Forum » Pomoč in nasveti » cod 2
cod 2
ferguson ::
Pozdravljeni
Zanima me, če je ta rčunalnik dovolj močan, da pelje call of duty 2. Ker mi kr nekaj šteka .
procesor -intel celeron - 2.6 ghz
ram - 512 mb ddr-sdram 200 mhz
grafična kartica - 8400 gs 256 mb ddr2
Zanima me, če je ta rčunalnik dovolj močan, da pelje call of duty 2. Ker mi kr nekaj šteka .
procesor -intel celeron - 2.6 ghz
ram - 512 mb ddr-sdram 200 mhz
grafična kartica - 8400 gs 256 mb ddr2
ttommy ::
Seveda je dovolj močan.Jaz imam sicer Core2duo E6300 1.86Ghz 2GB Ram in GeForce 7650GS 256MB.
Deluje mi tekoče na 1024*768.Tudi prej,ko sem imel 1gbRam,je delal super.
Kje ti šteka-v single playerju,ali multiplayerju?
Malo počisti sistem in naloži novejši gonilnik za grafično.Če pa že imaš novejšega gor,ga pa odstrani in naloži tistega,ko si dobil zraven na CD-ju.
LP
Deluje mi tekoče na 1024*768.Tudi prej,ko sem imel 1gbRam,je delal super.
Kje ti šteka-v single playerju,ali multiplayerju?
Malo počisti sistem in naloži novejši gonilnik za grafično.Če pa že imaš novejšega gor,ga pa odstrani in naloži tistega,ko si dobil zraven na CD-ju.
LP
Gamer
ferguson ::
Call of duty spet nagaja.Danes sem pred 11 uro spet zagnal špil, in mi javi tole napako .
(Fatal error
error during initialization: failed to initialize renderer: version mismatch.)
Kaj bi lahko naredil ,da bi delovalo naprej.Upam ,da se ,Da kako drugače kot z ponovno namestitvijo igrice. Ker sem že ,daleč prišel in mi je škoda zbrisati.
Hvala za pomoč.
Ali je možno, shraniti igrico na kak disk. Npr na kak usb ključ ali na cd ali na prenosni disk.Da bi potem pri novi inštalaciji, lahko igral od tam naprej kjer sem prej končal.
(Fatal error
error during initialization: failed to initialize renderer: version mismatch.)
Kaj bi lahko naredil ,da bi delovalo naprej.Upam ,da se ,Da kako drugače kot z ponovno namestitvijo igrice. Ker sem že ,daleč prišel in mi je škoda zbrisati.
Hvala za pomoč.
Ali je možno, shraniti igrico na kak disk. Npr na kak usb ključ ali na cd ali na prenosni disk.Da bi potem pri novi inštalaciji, lahko igral od tam naprej kjer sem prej končal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ferguson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74823 (17589) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71556 (13461) | oo7 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109582 (86380) | mkonci |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 2891 (2044) | herkulx |
» | Katero grafo kupiti za agp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10254 (7187) | J4CK |