» »

Motoristi!?

Motoristi!?

Zheegec ::

Najbrž ste slišali kaj o nesreči med Litijo in Zagorjem. Dva motorista (iz mojega kraja) sta se peljala po glavni cesti (omejitev hitrosti 90km/h), potem pa ju je izsilil kombi. Takoj na mestu so umrli vsi trije.

Danes sem se peljal tam mimo - najprej je blag desen ovinek, potem pa ima stranska cesta ogledalo, da vidiš še malo v ovinek. Kriv pa seveda ni bil voznik kombija, ampak motorista, ki sta pičila nekje ~200Km/h v precej nepregleden ovinek in naletela na kombi, ki je lepo preveril, da je cesta prazna in se začel vključevati na cesto, seveda pa sta šla motorista prehitro in preden je zavil na cesto sta bila že pri njemu. Seveda je na pogrebu bilo cel kup motoristov, nekje 60!!

Torej svet se je rešil dveh norcev, ampak namesto da bi se šla zaletavati v neko betonsko steno sta morala s seboj vzeti še nekoga, ki ima družino s 4 otroki!!

Kaj me pri vsem tem moti? Žena od voznika kombija dobi vsak dan grozilne klice in pa pisma, ker se želijo motoristi maščevati, saj sta zaradi voznika kombija (ki ni bil nič kriv) umrla dva "njihova". KAKO je lahko kdo tako ozkogleden in neumen? Zakaj niso motoristi za ta "dva svoja" poskrbeli vsaj tako, da bi jima odvzeli izpit in motor, zakaj se sedaj želijo znesti nad nekom, ki ni bil ničesar kriv? Zakaj jima prižigajo sveče? Zakaj niso jezni, da se nista razbila v neko drevo ob cesti, ne pa da sta vzela še nekoga s seboj? KAJ se dogaja? Je svet čisto znorel?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

DimmniBurek ::

Sem tudi sam motorist, in mi grejo taki na živce. Vsega so krivi drugi. V tistih vodah ki plavaš, nima veze. Motoristi kurcajo izsiljevanje, ne poštekajo da pri 200km/h te tam enostavno ni bilo. Vozniki piksen pa dooooostikrat slabo pogledajo.
Po naseljih in kritičnih točkah(beri križišča, stranske cestice, bla bla) sem vedno vozil po omejitvi ali še nižje(višje) od predpisane, če je situacija dovoljevala, pazil res ful, pa sem doživel par(ponavadi vsaj 1 na dan) takih hinavskih izsiljevanj, sploh v mestu.
Je pa še neki res. Rabljen motor za 2k € ima recimo 4s do 100km/h, ustavljat se pa večinoma ne znajo, ker ne trenirajo bremzanja, ampak samo lokalno navijanje po cestah...

Sam sem se modro(v bistvu belo-rdeče) umaknil na pisto
There Is No Stronger Drug Than Reality

dzinks63 ::

Oprostite za obujanje stare teme, vendar nekako spada sem:
VIDEO: Strašna vožnja motorista
Ne rečem, da so vsi motoristi takšni, vendar to se skoraj vsakodnevno vidi, če si veliko na cesti. Pa da nebi kdo mislil, da so avtomobilisti kaj boljši, na cesti se dogaja čuda in pol, skoraj nemogoče zadeve, nekaj je z nami narobe. Kaj ? karakter, nestrpnost, vozniška nevzgojenost, mogoče se nam to celo zdi kull, kdo bi vedel?

B & O ::

Mi smo se zadnjič peljali proti Kolpi, ko sta iz ovinka priletela dva motorista, srečal smo se ravno v ovinku, ki sta ga seveda tako drzno polagala da bi eden skoraj s čelado zadel sprednja vrata avtomobila (dobro da sem pravočasno zapeljal čisto ob rob mojega voznega pasa), če bi se srečala z kakim norcem (ali kom slabovidnim) v avtu ki bi hotel sekat ovinek ali samo malo bolj proti sredini zapelt ni 2x za rečt da bi komu glavo odtrgal. Tak da se nič ne čudim da sta se razpacala po kombiju.

Dr_M ::

Motoristi vedno pravijo, da je kriv tisti, ki je izsilil prednost, ne glede na to, da se je motorist peljal 200km/h+.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

darkolord ::

Kaj ? karakter, nestrpnost, vozniška nevzgojenost, mogoče se nam to celo zdi kull, kdo bi vedel?
Sodeč po komentarjih pod tistim videom, se ljudem to očitno zdi "kul"

Icematxyz ::

http://www.motosvet.com/kdo-je-v-resnic...

Pa še druga plat zgodbe.

Evropsko združenje izdelovalcev motornih koles je v sodelovanju z Evropsko komisijo in drugimi partnerji, ponovno opravila raziskavo prometnih nezgod v katerih je bil udeležen voznik motornega kolesa – 921 nezgod, ki so se zgodile v obdobju med letoma 1999 in 2000, je bilo vzeto pod drobnogled, rekonstruirano in analizirano.

Rezultati analize so ponovno pokazali, da je za nezgodo najpogosteje kriva človeška napaka. A v nasprotju s splošnim prepričanjem, ki najpogosteje krivi voznika motornega kolesa, je v kar 50 odstotkih nezgod za to kriv avtomobilist, voznik motornega kolesa pa v 37 odstotkih – v 13 odstotkih gre za tehnično napako. V primerih, ko je krivda za nezgodo pripisana avtomobilistu, gre v 72 odstotkih za napačno ocenjeno situacijo s strani voznika osebnega avtomobila, medtem ko pri voznikih motornih koles k nezgodi botrujejo predvsem slaba ocena situacije, napačna odločitev in napačno udejanjena reakcija. Raziskava je potrdila prepričanje, da so avtomobilisti praviloma manj pozorni na dogajanje na cesti kot vozniki motornih koles ter izpostavila dejstvo, da vozniki motornih koles le niso takšni divjaki, kot pravi zakoreninjeno prepričanje – v 73 odstotkih nezgod v katerih so bili motoristi povzročitelji te, njihova hitrost ni občutno presegala hitrosti ostalega prometa.


 Graf ...

Graf ...

lonz ::

Maš več vrst motoristov; kavarnarji - šminkirajo s spoliranimi motorji po kafičih, manijake - divjaki, ki se znajo menit samo o tem kako je zadnjič un ovinek položo pr 200 na uro in še bi se kaj našlo. S(m)o pa tu še normalni motoristi, ki se držijo omejitav, ne pijejo ko vozijo in pazijo še za voznike avtomobilov. Point motorja je, da vidiš pot iz drugačne perspektive in jo sploh doživiš drugače, kar pa ne moreš pri 200+. Kar se pa tiče divjakov - slej ko prej se sami izločijo (ponavadi za vedno...) tragično je le ko koga vzamejo s seboj.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Ciklamen ::

Tako je lonz, to ki ti opisuješ (govorim za Alien-a), sta bila maniaka, in spet da ne bo kdo mešal vse skupaj, ker je lonz lepo povedal da smo tudi takšni vozniki, ki ne vozimo 500km/h ter da bi bilo čim hitreje, ampak vozimo motor iz pure užitka, ne pa iz čistega adrenalina hitre vožnje.

Po drugi strani pa ne razumem folka ki samo divja. Res je, da nimamo v sloveniji primernega dirkališča (ga sploh nimamo..), ampak to da bi se pa vozili 200+ po regionalnih cestah (ajd avtocesta še gre, da malo zategneš ker je le ravnica pa si dosti bolj opažen), se mi pa zdi res neumno.

Pri nas bi morali naredit nekakšno dirkališče, da bi takšni maniaki tam preganjali svoje mašince, sem prepričan da bi jih 50% teh to tudi storilo. Ampak kot zgleda iz tega še ne bo nič...
- End of the Post ->

Steinkauz ::

gre v 72 odstotkih za napačno ocenjeno situacijo s strani voznika osebnega avtomobila


Verjetno je ocenil da gre 90km/h ne 200 :)

Icematxyz ::

gre v 72 odstotkih za napačno ocenjeno situacijo s strani voznika osebnega avtomobila


Verjetno je ocenil da gre 90km/h ne 200 :)


No dodaj še to zaradi korektnosti:

v 73 odstotkih nezgod v katerih so bili motoristi povzročitelji te, njihova hitrost ni občutno presegala hitrosti ostalega prometa.

Steinkauz ::

Ja sej 72% so itak baje vozniki avtomobilov krivi. Ostalih 30% pa 73% ne presega omejitve.

Pyr0Beast ::

v 73 odstotkih nezgod v katerih so bili motoristi povzročitelji te, njihova hitrost ni občutno presegala hitrosti ostalega prometa.
Kaj je to 'občutno' ?

Je to 10km/h hitreje, 20, 30, mogoče 100, 200 ??


Kar sem zadnjič slišal;
Avto s prikolico, šel prehitevati tovarnjake 110km/h+. Od zadaj motorist pridrvel z veliko hitrostjo. Na koncu je uspel obvoziti po odstravnem pasu, nato pa se je pred njimi popolnoma ustavil, naredil nekaj gestur z rokami ter jih do konca poti je*al v glavo ko je bremzal pred njihovim nosom ter izvajal podobne neumnosti.

IMO to ni odnos kakršnega bi pričakoval od odraslega človeka z izpitom.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Icematxyz ::

Morda pa je problem v tem da tudi na tem forumu določeni "poznavalci" brez zadržkov priporočajo nekomu ki je doslej vozil le moped nakup 600 kubičnega cestnega oziroma športnega motorja?

In morda je problem tudi v tem da se neupravičeno smatra da vsi motoristi divjajo. Zaradi tega ker vidiš nekega motorista drveti mimo tebe kot raketa. To je malo dvolično. Predvsem za to ker sam vidim tako motorista kot avtomobil občasno drveti mimo mene!

Pa se mi zdi nekorektno da bi trdil da so zato vsi motoristi divjaki. Istočasno pa ne bi tega trdil za voznike osebnih avtomobilov na splošno. Bi pa se strinjal da je 10% ali 20% motoristov zagotovo prvovrstnih divjakov ki nimajo kaj delati na cestah in ogrožati ostale udeležence in sebe v prometu z svojim početjem.

Ampak po drugi strani pa a ni kakšnih 10% ali 20% voznikov osebnih avtomobilov ki pa niso nič boljši? Zakaj torej v enem primeru vsi motoristi morajo nositi stigmo da so divjaki ker je nekdo z 120 km/h priletel v nekoga ki mu je odvzel prednost. A ko naprimer kakšen Jorg Heider ali James Dean ali Mr. Bean povzroči prometno nesrečo pa tudi morda vozi 120 km/h in mu nekdo odvzame prednost pa avtomatsko niso divjaki vsi vozniki osebnih avtomobilov?

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

Avto s prikolico, šel prehitevati tovarnjake 110km/h+.


Kolikor vem, je omejitev za avtomobile s prikolico 80km/h.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pyr0Beast ::

Zaenkrat sem videl še večino motoristov drveti mimo mene. Je bil samo en primer ko se je model 'lepo' peljal za menoj, pa še to, ko bi ga skoraj snel, ko se je odločil prehitevati, ko sem z žmigavcem že zavijal levo.

Na naslednjem odcepu isto, dam žmigavec on pa se me odloči prehitevati.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Pyr0Beast ::

(tisto je bil avtodom, za katere velja 130)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Icematxyz ::

Zaenkrat sem videl še večino motoristov drveti mimo mene. Je bil samo en primer ko se je model 'lepo' peljal za menoj, pa še to, ko bi ga skoraj snel, ko se je odločil prehitevati, ko sem z žmigavcem že zavijal levo.

Na naslednjem odcepu isto, dam žmigavec on pa se me odloči prehitevati.


No sam pa ti lahko z gotovostjo zatrdim da če se peljem točno po omejitvi 50 km/h na področju kjer je cesta primerna za prehitevanje da bo me prehitelo v tistem trenutku bistveno več osebnih avtomobilov kot motornih koles. Že zaradi dejstva ker je na cesti bistveno več avtomobilov kot motornih koles.

Motoristi pa spet tiste ko opazim in ne vozijo normalno po predpisih je logično da me dohitijo in prehitijo. In da jih zato tudi opazim. Ostale ki vozijo po predpisih pa me načeloma niti ne dohitijo in niti ne prehitijo. In jih torej tudi ne vidim.

Verjetno je zadeva podobna tudi pri tebi? Opaziš tiste ki te dohitijo in prehitijo in trdiš da so vsi motoristi divjaki. A ko te pa prehiti osebni avtomobil pa seveda to več ne drži da bi potegnil takšno vzporednico? Zakaj že?

Pyr0Beast ::

Nope. Nič nimam proti če me prehiti ali motorist ali avtomobil pa če pelje 20km/h hitreje od mene.

Moti me, ko pritisnejo na gas in gredo več kot 2x hitreje od mene, ko pridejo za mano in ko me prehitijo. Pri motorju se to dosti bolj sliši. Sicer niso edini, so tudi 'športniki' veliko na cesti in pač avta ne šparajo.

Moti me tudi nažiganje motorjev v mestih, kjer bi se moral spoštovati mir, pa se ne. Tišči pa se vse zadeve preko 90/h v coni 30.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

kmetek ::

Motoristi = 99% divjakov in budal, 1% pametnih.

Ciklamen ::

Pravi nekdo, ki je star 15 let ...

V vseh prevozno sredstvenih skupinah se najdejo kreteni, tako kot v motociklizmu tudi v avtomobilizmu, tudi prevozništvu (ja, tudi tam se najdejo).

Ne moreš pa po 1 bedaku soditi celotne skupine, to je dejstvo in tega mi ne more nihče očitati.
- End of the Post ->

AndrejS ::

Bolj nevarna je bila vožnja policajev, ki sledijo motoristu... prehitevajo preko polne črte v nepregleden ovinek ? Motor je širok manj kot 1m , avto pa skoraj 2m. Kdo je nevarnejši sedaj ?

gzibret ::

Upam, da so motorista dodobra oskubili in da je skasiral vsaj 15 točk.

In ja, hvala bogu, kazni se seštevajo.....
Vse je za neki dobr!

geek93 ::

Najbrž ste slišali kaj o nesreči med Litijo in Zagorjem. Dva motorista (iz mojega kraja) sta se peljala po glavni cesti (omejitev hitrosti 90km/h), potem pa ju je izsilil kombi. Takoj na mestu so umrli vsi trije.

Danes sem se peljal tam mimo - najprej je blag desen ovinek, potem pa ima stranska cesta ogledalo, da vidiš še malo v ovinek. Kriv pa seveda ni bil voznik kombija, ampak motorista, ki sta pičila nekje ~200Km/h v precej nepregleden ovinek in naletela na kombi, ki je lepo preveril, da je cesta prazna in se začel vključevati na cesto, seveda pa sta šla motorista prehitro in preden je zavil na cesto sta bila že pri njemu. Seveda je na pogrebu bilo cel kup motoristov, nekje 60!!

Torej svet se je rešil dveh norcev, ampak namesto da bi se šla zaletavati v neko betonsko steno sta morala s seboj vzeti še nekoga, ki ima družino s 4 otroki!!

Kaj me pri vsem tem moti? Žena od voznika kombija dobi vsak dan grozilne klice in pa pisma, ker se želijo motoristi maščevati, saj sta zaradi voznika kombija (ki ni bil nič kriv) umrla dva "njihova". KAKO je lahko kdo tako ozkogleden in neumen? Zakaj niso motoristi za ta "dva svoja" poskrbeli vsaj tako, da bi jima odvzeli izpit in motor, zakaj se sedaj želijo znesti nad nekom, ki ni bil ničesar kriv? Zakaj jima prižigajo sveče? Zakaj niso jezni, da se nista razbila v neko drevo ob cesti, ne pa da sta vzela še nekoga s seboj? KAJ se dogaja? Je svet čisto znorel?




Tudi mene motijo motoristi, ker:

1. Prehitro se vozijo in smo zato v nevarnosti tudi mi.
2. Opažam da jim motorji tako zelo brnijo da ponavadi v svoji sobi zaprem okno ko slišim da se bliža motor
3. onesnažujejo zrak
4. motoristi so ponavadi bolj debeli - zakaj? ker so prenamarni da bi se peljali s kolesom!

Lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: geek93 ()

xerix ::

Iz te teme se lahko naučimo med drugim tudi, da gre pri precej osebah za:

Ksenofobija @ Wikipedia

Steinkauz ::

chris15 LOL!

Verjetno je cifra zravn nicka starost ...

geek93 ::

chris15 LOL!

Verjetno je cifra zravn nicka starost ...


ja je, so what*?

LPP ::

Angleži so sestavili odličen spot za varnost motoristov v prometu. Nič krvi, nič nesreč, se pa ornk zamisliš.
Ljubljanski potniški promet

Steinkauz ::

To dvoje:
3. onesnažujejo zrak
4. motoristi so ponavadi bolj debeli - zakaj? ker so prenamarni da bi se peljali s kolesom!

Sam lol!

kmetek ::

Pravi nekdo, ki je star 15 let ...

V vseh prevozno sredstvenih skupinah se najdejo kreteni, tako kot v motociklizmu tudi v avtomobilizmu, tudi prevozništvu (ja, tudi tam se najdejo).

Ne moreš pa po 1 bedaku soditi celotne skupine, to je dejstvo in tega mi ne more nihče očitati.


Pravi nekdo, ki vozi 15 let in vsakodnevno naredi "skromnih" 60-70km in vidi na desetine motorističnih budal & kamikaz.

LPP : super oglas, ampak za 99% v SLO to ne velja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

lonz ::

Kje pa se ti voziš da vidiš vsak dan desetine motorističnih budal & kamikaz? Dej ne pretiravi.
...arrrrrr, shiver me timbers...

T0RN4D0 ::

Mene je pa ta bolj nasmejala; >2. Opažam da jim motorji tako zelo brnijo da ponavadi v svoji sobi zaprem okno ko slišim da se bliža motor< :\

Odličen spot, ja. Precej motoristom se sicer zdi da so odlični vozniki, ker so sposobni ekstremno hitro prevozt kakšen ovinek ali relacijo... Vse lepo, dokler ni za ovinkom kombajn ali pa kup peska. Ali pa dokler ti iz gozdne ceste ne pririne hiab lepo počasi čez celo cesto. Takrat se večinoma življenske zgodbe takšnih motoristov zaključijo, ali pa prodajo motorje. Med motorjem in asfaltom je dvakrat po nekaj kvadratnih centimetrov gume, med tabo in asfaltom (ali kombajnom) pa 5 centimetrov polistirena (ali česarkoli že) in nekaj plastike. Ni treba biti ravno genij, da ugotoviš, da si ob vsaki napaki (tvoji, cestišča, ali pa koga drugega v prometu) konkretno najebal.

Po drugi strani je pa res, da se nesreče dogajajo tudi skuliranim motoristom, da jih velikokrat prav grdo izsiljujejo (ljudje, sploh malo slepi ne reagirajo na stvari manjše od avtomobilov), ogromno ljudi ne uporablja smerokazov pri zavijanju (to so tisti, ki potem ponavadi tudi ne pogledajo okoli sebe ko zavijajo), res je da je veliko naših cest neprimernih za motorje in konec koncev je tudi res, da moramo vsi paziti na vse v prometu, če vidiš motor moraš predvidevati da se po lepi cesti ne pelje 90, ampak 180.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

lambda ::

Vsekakor obstaja precej normalnih voznikov avtov in motoristov, obojim včasih primanjkuje previdnosti.

Hkrati so pa tudi objestneži, na obeh straneh, tko v avtih, kot na motorjih, le na motorjih je ta procent precej višji.

Tegale cepca poznam in takim bi morali doživljenjsko prepovedat vozit motorna vozila. Da o komentarjih pod posnetkom ne govorim ...

Snohman ::

Se peljem zadnjič čez Vrhniko z motociklom. Pripeljem po vrhniškem klancu dol v prvo semaforizirano križišče v smeri proti Lj. Vozim za eno starejšo gospo, pričakujem da bo zavirala, ker sva ujela en avto pred nama malce v križišču. Se pripeljeva v križišče in se namenim, da za križiščem oba avtomobila prehitim(bolj obvozim kot prehitim).

Nato pa šok, sredi križišča meni nič, tebi nič ona ustavi. Kaj se je zgodilo?

Tip pred nama(vozil je naravnost, ni zavijal desno) je v _semaforiziranem_ križišču sredi križišča ustavil pred prehodom za pešce in hotel čez cesto spustiti peško, ki je tako ali tako imela rdečo luč, saj je sekala našo pot.

Vozil sem dobrih 40km/h. Če bi se s takšno hitrostjo zaletel v gospo pred mano, bi zlomil roke, rebra, noge, morda tudi hrbtenico, ko bi se izstrelil v njeno zadnjo šipo.

Sem divjak?

Ponavadi doživim vsaj eno takšno situacijo na dan.

lambda ::

Si že kdaj slišal za varnostno razdaljo in zavorno pot?

kopernik ::

To, da izsiliš motorista, se lahko zgodi zelo hitro. Sploh v naseljih, ko se vključuješ na glavno cesto izza kakšne žive meje ali zidu. Jaz pošteno povem, da sem enkrat motorista grdo izsilil in za par cm je manjkalo, da bi ga zbil. Po mojem gre tudi za to, da so motoristi manjši (ožji) in običajno tudi malo hitrejši (ne bom rekel, da divjajo, ker večinoma to ni res), pa ga hitro spregledaš, saj ga trenutek pred tem ni bilo oz. je bil v nepreglednem delu ovinka (avto ali tovornjak bi videl, ker sta širša in zato tudi dlje vidna).

T0RN4D0 ::

nubes- očitno je, saj se ni zaletel. So pa takšni moroni ki se ustavljajo na zeleni neprijetna zadeva za vse udeležence v prometu. Na srečo jih ni veliko, sem pa že naletel na par pacientov.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

lambda ::

Se strinjam, te čisto preseneti. Hočem reči samo to, da se ne moreš zanašat na druge udeležence v prometu in pripravljanje na prehitevanje že sredi križišča pač ni ravno najbolj pametna stvar. Sploh kot motorist, ki je veliko bolj "krhek", če temu tako rečemo, bi moral najbolj paziti sam nase tud tako, da se spoštuje omejitev in varnostna razdalja povsod, ker če je sam sposoben peljat hitreje, še ne pomeni, da so drugi sposobni pazit nanj tudi v tem primeru. Mislim pa, da je jasno, da se bo motorist nalimal v zadnjo šipo, če ne bo znal držat par metrov razdalje, ampak bo že sredi križišča pritisnil na gas in tik ob zadnji levi bok avta, da bo čimprej mimo.

Zadnjič se je tudi meni zgodilo v naselju, da je bilo pri mojem vključevanju že na meji izsiljevanja motorista, do trka je na srečo še veliko manjkalo. Ampak če je tip pripeljal 70-80 namesto 50 v ovinku, kjer je vključevanje že sicer težavna stvar, bi morda lahko ugotovil, pri tem ko je trobil in nekaj krilil z rokami, da je tudi sam v znatni meri prispeval k situaciji.

Nejc Pintar ::

Nič kolikokrat se mi je na motorju zgodilo, da sem bil izsiljen, pa mi že sam motor ne dovoljuje nevem kakšnega divjanja (motor ma 10kW), najbolj pogosti izsiljevalci so kmetje v traktorjih ki imajo po možnosti zadaj na traktorju pritrjene še kakšne hazardne pripomočke. Se mi je pa kar nekajkrat zgodilo, da me je voznik avtomobila opazoval in tik pred mano zapeljal na cesto.

Zgodilo se mi je tudi, da me je ob prehitevanju avtomobila na rahlem, preglednem ovinku voznica zaradi sekanja le-tega izrinila z vozišča in sem se bil prisiljen peljati po bankini.

So pa tudi med motoristi kamikaze, ampak se ne da tega posplošit.
Lahko je biti prvi, če si edini!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prehitevanje kolone (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
15223504 (19894) facepalm

Omejitve hitrosti za motoriste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
17333608 (27836) bluefish
»

Takojšen odvzem motorja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14125228 (19547) solatko
»

Prometna nesreča na vhodu v osnovno šolo

Oddelek: Na cesti
293688 (2857) gulfstream
»

V Kranju 3 mrtvi? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
46740792 (25529) kmetek

Več podobnih tem