» »

Half-Life II

Half-Life II

««
31 / 34
»»

Tilen ::

I told you...

Btw s kaksnim prepricanjem lahko reces, da ni celeron kriv? A si medtem mel not enga P4 2.6Ghz ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

AtaStrumf ::

WTF? nehaj se hvalt pa raj kak test poglej. Tukaj se ne učimo na pamet kolk FPS daje vseh 3598278 možnih kombinacij HW in grafičnih nastavitev.

georges, ti imaš tri probleme. Prvo imaš piratsko verzijo, drugič živiš v laži da je celeron dejansko procesor, tretjič imaš premalo RAM-a. Rešitev: kupi oroginal in naloži popravke, vrž tisto zmene od celerabe v najbližji koš za smeti in si kupi kak P4 in ga fajn navij in kot tretje nabav še 512 RAM-a, pa glej da bo v Dual Channel načinu, kakorkoli ti to tvoja plata in RAMi že omogočajo (4x256, 2x 512).

Mal update-a. CS sem poslušal nasvete in je res dost bolje sedaj ko ne sprajam, thanx :D. Žal pa sem bil prisiljen HL2 odinštalirat, ker drugače ne bom nikoli naredil tega zadnjega izpita in spisal diplome, buuuut I'll be back >:D.

georges ::

Nop. Ni kriv Celeron. Mal poglejte tuje forume, pa boste videli s čim majo vsi probleme pa tudi tisti z AMD 3200 64 pa za 6800 pa z 1G Rama pa jim vseeno šteka pa imajo popačen zvok. ponudili so veliko rešitev kaj bi se dalo naredit in sem jih nekaj sprobal in sedaj mi je pa uspelo:D vse dela čist gladko>:D .Naredi sem pa sledeče:
-onemogočil AvtoSave
-dal sound quality na Medium
In sedaj ni nobenga zzz-aaa-ttt-iii-kanja kot se je prej slišalo govorjenje pa vse skup. Kot piše tam Sound Stuttering Tukaj mate še linke pa si mal preberte.
prva povezava
http://blep.net/hl2stutter/


----
skrajsal sem ti predolg link

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

Tilen ::

Ne vem, nimam teh težav. Imam pa original in si pomagam s tem. Deluje!

Nop. Ni kriv Celeron.

S tem pa se še vedno ne strinjam. Čeprav ti zdaj "OK" dela.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

georges ::

Saj vem da Celeron ni ne vem kaj. Sam do sedaj je vse še delalo brez problema, tako da sam s to igro sem mel problem pa ni ne vem kok grafično zahtevna, zato se mi je čudno zdelo.

AtaStrumf ::

Itak da Celeron ni kriv za zatikanje zvoka (glej tvoj prvi problem, zaradi katerega tukaj nikar ne pričakuj odgovora), ampak če ti misliš, da ti dobro dela na tej mašini, pol ... LOL verjetno kaj boljšega še nisi videl.

Ampak ti že veš georges, očitno ti že veš ...

hint: Celeron pa RAM te še vedno nazaj držita ;)

Fury ::

Se rama prvo probaj sem ti ze napisu :) 1GB lih se dela :)

boss-tech ::

a mi sam lahka kdo plis pove kok se na začetku pride do onga dohtarja. al sm sam jst slep

Highlag ::

Greš ven pa vprašaš ljudi, ki ti nasproti pridejo kje je doktor. Potem pa slediš oblačkom, ki jih puha en škrat ki se prikaže. :\ .
Never trust a computer you can't throw out a window

CaqKa ::

jaz imam celeron-m 1,3 GHz pa 512 ram pa mi dobro dela.
bom.
če pa kdo ne verajame pa bom rame zamenjal z maslom. pa bo še bolj gladko delalo.

Zheegec ::

jaz imam celeron-m 1,3 GHz pa 512 ram pa mi dobro dela.

Pač CeleronM, najbrž precej hitrejši od P4 2GHz.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

CaqKa ::

uf da je tolko hiter pa tudi ne verjamem. pentium-m 1,3 bi še reko. samo celeron pa je počasnejši pomojem. vseeno pa dovolj soliden :) no pač ker mu pomaga r9600 mobility :)

BaRtMaN ::

Jaz pa v jok pa na drevo, ker mam Dothana 1.7 GHz pa 9200 Mobility. :)

Ampak mam kulturen rezultat v 3DMarku2001 - 7852 pik.

Špil je tekel zlo dobro na 1280x800, štekat je začel šele v Combinu, takoj ko ti Dog pot odpre. So pa teksture zgledale razmazane, ko sem se ustavil in jih pogledal. Ampak to itak ni namen špila, da bi teksture gledal.

BTW, a je kdo skozi špil večkrat opazil G-mana?

Fury ::

Ja, G-Man is out there :)

destroyer ::

folk igra kdo z mano unreal tournamet 2004??
gangsta shit

Tilen ::

BaRtMaN, a ta tvoj 9200 Mobility dejansko podpira DX9? Ker ce podpira pol dvomim v tekoce delovanje na 1280x800(zakaj bi pol folk kupoval boljse grafe?:\ ). Sicer pa tudi resolucija ni vec tako zelo pomembna kot sami detajli, ki jih imas nastavljene.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

BaRtMaN ::

Tilen: Ne, je DX8.1 kartica. Trenutno sem na desktopu, bom pogledal prenosnika čimprej in ti prepisal nastavitve.

Tilen ::

Ce je DX8 ne rabis nic razlagat :) Pol je logicno da dela kul.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

hacker13 ::

kul je!!!!!!!!
___________________________________________
WARNING, ALL DATA ON NON-REMOVABLE DISK
DRIVE C: WILL BE LOST!
Proceed with format (Y/N)? n
98% percent completed.

strictom ::

ja samo je res cuwl:P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

TADOVIC ::

Lp a ve kda za kaki dober slo klan za half life 2?


Ajde

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Xplicit ()

gantaral ::

lep pozdrav!
imam en problemček: ko "instaliram" ze četrti cd od HL 2 mi kar na lepem napiše:
citiram: Eror 1305. Eror reading from file: C:/Program files/Valve/Steam/SteamApps/counter-strike source shared content.gcf. Verify that the file exsists and that you can access it.
če mi lahko kdo pomaga mu bom zelo hvaležen!
ales
Učim se za 5, znam za 4, pišem za 3, upam na 2, dobim pa ...

miguelslo ::

sposodi si od koga ta četrti CD, ali pa downloadaj prek steama, ali naj ti pa kdo drug downloada prek steama, dost možnosti je... 8-O :))
_____

strictom ::

OMFG! Dont u kids ever learn
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

droid ::

se je kdo mučil igrat z 256 rama?
jas ja:)

jest10 ::

"se je kdo mučil igrat z 256 rama? "
Jaz sem tudi. Samo mi je špil beden in nisem igral do konca

AtaStrumf ::

Danes ko dobiš 512 MB DDR 400 RAM-a za 11,5k novga, nima smisla trpeti na 256. Glih dons sem nabavil eno tako čokoladko PQI RAM-a pri JAE za tamalga, ki je do danes pravtako trpel na 256, zdaj ima pa za tak drobiž lepo 768 MB. Če rabte RAM je zdaj definitivno najboljši trenutek za nakup. Še nekaj časa bojo take cene pol bojo pa spet gor zlezle (točno isto je bilo že lani), tako da ne čakajte predolgo.

BaRtMaN ::

Zanimivo, ker jaz sem bral, da se splaca malo pocakat, ker bodo cene se padle.

AtaStrumf ::

Kaj češ še čakat človek božji?!?! Nikoli še nisi dobil 512 DDR400 RAM-a za 11,5k. Dost več cene ne bojo padle in ko bojo šle gor bojo šle dokaj hitro. Čez noč boš zgubil jurja do dva, v par tednih pa 5 in več. Zgodovina se ponavlja, le da se letos to ne dogaja z 256 MB RAM-i ampak z 512, tako da je zabava še večja. Nabavte si giga rama pa tišina >:D.

BaRtMaN ::

Hehe. No, sej jst že mam zadostno količino, bom pa vekakor cimru svetoval nakup... ke 256MB SDRja je res obup.

pingec ::

matr kolk se je pocenil jst sm dal pred letom in pol 18k za eno :(
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pingec ()

Mirč ::

jest pa pred 2leti in še nekaj mesci 22k
lp

jest10 ::

AtaStrumf:
Nekaterim(tudi meni) je tudi teh 11,5 jureju brez veze dati. Itak imam na enem sistemu 512 na drugem pa 256MB, več ne potrebujem.
Naslednja nadgradnja bo kopletno nov sistem.

lopov ::

Ce sem zloben -- bos tudi nov sistem nabavil z (le) 256 ali 512 rama? Saj si napisal, da ti je brezzveze dati 11.500 za 512 mega >:D

Potrebe so razlicne, ena od njih je tudi komfort dela z racunalnikom in tu mi (osebno) ni problem dati se vec denarja, kar 512 rama v tem trenutko vsekakor je.

Za hec bi lahko enkrat poskusil vtakniti dodaten ram in bi opazil, da se disk precej manj matra s pisanjem v swapfile (pagefile), da se sistem hitreje postavi in da so programi med delovanjem bistveno odzivnejsi. Latop s PII 333 procesorjem je po nadgradnji iz 128 na 384 dobesedno poletel (seveda s svojim letom primernim OS).

Pa se to: za 2x 32Mb 72pin SIMM sem dal dolgo let nazaj 56.000, mislim da je bil to Ke-Fo pod arkadami na Gradiscu, za AMD K-6 300 pa nekoc celo 72.000 ... Ampak to so bile takratne cene ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lopov ()

strictom ::

bom kar tule vprašu. a je ke sploh še možno dobit counter strike ne da bi kupoval HL2. a rabiš HL1 za nabijanje CS in pa kolko te oboje stane? kak link mrbit? viele danke
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tilen ::

Jaz sem ze sebi in dvema sosolcema "Zrihtal" tukaj

>:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

strictom ::

kje?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

jest10 ::

lopov:
Ja seveda za gledanje filmou, MP3, 6let stare igre in poganjanje matlaba je pe res nujno imeti več kot 256MB rama ane?:\

Rekel sem da se mi oba starejša sistema ne zdi več vredno nadgrajevati. Raje bom kupil soliden nov sistem. Ker če bom začel flikati starega lahko samo limam flike eno na drugo:D

lopov ::

@STRiCtom: CS (prvi) je izsel kot samostojna igra *in* kot dodatek HL -- v obeh primerih si potreboval (oz. se vedno potrebujes) kljuc.

Lahko da se motim a CS:S dobis le z nakupom HL2 (HL2 rabi nov kljuc, CS:S pa dobis bodisi v skatli s CD/DVD al pa naknadno snames z interneta; HL2 je namrec mozno kupiti tudi preko interneta, kar te naceloma pride ceneje kot skatla).

Starejsa verzija (HL1/CS) v *lokalni mrezi* naceloma ne dela tezav --> na vseh racunalih imas lahko isto kopijo z istim kljucem in normalno igras, za online igranje pa si moras priskrbeti za vsak racunalnik (hkratno igranje) svoj kljuc. Prav tako za igranje ne rabis predhodno kontaktirati Valve kot je potrebno za vse Steam razlicice (CS 1.6, CS:S).

Ce te zanima le LAN potem si proiskrbi offline varianto CS 1.6; to je neka na pol legalna verzija, katera se je v primeru tezav igrala na lanpartyjih. Ne sprasuje me kje dobiti, tu se bos moral znajti sam.

Se vedno ti ostane moznost da gres v stacuno in kupis svoj izvod :D

Tilen ::

HL1 oz CS 1.6 kodo se da dobit za jurja, se zgodi tut da kdo komu podari. za CS:S pa sm jaz sebi pa 2 sosolcema zrihtal tu na forumu(oglas sem dal :D) za 5k silver paket. Se pravi HL, CS 1.6, HL2, CSS, DOD,... skratka to kar je v paketu :) Glede na to da naslednjega half lifea ne bo kmalu se mi zdi to za 5k sit precej dobra nalozba saj dobim od Valvea prakticno vse predhodne igre ki so na steamu :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

strictom ::

samo kako boš vedel da je tisti ki ti je kodo prodal nima zapisane kje drugje i je ne uporablja?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tilen ::

like dobis kuponcek s kodo ki se ni postrgana dol in je nihce ne more met prej?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

strictom ::

aja nisem vedel da je na tak način nareto.

PS.: če maš oz poznaš koga ki proda kodo mi povej na pm.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tilen ::

najboljse ad kr das oglas da kupujes HL2 kodo pa se ti kdo javi s kuponckom ce mas sreco :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

mzidy ::

Oprostite, če je vprašanje že bilo:)
Kje so skriti save za Half Life 2???
Hvala

kihc ::

pomoje tuki: "Steam\SteamApps\uporabnisko_ime\half-life 2\hl2\SAVE"
x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kihc ()

XPSISTEM ::

prosm pomagajte že kar mesec se trudim pa ne rata sm v kanalu "rojt al kaj že" skratkatam kjer je treba sode zmetat dol po pa v vodi nardit - zložit sode...pridt v rdečo cev in poj pa dol skočt...tam je nekaj lesenih kolutov ki se dvignejo ... to je bl na začetku ... kaj nardit naprej na drugo stran mi ne uspe preskočt...?????


Res hvala če mi pomagate.!

l.p.

Matev ::

modre sode daj pod leseno stvar in jo bodo sodi dvignil
nato pa z čolnom skoči preko

Jakka ::

Tistih sodov ni treba dol metat pa zlagat. :D Na drugi strani najdi en ventil, ga odpreš in nivo vode se dvigne, potem zaplavaš čez tisto rdečo cev. Na drugi strani pa na tleh s pajzlom sesuješ nek les, pa splavajo stvari navrh, pa lepo preskočiš preko tistih lesenih stvari na drugo stran.

Sej jest sem isto počel, zlagal sode. :D

XPSISTEM ::

ej jest sm sode zložu pa preskoču v to rdečo cev... ke pa morm ventile odbit oz odpret? ...jest sm zej tam not in uni leseni čepi so se dvignli... ka morm preskočt???????' A morm na lestev al kaj? mal nataj al tle ko kreš skoti to rdečo cev ... noro 1 mesec se matram pa ni ne duha ne sluhaaaaa...

pomoč prosm..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XPSISTEM ()
««
31 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18836408 (1108) D3m
»

Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5123346 (15247) LordTado
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12319101 (10447) tt2
»

The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16815831 (9905) Bor H
»

half-life2

Oddelek: Igre
281818 (1338) Ahiles

Več podobnih tem