Forum » Igre » Doom III
Doom III

freejack ::
NEEEEE, do qrca mi dela, bom moral nabavit 2500 pa 512 rama.
Sam, SEM VAM REKEL da boste prestrašeni ko cucki, kolk sn jst mal probal, me je blo že na 640-low, slušalke strah ko prasca. Kako je šele tistim, ki tole igrajo na 1280,1600 ali več. ultra high, mehčanje robov, surround. Fak, tam je pa verjetn res nevarnost da te srce prime.
Sam, SEM VAM REKEL da boste prestrašeni ko cucki, kolk sn jst mal probal, me je blo že na 640-low, slušalke strah ko prasca. Kako je šele tistim, ki tole igrajo na 1280,1600 ali več. ultra high, mehčanje robov, surround. Fak, tam je pa verjetn res nevarnost da te srce prime.

whatever ::
A obstaja kak filmček iz Doom 3? Za vse nas ki imamo preslabe grafične za to čudo. Sploh če pravite da je ful strašen ker me ful firbec matra kak zgleda igranje.

Tilen ::
No jaz sem zdaj spet malo igral vendar spet vec kot uro igranja nisem spravil skupaj. PSihicno te hoce unicit :>
edit: (zanimiv prizor)
Tip lezi na armaturki (mislim da je mrtev) posvetim z flashlightom v njega nakar se "tip" naenkrat vstane in zacne mahat proti meni ... NORO.
edit: (zanimiv prizor)
Tip lezi na armaturki (mislim da je mrtev) posvetim z flashlightom v njega nakar se "tip" naenkrat vstane in zacne mahat proti meni ... NORO.

413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

zile ::
Tilen: Ne mahat s flaslightom...lol
. Pol morš preventivno spustit en metek v speče "spake"
.

Death Paladin ::
Sm nardil tak ko ste napisal v win2003, lepo nardi server image, zazenem install pa spet napise ISTO. Ka je pol se treba narit, da jo lahka instaliram ??

rap3r ::
Death Paladin, ne zagnat install, ampak najdi not doom3.exe in jo zažen, je pa v eni od podmap, meni dela, le ful je čudn k mi slika črno utripa?!?No bom vidu kaj bo kej...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

BattleMaster ::
Jst špilam, pa pridem do unga k ogenj meče, on pa lepo na tleh tko da ga ne opazm, pa se na hitr vrže prot men pa me useka. Ej jst sm skorej doživu srčni napad. Al pa k pride prvič una velka pošast podobna biku
. Včeraj si nism pol upal igrat, sm rajš danes zjutraj
Grefika ja huda, sam me čudi da mam lahko na high na 1024*768 z Radeon 9600 xt 256 mb. Uni k ste bolj občutljivi rajš ne igrat te igre

Grefika ja huda, sam me čudi da mam lahko na high na 1024*768 z Radeon 9600 xt 256 mb. Uni k ste bolj občutljivi rajš ne igrat te igre

krho ::
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Uri ::
Hmm.. Sam me pa zanima kolk je tale igrca dolga. Da se nau izkazal, da je FarCry mnogo daljši. No tist k že 24 ur tole (Doom|||) igra more bit pa že precej delč al kako že pač.

Tr0n ::
Igre je precej dolga. 20 ur mas garantirano.
Pocakajte, da pridete do pekla. Takrat se sele zacne ta pravi terror!
Pocakajte, da pridete do pekla. Takrat se sele zacne ta pravi terror!

Tr0n ::
Seveda. Deathmatch, Team Deathmatch, Last Man Standing in Tournament. 5 multiplayer sob. Trenuten limit igralcev je 4 na server.

Dr_M ::
joooj, ne mi skomine delat s takimi slikcami

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

LuiIII ::
Hm, me pa prav zanima koako bi tale zadeva zgledela (psihološko) v stereo načinu. Ko bom imel čas jo bom pa morda res probal s stereo očali. Upam, da preživim.
Lui
Lui

ali3n ::
hm... z očali - a ni že zdaj dost temačna?

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

R33D3M33R ::
freejack: ti maš podoben sistem kot moj le da imam jaz 1800+, 9500Pro 128 MB in 768 DDR RAM, res tak slabo dela?
Ker mene kar skrbi kak bo šlo, vsaj na 1024x768 medium detail bi recimo rad špilal
, vsaj far cry sem brez problema
, kolko pa gledam poste bom pa očitno na 800x600 mogo igrat 
Aja: najbolj me procesor skrbi
Ker mene kar skrbi kak bo šlo, vsaj na 1024x768 medium detail bi recimo rad špilal

Aja: najbolj me procesor skrbi

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R33D3M33R ()

ali3n ::
2500@3200+, R9500 64mb (softmode v pro), 1G rama... dela na 1024/medium.. več pa še nisem probal...
btw - je v špilu kaka mapa - nisem našel knofa nikjer...
btw - je v špilu kaka mapa - nisem našel knofa nikjer...
- "Rozi vidm." "S psom!"

Dr_M ::
ja, kupi grafo ki dela.
The reason why most of society hates conservatives and

Zhupa ::
ja lahk recm, da so tale carmack in njegovi natripani sodelavci naredili odlicno delo kar se tice sp igralnosti, grafika bi lahko bla bolsa (glede na to kok je pozresna) in bolj zoptimizirana, zvok v meniju skompresiran u 0 na 11kHz, multy (glede na to kdo ga je delu) bedn do amena.
Drugace pa z konfiguracijo v podpisu trenutno furam na 1024x768 medium details, fps-jev od 30-60 pa padejo na 20 pr odpiranju vrat.
Drugace pa z konfiguracijo v podpisu trenutno furam na 1024x768 medium details, fps-jev od 30-60 pa padejo na 20 pr odpiranju vrat.

nightman ::
Spil je res ful hud. Dela mi gladko na 800x600 medium details, z fx 5600. Si bi moru kupt novo grafo, ku mm tak proc pa tulk rama, drugač pa špila ni za srčne bolnike. Na kako kej tezavnost spilate.

CCfly ::
grafika bi lahko bla bolsa
trenutno furam na 1024x768 medium details
Dosedaj bi pa že moral videti v čem bi lahko bil problem. Pa dej probi 800x600 high detail.
trenutno furam na 1024x768 medium details
Dosedaj bi pa že moral videti v čem bi lahko bil problem. Pa dej probi 800x600 high detail.

nightman ::
Ma sej mi dela sam če pride ful pošasti pol pa se pozna da grafika je prešvoh. Sm probu z ultra detaili pa 1024x768 pa dela sam ful čudnu.
Tu je pa tud res da zvočni efekti niso nč posebnga.
Najbulš je met slušalke, tku da ti srce res pade v gate.
Tu je pa tud res da zvočni efekti niso nč posebnga.
Najbulš je met slušalke, tku da ti srce res pade v gate.

CCfly ::
a zna kdo rešit problem s šahvnico ki nastane pri 9500@9700 modu?
Zdaj veš zakaj je bila grafična deklarirana kot Radeon 9500. Jaz bi poskusil malo znižat frekvenco GPU-ja, čeprav dvomim da bo pomagalo.
Zdaj veš zakaj je bila grafična deklarirana kot Radeon 9500. Jaz bi poskusil malo znižat frekvenco GPU-ja, čeprav dvomim da bo pomagalo.

|GeNeRaToR| : prej sn mal panike zagnal, ker je špil na začetku hudo požrešen, pol ko se enkrat začne zares, ko postane malce temneje, pol pa ni več take panike. Prej mi je štekalo (640, low), zdej mi pa na 1024, medium nekako dostojno teče (recimo okrog 30fps, s tem da mi ob manjših naporih poskoči na 60 ob večjem pa na 20, včasih manj). Sem pa probal špilat na 1600, ultra high - ca. 10,15 fps,.. tko da ni tako hudo.
NFS-S, 2500+ mobilca, pa 512 GEIL ubodem (pa mal navijem z SLK), pol bi mogla pa zadeva kr bolj konkretno špilat. Od spodnje konfiguracije me na špilu rešuje samo 256MB rama na grafi in pa to da je XT verzija.
Z prejšnjo grafo, 9100, sem imel ob max navitem procu in grafi 7850 v 3dmarku, frend ma pa ob istem procu in moji grafi (vse nenavito), sam ddr ima (namesto mojih sdr), preko 8000. Z novo grafo imam sicer 9150 (vse nenavito), tko da se vidi, da me cpu in rami dol vlečejo.
Tko da mislim, da pri tebi na 1024-medium ne bi smelo bit neke panike.
NFS-S, 2500+ mobilca, pa 512 GEIL ubodem (pa mal navijem z SLK), pol bi mogla pa zadeva kr bolj konkretno špilat. Od spodnje konfiguracije me na špilu rešuje samo 256MB rama na grafi in pa to da je XT verzija.
Z prejšnjo grafo, 9100, sem imel ob max navitem procu in grafi 7850 v 3dmarku, frend ma pa ob istem procu in moji grafi (vse nenavito), sam ddr ima (namesto mojih sdr), preko 8000. Z novo grafo imam sicer 9150 (vse nenavito), tko da se vidi, da me cpu in rami dol vlečejo.
Tko da mislim, da pri tebi na 1024-medium ne bi smelo bit neke panike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freejack ()

flipflop ::
Na Palomino 1600+, Radeon 8500LE,512 DDR mi dela na 640*480 low details bolj žalostno. Večinoma dokaj normalno, ko se zamenja scena mal zašteka, pa potem spet gre OK. Sem pa igral kakšnih 10 minutk samo, grem naprej pogledat kako bo v pravi akciji.

Zheegec ::
AXP 2.2GHz, 512MB, R9100 128MB. Na 800x600 medium deluje skoraj vedno nad 25FPS (vsaj ko je akcija). 3DMark2k1 imam nekje okoli 11K.
Ni zelo hudo, ampak grafika na 800x600 vseeno ni nekaj posebnega
Drugače pa je zelo zanimiva fizika - pošast potrebuje vsaj 2, 3 shote s pumparco, steklo pa 999999 strelov, pa še ostane celo
Ni zelo hudo, ampak grafika na 800x600 vseeno ni nekaj posebnega

Drugače pa je zelo zanimiva fizika - pošast potrebuje vsaj 2, 3 shote s pumparco, steklo pa 999999 strelov, pa še ostane celo

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Matri[X] ::
Kdo mogoce ve, kako na koncu ubiti bossa (vse kar sem mel sem vanj spraznil pa ni zaleglo) in kaj tocno naj naredim s tisto alien zadevco, ki je kriva za vse skupaj.

Matri[X], pa tut ostale prosim naj pred takšnim vprašanjem oz. odgovorom napišejo SPOILER.

Zheegec ::
Še nekaj opažanj - AI je butasta, dokaj Serious Sam like, razen skriptiranih dogodkov walda (sovražniki niso primerljivi recimo z marinci iz Half Life), škatle se da premikat, uničit pa ne (tako se ne da streljati kar skozi škatle, prav tako je za AI škatla=zid).
Pa vse skupaj postane zelo monotono - ni več presenečenj, ker že za vsakim vogalom pričakuješ zasedo ali karkoli, itaq je vseskozi potrebno hoditi po sobah in pobijati vse, kar ti pride na pot.
Nothing special v glavnem, še sreča da je nisem kupil, bom pa HL2
Pa vse skupaj postane zelo monotono - ni več presenečenj, ker že za vsakim vogalom pričakuješ zasedo ali karkoli, itaq je vseskozi potrebno hoditi po sobah in pobijati vse, kar ti pride na pot.
Nothing special v glavnem, še sreča da je nisem kupil, bom pa HL2

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Hja, Doom3 dejansko je Samo Resnik, ampak veliko boljši. Tu ni neke taktike, tu samo letaš in pobijaš, s tem da pri Samotu si umiral od smeha, pri Doom3 pa od strahu. 
p.s. glede na to da sem pristaš Doom3 over. HL2, zgleda da bo HL2 MUST BUY. Če že zarad CS ne, pa zarad samga špila.
p.p.s. tut vam, ki podpirate bittorrent priporočam sprehod do trgovine,..tak špil in izdelavo temu podobnih je TREBA PODPIRAT

p.s. glede na to da sem pristaš Doom3 over. HL2, zgleda da bo HL2 MUST BUY. Če že zarad CS ne, pa zarad samga špila.
p.p.s. tut vam, ki podpirate bittorrent priporočam sprehod do trgovine,..tak špil in izdelavo temu podobnih je TREBA PODPIRAT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freejack ()

cole-22 ::
Hmmm sem se čist prešvicu zdele
Sam je grozn špil ufff sm kr mogu mal nehat, ker čene me lahko infarkt
Drugač pa šil laufa uredu na 1152×864 na High z 2×AA (sem probal na ultra high pa je bilo, dokaj zadovoljivo vendar vseno raje igram na high se saj ne zatika.9800XT RULA)
Drugač pa baterija SUCKS!!!Ne morem verjet, da so tko naredil, da je ne moreš uporabljati skupaj z orožjem

Sam je grozn špil ufff sm kr mogu mal nehat, ker čene me lahko infarkt
Drugač pa šil laufa uredu na 1152×864 na High z 2×AA (sem probal na ultra high pa je bilo, dokaj zadovoljivo vendar vseno raje igram na high se saj ne zatika.9800XT RULA)
Drugač pa baterija SUCKS!!!Ne morem verjet, da so tko naredil, da je ne moreš uporabljati skupaj z orožjem

Tilen ::
Al pa tisti prizor ko gres po jasku pa doli pod tabo se "zabavata" 2 posasti ko ena drugo malica... in ti dol skozi resetko strelas in nic kot da bi strelal v steno. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

jos81 ::
Zanima me vaše mnenje ,ali bo špil delal na high detajlih pri 1024x768. Konfiguracija P4 Prescot 2.8Ghz,radeon9600xt,512Mb dualDDR,ASUS P4P800-E Deluxe.
Špil dobim v sredo.
Špil dobim v sredo.
jos

-neo- ::
Ni sans da bi ti sploh delal na tako slabi konfiguraciji

AMD 64 3000+@2450 mhz CG,GF Ti 4200 300/215@355/680,corsair xms 500 mhz
Prodam Vodno hlajenje;> 2 X 80 Gb MaXtor,Gigabyte K8N,
Prodam Vodno hlajenje;> 2 X 80 Gb MaXtor,Gigabyte K8N,

Sami ::
Imam:
bartona 2500+@3200+
1GB RAM
GeForce4 Ti 4200 128MB@275/550
Igra mi super dela na 1024X768 in medium details, več pa nisem probal. Zdele bom probal na 1024X768 in high details. Kako pa se naštima, da ti piše koliko fps-jev imaš?
bartona 2500+@3200+
1GB RAM
GeForce4 Ti 4200 128MB@275/550
Igra mi super dela na 1024X768 in medium details, več pa nisem probal. Zdele bom probal na 1024X768 in high details. Kako pa se naštima, da ti piše koliko fps-jev imaš?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

rap3r ::
Za usako zaščito se najde protizaščita....
Windows 2003 instalation
Windows 2003 instalation
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Sami ::
Tr0n: Hvala, zdele mi kaže fsp-je.
Igra pa je pri meni na 1024X768 in high details že malo netekoča, tako da bom pustil na 1024X768 in medium details.
Igra pa je pri meni na 1024X768 in high details že malo netekoča, tako da bom pustil na 1024X768 in medium details.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 123996 (3472) | oo7 |
» | Doom 4 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 124142 (39429) | SoundBlaster |
» | 6800 gt sparkle (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6565 (5559) | jest10 |
» | Quake IV or 4Oddelek: Igre | 2452 (1294) | Tilen |
» | NV35 ali GeF FX 5900 Ultra (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5269 (4559) | Ahiles |