Forum » Strojna oprema » Amino tv komunikator
Amino tv komunikator
red_baron ::
Pozdravljeni.
Nedavno sem zamenjal internetnega ponudnika in mi je ostal Amino komunikator in ADSL modem. ker ni bilo nobenega strica iz Telekoma, ki bi prišel po opremo, me zanima če je to sedaj v moji lasti?
Hvala za odgovor.
Lep (deževen) dan še naprej.
Nedavno sem zamenjal internetnega ponudnika in mi je ostal Amino komunikator in ADSL modem. ker ni bilo nobenega strica iz Telekoma, ki bi prišel po opremo, me zanima če je to sedaj v moji lasti?
Hvala za odgovor.
Lep (deževen) dan še naprej.
neuromouse ::
Če se ne motim, je ADSL v lasti telekoma, Amino pa je tvoj.
Če prodaš Aminota, me lahko kontaktiraš na neuromouse (afna) gmail.com - sam imam Sagema, pa so z njim sami problemi.
Če prodaš Aminota, me lahko kontaktiraš na neuromouse (afna) gmail.com - sam imam Sagema, pa so z njim sami problemi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106678 (23045) | jurre |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 42933 (19872) | cevlj |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127203 (51403) | Looooooka |
» | Siol in njihove nove/stare laži in zavajanje kupcev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7455 (4686) | BlueRunner |
» | SiOL TV in router se ne marata ?Oddelek: Omrežja in internet | 2468 (2264) | ToniT |