Forum » Igre » Doom III
Doom III

killah bee ::
samo 1.5 G, za tak špil,malo sumljiva zadeva,če je bila alfa verzija 600Mb pa samo ena soba

Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695

chucki ::
na 3 cdjih je doom3!
CD1 : 484mb
CD2: 584mb
CD3: 557mb
CD1 : 484mb
CD2: 584mb
CD3: 557mb
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

boha ::
System Requirements:
* 1.7GB of uncompressed free hard disk space (plus 400MB for Windows swap file)
* 1.7GB of uncompressed free hard disk space (plus 400MB for Windows swap file)

Fury ::
Sam un k kupuje igrce v sloveniji je pa res kmet.. kr neki prevedeni manuali pa en shit... raj narocte iz tujine pa se hitrej boste dobil :)

Soldier ::
jajajajajajajjajajajjauuuuuuuuu mater sm zivcn ob20-21 ure ga dobim zdj ko pa cakam pa bi se sou najraj u zid z glavo zaletavat
dj js bom uzeu eno tableto za zivce ........al pa tavlek kladu cene bom znoru.....isto se mi je dogajal ko je prsu vn redalert 2 .....boga moja tipkovnca zdele in vse okol nje....aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Soldier ::
jajajajjaauuuu pol pa se te slike tle gledam......nc js se ga grem nazret......sam pol spilat nebom mogu.....

chucki ::
se zadni cd rabm pa bom igrau do tedi pa

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

krho ::
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Xplicit ::
samo eno opozorilo V NAPREJ - tisti posti ki so bodo nanasali oz. prevec omenjali warez verzijo dooma bodo brezizprosno brisani, ker dvomim da bi radi videli tole temo zaklenjeno

AtaStrumf ::
HE, HE ker mega link
. To morte vsi sčekirat.
Xplicit, ti si ga pa mal uizi vzem, ker dokler ni linkov oz. kaj žaljivega/zlonamernega itak nimate kaj, ker obstaja stvar k se ji reče freedom of speech. Valda ne bi radi, da vas prjavmo varuhu človekovih pravic
.

Xplicit, ti si ga pa mal uizi vzem, ker dokler ni linkov oz. kaj žaljivega/zlonamernega itak nimate kaj, ker obstaja stvar k se ji reče freedom of speech. Valda ne bi radi, da vas prjavmo varuhu človekovih pravic

iration ::
ROFLMAO
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

BattleMaster ::
Men ga je potegnil v 3 urah: Ko igraš si tko živčen, ker ne veš od kje ti bo skočila naslednja pošast. Ful hud špil. Če mate slabo srce ne igrat tega
EDIT: Aja mam pa ;
AMD ATHLON XP 2600+ Barton
ATI Radeon 9600 Xt 256 Mb
512Mb DDR RAM
pa mam lahko na high

EDIT: Aja mam pa ;
AMD ATHLON XP 2600+ Barton
ATI Radeon 9600 Xt 256 Mb
512Mb DDR RAM
pa mam lahko na high

Zgodovina sprememb…
- spremenil: BattleMaster ()

Tr0n ::
Single player je res nabildan z adrenalinom in konstantno napetostjo, ki ne popusti niti za minuto. Par sekvenc je cisti odklop.
Postane pa iskanje za raznimi PDAji hitro monotono.

Postane pa iskanje za raznimi PDAji hitro monotono.

Tr0n ::
AMD 1800+, 512 RAM in Ti4200. Spilam na 640x480 medium pa laufa ok, edino ko je na zaslonu guzva zna bit problem. Na 800x600 pa je ze kriza.
Drugace pa single player seka :). Zelo intenzivna zadeva.
Drugace pa single player seka :). Zelo intenzivna zadeva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Tilen ::
Guys, i finished play for half an hour, and here is my impression, NY! HAVE WEAK HEART OR SOMETHING LIKE THAT DONT TOUCH THE GAME, it is so creepy, really awesome game, it will rule, have fun all
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

OK tudi sam sem se zdaj soocil z igro. Noro. Ti ljudje, ki so to igro naredli so pomojem na tabletah, THAT'S F**KING NUTS! Vec kot 1 uro ob tej uri nisem mogel igrat ker sem dobesedno ZASVICAL! Vsako sekundo gledas kje se bo zvil pleh na vratih in bo skozenj pogledala kaksna roka, ki te bo prijela za vrat in...
Vse dogajanje je postavljeno v srhljivo temacno vzdusje z veliko bliskavice in v kompletu s kaksnim 5.1 zvokom te ta igra dobesedno pelje SRAT!
Zelo motec je SPET (ce pomsilim na Far Cry) ---> LOADINGGGGGGGGGGGGG.......
Zakaj mora to tako dolgo mlet... ne razumem. Igral sem na High 800x600 in se mi je igra delno (ob odpiranju vrat) za delcek zataknila, ob streljanju posasti pa nic
, zanimivo.
Najbolj oz. edina stvar, ki me je v tem delu, ki sem ga trenutno preigral nasmejala je bil nekaksen fliper na katerem si lahko igral DOOM2
(z roko si zabijal neko kuro, dokler je ne raznese)
Skratka... ce ima kdo tezave s srcem... mu tega tudi jaz ne priporocam :)
Vse dogajanje je postavljeno v srhljivo temacno vzdusje z veliko bliskavice in v kompletu s kaksnim 5.1 zvokom te ta igra dobesedno pelje SRAT!
Zelo motec je SPET (ce pomsilim na Far Cry) ---> LOADINGGGGGGGGGGGGG.......
Zakaj mora to tako dolgo mlet... ne razumem. Igral sem na High 800x600 in se mi je igra delno (ob odpiranju vrat) za delcek zataknila, ob streljanju posasti pa nic

Najbolj oz. edina stvar, ki me je v tem delu, ki sem ga trenutno preigral nasmejala je bil nekaksen fliper na katerem si lahko igral DOOM2

Skratka... ce ima kdo tezave s srcem... mu tega tudi jaz ne priporocam :)

Microsoft ::
Ka pa kake slike? Pa ne tiste od spila, ampak od vas. :)))
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Am ja da bi me kdo slikal malo pred tem ko sm nehal igrat pa dal sliko sem bi si lahko mislil marsikaj...

Pismo, dans bo pa edina tema DOOM III. Tole (saj tako zgleda) sej je po p2p omrezju razsirlo kot Blaster, zdej pa vsi nazigavate. :))
Aja, pa mal bol pocasl dol vlecte tole zadevo, da ne bo SiOL tak dol padal, kot je danes proti veceru. :)))
by Miha
Aja, pa mal bol pocasl dol vlecte tole zadevo, da ne bo SiOL tak dol padal, kot je danes proti veceru. :)))
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

rap3r ::
DOOM 3 se noče naložiti na windows 2003??!?
Ali ga je komu uspelo naložiti na tem sistemu?
Ali ga je komu uspelo naložiti na tem sistemu?

Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Pa a ni blo ze enih pakrat receno, da server ni namenjen igranju iger?
by Miha
by Miha

MEDENA ::
Meni dela čisto OK na 1024*768...medium quality...resda AA/AF izklopljeno...tega ne rabim....
mam pa 9800SE@PRO....
mam pa 9800SE@PRO....

mchaber ::
>DOOM 3 se noče naložiti na windows 2003??!?
Upam, da ne naletim na isti problem, ko ga dobim

Upam, da ne naletim na isti problem, ko ga dobim

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mchaber ()

JIMIBTN za 1x so mi usi špili delal na serverju in to dost bol stabilno, da nebi o tem da mam pri bechmarkih sigurno ene 10% večji skor kukr na xp jih...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Sami ::
Meni še zmeri ni vse jasno. Ali je DOOM 3- Reloaded Full Version? Ali je Demo?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Death Paladin ::
Mchaber ce mas gor win2k03 ti doom3 ne bo delal. (only works on XP or 2000)
Sam mam isti problem, ampak ce ID tega ni postudrio, da je ze kr nekaj uporabnikov z serverji, pol se naj grejo solit

Sam mam isti problem, ampak ce ID tega ni postudrio, da je ze kr nekaj uporabnikov z serverji, pol se naj grejo solit

Raw ::
ni demo. 'Reloaded' so grupa sejalcev cvetk...
Spil rox. Te prlima kot je treba. Uceri spilal par urc na xp2100@2300mhz 9600pro (450/340) na 800x600 je kar ok, ma ni blo cajta sploh kaj druzga probvat :)
Spil rox. Te prlima kot je treba. Uceri spilal par urc na xp2100@2300mhz 9600pro (450/340) na 800x600 je kar ok, ma ni blo cajta sploh kaj druzga probvat :)
I am what I am and I do what I can

Tad3j to je itak že use naštimano ko sm prvič zagnal 2003, drugače tudi drugi špili nebi delal.
Emkej bomo še tvojo idejo probali...
Emkej bomo še tvojo idejo probali...

Odlično dela!

Hm čudno neki server image mi zdej dela, bomo vidl kaj bo pol...

nightwish ::
Mi lahko prosim povete ce je Ti 4200 128ddr uredu za doom 3... drugo mislim da mam uredu sam za grafo me skrbi... hvala za odgovore
popravljeno oz. polepsano (naslednji post ki bo podoben temu izbrisan)- moderator
popravljeno oz. polepsano (naslednji post ki bo podoben temu izbrisan)- moderator
BAH
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xplicit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 123988 (3464) | oo7 |
» | Doom 4 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 124131 (39418) | SoundBlaster |
» | 6800 gt sparkle (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6564 (5558) | jest10 |
» | Quake IV or 4Oddelek: Igre | 2451 (1293) | Tilen |
» | NV35 ali GeF FX 5900 Ultra (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5268 (4558) | Ahiles |