Forum » Elektrotehnika in elektronika » LCD monitor utripa.
LCD monitor utripa.
#000000 ::
Ko prižgem monitor dela oz. pokaže na sredini tist kvadratek da no prikopljen na PC, ko ga priklopim pa slike ni, le vsakih 5-10 sekund za trenutek pokaže sliko (ko jo pokaže je slika OK svetla in ostalo, kar lahko vidiš v sekundi) in tko non stop. Aje mogoče da bi bil kak slab stik al je sijalka ?
Duhec ::
Najprej vklopi LCD, potem računalnik, da vidiš, če te ne heca že pri osnovni resoluciji in frekvenci, ko se Windows gui niti ne začne nalagat.
Če slike ni samo v Windows grafičnem načinu potem imaš lahko preveliko frekvenco ali resolucijo, ki jo tvoj neznani monitor ne podpira.
Če slike ni samo v Windows grafičnem načinu potem imaš lahko preveliko frekvenco ali resolucijo, ki jo tvoj neznani monitor ne podpira.
mayhem ::
Pozdravljeni že neka časami monitor utripa.
Ubistvu kot pri tastarih monitorjih ko je bila frkvenca preveč ai premalo nekako bliska vsake toliko.
Tako,da me zelo moti imam pa LCD Samsung SyncMaster 2232BW z resolucijo 1680-1050.
Kaj mislite,da je lahko grafična sem pa dal resolucijo 800x600 in več pa tudi začne črez čas nekako frekvenčno utripati.
Grafično imam ma Nvidia 8600GT vse skupaj je staro cca 3 leta.
Hvalaza odgovore
Ubistvu kot pri tastarih monitorjih ko je bila frkvenca preveč ai premalo nekako bliska vsake toliko.
Tako,da me zelo moti imam pa LCD Samsung SyncMaster 2232BW z resolucijo 1680-1050.
Kaj mislite,da je lahko grafična sem pa dal resolucijo 800x600 in več pa tudi začne črez čas nekako frekvenčno utripati.
Grafično imam ma Nvidia 8600GT vse skupaj je staro cca 3 leta.
Hvalaza odgovore
Lep pozdrav.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586217 (25546) | Dominator |
» | Matrox predstavil TripleHead2GoOddelek: Novice / Grafične kartice | 4825 (2796) | PrimozR |
» | ob zagonu iger se ugasne monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1041) | pharaon |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2532 (2532) | Mr.B |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1013) | CaqKa |