» »

koga volit?

koga volit?

««
7 / 19
»»

djordjevic ::

Mene še bolj kot teh 10.000 neveljavnih moti tistih apatičnih 700.000 folka, ki je ostalo doma.

krucymucy ::

Pa tudi to ja. Udeležba je porazna.

Fizikalko ::

Me je že hokuto prehitel... :D

d0rK ::

Jaz bi dejansko predpisal KAZEN za neudelezbo... KAZEN.

Alexius Heristalski ::

Politika je kurba, vsi so isti, jada jada, ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

cekr ::

10.000 to so tisti, ki so poslušali kućana. Glasovali so za vse tri KGB.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

tsh2 ::

fizikalko: Yes! Nsi je out.

nsi je bila najmanj populistična stranka od vseh. s tem komentarjem si samo potrdil, da si zagrizen levičar, kot sem že prej ugotovil, in da te nsi moti samo zato, ker "so domobranci in cerkveni".

Nikakor, prav tako me zelo veseli, da je odpadla leva Lipa, žal nista odpadli še SLS in SNS.

KandazaR ::

Gledam malo liste pa folk ki je izvoljen. Nikjer nevidim ljudi kot so g cvikl, g anderlič, g školča (sami hudi nasprotniki te oblasti na področju patrie). Vidim pa veliko novih imen. Mogoče bo že to prineslo kaj novega v slo politiko.

Glasovali so za vse tri KGB.
Citiram iz Slovenskega tednika: "Torej, nasvet za vse, ki jim je blizu poziv Zorana Jankovića in bi želeli pomagati takoimenovani levici: na volilnem lističu obkrožite kar vse tri skupaj; torej SD, LDS in Zares."

ja saj tisti ki ni vesel, da je izpadla lipa, je pa čisto mimo. to je edina pozitivna stvar letošnjih volitev. sicer pa sem jaz že pred letom napovedal, da bo zmagal pahor. volitve so odločene že 1 leto pred volitvami, vedno je bilo tako.

kandazar, ja, tud to utegne bit prou kul.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fizikalko ()

g cvikl
Je vtrgal v svojem volilnem okraju JJ-ja kot keks.

p0ki ::

mislim kok je lahka narod tak blesav.... v roku pol leta bo slovenija občutila težek udarec lopovske mafije boste videli
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

g cvikl
Je vtrgal v svojem volilnem okraju JJ-ja kot keks.

Mogoče samo jaz ga tukaj ne vidim. http://volitve.gov.si/dz2008/rezultati/...

PaX_MaN ::

Komot bi ostalih 40%+ obkrožilo tako, da "ne bi videli lopovske mafije". Ali pa tistih 13k+...

p0ki ::

upam da se moje besede nebodo uresnicile ampak zelo dvomim vsi jih poznamo bili so 12 let na oblasti... drugace pa upam iskreno upam da bodo delali za nas ljudi ne pa za svoje denarnice we'll see
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

http://volitve.gov.si/dz2008/rezultati/...
Hm, indeed. Počakajmo, pa bomo potem videli. :)

A. Smith ::

Jaz bi dejansko predpisal KAZEN za neudelezbo... KAZEN.

Kaj pa vem. Bom poskusil ugibat.

Večino teh ne-volilcev najbrž sestavljajo penzionisti, ki se jim ne da. Kar se mene tiče, ima desus že tako preveč glasov. Preostanek ne-volilcev so pa 18-letniki. Ti bi se nekako razvrstili med stranko mladih in nacionalno stranko.

Tako da, če človek pomisli, morda pa še dobro, da nekateri ne gredo na volitve.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Po drugi strani pa zopet razočaranje. Spet g rupel, ga pečan, g potrč, celo iz naftalina so privlekli bivšu ministrico za kulturo rihterjevo. Na eni strani nekaj novega po drugi pa zopet že videno.

krucymucy ::

Od kje se ta rupel vlece vedno?

Alexius Heristalski ::

Približno 10% volivcev si je zaželelo "dobri stari ultra" LDS. Oni pa se razglašajo za "novo politiko". Svašta.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

jozek ::

Očitno gre večini predobro. Na volitve pa so šli le tisti, ki vedno grejo in tisti, ki jih je propaganda o tem kako je vse grotzno, pa JJ,.. tja napodila. Rezultat je temu primerno "popravljen".
Država je kot prebava, če dela dobro niti ne veš da sploh obstaja. Volilo je veliko tistih ki jih je JJ žulu. Kerem je pa faj je pa dol visel.
(a Je velika koalicija sploh možna?)
Draga nafta je gonilo razvoja ;-P ..

Karaya 52 ::

Na Štajerskem, Prekmurju in Koroškem je imela SDS največ glasov. Ravno tukaj je BDP najnižji... Kaj zdaj to pomeni, da Štajerci še lep čas ne bomo imeli svoje pokrajine?

AngelOfDeath ::

kriza

Šrot zmagal :S
edit: Slovnica

_sas_ ::

kolk je še sploh glasov iz tujine?

edit: sem že našel, nekaj čez 46000. torej je praktično že odločeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _sas_ ()

Zeberdee ::

Mislim da jih bo letos ene 14 tisoč :)

durrenmatt ::

stari firer je mrtev, naj živi novi firer! :)

bibip ::

Vse je znano. SD je zmagala. SDS je #2. (99,94 % preštetih glasov)

Naj dobro delajo.

globoko grlo ::

jup, ampak me skrbi desus, ker znajo res bit cokla
me zelo zanima kam se bo plemeniti uštulu

hamax ::

Bi skor raj vidu sls v koaliciji kot pa desus...

No pa dajmo:
SLS verjetno cilja na promet. Ne vem, če je SD pripravljen odstopiti podpredsednika stranke.
Kresalovo vidim kot predsednico DZ. Mislim da DeSUS sploh ni sposoben imeti 3 ministre.

USS Liberty ::

Volitev se nisem udeležil, ker so nedemokratične, saj pri nas vlada levičarska medijska diktatura....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Ti si zadrogeran.

hamax ::

Drzavni mediji so vsekakor nagnjeni v desno.
Privatni pa lahko pocnejo kar hocejo... Ni tako?

MadMicka ::

Dokler je predsednik DESUS-a Karel Erjavec, toliko časa raje vidim, da gre v vlado poleg trojčka še SLS.

p.s.: USS NImitz, ni pogoj za demokratičnost volitev to, da zmaga tvoj ljubi Janez Janša

Icematxyz ::

Volitev se nisem udeležil....

Potem pa brez zamere še naprej bodi tiho. In ostalih 50% slovencev ki niso šli na volitve.

Sam sem z izzidom zadovoljen. Sedaj pa je na njih, da dokažejo, da so si zaslužili moje zaupanje. In predvsem želim, da spremenijo način dela, ki je vladal preteklo obdobje. Druga zaenkrat ne morem reči.

Bomo videli kaj bo to prineslo čez čas...

Icematxyz: Podpis.

rookie123 ::

Komunajzarija + SLS = večina v parlamentu.
Vse veje oblasti + 90% medijev + 90% gospodarstva = popolna oblast.

Izbrali ste si prihodnost, hlapci. Želim vam veselo tlako.

WarpedGone ::

Ljubljana (in primorska) je zahebala celo preostalo Slovenijo.
Če se moja efektivna obdavčitev naslednje leto dvigne, bo en upokojenec ob 400EUR pokojnine, gospodarstvo pa ob enega izkušenega programerja.
Bom lepo reku zbogom in hvala za vse usmrajene ribe.
Zbogom in hvala za vse ribe

jype ::

Zdaj bo vse lepše! Sonce bo sijalo svetleje in nebo bo bolj modro in prav vsaka temeljna organizacija združenega dela bo presegla svoj petletni plan!

WarpedOne> Če se moja efektivna obdavčitev naslednje leto dvigne, bo en upokojenec ob 400EUR pokojnine, gospodarstvo pa ob enega izkušenega programerja.

Eh, pa ja. Jaz bom pobegnu zato ker bomo zdej imeli levičarsko državno TV.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

levica ima po defaultu v sloveniji prednost. podobno kot desnica v ameriki. v ameriki je sramotno, če si liberalec in levičar, in je zaželjeno, če si konservativec, v sloveniji pa ravno obratno. bi rekel, da se ene 70% slovenske populacije šteje med levičarje, 30% pa desničarje. zato ima desnica veliko težje delo, če hoče zmagati na volitvah. 100% desne vlade ne bomo nikoli videli, 100% levo pa zelo pogosto. zdaj je edina desna stranka v parlamentu ostala sds.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

Kaj zdaj, mater? So volitve praznik demokracije, kot veli vaš vrli vodja ali ne? Se rezultati volitev spoštujejo ali ne? Zdaj bo kazal s prstom na mesto in regijo, ki bojda ni volila po načrtih in, pazite to, ni prišla volit v zadostni meri. Kaj je že govoril, ko je bila udeležba pokrajinskega referenduma 11%? Volja ljudi je jasno izražena. Indeed. Tokrat toliko bolj. Sem si pa vseeno mislil, da ste malo bolj kredibilni, ne pa da zdaj, brez zamere, whinate kot babe.

PaX_MaN ::

A dej ga no srat? A otroci tudi, al kako?
Bolj zagotovo bi lahko trdil, da se (trenutno) ~38% volilnih upravičencev(!) "šteje" em, v luft?

Karaya 52 ::

Mene ne zanima način dela. Lahko delajo v skupinah po dva, tri, štiri. Popoldne, dopoldne, na tešče, si razdelijo resorje na tri dele, glasujejo v stilu starih grkov... Ko bodo kaj preglasovali, ne bom jokal o podrejanju državnega zbora. Medije bodo pustili pri miru, ker so že tako njihovi. Kosova komisija bo oh in sploh dokaz pravne države, strahopetec pa se izmika predstavitvi dokazov v aferi Patria... Skratka če tvoj glas temelji na "drugačnem načinu dela" si pač mimo vsekal.

Najbolj me pa zanima, kje konkretno so vsebinske razlike med SD+Zares+LDS in SDS da ne morejo tvoriti koalicije??? Kaj je v njihovem programu tako radikalnega oz. kaj sploh imajo v mislih??? Način dela, ane? :DDDD

zakaj je sds zmagala pred 4 leti? zaradi izbrisanih, nič drugega. zakaj desnica rada tako močno izgubi? ker je kao domobranska in cerkvena. to dvoje ima nekaj skupnega, čeprav se čudno sliši, in veliko pove o slovenski populaciji.

rookie123 ::

OK, sedaj so dobili priložnost in bo zanimivo videti kako jo bodo izkoristili. Bojim se, da ne dobro in bo to korak nazaj za Slovenijo, saj je večina njih bila kar dolgo že na oblasti, pa vemo kake bedarije so delali. Levičarji imajo gospodarstvo in medije v svojih rokah ampak kakovost življenja volilcev bo na nasledjih volitvah odločila.

BigWhale ::

OK, sedaj so dobili priložnost in bo zanimivo videti kako jo bodo izkoristili.

Dej no! Pa sej ne more vsak lole-bole, ki hodi na fitness dobit priloznosti! Tko se pa spet ne mormo it...

mtosev ::

sranje! pa ne zarad SDja ampak zarad zaresa in ldsa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Heh, ja. Zaslužijo jo samo plešasti abramboslovci and the like. :)
««
7 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28152290 (45575) Keyser Soze
»

Predsednik vlade (stranke) in njegovi/njeni možje

162081 (1595) Zeberdee
»

Volitve se bližajo (strani: 1 2 )

8221197 (19816) T-h-o-r
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49030229 (20268) iration

Volitve - oddaj glas (strani: 1 2 )

737280 (5754) Gandalfar

Več podobnih tem