» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
21 / 47
»»

gregor ::

ko priklopiš na pc ali ti windosi prepoznajo napravo, se ti torej odpre kakšen "oblaček" v desnem kotu spodaj, morda imaš slab kabel

jaz sem si mrezo uredil po teh navodilih, glej Post: #7

http://www.networkedmediatank.com/showt...

drugača pa imaš tukaj tudi video navodila

pazi da imaš na pc in nmt isto workgroupo

LP

Bato ::

Hvala Gregor za odgovor.

Bom pogledal in sporočim.

LP
Bato

sniffo ::

net use v: \\192.168.1.107\share

Tomson ::

Eno vprašanje glede HDX1000;

Kaj se tudi ostalim, notranji HDD kar sam prižge in je večino časa vklopljen, kljub temu da je HDX izklopljen (rdeča lučka), če ga izklopim zadaj je ok, ampak ne da se mi vedno zadaj izkapljat. Čudno pa je, ker ko ga na daljincu ugasnem, se HDD tudi ugasne (dowsnpina), ampak se potem kar enkrat prižge in je ves čas prižgan in seveda oddaja zvok ?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Pekl ::

kato, jaz imam vista firewall vključen pa sem se normalno povezal na hdx 1000,

nisem siguren ampak se mi zdi da mešate mrežno povezavo in usb povezavo, ker za mrežno povezavo ne rabiš nobenega dodatnega software, proceduro sem opisal par postov višje, vsaj pri meni je šlo vse brez problema
za usb povezavo pa rabiš fs-driver...

LP

Gregor pozdravljen!
Pravkar dobil HDX1000
Sem ga priklopil na TV.. .dela ok (FTP tudi dela.. samo je počasen).. zdaj bi ga pa rad povezal z USB slave povezavo na PC... instaliral sem Ext2Fsd-0.46.exe... vendar mi ne prepozna diska...

Kaj sem kaj pozabil?

Hvala

Pekl

kmetek ::

opa

http://www.expansys.com/p.aspx?i=177495...

s sedanjim tečajem je to cca 180€ ? :D

Sem usposobil povezavo prek USB slave med HDX1000 in PC... moram pa reči, da je prepoznavanje Ext2 particije prek Ext2Fsd driverja izredno zamudno in počasno... no potem, ko zadevi dodeliš drive letter, potem gre malo bolj hitro...

LP

Ne vem kako je s Ext2, pri Ext3 je zadeva sila enostavna in hitra, inštaliraš driver na PCju, dodeliš drive letter in zadeva deluje. Mogoče 2minuti dela ..

Sicer pa se bolj splača uporabljat Ext3, ker če se slučajno pri prenosu podatkov, HDX vmes izklopi in imaš veliko podatkov že na HDDju, lahko čakaš cel dan, da se baza na HDXu obnovi. To je največja prednost Ext3, malo seveda na račun hitrosti kopiranja podatkov.

LexLuthor ::

opa

http://www.expansys.com/p.aspx?i=177495...

s sedanjim tečajem je to cca 180€ ? :D

very good deal! Ker je iz UK, ni carine in ostalih davkov!!!

Ne vem kako je s Ext2, pri Ext3 je zadeva sila enostavna in hitra, inštaliraš driver na PCju, dodeliš drive letter in zadeva deluje. Mogoče 2minuti dela ..

Sicer pa se bolj splača uporabljat Ext3, ker če se slučajno pri prenosu podatkov, HDX vmes izklopi in imaš veliko podatkov že na HDDju, lahko čakaš cel dan, da se baza na HDXu obnovi. To je največja prednost Ext3, malo seveda na račun hitrosti kopiranja podatkov.

Hvala za pojasnilo... samo jaz že imam vgrajen HDD, ki je zgleda bil formatiran na Ext2... zdaj bi ga pa moral ponovno na Ext3 formatirat (ne vem sicer kako to narediti)... je pa res, da imam precej filmov že gor... ene 130 GB... no... itak,da lahko še enkrat presnamem... če zadevo sformatiram.. kako to naredim?

Kaj potem ti PC hitreje prepozna particijo preko omenjenega driverja? Meni je zdej ene 2x se že zgodilo med kopiranjem, da je napisalo, da je zmanjkalo prostora na disku.. pa ga dejansko ni... samo potem moram HDXa priklopit na TV... zbrisat tisto datoteko, pri kateri se je zgodila napaka, potem pa spet lahko "počasi" povežem PC in HDX... malo dolgotrajno je vse skupaj... ker v kolikor ne odmontiram (mount/unmount) particije... moram oninstalirati gonilnike.. restartat mašino pa ponovno poinstalirat... potem pa spet prepozna HDX disk... vendar po nekaj minutah (5-10 minut)....
Kaj s Ext3 gre hitreje kot vidim? Pa bolj zanesljivo? samo počasnejši je verjetno prenos?

LP, Pekl

Bato ::

Zadeva mi preko USB deluje brez problema, dve minuti dela.

Težava je v ker se nemorem povezati preko mreže - LAN da bi dostopal do disk kateri je ve HD predvajalniku.

Sem poslusil "net use v: \\ 192.168.1.67\share" negre enostavno mi PC ne najde diska oz. HD predvajalnika.

Sedaj nalagam še enkrat Firmware 1023 ter NMT 1023, da vidim če bo kaj prineslo.

Sem poslušal priklopit drug računalnik tudi enaka zadeva, imam inštalirano visto, določil vsa dololenja ampak nikakor mi ne zazna HD predvajalnik.

Preko predvajalnika pa lahko dostopam do interneta.

Še ima mogoče kdo kako idejo, ka bi lahko bilo narobe.

LP
Bato

no, kot kaže mi je danes umrl ethernet port na hdx-u :(

lučka ne sveti ne na hdx-u ne na routerju (povezava lan), če pa priklopim na isti kabel računalnik mi pa normalno dela ...

ima kdo kakšen predlog?

LuGi ::

Tudi sam sem mislim da mi umira ethernet port na PCH, ker je stalno zgubljal stik oz. si moral kabel konkretno zabiti.. nato sem sam pine "zdvignil" in zadeva dela kot šus ;)

O teh pinih je govora =)

O teh pinih je govora =)

kako pa jih dvigneš?

Pekl: Ext3 ima toliko prednosti pred Ext2, da ni za govorit. Ima pa eno pomankljivost, in sicer za nekje 30% počasnejši prenos podatkov. Ampak mislim da tu ni kaj za razmišljat.

Glede formatiranja v Ext3, mislim da to lahko storiš na HDXu, probaj pod NASTAVITVE - VZDRŽEVANJE - ČAROVNIK NMT NASTAVITVE

pekl, vidim da si navedel ext2fsd , jaz za usb slave uporabljam ext2ifs in deluje brez problema, po priklopu usb kabla traja 20-30 sekund in se pojavi v visti..

navodila za inštalacijo imaš tukaj:

glede ext2 ali ext3, moj disk je tudi ext2, čeprav ko sem imel disk v pc-ju mi je pisalo ext3,tako da sedaj ne vem točno kaj je, se niti ne obremenjujem s tem, je kar je, zadnjič sem 12 ur kopiral iz pc ja na hdx brez problema.

tomson, glede delujočega diska, tudi ko sveti rdeča lučka... to se meni stalno dogaja, sem mislil da ga morda moti mreža pa sem odklopil mrežo a še vedno se najprej ustavi potem pa brez razloga zažene, tako da sedaj pač po uporabi ugasnem (ali preko robinsjexcal skina ali pa gumb na zadnji strani).

LP

firbec ::

Popcorn Hour A-110 iz UK

kmetek je dal tole povezavo za NMT iz Anglije in za prodajo izven Anglije ne računajo davka, računajo pa poštnino 24 funtekov in če ima kdo namen nabaviti stvarco, dobi popust za 10 funtov, če vpiše pod

VOUCHER CODE: ZMF3090007 (velja do konca januarja 2009)

Pomeni, da vas pride zadevica na koncu na dom za 174 €, tako, da, veselo na delo, dokler je funt tako poceni.

lp

krneki32 ::

Popcorn Hour A-110 iz UK

kmetek je dal tole povezavo za NMT iz Anglije in za prodajo izven Anglije ne računajo davka, računajo pa poštnino 24 funtekov in če ima kdo namen nabaviti stvarco, dobi popust za 10 funtov, če vpiše pod

VOUCHER CODE: ZMF3090007 (velja do konca januarja 2009)

Pomeni, da vas pride zadevica na koncu na dom za 174 €, tako, da, veselo na delo, dokler je funt tako poceni.

lp

En majhen popravek: Davek (VAT) je 24 funtov,poštnina pa 6,95 funta.

firbec ::

ja za davek res piše da ga ni zunaj EU, tako da ne vem, kako je s poštnino (sam še nisem naročil), kar se pa kode tiče, se pa zgleda generira in če jo potrebujete, jo boste dobili preko TEGA LINKA samo v okence spodaj vpišite mail, na katerga takoj dobite Vaucher kode, ki pa ga lahko uporabite samo enkrat, potem pa ne gre več. mislim pa, da gre za popust 10 funtov.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: firbec ()

Kaj mislite, da vam trgajo s kartice tudi če nimajo na zalogi? Edit:

At eXpansys we do not charge your card until we ship the goods. New customers may be asked to provide proof of identification

;)

Evo naročil :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Sam zgleda da računajo VAT?

Item / Stock Qty Price Total
------ ---------------------------------------- --- ------- --------
177495 A-110 Networked Media Tank 1 153.03 153.03
On Request
132736 £8.70 voucher (Net of tax) 1 -8.70 -8.70
In Stock
144.33
VAT (15%) 21.65
Shipping Info 23.95
--------
Total 189.93

Ja seveda ga računajo. Slovenija pa res ni zunaj EU, Anglija je pa itak članica že od leta 1973 ...

:P

Sam zgleda da računajo VAT?

Item / Stock Qty Price Total
177495 A-110 Networked Media Tank 1 153.03 153.03
On Request
132736 £8.70 voucher (Net of tax) 1 -8.70 -8.70
In Stock
144.33
VAT (15%) 21.65
Shipping Info 23.95
--------
Total 189.93

Evo, isto sem si izračunal tudi jaz.

@kmetek: Dej sporoči koliko časa bo trajalo od plačila do dostave...

Zdej samo ne vem,ali vzet Popcorna ali HDX-a za 50 EUR več (brez diska).

Se kaj pozna količina RAM-a na obeh predvajalnikih? (Popcorn 256 MB, HDX 512 MB)?

Kakšen nasvet?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krneki32 ()

SasoS ::

Med ext2 in ext3 je razlika samo kako mountaš. Ext2 spremeniš v ext3 tako, da dodaš journal in mountaš kot ext3...brez formatiranja. Tak ext3 lahko potem mountaš tudi kot ext2, s tem da nimaš prednosti journalinga.

pekl, vidim da si navedel ext2fsd , jaz za usb slave uporabljam ext2ifs in deluje brez problema, po priklopu usb kabla traja 20-30 sekund in se pojavi v visti..
navodila za inštalacijo imaš tukaj:
glede ext2 ali ext3, moj disk je tudi ext2, čeprav ko sem imel disk v pc-ju mi je pisalo ext3,tako da sedaj ne vem točno kaj je, se niti ne obremenjujem s tem, je kar je, zadnjič sem 12 ur kopiral iz pc ja na hdx brez problema.
LP

Hvala za nasvet... sem poinstaliral omenjen driver... nisem pa še priklopil prek USB slave po novi namestitvi driverja... verjetno bo bolje.. je pa res, da imam XPje... ma verjetno bo delalo...

Zadnjič si še spraševal, če napišem kaj več o glasnosti vgrajenega HDDja (WD Green serija 1 TB)... ma meni se ne zdi glasen.. pa tudi kakšnih dodatnih treslajev ne slišim, da bi se prenašalo na omaro... se pa sliši če si prav zraven kako po disku šari... ma to je normalno... ni moteče... vsaj za enkrat..

Mi je pa uspelo vzpostavit povezavo s PCjem prek NASa... super dela (pač s svojo hitrostjo)... poleg tega sem tudi prek FTPja vzpostavil povezavo... tudi myIHome strežnik sem postavil na PCju tako, da lahko streamama slike, mp3je.. pa tudi kakšni manjši video (MPEG)... gredo skozi čisto normalno.... super... poleg tega sem pa tudi že testiral downloadanje torrentov... zaenkrat sem lahko nalagal samo preko BitTorrenta... ne pa preko Transmission variante.. tam mi ni hotelo naložiti torrenta... prek Firefoxa sem probal.. zgleda, da je ta varianta bolj testna a ne?

No... zaenkrat sem kar navdušen nad tem NMTjem... aha še nekaj sem opazil... da če je NMT dosti obremenjen... recimo da prenašam prek mreže detoteke gor... pa še torrente da vleče... potem določene zahtevne MKV je noče predvajati... ko NMT zaprem pa spet vžgem, pa gre potem... kaj se zgleda memorija preveč zasede oz. procesor? verjetno?!

LP, Pekl

Kawa6 ::

Se kaj pozna količina RAM-a na obeh predvajalnikih? (Popcorn 256 MB, HDX 512 MB)?

Kakšen nasvet?

Saj tale Popcorn na tej strani je tudi brez diska!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kawa6 ()

Kakšen nasvet?

Saj tale Popcorn na tej strani je tudi brez diska!

Ja no, malček nerodno sem napisal, oba sta brez diska...

pekl, ali npr. ko si oddaljen od hdx-a cca 1 m, ali res nič ne slišiš diska, torej popolna tišina?, ker mojega čujem na 3 m, ne gre za zvok pri branju, pisanju ampak za pač konstanten zvok, brenčanje? , ko se disk vrti
sem pa naložil tudi to modifikacijo ki ti še dodatno utiša branje, pisanje,...

meni je transmission deloval brez problema, mislim da je v osnovi verzija 1.22 naložena, probleme sem imel ko sem nadgradil na zadnjo verzijo 1.40.., to sem tudi razrešil s pomočjo nmt forumov..

zanimiv je tvoj komentar glede nepredvajanja, meni se to isto dogaja samo nisem tega povezoval z obremenjenostjo , morda pa je res kaj na tem?
očitno firmware še ni 100% porihtan....

lp

Tudi sam slišim HDD WD GP 1TB na 3m kar pošteno. Če gledam film ali poslušam glasbo je ok, če pa je drugače tišina je pa HDD kar pošteno glasen, vsaj če primerjam z PCjem, kjer imam tri WD GP 500GB in so v ohišju ki je optimizirano za tišino, a vsi skupaj naenkrat ne preglasijo WDja v HDXu.

gregor: kaj pa je bilo narobe z verzijo 1.40, in kako si rešil težavo? Se sploh splača tole verzijo inštalirat, je bistvena razlika?

pekl, ali npr. ko si oddaljen od hdx-a cca 1 m, ali res nič ne slišiš diska, torej popolna tišina?, ker mojega čujem na 3 m, ne gre za zvok pri branju, pisanju ampak za pač konstanten zvok, brenčanje? , ko se disk vrti
sem pa naložil tudi to modifikacijo ki ti še dodatno utiša branje, pisanje,...

Gregor:

Kaj to modifikacijo si poinstaliral pa disk zdaj ni več glasen... oz. je še tišji... no, disk z enega metra sicer res slišim, samo meni ni moteče... vsaj za zdaj ne... torej svetuješ, da poinstaliram tole modifikacijo... kaj potem se sicer zmanjša hitrost diska... a to kaj vpliva na predvajanje FHD (*.MKV) materiala?

LP

Seveda zmanjša hitrost diska, ki je potem za 20-30% pošasnejši in tudi nekak isto tišji. Vsak tako je na PCju, pri NMTju sklepam da enako. Je pa zmanjšana hitrost še vedno več kot preveč za vse kar se uporablja na NMTju. 1080p mislim da potrebuje 50MB prenosa max.

Bom tudi sam preizkusil, da vidim kakšna je razlika ...

EDIT: Ok, zrihtal. Če zadeve ne posnamete v root na USBju, ne bo delovalo.

Osebno neke bistvene razlike ne opazim. Pa drugi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Lahko lastniki HDX/Popcorna/EGREAT napišete če vam delajo šumniki normalno in pa če vam dela
BLUERAY struktura, ko kliknete na .mts za izbiro podnapisov.

Katere vrste datotek najbolj pogosto "snemate"? ;)
4-8 gb ripe ali kar full 25-40gb ? :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

huelz ::

Popcorn/Egreat delajo sumniki. Das ceski jezik pa dela bp :))

Eno vprašanje za tiste, ki bi mi znali pomagati...

Nekaj sem že napisal, da mi je myiHome povezava od PCja na HDX1000 že delala... torej na HDXu sem videl pot do PCja, kjer sem lahko dostopal do datotek (mp3, jpg,...) na PCju... na PCju imam še vedno pognan myiHome strežnik, a na NMTju ne vidim več poti do strežnika... oz. povezave do PCja z multimedijsko vsebimo...

Ali ve kdo za rešitev? Kaj je narobe?

Hvala.

LP

ja to zadevo za disk sem si naložil, meni se zdi da je branje in pisanje tisje, kakšne bistvener razlike pa ni, je pa tudi z to modifikacijo disk več kot dovolj hiter za vse vsebine
sem nalozil zato ker sem mislil da bo vplivalo na vibriranje... vendar ni nič tišje, sicer pa pri glasbi in filmih ga prav nič ne slišim tako da ni panike

pekl, ali si morda ze pogledal te nastavitve iz posta 7

ali imaš isto workgroupo...

tomson, transmission nisem mogel zagnat, pomagalo je samo vpisovanje nekih stavkov v eno od konfiguracijskih datotek, pomoč sem dobil tukaj

sedaj je ze verzija 1,42 , poglej na zadnje strani, ne vem če je sve ok,
po moje nima smisla nadgrajevat če ti vse lepo špila..
LP

Sem rešil zadevo z myiHome strežnikom... kot web service sem dodal http://IP_NASLOV_PCja:8000/ in sedaj dostopam preko tega kadarkoli do PC vsebine.. super..

LP

Za kaj pa se pravzaprav uporablja myiHome strežnik, mislim kaj je prednost pred uporabo NMTja kar direktno prek mreže z PCjem, oddaljeni dostop mogoče?

Za kaj pa se pravzaprav uporablja myiHome strežnik, mislim kaj je prednost pred uporabo NMTja kar direktno prek mreže z PCjem, oddaljeni dostop mogoče?

Vsaj mislim, da če hočeš gledati multimedijsko vsebino na PCju moraš na PCju imeti strežnik, da lahko na NMTju prebiraš le-to vsebino... vsaj tako sem najprej gledal kar na Sony LCD TVju, ko še nisem imel NMTja... no, res da sem to počel z Windows Media Playerjem... ta myiHome mi je pa ljubši... drugače pa ne vem kako bi lahko dostopal do teh vsebin iz NMTja... če samo brskam iz NMTja na PC, potem mi napiše, da ni vsebine... če pa grem prek vrat 8000, ki ga ima myIHome strežnik, potem vidim vse kar želim...

LP

Hmmm... Kolikor se spomnim, sem samo v Winsih vtipkal IP adress od NMTja, in potem mapiral HDXa kot network drive. Da ga je PC videl. (se pravi NAS)

Za pregled vsebin iz PCja prek HDXa, pa sploh ne vem če je to potrebno? Ker sam nimam nastavljenega myiHome strežnika, pa normalno gledam vse vsebine prek PCja ...

Hmmm... Kolikor se spomnim, sem samo v Winsih vtipkal IP adress od NMTja, in potem mapiral HDXa kot network drive. Da ga je PC videl. (se pravi NAS)

Za pregled vsebin iz PCja prek HDXa, pa sploh ne vem če je to potrebno? Ker sam nimam nastavljenega myiHome strežnika, pa normalno gledam vse vsebine prek PCja ...

Se strinjam... za brskanje bo disku NMTja je vse to zgoraj res... če pa hočeš na NMTju gledat vsebino na PCju, potem rabiš to, kar sem napisal jaz... drugače ne vem, kako gledat vsebino na PCju... upam, da si razumel.

LP

All ::

NMT zna lepo brskat po omrežju tudi brez MyiHome.
MNT se da v isto skupino kot so Pc-ji....mape na pc-ju se da v skupno rabo, in to je to.
Enako velja za brskanje po NMT-ju..Ko sta v isti skupini, greš lepo v omrežno soseščino pa mal pobrskaš.
Če sm prav zastopil NMT naj bi NMT deloval kot DLNA stežnik. To morem še mal potestirat. Doma imam še en predvajalnik (Zyxel).

Aha... tako si mislil... ne vem sicer, zakaj mi ni uspelo vzpostaviti povezave... to se sicer že probal.. verjetno moram še odpreti kak port na win firewallu, al kaj?

Ali napišem v NMTju naslednjo pot:
nfs://xx.xx.xx.xx/share_folder/
?

LP

Zdej samo ne vem, ali vzet Popcorna iz UK ali HDX-a iz Francije za 50 EUR več (oba brez diska).

Se kaj pozna količina RAM-a na obeh predvajalnikih (Popcorn 256 MB, HDX 512 MB) pri predvajanju? Tudi slik?

Kakšen nasvet?

Jaz sicer ne poznam Popcorna... vendar sem po slabem tednu uporabe HDX1000 z njim povsem zadovoljen... glede RAM-a pa mislim, da je tisto napačno pri HDXu specificirano... ker imata oba NMTja enako velik RAM... vsaj nekje sem o tem že prebral... naj napiše še kdo, če ni tako...
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Pekl ()

All ::

Med viri imaš tudi network browser....tam bi moral imeti share od PC-ja

tudi novejši egreati imajo 512rama

SasoS ::

smbfs:// ne nfs://

Rama ima HDX res 512 napram Popcornu 256, ampak trenutno ni nikakršne razlike. Mogoče bo v prihodnjosti s kakšnim FW prišlo do prednosti večjega rama, zaenkrat pa ni nobene razlike.

Se pa po moje splača dat 50€ več za HDX, ker dobiš bistveno boljše, lepše ohišje in več priklučkov kot pri Popcornu.

In če je treba uveljavljat garancijo, je poštnina v Francijo bistveno cenejša kot v Anglijo. (če se ne motim)

Je pa stvar osebne odločitve, oba predvajalnika bosta predvajala enake vsebine isto kvalitetno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Rama ima HDX res 512 napram Popcornu 256, ampak trenutno ni nikakršne razlike. Mogoče bo v prihodnjosti s kakšnim FW prišlo do prednosti večjega rama, zaenkrat pa ni nobene razlike.

Se pa po moje splača dat 50€ več za HDX, ker dobiš bistveno boljše, lepše ohišje in več priklučkov kot pri Popcornu.

In če je treba uveljavljat garancijo, je poštnina v Francijo bistveno cenejša kot v Anglijo. (če se ne motim)

Je pa stvar osebne odločitve, oba predvajalnika bosta predvajala enake vsebine isto kvalitetno.

Ok hvala za te nasvete. Pa še ena stvar me zdej zanima.
Recimo da se odločim za HDX-a v Franciji, se mi splača vzet player brez diska in nato pri nas vzet za 95 EUR SAMSUNG F1 1TB ali vzet v Franciji HDX-a z že vgrajenim 1TB diskom, WD Caviar?

S tem da če naročim posebej, prišparam cca. 25 EUR. Se splača, ali je WD Caviar dosti boljši disk in se ga splača imet?

Torej kateri disk raje Samsung F1 ali WD Caviar?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krneki32 ()

OldSkul ::

Mogoče koga zanima.
http://www.novisf.com/wbb3/index.php?pa...

Azbox HD Premium in Elite. Gre za NMT+SAT sprejemnik (HD in SD). Cena za Elite model je 289, za drugega pa skoraj 370EUR.
««
21 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046583 (25189) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560543 (46474) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539674 (6934) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954142 (46526) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516324 (8256) LuGi

Več podobnih tem