zato pomagalo, ko sem odpakiral tiste file
zile ::
Špil je fenomenalen. Z r9700 pro igram na 800x600 high, grafika je nora, zvok po moje še bolj. Fizikalni model je bolj bog, me pa ne moti preveč. Špilam skoz z maglitko , kombinacija tipk F in R je že rutina. Pač na Marsu v rovih in hodnikih pod površino, ni glih svetlobe na pretek. Jebi ga, ne more bit povsod vse z rožicami in lepimi travcami postlano... Malce moti, da se ti sovragi teleportirajo za hrbet , k pol gre pol živcev. Fajn je imet 5.1 malce bolj naglas, ker potem res doživljaš igro.
Folk, ne igrat z izklopljenimi zvočniki, hehe, chikens Ajde.
Folk, ne igrat z izklopljenimi zvočniki, hehe, chikens Ajde.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
GUFY ::
Mene pa zanima keri detonataorji so najboljši ( najhitrejši) za GF FX 5900. . Tudi sam sem testiral in imam samo 35.1 FPS pri 1024*768 na medium z grafo navito na 550/900 MHz detonatori so pa 56.12
Matev ::
jaz sem pa DOOM1 in DOOM2 igrov kot zmešan svoj čas
sedaj sem si pa za potešitev nostalgije
potegnu dol z neta DOOM1 z dodatno četrto stopnjo (ultimate doom) + potegnu dol DOOM2 z dodatnima dvema epizodama (TNT, EVILUTION)...
pa me nič več ne mika kaj preveč to igrat
bo treba res D3 dobit
sedaj sem si pa za potešitev nostalgije
potegnu dol z neta DOOM1 z dodatno četrto stopnjo (ultimate doom) + potegnu dol DOOM2 z dodatnima dvema epizodama (TNT, EVILUTION)...
pa me nič več ne mika kaj preveč to igrat
bo treba res D3 dobit
korenje_ver2 ::
jz mam athlon xp 3200+ in radeon9800pro z 4.7 catalyst gonilniki, pa mam 49 fps pri timedemo demo1. to je pri 1024x768 pri medium quality
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: korenje_ver2 ()
ru7 ::
Hmm, pravkar sem inštaliru špil in je ludo, some scary shit. Tko ponoč na slusalke ubija . Mesoreznica, kako se slisi na Zalman-ovih slisalkah? .
Špilam trenutno na 800*600 medium Q mensezdi. Nism se še igral z nastavitvami. Bomo jutr. Sistem: 2500+@2200, 512MB rama, GF4 128MB.
Špilam trenutno na 800*600 medium Q mensezdi. Nism se še igral z nastavitvami. Bomo jutr. Sistem: 2500+@2200, 512MB rama, GF4 128MB.
Poldy ::
Ravnokar sem prenehal z igranjem. Am, kot so že nekateri rekli - tema, slepo streljanje, hodniki, zaklenjena vrata in skriti ključi. Pismo, če že nisem 100 takih iger preigral... pa vse je neuničljivo.
Grafika je super. Sobe imajo veliko podrobnosti, le sence so od časa do časa preveč črne - v bistvu je bolje, da imate sence izklopljene. Ta igra je še najbolj primerna za tiste, ki imate grafične za 100k sit in več. Sosedovemu mulcu lahko na zelo dober način pokažete kako hud računalnik imate.
A je to bug, da granata skače kot skokica?
Grafika je super. Sobe imajo veliko podrobnosti, le sence so od časa do časa preveč črne - v bistvu je bolje, da imate sence izklopljene. Ta igra je še najbolj primerna za tiste, ki imate grafične za 100k sit in več. Sosedovemu mulcu lahko na zelo dober način pokažete kako hud računalnik imate.
A je to bug, da granata skače kot skokica?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
strictom ::
neki sm še pozabu prej vprašat- a je normalno da na athlonu 2600, radeon 9200, 512 ddr, deluje z največ 17 mogoče 18 fps
pa še neki- če so še kakšni driverji za to grafo, mam tiste z www.ati.com/support pa ne pomagajo dosti(malo vendar še vedno premalo)???
pa še neki- če so še kakšni driverji za to grafo, mam tiste z www.ati.com/support pa ne pomagajo dosti(malo vendar še vedno premalo)???
Se sem postam, k sem lih v komentar na novico replyu bebo :)
Ta doom je pac kot una 2 dooma - brezglavo nabijanje - tisto, kar je serious sam se 10x potenciral :)
Na sreco so dodal not neko izi zgodbo in par movijev ter logov, da mas kej druzga se za pocet in zna bit dejansko kul :)
Grafika je men zlo ql, zacetek je fantasticen, pol zacne padat in rata totalno monotono, ker niti movijev ni in nc (ful manj zgodbastuffa), hell je spet odlicno odlicen, pol pa bomo se vidl :)
Grafika nardi tut totalno hudo vzdusje in sploh cel ambient je totalno vesoljski, ceprav se zacne ponavljat, ampak a niso itak vsi kompleksi vecinoma podobni notr?
Skratka, ql, ampak pol k te pusti spil 2 ure sam nabijat po zombijih, brez da bi eno drugo stvar razn iskanja stikal delu je pa stala :|
Pa ne mi System Shock 2 (ena najbolsih igrc ever za moje pojme) v Doom 3 vpletat, ker to je cist druga stvar. Edin lahko bi bil SS3 z Doom 3 enginom - to bi znal sekat :)
AJA! Se glede MP:
Ce se da v MP isklopt stencil shadows in ce se bo dal z gammo vidt folk v senci (pomoje da ne ker je cist crno), pol ne bo cist nic drugacen kot Q3 - vsaj po enem moviju k sem ga vidu je obnasanje cist isto - strafe jumpi, rocket jumpi itd....
Ta doom je pac kot una 2 dooma - brezglavo nabijanje - tisto, kar je serious sam se 10x potenciral :)
Na sreco so dodal not neko izi zgodbo in par movijev ter logov, da mas kej druzga se za pocet in zna bit dejansko kul :)
Grafika je men zlo ql, zacetek je fantasticen, pol zacne padat in rata totalno monotono, ker niti movijev ni in nc (ful manj zgodbastuffa), hell je spet odlicno odlicen, pol pa bomo se vidl :)
Grafika nardi tut totalno hudo vzdusje in sploh cel ambient je totalno vesoljski, ceprav se zacne ponavljat, ampak a niso itak vsi kompleksi vecinoma podobni notr?
Skratka, ql, ampak pol k te pusti spil 2 ure sam nabijat po zombijih, brez da bi eno drugo stvar razn iskanja stikal delu je pa stala :|
Pa ne mi System Shock 2 (ena najbolsih igrc ever za moje pojme) v Doom 3 vpletat, ker to je cist druga stvar. Edin lahko bi bil SS3 z Doom 3 enginom - to bi znal sekat :)
AJA! Se glede MP:
Ce se da v MP isklopt stencil shadows in ce se bo dal z gammo vidt folk v senci (pomoje da ne ker je cist crno), pol ne bo cist nic drugacen kot Q3 - vsaj po enem moviju k sem ga vidu je obnasanje cist isto - strafe jumpi, rocket jumpi itd....
LapD ::
andrej ferk zahval se atlončku da sploh lahk igraš za kkšn fps več bo treba pa novo grafično ker z driverji neboš kej dost naredu
3p ::
No, pa še moje skromno mnenje: Eh. Povprečna med ok igrami. Grafika ni prav nič posebnega. Kaj me briga, če so uporabili to in ono, če pa je koncept iger, ki se dogajajo po nekih podzemnih labirintih bil pogruntan zato, ker takrtat niso mogli naredit zunanjega okolja. Šest sten pa par pajacov še že. Saj zadeva ni slaba, samo Far Cry jo je prehitel in povozil. Čakam na Stalkerja in Half-Life.
AtaStrumf ::
V konzoli (Ctrl+Shift+tilda) vpišeš com_showFPS 1 za FPS-je.
Sem šel dons mal na Gamespot.com pa so mu dal 8.5/10 oceno, kar se mi zdi dost bolj realno kot pa une zgodnje (po moje podplačane) po 94%. Me prav zanima kolk mu bojo dal v Joker-ju.
Sem šel dons mal na Gamespot.com pa so mu dal 8.5/10 oceno, kar se mi zdi dost bolj realno kot pa une zgodnje (po moje podplačane) po 94%. Me prav zanima kolk mu bojo dal v Joker-ju.
flipflop ::
Jst ji še toliko ne bi dal. Po dvajsetih minutah vidiš že vse kar se dogaja v špilu. Ne vem zakaj je ob vsakem napadu treba ugašat luči, tako da ne vidiš ničesar, pa kar od zadaj ti pride pošast čeprav si že vse ubil itd. Če daš pa brightness na več, pa še bolj pokvariš igro, ker ni več pravega vzdušja. Tisti alpha demo z E3-ja mi je bil dosti bolj všeč, sem pričakoval več od igre.
Urajmal ::
boych: com_showfps 1
sicer pa se ne postavite igre na negativno stran. Idjevci so delali predvsem na grafiki in zato se mi zdi, da zgodba res ni nekaj posebnega. Prav tako manjka dosti odprtih prostorov. Pač ne gre to tako hitro s programiranjem ...
sicer pa se ne postavite igre na negativno stran. Idjevci so delali predvsem na grafiki in zato se mi zdi, da zgodba res ni nekaj posebnega. Prav tako manjka dosti odprtih prostorov. Pač ne gre to tako hitro s programiranjem ...
Silikon ::
Ve kdo rešitev za odpravo štekanja zvoka? igram ene 10 min pol pa mi naenkrat zgine zvok
konfiguracija je
AMD xp2800
A7n8x plata
768 Mb rama
Radeon 9600 Xt 256 Mb
Audygy 2 na 5.1 zvočnikih
na 1204 x 768, high, 2xAA del 25-40 fps
konfiguracija je
AMD xp2800
A7n8x plata
768 Mb rama
Radeon 9600 Xt 256 Mb
Audygy 2 na 5.1 zvočnikih
na 1204 x 768, high, 2xAA del 25-40 fps
link_up ::
a je se kdo tako zelo razocaran?? jst sm po 1 uri igranja ze iskal cheate, ker se mi ni vec ljubilo ... igralnost je cisto na podnu, vsake toliko te res prestrasi, ampak vseeno je precej nerealno...5 posasti me klofa pri polnem armorju in healthu...jih postrelim in imam se vedno polovico armorja in healtha...svasta...grafika...proti farcry se blizu ne pride...
uglavnem igra je mene popolnoma razocarala
uglavnem igra je mene popolnoma razocarala
zdej pa s kritiko že mal pretiravate
res da bi mogl igro pokazat kakšnem mulcu da bi jo spluvu preden je izšla
in bi jo potem v red spravl
hmmm
po mojem so tudi jo
ampak so bili vsi tako navdušeni da so jo preveč spoštovali
očitno
res da bi mogl igro pokazat kakšnem mulcu da bi jo spluvu preden je izšla
in bi jo potem v red spravl
hmmm
po mojem so tudi jo
ampak so bili vsi tako navdušeni da so jo preveč spoštovali
očitno
ginekolog ::
Meni tudi igra ni všeč. V bistvu gre bolj za en interaktvni demo novega grafičnega pogona. Če nimaš vrhunske grafične pa jo je sploh brezveze igrat, ker je vsa fora v grafiki in nič v igralnosti. Joj, ko se spomnim na legendarni Deus EX 1 ...zakaj ne naredijo česa takega spet. ..
Divers do it deeper.
frudi ::
link_up, dvigni težavnost pa se potem pritožuj kako izi je... d0h. na veteran ti vsak udarec še najbolj osnovne pošasti ob polnem armorju pobere 10-20 healtha in če te tepe pet pošastkov naenkrat, te rešijo le še dobri refleksi :).
mimogrede, ker folk toliko primerja grafiko s farcry-jevo, sem se malo sprehodil skozi nekatere notrajne mape v farcry in poskusil primerjat grafiko z doomovo. in prišel do zaključka, da sploh ni primerjave - kar se notranjih map tiče je farcry podn proti doomu, plain and simple.
mimogrede, ker folk toliko primerja grafiko s farcry-jevo, sem se malo sprehodil skozi nekatere notrajne mape v farcry in poskusil primerjat grafiko z doomovo. in prišel do zaključka, da sploh ni primerjave - kar se notranjih map tiče je farcry podn proti doomu, plain and simple.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
a še kdo doom1 in doom2 igra???
napredek garfike v doom3 v primerjavi z enko in dvojko je strahoten
kaj bo čez pet z grafiko - si niti pomisliti ne upam
igralnost je pa v doom1&2 bila boljša
tako da se prihodnosti v igrah niti ne veselim več
vsaj če po doom3 sklepam
napredek garfike v doom3 v primerjavi z enko in dvojko je strahoten
kaj bo čez pet z grafiko - si niti pomisliti ne upam
igralnost je pa v doom1&2 bila boljša
tako da se prihodnosti v igrah niti ne veselim več
vsaj če po doom3 sklepam
napises v konzolo IDDQD al pa IDKFA pa ti napise:
Invalid command!
Your memory serves you well!!! (z mal delaya) :) QL :)
Invalid command!
Your memory serves you well!!! (z mal delaya) :) QL :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 119210 (1088) | wolverine22 |
» | Doom 4 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 118495 (33782) | SoundBlaster |
» | 6800 gt sparkle (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6250 (5244) | jest10 |
» | Quake IV or 4Oddelek: Igre | 2360 (1202) | Tilen |
» | NV35 ali GeF FX 5900 Ultra (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4924 (4214) | Ahiles |