» »

Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103

Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103

«
1
2 3 4

OmegaBlue ::

Tale stvar je bila dolgo v delavnici in nekako ni šlo skozi za objavo in je že malo zastarela (in nepopolna). Mogoče bo komu kaj prav prišlo in bo našel kaj uporabnega med besedilom.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

OmegaBlue ::

Začel sem po liniji najmanjšega odpora in radovednost poizkusil potešiti s klicem na, kam drugam kot pa, helpdesk. Operater na T-2 helpdesku je zatrdil, da to ni možno in enostavno ne deluje in nikoli ne bo delovalo, a kateri samo zaveden geek bi vzel "NE" kot sprejemljiv odgovor?


-End kvazi uvod-

Ker je ego preprosto zahteval, da jim dokažem nasprotno sem nadaljeval na spletni strani proizvajalca obeh Set-Top Box napravic, se napravi res tako razlikujeta? Po pregledu specifikacij AmiNET103 (SiOL) in AmiNET110 (T-2) je odgovor, ne. Oba operaterja programe prenašata v MPEG2 kompresiji videa razlikujeta se v količini spomina, 16MB proti 32MB kar ne predstavlja velikega problema za osnovno delovanje in izhodih na napravicah. AmiNET110 za razliko od 103 modela ponuja S-Video skupaj z S/P-DIF izhodom, USB 1.1 port katerega delovanje je vprašljivo, RF modulator in optični izhod za zvok, ki presenetljivo ni priklopljen na vezje STB - torej ne deluje.

Če sem želel ugotoviti kako točno zadevica deluje, jo je bilo potrebno priklopiti v omrežje in opazovati kaj se zgodi ob vklopu naprave, kam pošilja svoje zahtevke, kako pridobi IP naslov, je mogoče že nastavljen? Za takšen način opazovanja načeloma potrebujemo packet sniffer, uporabil sem svojo osebno preferenco Wireshark, je veja projekta Etheral, popolnoma brezplačen, odprtokoden in seveda pod GPL licenco.

Za opazovanje prometa sem povezal amino direktno na mrežno kartico v prenosniku, ker je sposobna samodejno preklapljati med crossover and straight-thru, posledično nisem potreboval crossover UTP kabla. Za isto nalogo lahko uporabimo tudi hub na katerega priklopimo naš računalnik in amino, switch ni primeren za nalogo zaradi samega principa delovanja.

Ko je wireshark pripravljen na prestrezanje prometa priklopim amino in opazujem dogajanje, wireshark na moje veliko zadovoljstvo odkrije, da amino pridobiva IP naslov preko DHCP protokola. Sledi priklop amina na domače omrežje in pogled na statusno stran lokalnega prehoda, kateri ip naslov je bil podeljen aminu.



Za povezavo na napravico potrebujemo telnet odjemalca, lahko uporabimo že vgrajenega v naš operacijski sistem za windows okolje pa veliko bolj priljubljenega in brezplačnega PuTTY telnet/ssh odjemalca.

Ob uspešni povezavi nas pozdravi login okno, zdej potrebujemo le še geslo.


Za geslo se zatečem k našemu prijatelju Googlu. V času mojega raziskovanja je bilo pridobivanje gesla zraven besede nemogoče v slovarju. Amino, proizvajalec napravice, vsem svojim strankam pred prodajo pod nos porine NDA, ki jim prepoveduje razkritje kakršnihkoli informacij poleg osnovne podpore. Na srečo je google indexiral dva pdf dokumenta za katera se je kasneje izkazalo, da vsebujeta vse željene informacije. Privzeto uporabniško ime za amino STB naprave je "root", kar sem pričakoval in geslo "root2root". A seveda bi od naših internetnih ponudnikov pričakoval da bodo spremenili privzeta gesla kajne? Pa še kako sem se motil, geslo deluje za SiOLove naprave in pred VoD nadgradnjo tudi za T-2.

Po vnosu gesla me s solznimi očmi pričaka sledeč, enostavno prelep prizor:


Po odkritem prvem geslu ego zahteva še, radovednost pa seveda veselo za njim. Ker je T-2 gesla spremenil z nadgradnjo programske opreme na aminu potrebujemo image ali vsaj datoteke, ki so jih prenašali med nadgradnjo.

S spremljanjem prometa pred nadgradnjo ujamemo IGMP paketek na IP 239.10.1.2 port 5000 kateremu sledi toča UDP paketkov. Prenos je skoraj identičen tftp prenosu, ki poteka preko multicasta in se danes načeloma uporablja za nadgradnjo mrežne opreme - amino uporablja rahlo prirejeno različico saj zahtevhe ne pošilja na broadcast naslov pač pa neposredno na strežnik za nadgradnjo. Torej, kako zajeti binarni UDP tok podatkov in iz njega ločiti datoteke, ki nas zanimajo? VLC zopet priskoči na pomoč..

V meniju izberemo File -> Open Network Stream in vnesemo podatke

Pod razdelkom "Advanced options" označimo Stream/Save in kliknemo settings


Po pritisku na play VLC ustvari datoteko na izbranem mestu z raw podatki. Sam sem počakal, da se je nabralo približno 17MB podatkov in končal prenos. Sledi pregledd datoteke z navadnim tekstovnim urejevalnikom (sam sem uporabil Textpad), ki razkrije zanimive zapise:

e3acc8668509723461ea28f050f35fc0 AMINET.img.gz
1c4c6adc53a9f0e6ea6abbfba9d2bc66 DI.gz
d30847f11a6819027e5a7e60e5422029 EXTMS.gz
89a12acef5e1dff1eead11b11f94f1b9 SECMS.gz
4514e0798a58b24ceed2ab3910205569 STBrcd.gz
...

Datoteke se prenašajo v Gzip formatu. Ker so vse datoteke zajete skupaj v dump datoteki poleg plaintext informacij, jih je potrebno na nek način ločiti. Tukaj nam na pomoč priskoči Hex urejevalnik (Brezplačni Hex urejevalnik Xvi32 ). Hex urejevalnik nam bo pomagal pri ločevanju datotek. Vsaka datoteka ima svoj file header s pomočjo katerega lahko identificiramo zapis datoteke v primeru Gzip datoteke je šestnajstiška vrednost headerja 1F 8B 08 08.

S funkcijo za iskanje v hex urejevalniku poiščemo datoteko shadow. Amino poganja okrnjena različica Linux sistema, ki vsa gesla hrani v tej datoteki. Na sliki spodaj vidimo na levi strani header .gz datoteke in na desni strani ime datoteke ki jo vsebuje v arhivu.

V urejevalniku pobrišemo vse podatke pred vrednostjo "1F", datoteko shranimo in odpremo v programu za delo z arhivi(WinRAR, ARK..).

Vse kar potrebujemo ;)



Za postopek kako iz datoteke pridobiti geslo uporabite vašo domišljo.

STBremoteconf [host] UPGRADEMCAST [remotehost] [port] - Ročna nadgradnja DO NOT USE

-Domače TV omrežje-
Sedaj ko imamo dostop do naše napravice se lahko z njo malo poigramo. Pred igranjem lahko za uporabo naprave v lokalnem omrežju spremenimo mrežne nastavitve, sicer naprava privzeto pridobi naslov preko DHCP protokola.

S programom Putty ali drugim telnet odjemalcem se prijavimo na napravo in vpišemo ukaz vi /mnt/nv/netconf

V tekstovnem urejevalniku se nam prikaže datoteka z mrežnimi nastavtvami.

DHCP="Y"
TIME_ZONE=""
TIME_SERVER=""
DNS=""
DOMAIN=""
GATEWAY=""
NETMASK=""
IPADDR=""


Če želimo aminu nastaviti statičn ip naslov spremenimo vrednost DHCP v "N" ter nastavimo vrednost IPADDR in NETMASK. Urejena datoteka naj bi izgledala nekako takole:


DHCP="N"
TIME_ZONE=""
TIME_SERVER=""
DNS="192.168.100.1"
DOMAIN=""
GATEWAY="192.168.100.1"
NETMASK="255.255.255.0"
IPADDR="192.168.100.106"


Vrednosti DNS in GATEWAY so potrebne samo, če želimo da ima naprava dostop do interneta. V tem primeru je 192.168.100.1 ip naslov usmerjevalnika oz. routerja.

Datoteko shranimo z ukazom :wq in ponovno zaženemo amino z ukazom reboot.

--Video--

Smo že korak bližje ogledu priljubljenega filma/videospota na aminu. Amino privzeto seznam kanalov prenese s strežnika ponudnika IPTV, v našem primeru smo to mi sami, torej je potrebno spisati lastni seznam. Datoteko s povezavo lahko postavimo na lasten lokalni strežnik (za bolj napredne uporabnike) ali pa kar na samega amina.

S pomočjo programa Putty se ponovno prijavimo na amino in premaknemo v poddirektorij /mnt/nv, kar lahko storimo z ukazom cd /mnt/nv in v tekstovnem urejevalniki Vi odpremo nastavitveno datoteko config.txt - vi config.txt. Poiščite vrstico označeno na sliki

vrstico pobrišite tako da ostane samo access.proxy.http, poiščite naslednjo vrstico

in ji spremenite vrednost, če bo html datoteka na strežniku vpišite pot do nje(npr., http://192.168.100.1/amino/), če bo datoteka na samem aminu pa napišite /mnt/nv/index.html in končajte delo z :wq


Osnovna vsebina datoteke index.html izgleda nekako takole:
<html>
  <head>
    <title>TV</title>
  </head>
  
  <body>

<center><a href="udp://192.168.100.106:1234">Glej Stream</a><center>

  </body>
</html>


Datoteko index.html je na aminu potrebno še ustvariti, če ste sledili zgornjemu besedilu se že nahajate v imeniku /mnt/nv, vpišite ukaz touch index.html in odprite z vi index.html. Kodo enostavno prilepite v urejevalnik in spremenite 192.168.100.106 v IP naslov vašega amina, ko končate ponovno zaženite amino.

Sedaj pride v igro VLC, v meniju izberite File --> Open file in izberite video datoteko stisnjeno v MPEG2 (v poštev pride tudi DVD)

v razdelku Advanced options označite Stream/Save in kliknite settings, če želite video gledati tudi na vašem zaslonu izberite možnost Play Localy in za mrežno UDP vnesete ip naslov vašega amina ter port (obe nastavitvi sta identični podatkom v index.html).

S klikom na OK začnemo s predvajanjem videa, če ste vse pravilno nastavili je potreben samo klik na povezavo, ki se prikaže na aminu.


---
Zahvaljujem se še NoName-u za sodelovanje pri odkrivanju čudežne dežele ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

DixieFlatline ::

Tudi jaz sm se nekaj igral s tem, a mi ne uspe, da bi playlisti, ki jo amino pobere iz T-2 strežnika dodal še en svoj kanal(za streamanje iz pcja).
Če se pa ustvari svojo playlisto, kot je v tem "vodiču", je pa potem štorasto odpirati tv kanale s tistim pointerjem na zaslonu.

Kaka ideja?
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

OmegaBlue ::

Jest sem z wget snel stari siol TV vmesnik in spremenil kanal listo s T2 in naložil lepo na Amino, lahko bi recmo delno opisal še to ko se vrnem domov.

Načeloma stvar dobiš na http://sioltv.siol.net/tv/ samo za to rabiš siolovo TV

Uporabit moreš tudi proxy 10.254.0.5:3128 pa ip in mac naslov se mora ujemat ker celo preverjajo ;)


MAC je v stilu 00:02:02:AA:BB:CC - važen je "00:02:02:" del.

IP naslov in gateway je odvisen kje si in kakšnega ima tvoj amino.

Kasneje lahko še potrebne spremembe napišem.

P.S.
User agent browserja more biti "Mozilla/4.08 (compatible; Amino; ANTFresco/4.7.39.01; Linux2.4.16/ppc)"
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

DixieFlatline ::

Sej t2 tv imam naročeno. Potem je glavno to, da t-2jevo playlisto spremenim, jo shranim na aminota, nato pa v nastavitvah še nastavim, da ob vsakem vklopu po playlisto ne hodi na njihov server.
Če bo pa t-2 dodal kak nov kanal, bo pa vajo treba ponoviti, če prav razumem?
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Zgodovina sprememb…

mte ::

Se pravi tule gre zgolj za predvajanje filmov z računalnika na tv preko aminota ali še kaj drugega? Torej tale postopek deluje tudi, če imaš aminota, nimaš pa naročene tv storitve. Če je pa TV naročena storitev, je pa tudi enostavnejša metoda (ni pa toliko hackerska :))..
Včasih, ko so bili na aminotu dosegljivi tudi nedelujoči programi, si samo streamal na tisti ip in port, nastavil še tisti program na aminotu in je šlo brez problema.
Zdaj tega ni več, ampak gre vseeno: Postopek je enak kot prej, le da tu nastaviš nek delujoč kanal, izklopiš kabel iz modema in začneš streamati na ip/port kanala, ki ga pobereš v vlc playlisti.
lp

OmegaBlue ::

stvar se je začela kot predvajanje filmov z računalnika na amino, potem se je sprevrgla v preurejanje za delovanje na t2, in posledično iskanje gesla. Tisti del kako spravit z vmesnikom vred na amino pa ni bil še spisan ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

danielka84 ::

Sedaj če je tist vmesnik napisan v HTMLju, potem bi lahko npr z amino tipkovnico tud brskal po netu v dnevni sobi, s tem da smo prej nastavili DNS pa gateway routerja ?

DixieFlatline ::

V veselem pričakovanju 2.dela vodiča:D
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

prix ::

skoda da je zadeva samo MPEG2...

a je na busybox mozno dodat kakšne programe... ?
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
-------------------------------------------------

OmegaBlue ::

103 dekodira samo MPEG2 ja nažalost, na busybox lahko nalagaš programe samo si zelo omejen s prostorom - rabiš pa kak crosscompiler (gcc) in običen linux programček samega busyboxa pa ne moreš menjat ker bi rabil servisni software ki pa je varovan ko svete krave.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

heller14 ::

Iz članka je nekako razvidno, da bi lahko amino 110, ki je pripravljena za delovanje na t-2 pripravil za delovanje na SIOL (moj primer). Na Amino sem se uspešno prijavil preko telneta, vendar ne poznam nastavitev, ki bi jih moral za SIOL. Ali mi lahko nekdo pomaga?

shock ::

ma saj stvar ni nič kaj takega. Samo malo skonfiguriraš da tvoj amino 103 pobere playlisto iz tvojga naslova, tako da ni panike. To je že en na mobisuxu 1 leto nazaj spisal kako spravit siolov tv amino na t-2 tv

heller14 ::

Jaz bi rad ravno obratno - iz t-2 na Siol, pa mi nekako ne uspe. Ne vem kaj moram nastavit, pa kaj je z ip-jem itd.... Ko sem klical na SIOL, če mi lahko nadgradijo firmware mi je rekel da lahko, ampak potem ni videl mojega Aminota oz. njegove MAC adrese, ki sem jo povedal tehniku. Ali lahko Aminota nastavim tako, da pošilja svojo MAC adreso?

B-Stard ::

Lahko nekdo objavi playlisto od t2 da bi jo dal na amino 103 od siola?

mte ::

Hm.. zanima me, ali obstaja kakšen način ugotoviti aminov ip naslov medtem ko je preko switcha (tistega v routerju) priključen in tv deluje?
Če bi to bilo možno, bi znalo bit zanimivo potem programsko šaltat med kanali preko telneta (mogoče celo ssh?) - namreč če nekdo ugasne samo tv in ne da aminota na standby, zadeva še naprej vleče promet. Če želim potem preko vlcja snemati ne drugi kanal (linija ne dopušča dveh!), je seveda bolje, če prej prešaltam na tisti kanal tudi na aminotu.
Se je že kdo kaj s tem ubadal ali to ne gre kar tako?
lp

OmegaBlue ::

Vidiš preko IGMP broadcastov pomojem (se periodično pojavljajo), nisem prepričan že dolgo nisem gledal. Če je priklopljen na T-2 modem pa nemoreš, je na drugem vlanu. Da se dostopat preko telneta, ssh daemona ni gor (se da naredit dropbear preko crosscompilerja), nevem zakaj bi šaltal.. napišeš "poweroff" in preko VLC potem zahtevaš stream ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

mte ::

Hvala, bom poskusil malo s tcpdump, če bo šlo.
Zakaj poweroff, če obstaja tudi možnost, da ob določenem času (recimo da imam poštiman scheduling preko at ali cron) nekdo gleda tv, pa mu raje samo zamenjaš kanal namesto da mu sklapljaš celo reč, je malo bolj prijazno :)

Ampak zgleda da se lahko kar pod nosom obrišem z vsem skupaj, ker pač na t-2 geslo ne dela več...
lp

OmegaBlue ::

Sej so gesla še vedno ista ;) samo dobit jih moreš.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

mte ::

root2root ni pravo, vez in poznanstev pa tudi nimam :)
torej ostane verjetno samo še kak bruteforce

OmegaBlue ::

veze in poznanstva ti ne bodo povedala ;) Upgrade stream nevem če še dela (omenjen v kvazi članku) in lepo dobiš shadow file. Potem samo hash iščeš ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

mte ::

car :) ne vem kako sem lahko preskočil tale kos glede upgrade streama...
john že laufa, me prav zanima koliko časa bo rabil.
samo tega še nisem prav razumel:
Če je priklopljen na T-2 modem pa nemoreš, je na drugem vlanu.

Jaz imam tv port na modemu priključen na en lan priključek na routerju, kjer je priključeno tudi vse ostalo. S tcpdump sem tudi izvohal ena 2 kandidata za ip naslov (10.x.y.z), ampak ne pridem gor oz. tudi pingat ne morem uspešno. Je to tisto, kar si hotel povedati? Se pravi če si ne uštimam nekih proxyev telnet ne bo delal ko bo t2 iptv deloval?
hvala,
lp

OmegaBlue ::

Ah ne to maš potem drugače zvezano, so pa IP-ji iz 10.x.x.x klase. Če se hočeš telnetat nanj more bi tvoj ip iz iste klase ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

LazyAss ::

Ko sen odraral, sem dobil takle shadow file (odprto v textpad-u)
Ali si lahko s tem sploh kaj pomagam pri ugotavljanju gesla?
Hvala za odgovor :)
root:yDoCm0lHD38/c:10596:0:99999:7:-1:-1:0
bin:*:10511:0:99999:7:::
daemon:*:10511:0:99999:7:::
adm:Ep2h05nOu6i1c:10511:0:99999:7:::
lp:*:10511:0:99999:7:::
sync:*:10511:0:99999:7:::
shutdown:*:10511:0:99999:7:::
halt:*:10511:0:99999:7:::
mail:*:10511:0:99999:7:::
news:*:10511:0:99999:7:::
uucp:*:10511:0:99999:7:::
operator:*:10511:0:99999:7:::
games:*:10511:0:99999:7:::
gopher:*:10511:0:99999:7:::
nobody:*:10511:0:99999:7:::
ftp:*:10511:0:99999:7:::
md11:dGw3tA.nxCe/.:0:0:99999:7:::
mngread:xnjK41MDy8If.:10596:0:99999:7:-1:-1:0
mngwrite:LUq5HtIsWvZ9U:10596:0:99999:7:-1:-1:0
identity:HFlmVqcPZ6caM:10596:0:99999:7:-1:-1:0
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: LazyAss ()

OmegaBlue ::

Ja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

steev ::

A so passwordi pri vseh aminotih (od t-2-ja) isti.
:|

OmegaBlue ::

ja ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

steev ::

Se pravi lahko uporabim tisto kar je tam zgoraj.

Edit: Potem bom password javno objavil, ker nas omega jebe u glavo :D. Sfukal mi bo lajf. Evropsko prvenstvo pa tv3. :))
:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: steev ()

steev ::

Kaj ni tko, da so teli passwordi v shadow zakodirani in se jih ful tezko odkodira. Tale pass mi ne prime: yDoCm0lHD38/c
:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: steev ()

LazyAss ::

Še en hint bi prosil: je MD5 ali kaj druzga da ne googlam v prazno :D

Vrjetno je najbolje da iščem nekaj v tem stilu: ''linux shadow cryptography'' ?
Hvala :)

Lp
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: LazyAss ()

steev ::

john the ripper
:|

OmegaBlue ::

Gre za DES.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

LazyAss ::

crypt: no specific characteristics. Usually short, around 13 characters.
(based on DES)


Sem ugotovil hvala :)
Zdaj pa mislm da bom zmogel ;)
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP

steev ::

Daj se men povej.
:|

LazyAss ::

Kako sploh JtR zalaufat v Win XP ??? Sicer pa: kolk časa bi sploh JtR rabu za to, nekje sem prebral da kar je nad 5 znakov v geslu, da rabi več kot teden ?

Lp
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP

Primoz ::

dictionary search opravi svoje ... če ne dobiš gesla v minuti, delaš nekaj narobe
There can be no real freedom without the freedom to fail.

steev ::

Katero komando naj uporabim. Zej sem dal

john -stdin password.txt

Je to uredu?
:|

steev ::

No Primož, povej nam katero komando nej uporabimo. Prosim.

Lp, Obupani
:|

Ziga Dolhar ::

Naslov teme je "HEKANJE".
https://dolhar.si/

whitto ::

Zanima me, ali obstaja možnost eksporta displeja aminota na os. računalnik? Recimo kot je to možno z uporabo ssh -X na linux sistemih? Oziroma ali obstaja kakšna možnost, da v aminu nastavim "default" predvajanje nekega kanala brez uporabe daljinca? Amino je v mojem primeru uporaben samo za predvajanje videa z mojega računalnika in bi rad zadevo poenostavil.

Hvala za odgovore,
Vito.

barakus ::

A bi znal kdo svetovat kako bi dolocene datoteke presnel iz aminota na pc? Ima busybox kako komando oz. bi se dalo dat na usb klucek al kej takega?

whitto ::

...kako bi dolocene datoteke presnel iz aminota na pc...
če uporabljaš windowse, potem si pomagaj s programom winscp.
V linuxu pa lahko v konzoli uporabiš scp, na pomoč ti priskoči tudi midnight commander (F9 -> shell link).

Lep pozdrav,
Vito.

barakus ::

Kako pa potem usposobim ssh tu gor? Ali obstaja kaj takega tudi za telnet?

whitto ::

Se opravičujem. To funkcionira pri ssh sejah. Sem pozabil, da se na aminota telnetaš, ne pa ssh-jaš. Za telnet pa ne poznam načina.

steev ::

Kaj pa ce bi uploadu na kak ftp. Se lahko povezes na ftp?
:|

OmegaBlue ::

jaz mam skompajlan ftp client na aminu za prenašanje stvari gor in dol. (iz busybox strani)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

barakus ::

Danes sem se igral s tistimi nastavitvami z linki do streamov in sem ustvaril en html s streami in usmeril larch.document.default na ta fajl. In zdaj, ko priklopim amina na TV rdeča ledica najprej nekaj žmiga, potem ko neha žmigat napiše na veliko, po anglesško "Loading...", potem pa se reboota in spet isto, to dela v nedogled. Če ga priklopim na router, dobi IP tako kot vedno, telnetat pa se gor ne morem več...

Se komu sanja kaj sem ga usral? Ostalo je čist default nastavljeno...

steev ::

To je bilo tudi pri meni enkrat (adm password, ne root) ampak se mi je po 10 minutah nazaj postavil.
:|

barakus ::

Zdaj sem ga še enkrat priklopil na TV in se je zagnal v prvo... weird

LazyAss ::

Ima mogoče kdo index.html iz http://tv.private.t2/Catherine/gui/html/ ?

Tnx :)
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
380105135 (21502) jurre
»

Stream iz pc na stb -t2

Oddelek: Omrežja in internet
356247 (2772) Freaxx
»

IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Omrežja in internet
483121641 (45841) Looooooka
»

IP Tv

Oddelek: Programska oprema
141324 (1080) Patricks
»

Amino STB in VLC preko lokalne mreze

Oddelek: Omrežja in internet
132900 (2521) Loki

Več podobnih tem