Forum » Strojna oprema » Piskanje piiiip pip pip pip
Piskanje piiiip pip pip pip
WildChild ::
No enmu kolegu pa je nalepem začel piskat računalnik. In sicer Dolgi pisk, takoj zatem pa 3x kratki pisk. kaj bi to blo ? probal sem posesati prah okol patične plošče, vzel sem ven ploščici rama jih spihal in dal ponovno noter, pogledal sem vse konektorje za strom, če so v redu pričvrščeni, edino le grafično kartico nisem vzel ven in dal ponovno noter, sem jo samo bolj potisnil noter.
Kaj točno pomeni ta pisk, ker zgodilo pa se je, da ko je piskalo sem ugasnil komp prižgal in ni več piskalo.
P.S. Osnovna plošča je ASUS.
Hvala za pomoč.
Kaj točno pomeni ta pisk, ker zgodilo pa se je, da ko je piskalo sem ugasnil komp prižgal in ni več piskalo.
P.S. Osnovna plošča je ASUS.
Hvala za pomoč.
in da mood
- spremenil: WildChild ()
bluefish ::
poskusi imeti najprej vstavljeno samo eno ploščico RAM-a in če se problem ponovi ponovi opostopek z drugo.
Če bo z eno delalo, potem je tista druga okvarjena.
Če bo z eno delalo, potem je tista druga okvarjena.
freextr ::
Mislim da bo najbrž problem v grafični kartici oz ram na grafični kartici.
1long, 3short No video card or bad video RAM Reseat or replace the video card. - to velja za asuske.
se pravi poizkusi z drugo grafično.
1long, 3short No video card or bad video RAM Reseat or replace the video card. - to velja za asuske.
se pravi poizkusi z drugo grafično.
Death reveals to man what he really is - The Berzerker
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskanje in zaudarjanjeOddelek: Strojna oprema | 1491 (1058) | Robocop1 |
» | Slika v sliki (PiP)Oddelek: Zvok in slika | 1335 (1250) | kalko |
» | Kaj je narobe!Oddelek: Strojna oprema | 1893 (1399) | mtosev |
» | Se splaca kupit AGP 6800LE@12pip ?Oddelek: Kaj kupiti | 1403 (1130) | kixs |
» | BEEEEP...BEEEEP...BEEEEP ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (1965) | prestopnik |