Forum » Pomoč in nasveti » Izarc, WinRar
Izarc, WinRar
ffka ::
Imam Izarca in WinRar ampak ko downloadam kaksen zip mi sploh ne prepozna programa , ga morem sam izbrat iz seznama vsakič da lahka odzipam file , kako bi naredu da bi samo na downloadan rar kliknu in bi odzipal.
ty
ty
- spremenil: ffka ()
bluefish ::
se bom poskusil vživeti v tvoj način pisanja.
k kliknš na tist rar pa opreš in se ti pojav tist okn k zbereš program tm klikn spodaj na uno klukco.
k kliknš na tist rar pa opreš in se ti pojav tist okn k zbereš program tm klikn spodaj na uno klukco.
neznas , :D
ne resno prevod prosm :D , zdej sm naredu da mi z winrarom odpre ampak na zip file - ih se zmerej ni od winrara ikonca .
ne resno prevod prosm :D , zdej sm naredu da mi z winrarom odpre ampak na zip file - ih se zmerej ni od winrara ikonca .
no nastavjleno mam ,ko kliknem na rar file se mi winrar odpre , kako naj naredim , da bojo se ikonce od winrara na vseh rar filih. lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12232 (6442) | Oberyn |
» | .zip datoteka in virusOddelek: Informacijska varnost | 2046 (1842) | hojnikb |
» | WinRar NapakaOddelek: Pomoč in nasveti | 755 (730) | GamingFish |
» | Command Line UnzipOddelek: Programska oprema | 1044 (955) | ToniT |
» | CD prostega programja za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3739 (3739) | mspiller |