» »

Vista ali Linux?

Vista ali Linux?

1 2 3
4
5

jype ::

blackclw> @jype ta uporabnik naj se gre raje zdravit

Poslovnih entitet se ne zdravi, dokler ne poslujejo negativno.

BigWhale ::

Jaz sem v bistvu zelo resen uporabnik in uporabljam Linux. Cudno, a ne?

In ja, na mojem notebooku sem obupal nad Visto, ker je vsakic, ko sem jo hotel instalirat rekla da naj dam not Driver CDROM. Pa ga nisem imel. Pa ni blo nikjer gumba Skip. Linux se je pa instaliral medtem k sem jaz ircal. In ja, to JE pomembna stvar.

XCom ::

Crni, ti pa si verjetno živ Kekec (sm 99,99%) prepričan. Kajti o tem problemu ki si ga ti tukaj opisal, vem, da ti odpre okno kjer se odšteva čas in če vmes ne pritisneš enter, če nič ne vidiš, te vrže nazaj pred spremembo.
Tako da take in drugačne zablode, ki jih ustvarjate, včsih pomaga delati počas in z andrhtjo, ne pa slepo tolčt po tipkovnici.

No, recimo, z ATI-jem v Ubuntu. Lepo sem izbral iz seznama original driverje od ATI-ja za točno mojo verzijo Radeona, kliknil "test" in kaj se je zgodilo? Črn ekran. Dobro, počakam 30 sekund, sej bo preklopilo nazaj na stare driverje. Aja, to ni windows, to je linux. Ampak linux tudi preklopi nazaj na stare nastavitve. Ja, naj bi. Pa očitno zmeraj ne, ampak ti to možnost ponudi samo takrat ko itak dela tako kot treba, tako da ostane samo še resetiranje. Kdo je za to kriv? ATI?

jype ::

XCom> Kdo je za to kriv? ATI?

Nego?

Če meni dela, ko nimam ATI, potem bo bržkone res.

XCom ::

jype

spet eden ke je zgrešil bistvo...crni je napisal "Aja, to ni windows, to je linux." in je rekel, da linux te funkcije nima....jaz sem pa samo povedal, ta ta funkcija je v linux 100% in deluje. Seveda pa nista ne linux ne ati, kriva da crni buta po tipkovnici.

Tako, da branje zadev pomaga in ne samo prvega in zadnjega stavka, kakor se dogaja na forumih.

jype ::

XCom> Tako, da branje zadev pomaga in ne samo prvega in zadnjega stavka, kakor se dogaja na forumih.

Sem prebral vse, pa si tako hecno citiral, da mi ni bilo čisto jasno, da je drugi odstavek citat uporabnika CrniE.

Backup22 ::

Če bi naključno izbrali okoli 10.000 sistemov in nameščali OS, bi pomoje po namestitvi Viste delalo več stvari (out-of-the box), kot po nameščanju večine Linux distibucij. Sam sem imel probleme tudi na mojem R61 (npr. visoka resolucija (1650×1050) ni hotela delat, wireless je občasno štrajkal pri povezovanju, monitor se po 15sek neuporabe potemni (powersave mode, ki naj bi bil izklučen... - Ubuntu 7.10), medtem, ko je pri Visti vse štimalo (tudi CardReaderji in podobno)...
Na starejšem sistemu, mi zvok še vedno ne dela (Ubuntu 6.10).

Sam uporabljam oba sistema in Vista mi je ljubša. Zakaj? Zaradi VS2008, Photoshopa, Office produktov in podobno. Poleg tega, mi Ubuntu požre več baterije kot Vista (se kar pozna)...

Nevem za kaj se je Linuxašem tako težko sprijazniti, da imamo nekateri pač raje Visto? O Ubuntu 8.04 pa raje ne izgubljam besed (je že druga tema na to)...

Ja, konzola je super, bash tudi, Synaptic rula, za varnost je dobro poskrbljeno, a pri nekaterih stvareh pač Linux škriplje in povprečen uporabnik tega pač ne mara.
//

trnvpeti ::

ce bi po nakljucju namestil 10.000 vist, in 10.000 dist.linuxa
bi po recimo dveh letih po nakljucju delalo zelo veliko dist. linuxa
in po nakljucju zelo veliko vist ne bi vec delovalo

BigWhale ::

Nevem za kaj se je Linuxašem tako težko sprijazniti, da imamo nekateri pač raje Visto?


A vidis, ti si en tak lole k Crni. Ki pa NAM ne verjame, da imamo enostavno raje linukse. K nam vnjih VSE dela! Ne, da imamo raje linukse k visto ampak da nam dejansko stvari delajo. Se hujs! Eni nas mate clo za laznivce!

O Ubuntu 8.04 pa raje ne izgubljam besed (je že druga tema na to)...


Ja, ni kaj izgubljati besed. Upgrade iz 7.10 se nardi v kaki uri in pol skupaj s prenosom novih paketov, potem rebootas in vse dela. Med instalacijo pa ircas in na slotechu trollas. Prosim zbudite me, ko se bo to dalo pri upgrade iz Windows XP na Windows Vista... Da bo vse delal z enim samim rebootom.

Se za en usran konkreten minor upgrade treba po trikrat rebootat. Zato ker najprej popravi IE, pa hoce rebootat, pol popravi direct x pa hoce rebootat pol pa se service pack, pa se spet reboota.

A pr visti ni tko? Aja, res ni. Je blo premal popravkov izdanih do zdaj... Najbrz je tolk dobra!

OrkAA ::

BigWhale: Samo za informacijo, med xpji in visto je krepko več kot 5 let razlike, kar pomeni, da so spremembe verjetno korenite. Med 7.10 in 8.04 je 6 mesecev. Jaz bi to raje primerjal z inštalacijo SP1 na visto, med katero sem seveda tudi jaz ircal in nisem opazil prav nobenih problemov.

krneki0001 ::

ČE iz serverja 2003 upgrejdaš na visto tudi potrebješ samo en reboot in nič več, pa vmes lahko tut po netu brskaš in ircaš.

blackbfm ::

No zdele sem hotel stestirati Ubuntu server 8.04. Default instalacija v Virtualbox, po rebootu vrze tole:



Saj ne da zajebavam, samo Windowsi mi delajo (testiral sem od 95 naprej). Toliko o "out of the box":D Saj vem da sem naletel ravno na tako distribucijo, samo se mi zdi zabavno.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

Quikee ::

Saj ne da zajebavam, samo Windowsi mi delajo (testiral sem od 95 naprej). Toliko o "out of the box":D Saj vem da sem naletel ravno na tako distribucijo, samo se mi zdi zabavno.


No - zdaj pa še daj AMD64 in pa IA64 Windows v VBox.. in probaj svojo srečo.

zee ::

64-bit gost (guest) na 32-bitnem gostitelju (host) morda?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Quikee ::

64-bit gost (guest) na 32-bitnem gostitelju (host) morda?


Ne.. VBox ne dela (še) z 64-bitnim guestom ne glede na host. ;)

poweroff ::

blackclw - s takimi se samo smešiš. Kot rečeno - uporabil si verzijo za napačno arhitekturo.

Ljubi Jezus!
sudo poweroff

BigWhale ::

BigWhale: Samo za informacijo, med xpji in visto je krepko več kot 5 let razlike, kar pomeni, da so spremembe verjetno korenite. Med 7.10 in 8.04 je 6 mesecev. Jaz bi to raje primerjal z inštalacijo SP1 na visto, med katero sem seveda tudi jaz ircal in nisem opazil prav nobenih problemov.


Ne bod smesen no! Drug je prevajalnik, drugi so sitemski librariji, kernel je drug, xorg verjetno tudi...

Kaksno bolj korenito spremembo pa se hoces?

OrkAA ::

Recimo totalno spremenjen način delovanja OS-a? Kot vem, se to pri ubuntuju ni spremenilo.

Lahko pa poskusiš upgrejdat ubuntu 4.10, ki je izšel leta 2004 direktno na 8.04. Pa poročaj kolk je šlo brez problemov ;)

kriko1 ::

@OrkAA: zakaj bi ti spreminjal delovanje kernela?

Backup22 ::

Ker se je nekaj podobnega zgodilo pri predohu iz XP-jev na Visto (scheduling, interrupt and exception dispatching, multiprocessor synchronization...).

Tako kot pravi orka - če verziji nista niti leto narazen, je logično, da update dela brez problemov. Kit lahko pa probaš iz Ubuntu 4.10 na 8.10 ;)

In ja, kit, jaz ti verjamem, da ti vse dela in da si imel z Visto težave, ampak obstajamo tudi takšni, ki nam v Linuxu NE dela vse tako, kot mora (se pač malo pozabavamo in stvar nekako rešimo, ampak je to za povprečnega uporabnika prava nočna mora), v Visti pa štima vse. Ne razumem, zakaj je še vedno treba odpirat Linux VS Vista teme. OS-ja sta ralična že po konceptu in je primerjava itaq brezvezna in se lahko flejma v nedogled (meni vse dela, kaki zakon! Meni pa nič ne dela...). Vsi vemo, da ima veliko vlogo pri uporabi OS-ja sam uporabnik...

Pa še to - nevem zakaj kot Linux jemljete samo Ubuntu (so še druge distribucije, nekatere veliko slabše -> a o tem ni govora...). Tudi meni se je dogalajo podobno. Nekateri imajo tudi hujše težave, kar kaže, da Linux le ni tako spiljen, kot bi moral biti in upam da bo. Vse to velja tudi za Visto, a jaz osebno pač nimam težav z njo.
//

jype ::

Backup22> so še druge distribucije, nekatere veliko slabše -> a o tem ni govora...

To je kvečjemu plus, da obstajajo tudi takšne distribucije. Pri Windows pa nimaš ne slabših, ne boljših, ampak samo slabe.

Backup22> Linux le ni tako spiljen, kot bi moral biti in upam da bo. Vse to velja tudi za Visto, a jaz osebno pač nimam težav z njo.

Mogoče vas je 1% takih, ki imate težave... Ostalim 99% nam vse dela!

BigWhale ::

v Visti pa štima vse. Ne razumem, zakaj je še vedno treba odpirat Linux VS Vista teme.


Ja kako vse stima, ce se meni sploh instalirala ni! Tudi v Visti ni vse spiljeno... in ne stima VSE!

Backup22 ::

Ja, sej zato pravim, da je brezveze flejmat...

Mogoče vas je 1% takih, ki imate težave... Ostalim 99% nam vse dela!


No fajn, da vam vse dela, ampak v zakup vzami, da je delež uporabnikov, ki uprablja Linux veliko manjši in uporabniki so večima na višjem nivoju kot uporabniki Microsoftovih izdelkov. Razloži ti moji mami, kako naj v Ubuntu popravi resolucijo ali kako naj v delovanje spravi fn+key tipke... Ravno zaradi tega, je priporočljiva Vista za začetnike, ker je večja verjetnost, da bo vse delalo po frišni instalaciji. Intermediate+ uporabniki itaq ni majo težav z googlanjem in odpravljanjem težav, a so tudi takšni, ki imajo težave z OO, ker so delali v Office-u...

In očitno je več kot 1% takih, ki imajo težave (bodisi s sliko, zvokom, card-readerji, laptopi, 3d acceleration, igrami...).

PS.: kit za Visto sem mislil, da je pri meni štimalo vse (ne nasploh), verjamem pa, da tebi pač ni. Enko je pri meni z Ubuntujem -> pointless debata.
//

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Backup22 ()

blackbfm ::

blackclw - s takimi se samo smešiš. Kot rečeno - uporabil si verzijo za napačno arhitekturo.

Ljubi Jezus!


guest: ubuntu-8.04-server-i386.iso
host: vista 32 bit

No razloži.. :)

Quikee ::


guest: ubuntu-8.04-server-i386.iso
host: vista 32 bit

No razloži.. :)


PAE. Še vedno problem VBox-a, ki tega ne podpira (oz. podpira v novi 1.6.x verziji) in *-server različice kernel-a, ki to nujno zahteva (z Ubuntu-desktop tega problema ni). Drugače za guest-e maš posebej prirejeno minimalno različico JeOS

BigWhale ::

blackclw - s takimi se samo smešiš. Kot rečeno - uporabil si verzijo za napačno arhitekturo.

Ljubi Jezus!


guest: ubuntu-8.04-server-i386.iso
host: vista 32 bit

No razloži.. :)


Meni tudi Vista ne dela v BigW-Multi-Emul. Happy?

blackbfm ::

BigWhale dej ne tež. Quikee je lepo razložu in to je to. Ti bi pa dudo a? gugu *cic *cic*

techfreak :) ::

Na mojem računalniku imam Linux in Windows in sem z obema zadovoljen. Bolj uporabljam Windows, kot Linux saj imam kar nekaj Windows only programov.

Vendar za starejše računalnike je Windows super. Na starejšem računalniku mi Windows Server 2003 Standard Edition normalno deluje, brez težav.
Probal sem različne Linux distribucije, kakšne novejše potrebujejo 10x boljšo strojno opremo, starejše oz. manj zahtevne pa nimajo določenih stvari.

Ubuntu 8.04 Desktop Recommended minimum requirement:
700 MHz x86 processor
384 MB of system memory (RAM)
8 GB of disk space

Za Xubuntu 8.04 pa je:
300 MHz processor
256 MB of system memory (RAM)
8 GB of disk space

In moj strežnik nima niti takšne konfiguracije, ter zaradi tega ne morem poganjati. Windows Server 2003, pa ima manjše zahteve in lepo deluje, brez težav.

Za novejše pcje Linux, za starejše nažalost Windows.

mare_ ::

Za strežnik imaš server edition, ki ima min. 128 mb za ram in 500 mb za disk.

Dri3r ::

Na mojem računalniku imam Linux in Windows in sem z obema zadovoljen. Bolj uporabljam Windows, kot Linux saj imam kar nekaj Windows only programov.

Vendar za starejše računalnike je Windows super. Na starejšem računalniku mi Windows Server 2003 Standard Edition normalno deluje, brez težav.
Probal sem različne Linux distribucije, kakšne novejše potrebujejo 10x boljšo strojno opremo, starejše oz. manj zahtevne pa nimajo določenih stvari.

Ubuntu 8.04 Desktop Recommended minimum requirement:
700 MHz x86 processor
384 MB of system memory (RAM)
8 GB of disk space

Za Xubuntu 8.04 pa je:
300 MHz processor
256 MB of system memory (RAM)
8 GB of disk space

In moj strežnik nima niti takšne konfiguracije, ter zaradi tega ne morem poganjati. Windows Server 2003, pa ima manjše zahteve in lepo deluje, brez težav.

Za novejše pcje Linux, za starejše nažalost Windows.


Ne klobasaj neumnosti. Te zahteve, ki si jih napisal so za grafični vmesnik gnome in xcfe. Če izbereš distro z okoljem npr fluxbox, padejo na procesor 486 in 16MB RAMa. Ubuntu stežnik pa privzeto sploh nima grafičnega vmesnika...

LP
dri3r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dri3r ()

BigWhale ::

BigWhale dej ne tež. Quikee je lepo razložu in to je to. Ti bi pa dudo a? gugu *cic *cic*


Se opravicujem, ker nisi brihten, da bi dojel, kaj sem hotel povedati. Bom razlozil.

Problem, da nek, katerikoli operacijski sistem ne deluje v nekem navidneznem stroji NI problem operacijskega sistema.

Razumes zdaj?

Mavrik ::


Ne klobasaj neumnosti. Te zahteve, ki si jih napisal so za grafični vmesnik gnome in xcfe. Če izbereš distro z okoljem npr fluxbox, padejo na procesor 486 in 16MB RAMa. Ubuntu stežnik pa privzeto sploh nima grafičnega vmesnika...


Eh, človek se že veseli, da bo nastal en normalen post... potem pa na koncu spet pade ven nerealen kretenizem.

Argumentacija Linuxašev... kot vedno.
The truth is rarely pure and never simple.

techfreak :) ::

Ne klobasaj neumnosti. Te zahteve, ki si jih napisal so za grafični vmesnik gnome in xcfe. Če izbereš distro z okoljem npr fluxbox, padejo na procesor 486 in 16MB RAMa. Ubuntu stežnik pa privzeto sploh nima grafičnega vmesnika...


Ampak Ubuntu Server potrebuje 8GB prostora na disku, imam pa 6GB disk, ter ga potrebujem še za to, da imam gor datoteke.

In nevem zakaj bi zapravil 1 dan za to, da najdem pravo distribucijo (Ali pa si jo mogoče sestavim, če ne obstaja?;((), najdem vse gonilnike, nastavim vse kar potrebujem, ter namestim vse programe, ki jih potrebujem. In potem bom odkril, da vseeno potrebujem večji disk ali kaj podobnega.

Windows Server 2003 pa sem namestil v manj kot pol ure, nastavil v 15 minutah, ter namestil še program, ki ni vključen, kar mi je vzelo dodatnih 5 minut.

1 dan proti 50 minutam je zelo veliko in verjetno bi v prihodnosti imel še kar nekaj težav.:8) Seveda sem pa vseeno porabil 1 dan in še malo več, ker sem na vsak način hotel imeti Linux. Potem sem pa odnehal in v 50 minutah namestil sistem, pri tem pa sem samo parkrat kliknil, skoraj nič dela.;)

jype ::

DejanL15> Ampak Ubuntu Server potrebuje 8GB prostora na disku

V bistvu ga potrebuje približno 400MB.

blackbfm ::


Se opravicujem, ker nisi brihten, da bi dojel, kaj sem hotel povedati. Bom razlozil.

Problem, da nek, katerikoli operacijski sistem ne deluje v nekem navidneznem stroji NI problem operacijskega sistema.

Razumes zdaj?


Ja samo Windows deluje, fafi dudo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Dri3r ::

@Mavrik
Hočem samo poudarit dejstvo, da linux JE za stare računalnike, medtem ko Windows NI. Lep primer je DeLi Linux distribucija (različica 0.8.0 je izšla 29.5. letos). Namenjena je za sisteme 486 do PIII. Ima nameščene vse (lightweight) programe, ki jih potrebuješ za osnovno delo (brkalnik, pošta, office) in ni edini. Obstaja pa še polno podobnih distrojev.
Če se bo kdo vprašal ali se sploh še uporabljajo taki računalniki/distribucije je odgovor pritrdilen. Predvsem ljudje iz "3 sveta" kateri si boljših ne morejo privoščiti. Seveda bi na takih računalnikih deloval tudi kak star Windows ampak dejsvo je da MS ne nudi več podpore za npr Win 3.1, programov zanj pa tudi ne dobiš nikjer več.

@DejanL15
Seveda, da namestiš Win server v 1 uri, če ti je Windows okolje domače. Meni osebno je neznanje Linuxa predstavlajo izziv in sem se ga z veseljem učil. Svoj drugi strežnik sem postavil samo skozi cli vmesnik. Porabil sem ogromno časa a se zraven tudi ogromno naučil. Rezultat tega je, da sedaj lahko postavim oba sistema v minimalnem času.

@all who have not yet seen the light
Nihče vas ne sili uporabljat Linux in take flameware teme ne pripeljejo do nobenih pametnih zaključkov kaj je boljše. Sam vidim, da Linux uporabljajo računalniško bolj razgledani in IT strokovnjaki, medtem ko Windows uporabljajo navadni uporabniki. Če bi bilo po moje bi bil pravzaprav še srečen, če se globalizacija Linuxa nikoli ne zgodi.

LP
dri3r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dri3r ()

Mavrik ::

Jaz ti pa pravim, da z novimi Linux distribucijami z novimi kerneli na 486kah s 16 MB rama bluziš. Tisto ni nič bolj uporabno kot Win98 na 486ki.
The truth is rarely pure and never simple.

Boomer1911 ::

omfg pa sej ste hujš kt otroci...

blackclw> fafi dudo
???? omfg lol ????
Intel P4 3.0E @ 3.86GHz | 1GB DDR400 | Asus N7600GS | 2x 500GB & 320GB HDD
ASUS K50IN series | Core 2 Duo 2.53GHz | 4GB DDR2 | GeForce G102M | 500GB HDD

Dri3r ::

@Mavrik
Citiram iz https://help.ubuntu.com/community/Insta...
The absolute minimum Ubuntu installation provides only a command-line interface and installs very few packages.It is possible that you will be able to install Ubuntu on computers with lower specifications than those given below. However, installation may be extremely difficult and Ubuntu is likely to run very slowly on such a system.

Absolute minimum requirements:
* Intel 486 processor
* 32 MB of system memory (RAM)
* 300 MB of disk space
dri3r

techfreak :) ::

Dri3r: sej ok, samo vseeno je 99% možnosti da ne bo delovalo na Ubuntuju.

Obstajajo distribucije, ki so manjše ampak vseeno. Pri vsaki, ki sem jo probal so bili neki erorrji. Nekatere niti mrežne kartice niso prepoznale itd.

Linux je super OS, ampak vsaj po mojih ugotovitvah ni namenjen za starejše računalnike. Med tem, ko za novejše ni problem.

toplakd ::

Moj comp je windows FREE :)
Sem čist že 2 leti :)

In ja, vse dela kot je treba. Mogoče mam pa samo srečo :)

Lp, Dejan

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: toplakd ()

Mavrik ::

Dri3r: Kaj ko bi prebral zadnji stavek od tistega, kar si citiral?
The truth is rarely pure and never simple.

Boomer1911 ::

sam kaj pa tista stvar imenovana garancija, ki jo dobiš pri windowsih, in ne pri linuxu & company???
Intel P4 3.0E @ 3.86GHz | 1GB DDR400 | Asus N7600GS | 2x 500GB & 320GB HDD
ASUS K50IN series | Core 2 Duo 2.53GHz | 4GB DDR2 | GeForce G102M | 500GB HDD

PaX_MaN ::

WTF? Kakšna garancija? Windows nima nobene garancija.

Poldi112 ::

>sam kaj pa tista stvar imenovana garancija, ki jo dobiš pri windowsih, in ne pri linuxu & company???

Garancija pri win? Ti nisi bral eula, ane?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

BigWhale ::


Se opravicujem, ker nisi brihten, da bi dojel, kaj sem hotel povedati. Bom razlozil.

Problem, da nek, katerikoli operacijski sistem ne deluje v nekem navidneznem stroji NI problem operacijskega sistema.

Razumes zdaj?


Ja samo Windows deluje, fafi dudo.


Predlagaj svojim uciteljem, da te naucijo bralnega razumevanja in se s tvojimi starsi posvetujejo o vpisu v kak poseben prilagojen program.

Dri3r ::

Dri3r: Kaj ko bi prebral zadnji stavek od tistega, kar si citiral?

Namenoma sem ga vključil. Piše da bo na manj zmogljivih sistemih od spodaj navedenega (absolutno minimalne zahteve) zaje*ana...je pa možna :)

LP
dri3r

Mavrik ::

However, installation may be extremely difficult and Ubuntu is likely to run very slowly on such a system.


Prevod: Kakorkoli, inštalacija bo verjetno izjemno težka in Ubuntu bo najverjetneje tekel izjemno počasi na takem sistemu.
The truth is rarely pure and never simple.

BaRtMaN ::

Nehajte tukej filozofirat in raje poskusite z namestitvijo na taki mašini.

Utk ::

XCom, dej, prosim te, ne bluzi, če ne veš o čem govorim, okej? Menda vem, kdaj stvar crkne in kdaj ne. Dokler imaš dobre driverje, ti seveda pokaže tisto okence, če niso dobri, pa zna crknit. In za to je kriva distribucija linuxa.
BigWhale, jype, jaz bom rekel samo še to: poizkušal sem oboje, vem v čem je prednost enega in drugega, vidva pa vidita samo eno, linux rules, windows sux, že iz tega se vidi kako sta resna, objektivna in tako naprej.
In btw, jaz sem kar lepo na XP-jih, na 3 leta starem računalniku sem jih samo enkrat inštaliral, Vista me pa sploh ne zanima. Ker imam rad tisto kar dela, in dokler dela, ne popravljam. V tem času sem sprobal n linux distribucij, pa nisem našel ene, v kateri ne bi blo problemov. In ne, ni dovolj, da dela po enem mescu zafkravanja, delat mora še isti dan. Stoprocentno sigurno je, da bi ostal pri kakšni, če bi delala.
Še enkrat, linux je za na strežnike, ne pa za povprečne domače uporabnike. Če nekateri mislijo, da bojo z linuxom očarali bejbo, se kaj naučili, prišparali kak evro ali bili boljši antiglobalisti, potem ga kar naj imajo. Kdor ga hoče imet pa zato, ker misli, da je z njim manj problemov, se bo pa kmalu premislil.
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu še ne prinaša dobička (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
19614473 (10633) Daedalus
»

Reševanje vojaka Viste (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
49323561 (13164) poweroff
»

Fedora in Red Hat strežniki kompromitirani! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
768814 (6357) MrStein

Ubuntu sux (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Operacijski sistemi
21513078 (8079) OmegaBlue
»

Prihaja Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
15713562 (9287) zee

Več podobnih tem