Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija 2x SLI kartic ?
Instalacija 2x SLI kartic ?
lprelesn ::
Živijo !
Imam težavo z instalacijo dveh kartic (GEINWARD) 8800 GTS 512mb v SLI in sicer : ko posnamem windowse ( VISTA 32 mb) in nato driverje za plato (P5N-D) sem se lotil se driverjev za grafično . ko se driverji instalirajo se rač. restarta in se mi več ne vrne v winse ?!
pojavi se namreč črn monitor na levem zg. kotu ekrana pa mi utripa bela pikica in se ne zgodi popolnoma nič tako,da moram rač. sam resetirat ! Ko po vsem tem pridem končno v winse driverji sploh niso posneti ! + tega mi plata v samem štartu ne zazna SLI -ja da bi posnel ustrezne driverje!
Zanima me namreč kako naprej oz. kaj je problem,da ne morm posnet ?
Hvala za odg. by
Imam težavo z instalacijo dveh kartic (GEINWARD) 8800 GTS 512mb v SLI in sicer : ko posnamem windowse ( VISTA 32 mb) in nato driverje za plato (P5N-D) sem se lotil se driverjev za grafično . ko se driverji instalirajo se rač. restarta in se mi več ne vrne v winse ?!
pojavi se namreč črn monitor na levem zg. kotu ekrana pa mi utripa bela pikica in se ne zgodi popolnoma nič tako,da moram rač. sam resetirat ! Ko po vsem tem pridem končno v winse driverji sploh niso posneti ! + tega mi plata v samem štartu ne zazna SLI -ja da bi posnel ustrezne driverje!
Zanima me namreč kako naprej oz. kaj je problem,da ne morm posnet ?
Hvala za odg. by
tilinho20 ::
Prvič: Zakaj si kupil 8800GTS za SLI. Kupil bi 9800GTX saj se veliko bolje obnese v SLI načinu.
Jst ::
1. Odinštaliraj vse driverje.
2. Notri dej samo eno kartico!
3. Inštaliraj driverje in poglej, če dela vse OK.
4. Notri daj še drugo kartico.
5. V nvidia control panel vključi sli.
2. Notri dej samo eno kartico!
3. Inštaliraj driverje in poglej, če dela vse OK.
4. Notri daj še drugo kartico.
5. V nvidia control panel vključi sli.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | SLi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 358819 (161540) | SureNot |
» | [NVIDIA] GeForce GTX 200 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 21015 (11264) | Jst |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4813 (3754) | Edi999 |
» | 8800 gtx ali 8800 gts640mbOddelek: Kaj kupiti | 2532 (1907) | Izi |
» | Mlacom že ima 8600GTS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9591 (6042) | plavi85 |