» »

Multikulturnost

Multikulturnost

Temo vidijo: vsi
««
11 / 43
»»

guest #44 ::

Wikileaks has revealed a secret cable from the U.S. Embassy in London that contains information on how British Muslims perceive Islam. The cable discloses that the Center for Social Cohesion conducted a survey of 600 Muslim students at 30 universities.

According to the survey, 32 percent of the Muslims support killing in the name of Islam, 40% of them like to endorse Sharia Law and 54% of the Muslim students want to be represented by an Islamic political party.

The embassy report described the British Muslims as poor, uneducated and unskilled. They live in overcrowded apartments and many of them remain unemployed. About 28% of Muslims between the ages of 16 and 24 are unemployed.

Most Muslims do not seek Jobs actively and declares unavailable when a job is offered.

Although, Muslims comprise only 3% of total population, the number of disability claims is the highest among the Muslims. Out of all British Muslims, 24% of females and 21% of males claim disability.

On a different note, the number of British Muslims is growing 10 times faster than the rest of the society.

As per Labor Force Survey, the total number of Muslims in Great Britain:

2004: 1,870,000

2005: 2,017,000

2006: 2,142,000

2007: 2,327,000

2008: 2,422,000


http://www.faithfreedom.org/features/ne...

Najboljš bi blo, da preselimo tistih 40% oz 54% h kakemu multikulturalistu. Čmo vidt kolk časa bo ostal multikulturalist.

donfilipo ::

Tudi če jih v USA k unitaristom, ne bo dolgo, ko bodo fašisti:))
Multikulturalizem je ena taka zaželjena utopija, ki pa se počasi morda res podira. Prave alternative pa ni povedal nihče, niti za mojo vas, kjer so bošnjaki, ali verniki islama, po večini bolje prilagojeni na gorenjskost kot jaz.

Bemti. Si predtavljaš. Borbenost islama, zvitost bošnjaka in škrtost gorenjca v eni osebi. Nepremagljivo kot pernosopora. Ti povem še švabe je strah;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Mr.B ::

Donfilipo, začni bližje. Recimo, kako se Socialnim ustanovam v Sloveniji zdi čisto normalno, da se poročajo maldoletnice, je pač del njihove kulture. Kmalu tvoje.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Gandalfar ::

ali pa kako se slovenskemu delavcu cisto normalno zdi, da krade delodajalcu ter na crno fusa popoldne. Vazno, da si zelimo selektivno pravno drzavo.

username ::

Gandalfar je izjavil:

ali pa kako se slovenskemu delavcu cisto normalno zdi, da krade delodajalcu ter na crno fusa popoldne. Vazno, da si zelimo selektivno pravno drzavo.
Sori ampak popoldanski fuš ni v enako težki kategoriji kot kraja delodajalcu. Slednja pa tudi ni primerljiva s prislilnimi porokami mladoletnic (da ne govorimo še o drugih, še hujših kršitvah človekovih pravic).
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Gandalfar ::

no .. vendar 'slovencki' niso pripravljeni pocistit pred svojim pragom. Zakaj pricakujejo, da bo taista drzava pa ukrepala pri drugih?

PaX_MaN ::

USS Liberty je izjavil:

 Sweden then... Sweden now

Sweden then... Sweden now


A nisi par strani pisal, kako gre vse v kurac, to je, da so taki:


posledice pa so enake kot so bile, ko so bili švedi taki kot na tvoji prvi sliki, to je, take:

?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

donfilipo ::

Pri multikulturnosti z islamom in ekstremnim islamom, bi vam rad (morda se ponavljam:) povedal dve resnični zgodbici:

-za šahide, ki so prileteli v stolpa WTC, velja eno tako 'belčevsko' stereotipno prepričanje, da so pač tako neumni, da niti skepse, ali agnosticizma ne premorejo. Wrong. 3-je teh vodilnih šahidov, so bili 2 dni pred dogodkom v erotičnem baru. Kljub obljubljenim 70 devicam! Pa butnte mal8-)

-podjetni albanec je v sosednji vasi odprl lep lokalček, vse po PS in sploh. A se ti ga jaz tam nekega dne sistematsko zacugam:). Zvečer, ko do zadnjega avtobusa (lumparja mu pravimo:) manjka še kakih 25 min, albanec prijazno opozarja, da je konec, da zapira in tako... Nobeno moledovanje ne pomaga. No, 7 promilov v krvi in gorenjska že resignirana upokanost, me privedeta do izjave: 'Posluš, jest sem v bistvu šahid.... in če ne daš še enga pira, se bom razstrelu.'
Verjeli ali ne, pivo sem dobil:))
Kot da mož niti sekunde ni posumil, da je s sliko šahida in pijanca v eni osebi kaj narobe!
Pa se zamislite nad tem, koliko mi dejansko sploh o tujih kulturah vemo in razmišljamo!

Grafika od zgoraj, seveda ponese misli v povsem drugo smer...in človek lahko samo upa, da švedska policija ne 'škrtari' na denarju, in možganih, za lociranje in strogo sankcioniranje kriminalcev, ki so kaj takega zagrešili. Ker pa vem, da policioti nikjer niso 100%, ma kaj niti 75% zdravilo...pa velja razmisliti, ali pred koncentracijskimi taborišči, pogromi in boji, nemara le ne obstaja kakšen način za sobivanje. Pa da recimo mošejo vzamemo enako resno in obenem neresno, kot tudi ostale cerkve. Če so znaki, da to isto počnejo tudi oni sami.. in da jih v bistvu le profesija, kultura, humanost, predvsem pa ponos, ženeta včasih v drugo skrajnost. Včasih pa ja.....kar sama prilika in nacionalizem na tuji zemlji. Že kar direktno zavojevanje pod krinko:)) No in takrat je pa na vrsti švedski...pa tudi evropski gestapo. Par vzgojnih, kratkih in poštenih ukrepov..preverjeno pomaga!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

WarpedGone ::

@donfilipo:
Kažeš kako dejanja teh tipov niso logična in se hočeš nad tem čudit?
Itak da niso logično konsistentna, če pa vsak dan znova trenirajo anitlogičnost (religijske molitvice) in jih nelogičnosti (kadar jim tako paše) ne zmotijo čisto nič.

To je edini in glavni razlog, zakaj so religije slabe. Katera koli, vključno s komunizmom/socializmom.
Zbogom in hvala za vse ribe

valvoline1 ::

Za celotno EU je splošno znano da je daleč največ izkoriščevalcev države in socijalnih mehanizmov med priseljence in njihovih potomcev.

USS Liberty ::

multiculturalism has failed, says David Cameron

Še en zahodni politik se je opogumil in povedal resnico. Samo na žalost mislim, da je za Veliko Britanijo in Londonistan že prepozno.

Me pa zanima, kako bodo naši multikulti levaki na oblasti reagirali, ko celo predsedniki vlad pomembnih zahodnih držav javno zavračajo multikulturalizem. Naši levaki bodo seveda te politike prograsili za nestrpne fašiste in še naprej tiščali glavo v pesek in ustvarjali Albanijo sredi Slovenije.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

donfilipo ::

WarpedGone je izjavil:

@donfilipo:
Kažeš kako dejanja teh tipov niso logična in se hočeš nad tem čudit?
Itak da niso logično konsistentna, če pa vsak dan znova trenirajo anitlogičnost (religijske molitvice) in jih nelogičnosti (kadar jim tako paše) ne zmotijo čisto nič.
To je edini in glavni razlog, zakaj so religije slabe. Katera koli, vključno s komunizmom/socializmom.


Niti ne. Logika ima sicer klasična in manj klasična rigidna pravila, ima pa tudi povsem zdravorazumsko kmečko lastnost. Tehtanje premis. Resničnosti odnosnic (p) in posledic (q).
V tem primeru je bilo na rešeto postavljeno sklepanje: islamski ekstremisti so nevarni zaradi tega, ker jim tako veleva verski nauk:)

Že večkrat so drugi pokazali, da je islam precej zajeten sklop, ki podobno kot biblija, na eni strani pogrome obravnava kot nekaj povsem naravnega, in na drugi strani umor in nasilje pokaže kot greh:)

Sam sem hotel poudariti, da prosluli islamski ekstremisti (9/11), pa tudi navadni muslimani, niti ne verjamejo dobesedno v islam, in se torej ne razlikujejo, od recimo teroristov ateistov.
Pri katerih pa spet kar mnogo njih, niti ni dobesedno verjelo v komunizem:)

Nauk: em niti koran dobesedno in enoznačno, ne veleva đihada proti infidelom, em muslimani ne verjamejo dobesedno v koran.

Mehanizem terorja je torej kompleksnejši, in ni nujno povezan z nauki islama. Vkolikor so odnosi v družbi relativno normalni, tako religija, kot sekretarji partije, pozivajo k stabilnosti in miru. Za nestabilnost so potrebni drugi razlogi.

Logika ostane sveta, treba jo je le pravilno uporabljati:)) Zlasti če analiziraš. Navadni kruhoborci, jo bodo tudi napačno in predvsem v nasprotju z gospodarji, ko jim prekipi. In niti ni nujno, da se rabimo zato držati rigidnih pravil. Včasih imajo tisti, ki jo pravilno uporabljajo z naravnim talentom, brez rigidno naučenih pravil, veliko boljše sklepanje.

In še na Nimitzov link: multikulturalizem je propadel, izjava Camerona,.... pa rečem cinično samo tole:

Zdaj, ko je rahlo pozno, bo pa gospod poskušal uvesti marjansko unitarno obliko multikulti. Skupaj z Angelo.
Kdo je tem pajacom dal volan v roke in izpit:)) Pa ne mislim na šoferskega.
Ni rečeno, da jima ne bo uspelo. Nemčija in Britanija so bogate dežele in če jim uspe omejiti dotok imigracije, imajo rahlo šanso za ugodno asimilacijo. Sicer govorimo o Londonistanu in Turkenlandu:)

Pa še nekaj bi poudaril. Butnite malo z glavo v zid, kaj razen lepozvočnega trobezljanja izjave pomenijo. NIČ! Nič se ne bo spremenilo. Turki v nemčiji nimajo uradnega jezika, niti svojih šol ne rabijo, molilnice bodo imeli makar v garažah, manjše in bolj skrite so, bolj so militantni in geto spopade lahko spretno viža samo lukava policija s svojimi podlimi triki. Torej razen gobezdanja ne bo nič!

Za unitarni multikulti je treba imeti sveto ameriško nacijo, kjer so v nastanku ljudje iz vseh vetrov in se predvsem praktičnosti radi odrekajo tako jeziku, kot kulturi. Praktično vsi po vrsti. Serijsko. Ko pa imaš razredne razlike praktično poravnane z delitivjo po prišlekih in domorodcih, se pa nacionalizmi znotraj imigrantov stopnjujejo in na lep, ali grd način potencirajo getoizacijo. Zahteve povozi lahko le jasen in skupen liberalni interes za družbo bogatega FUTUR, polnega jošk, sodobne glasbe in blestečih novih gadgetov, ki tradicionalne molitve, delitve, in nacizme, v jezikih starcev povsem prežene.

Na primeru lastne vasi lahko rečem, da ko je enkrat vsem očitno, da liberalizem v okviru slovenstva povsem velja, tudi otroci prišlekov povsem sprejmejo ameriško kulturo:) in slovenski jezik , in se praktično v ničemer več ne razlikujejo od domorodnih:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

donfilipo, če tvoja izpeljanka pomeni, črto iz tvojih izkušen s sela, potem svaka ti čast. Ni zastonj izraz prva generacija s sela v mestu.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Okapi ::

Za unitarni multikulti je treba imeti sveto ameriško nacijo, kjer so v nastanku ljudje iz vseh vetrov in se predvsem praktičnosti radi odrekajo tako jeziku, kot kulturi.
To je tudi bolj mit kot ne. Malo razmisli o tem, kako so še vedno beli in črni ločeni, pa ti bo vse jasno. Ali pa se sprehodi po China Townu, Mali Odessi v New Yorku ... V Clevelandu je lahko pred 2. svetovno vojno cela prva generacija slovenskih izseljencev živela in delala, ne da bi znala pet besed angleško. Ali pa francoski Cajuni. Pa seveda Indijanci.

Asimilacija tudi v ZDA deluje predvsem v 2. in 3. generaciji, in ko je gospodarstvo dobro in ni brezposelnosti. Turki v Nemčini ali Arabci v Franciji niso delali nobenih problemov, dokler je bilo dovolj služb za vse. Ko ni služb za vse in je kriza, pa začne seveda najnižji sloj delati "probleme". Dokler najnižji sloj niso bili priseljenci, so v takih okoliščinah probleme delali domačini.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

USS Liberty ::

Asimilacija je v ZDA dokaj dobro delovala do 60ih let, dokler so se tja večinoma zlivali Evropejci in dokler Lyndon Johnson pod vplivom židovskega lobija ni ukinil kvot za piseljevanje in prosto odprl vrata priseljencem iz tretjega sveta...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

guest #44 ::

Okapi je izjavil:

Za unitarni multikulti je treba imeti sveto ameriško nacijo, kjer so v nastanku ljudje iz vseh vetrov in se predvsem praktičnosti radi odrekajo tako jeziku, kot kulturi.
To je tudi bolj mit kot ne. Malo razmisli o tem, kako so še vedno beli in črni ločeni, pa ti bo vse jasno. Ali pa se sprehodi po China Townu, Mali Odessi v New Yorku ... V Clevelandu je lahko pred 2. svetovno vojno cela prva generacija slovenskih izseljencev živela in delala, ne da bi znala pet besed angleško. Ali pa francoski Cajuni. Pa seveda Indijanci.

Asimilacija tudi v ZDA deluje predvsem v 2. in 3. generaciji, in ko je gospodarstvo dobro in ni brezposelnosti. Turki v Nemčini ali Arabci v Franciji niso delali nobenih problemov, dokler je bilo dovolj služb za vse. Ko ni služb za vse in je kriza, pa začne seveda najnižji sloj delati "probleme". Dokler najnižji sloj niso bili priseljenci, so v takih okoliščinah probleme delali domačini.

O.


Raje mam jeznega domačina, kot jeznega muslimana. Prvi bo vsaj hitro prešel na dobri star način, ko se bo situacija izboljšala, musliman pa bo rabu 20 let da se znebi Islamske indoktrinacije preden bo šele postal dobri stari sosed.

Islam je eno izmed boljši psiholoških orožji tam zunaj, oklep iz carbon-fiber stupidity, velik mpg in top visokega kalibra. Islam ima lep in zvest odnos z politiko, ki ga redkokatera druga vera premore.

V krščanstvu vsaj imaš hippie Jezusa v Islamu pa vojskovodjo Muhammad, guess who likes cutting hands more!?

Okapi ::

Raje mam jeznega domačina, kot jeznega muslimana.
Revolucije in državne udare povzročajo jezni domačini, ne priseljenci.

O.

Pyr0Beast ::

Priseljenci jih povzročajo. Domačini jih sprožijo ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

USS Liberty ::

Cionistom zelo uspeva plan, da naredijo belce za manjšino v ZDA
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Okapi ::

Priseljenci jih povzročajo. Domačini jih sprožijo ?
Pravzaprav izvajajo. Priseljenci pa vedno najebejo.

O.

guest #44 ::

Ma kake cvetke to mečete? To nima nobene veze z revolucijami, te nima veze kdo jih sproži.

Dejstvo je da revne priseljence ne moreš kr unchecked uvažat, te imajo spoštovanje našh vrednot nekje zadnje na spisku.

Mr.B ::

Mislim da si nekateri predstavljajo multikulturnost in asimilacijo na malo zelo romantičen način, tam Romeo in Juliet. Žal realnost je malo bolj realna.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Gregor P ::

Torej Romeo in Julija imata izredno žalosten konec, v bistvu je cela zgodba ena sama žalost in drama:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Mr.B ::

Potem pa zgodbe ne razumeš. No sicer pa Holiwoodski filmi itak naredijo zaključke da jih vsaka ovca z IQ89 razume.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

guest #44 ::

Mr.B je izjavil:

Potem pa zgodbe ne razumeš. No sicer pa Holiwoodski filmi itak naredijo zaključke da jih vsaka ovca z IQ89 razume.


Nehaj žalit ovce!

jype ::

guest #44 ::

Spet tile Muslimani

http://www.dailymail.co.uk/news/article...

Halal meat is being served in schools, hospitals and pubs - even though vets say Islamic slaughter is cruel


http://www.mailonsunday.co.uk/news/arti...

Britain goes halal... but no-one tells the public: How famous institutions serve ritually slaughtered meat with no warning



http://swns.com/oxford-university-stude...

Oxford University students secretly served Muslim halal meat



No my dear Muslims, moja krava ne rabi poslušat molitve Alahu, zato jo lahko prvo omamim. Zakol brez omame je po večini EU prepovedan.

Okapi ::

jverne, ti nimaš nobene krave, zato lahko mirno shut the fuck up.

O.

guest #44 ::

Okapi je izjavil:

jverne, ti nimaš nobene krave, zato lahko mirno shut the fuck up.

O.


Meli smo krave, prasce, kokoši in vse kar spada v kmetijo. Pištola za omamljenje bi morala biti dandanes obveznost in večinoma jo uporabljajo tudi v domačih kmetijah.

Ti po vsej vrjetnosti nimaš/nisi imel krave, tko da shut the fuck up.

Sicer pa kaj ima to veze z mojim postom? A zagovarjaš halal hrano?

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/urad...

MTV cionisti vsepovsod stegujejo svoje prste. Očitno hočejo sedaj celo evropske rock festivale uničit in jih hip-hopizirat, tako kot so podžunglili že celo Ameriko...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

hamax ::

Ah ja, Nimitz. Sej sem vedel, da si paranoicen, ampak tole je pa ze malo cez rob :D
Lani je nastopala Kylie Minogue, predlani je festval zakljucil Jay Z.

sidd ::

Okapi je izjavil:

Priseljenci jih povzročajo. Domačini jih sprožijo ?
Pravzaprav izvajajo. Priseljenci pa vedno najebejo.

O.


Tole dejansko poteka takole: realni primer, Francija: določena skupina pač protestira, se potem skoraj vedno takšna prilika, sploh če je malo bolj masovna, izrabi, in začno določene skupine zdraviti lastne frustracije in komplekse nad vsem kaj pride pred njih.

Človek se more prilagoditi okolju, kamor pride, ne pa da si prilagaja okolje, kamor gre. Potlej bodo vedno konflikti med prišleki in domačini.
no idea for signature
signed
I

Mr.B ::

Aha, poizkusi to implementirati v SI državi, me zanima kam boš prišel.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

guest #44 ::

sidd je izjavil:

Okapi je izjavil:

Priseljenci jih povzročajo. Domačini jih sprožijo ?
Pravzaprav izvajajo. Priseljenci pa vedno najebejo.

O.


Tole dejansko poteka takole: realni primer, Francija: določena skupina pač protestira, se potem skoraj vedno takšna prilika, sploh če je malo bolj masovna, izrabi, in začno določene skupine zdraviti lastne frustracije in komplekse nad vsem kaj pride pred njih.

Človek se more prilagoditi okolju, kamor pride, ne pa da si prilagaja okolje, kamor gre. Potlej bodo vedno konflikti med prišleki in domačini.


Right, that settles it...nobenih burk torej?

Mr.B ::

jeverne : Slovenski socialni delavci se s tem nebi strinjali. Celo dovoljujejo pedofilske poroke, ker je to v njihovi kulturi.... Torej kaj si lahko misliš, kakšno bo stanje čez dve generaciji.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Mr.B ::

eno cetko sem dobil :

Sredi Ljubljane je zgorel petnadstropni blok.
- V prvem nadstropju je zgorela bosanska družina.
- V tretjem nadstropju je zgorela hrvaška družina.
- V četrtem nadstropju je zgorela ciganska družina.
- V petem nadstropju je zgorela albanska družina.

-Samo v drugem nadstropju, kjer je živela slovenska družina, so preživeli vsi.

Čez nekaj časa pripadniki etničnih manjšin skličejo tiskovno konferenco,kjer povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazloži, kako je to mogoče.

Gasilec pa mirno: Slovenci so preživeli, ker so bili takrat v službi!
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Mr.B ::

Oprostite , Epilog na slovensko Multikulturnost, v sledečem članku : AI o Romih: Živijo v barakah, brez vode

Amnesty International poziva oblasti, naj Romom zagotovijo pravico do ustreznega bivališča in vode in s tem odpravijo diskriminacijo, s katero se spopadajo Romi


Mama a sem lahko Rom, dobil bom stanovanje, pa še pedofil bom lahko bil. Vse v skladu nacionalnega interesa natalitete.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Okapi ::

Ja, mirno greš lahko živet v barako med podgane, nihče ti ne brani. Pa medtem, ko boš čakal na stanovanje in iskal mladoletno ženo, boš mogoče malo manj trolal po forumu.

O.

Mr.B ::

Okapi, sej lahko greš čez seznam upravičencev za socialno stanovanje. boš videl kje se začne zgodba.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

sidd ::

Mr.B je izjavil:

Oprostite , Epilog na slovensko Multikulturnost, v sledečem članku : AI o Romih: Živijo v barakah, brez vode

Amnesty International poziva oblasti, naj Romom zagotovijo pravico do ustreznega bivališča in vode in s tem odpravijo diskriminacijo, s katero se spopadajo Romi


Mama a sem lahko Rom, dobil bom stanovanje, pa še pedofil bom lahko bil. Vse v skladu nacionalnega interesa natalitete.


Ni problema, samo plačati je potrebno vodovodu za priključek, tako kot to mora(mo) storiti vsak(vsi). Aja, ter nato plačevati porabo vode, seveda!
no idea for signature
signed
I

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti...

Burek je postal slovenska nacionalna jed in je bolj popularen v Sloveniji kot v kateri koli drugi državi na svetu... Moramo priznati levakom, da so zelo uspešni in Slovenijo dobro balkanijo tudi na področju kulinarike...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Okapi ::

Seveda, in to vse samo zato, da v bes spravljamo takšne kot je Nimic. Leskovački ćevapi uber alles>:D

O.

imagodei ::

Nimic,

če tole niso le trabunjanja večnega nezadovoljneža, ljudomrzneža in godrnjavega, zagrenjenega ter ostarelega osamljenca, potem bo resno treba razmisliti o mentalnem zdravju. Tvoje pisarije se berejo kot blodnje duševnega bolnika s paranoidno shizofreno motnjo.
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

imagodei,
te častim tri bureke in karto za koncert Kitića, če nehaš pisati tvoje pokrovitejske "psihoanalize" o meni. Tvoje "psihoanalize" imajo z mano toliko veze, kot ima tvoja najljubša političarka katarina Kresal veze s poštenostjo in pravno državo, to je nič. Kakšen mesec nazaj si v tvojih "psihoanalizah" pogruntal tudi, da sem zihr potomec domobrancev, v resnici sem pa potomec Slovencev, ki so šli skozi pet nemških lagerjev od Stutgarta do Šlezije...

Moja edina napaka in težka duševna motnja, ki nekatere zelo moti je ta, da nikoli ne bom del leve črede, ki prevladuje v Sloveniji in bom vedno na vseh področjih razmišljal s svojo glavo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

guest #44 ::

Edina stvar, ki me pritegne pri multikulturnosti je hrana. Obožujem hrano takšno ali drugačno. Sam pa zato ne rabim nujno met Ahmeda the hand cutting Muslim za soseda.

Okapi ::

Jverne, ti si tudi en tak prestrašen zapečkar, ki še nikoli ni šel malo po svetu, kajne?

In od multikulturnosti je dobra tudi muzika, pijača, pa ženske in še marsikaj.

O.

imagodei ::

> "te častim tri bureke in karto za koncert Kitića, če nehaš pisati tvoje pokrovitejske "psihoanalize" o meni."

Nimic, problem je, da ti pišeš psihoanalize o sebi kar sam. Jaz jih samo formaliziram. Kart za Kitića in burekov ne rabim. Kitića ne poslušam, mi je blazno antipatičen. Burek si od časa do časa res privoščim, mi je pa bolj všeč kaka druga hrana.

Zanimivo, sicer, kako te moti burek, ne motijo te pa pica, hamburger in cheeseburger, ki so priljubljena hrana večine mladih - pa tipično italijanska, nemška oz. ameriška hrana.

Dvoličnost, much?
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

Zanimivo, sicer, kako te moti burek, ne motijo te pa pica, hamburger in cheeseburger, ki so priljubljena hrana večine mladih - pa tipično italijanska, nemška oz. ameriška hrana.


Spet delaš neke psihoanalize na trhlih temeljih... Moti me ves fast food, tudi ameriški... hamburgerjev, cheesburgerejev nisem zaužil že najmanj 15 let... tudi pic se izogibam, če se le da...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Okapi ::

Kranjska in tenstan krombir uber alles;)

O.

guest #44 ::

Okapi je izjavil:

Jverne, ti si tudi en tak prestrašen zapečkar, ki še nikoli ni šel malo po svetu, kajne?

In od multikulturnosti je dobra tudi muzika, pijača, pa ženske in še marsikaj.

O.


Muzka...moja kategorija je kjerkoli zlo podobna, ni da bo kak Iranec neki blazno drugače igral metal pa rock. Ajde malo drugačne lestvice mogoče uporablja, ni pa to neki blazno kar bi želel od multikulturnosti.

Pijača...i agree

Ženske...odvisno kaj misliš s tem, but dejmo rečt da ja, sam ženske ki jaz iščem ne bom najdu med muslimankami, skoraj gotovo ne.


Multikulturnost je že vredu če so kulture na istem nivoju...Islam in podoben šrot pač ni and i don't want it. Skoraj raje nimam bureka kot mošejo nasproti hiše.

Tko da ja, diverzifikacija je dobrodošla v kolikor so vrednote na istem nivoju civiliziranosti in racionalnosti.
««
11 / 43
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
547719 (6645) Mavrik

No-go zones (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5911461 (9357) kuglvinkl

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274228633 (206178) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47183200 (73667) Gandalfar

Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11017461 (14124) Gandalfar

Več podobnih tem