» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
22 / 47
»»

kmetek ::

krneki32: vzemi raje WD GP, ki je počasnejši in s tem tišji....s kje si?

Mogoče koga zanima.
http://www.novisf.com/wbb3/index.php?pa...

Azbox HD Premium in Elite. Gre za NMT+SAT sprejemnik (HD in SD). Cena za Elite model je 289, za drugega pa skoraj 370EUR.

u fak :)

ELITE

ELITE

PREMIUM

PREMIUM

sergejp ::

to pa je prava stvar in če gledaš da ma 3 v 1 niti ni draga.

zaj se bom odločil med temi 3v1 gizmoti.

krneki32 ::

krneki32: vzemi raje WD GP, ki je počasnejši in s tem tišji....s kje si?

Ok.

Koper, zakaj?

samo informativno :P

kmetek: šele zdaj sem opazil da si napisal WD GP. Ta disk košta 150 EUR... Pri meni se gre zato, da bom prišparal, ne pa zato, da bo disk tišji. Torrentov najverjetneje ne bom ponoči dl-jal, ob ogledu filmov in serij ga bodo pa itak preglasili zvočniki.

Naj vzamem Samsunga ali WD? Na splošno gledano...

WD GREEN POWER maš povsod pod 100€ :)

gregor ::

gre za disk z oznako WD10EACS ki stane cca 100 eur

npr.
http://www.elektronika.si/product_info....

jaz sem ga vzel kar skupaj z hdx ker se mi ni dalo ukvarjat še z eno trgovino, pa tudi aplikacije so bile že naložene ter zadnji firmware, samsung F1 je verjetno glasnejši ker se vrti z 7200 obrati, gp pa z cca 5400 obrati

drugače pa jaz vse datoteke ki jih imam na hdx lahko brez problema predvajam tudi na pc.ju preko mrežne povezave , imam mapiran share folder iz hdx-a

lep vodič je tukaj:
http://www.networkedmediatank.com/showt...

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregor ()

Gregor ti vse to nekam zapisal pa naredil en tutorial?

Fizikalko ::

Fantje, zaenkrat imam v paci
http://www.hestia-pro.si/domaci_kino/mm...
, pa me zanima sledeče:

- ali je mkv podprt (v nekaterih (predvsem slovesnkih) linkih ni omenjen);
- še pomembneje: ali se da naredit wireless tako, da nanj na usb prijključim usb wireless kartico, npr.
http://www.mimovrste.com/artikel/249001... ?

Ima kdo celo kakšne konkretne izkušnje s tem?

PS: Kaj je z linki, da sem moral dat copy/paste url, drugače ne gre... ?

Zgodovina sprememb…

Jo fizikoman 8-)

NMT CLASH

to bo pa težko, služba mi vzame preveč časa...
sicer pa je že vse na tem forumu napisano
se pa tudi nimam za experta, pač raziskujem moj hdx, vsak dan zvem nekaj novega, verjetno pa še 10% vsem fint ne vem...

LP

Tomson ::

krneki32: Seveda se bolj splača vzet v Franciji samo HDXa, pri nas pa obavezno WD GP HDD. Samsungi preveč vibrirajo.

Pride te pa prvič tale varianta cenejša, pa še če HDD crkne, ne rabiš v Francijo pošiljat, ampak pri nas zrihtaš.

Vgradnja HDDja ti vzame pa 5-minut, tak da nisi nič na slabšem.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

da

Alora bom vzel v Franciji samo HDX-a brez diska za 260 EUR in pri nas WD GP za 95 EUR, 3 leta garancije. Trst je naš, jeeeej.

kmetek, iz tistega pdf-ja nikakor ne vidim odgovoror na moja vprašanja...

torej: usb wireles - da ali ne?

AngelOfDeath ::

Mogoče koga zanima.

Azbox HD Premium in Elite. Gre za NMT+SAT sprejemnik (HD in SD). Cena za Elite model je 289, za drugega pa skoraj 370EUR.

Super zadeva, ki je prišla na prodajne police Novembra. Ampak še ga danes ne moreš kupiti...
V nemčiji bi naj elite dobili čez en mesec, Premium pa bogve kdaj.
Saj na papirju izgleda odlično ima pa velik problem. Da je papirna izdaja...
edit: Slovnica

firbec ::

Izgleda, da se več, kot dobro prodaja.

So ga že podražili :O

Pekl ::

Pa še ena stvar me zdej zanima.
Recimo da se odločim za HDX-a v Franciji, se mi splača vzet player brez diska in nato pri nas vzet za 95 EUR SAMSUNG F1 1TB ali vzet v Franciji HDX-a z že vgrajenim 1TB diskom, WD Caviar?

S tem da če naročim posebej, prišparam cca. 25 EUR. Se splača, ali je WD Caviar dosti boljši disk in se ga splača imet?

Torej kateri disk raje Samsung F1 ali WD Caviar?

Moje mnenje... jaz sem podobno kot Gregor vzel HDX1000 z že vgrajenim 1TB HDD (WD Caviar Green) in moram reči, da sem povsem zadovoljen... tudi ni preglasen.. v bistvu ni moteč... vsaj meni, pa ga imam skozi prižganega (v bistvu če ne delam na njem v pripravljenosti - rdeča lučka; vendar v tem stanju normalno dela vgrajeni torrent client, pa dostop do diska s PCja je možen...). Pa tudi meni se dejansko ni dalo dodatno nakupovati HDD pri nas, pa zadevo vgrajevat in instalirat aplikacije (serverje)... sej vem, da bi zadevo zmogel, samo pač se mi ni dalo s tem ukvarjat...

Tako, da če pogledam, da sem za ceno 379 € (tukaj je všteta tudi poštnina s Francije) dobil kompleten NMT z vgrajenim 1TB diskom... mislim, da sem kar dober nakup opravil....

LP

OldSkul ::

Mogoče koga zanima.

Super zadeva, ki je prišla na prodajne police Novembra. Ampak še ga danes ne moreš kupiti...
V nemčiji bi naj elite dobili čez en mesec, Premium pa bogve kdaj.
Saj na papirju izgleda odlično ima pa velik problem. Da je papirna izdaja...

Elite se da dobit, premium pa ne. Elite se da dobit v trgovini bosna sat in impex sat (nemške trgovine).

Alora bom vzel v Franciji samo HDX-a brez diska za 260 EUR in pri nas WD GP za 95 EUR, 3 leta garancije. Trst je naš, jeeeej.

kaj ko bi ti odgovoril na email?

Kupi... jaz sem sicer povedal moje mnenje dva post-a bolj gor... vendar mislim, da za nakupom HDX 1000 ne boš nič zgrešil... pa tudi, če boš sam vgradil HDD, ki ga kupiš pri nas... vsekakor pa ti svetujem WD Caviar Green. Dovolj tih in hiter HDD za NMTja..
LP

lol

Order 911B-010C-7D5B
Order Placed: 03/01/2009 07:41 London UK Time
Customer: xxxx
Main Status: Expired
Explanation: This order has expired. Orders are expired after one month if we did not receive a payment or some extra information that we requested.

If you feel that this order should not have expired, please contact our processing team.
Notes:
03/01/2009 Sent email - eXpansys Order Confirmation

a zato, da so hinavci dvignili ceno? MARŠ V 3PM.....ko jebe pofukane angleže....

kmetek, iz tistega pdf-ja nikakor ne vidim odgovoror na moja vprašanja...

torej: usb wireles - da ali ne?

moralo bi se. dej mi na ZS info o temu EGREATu za kako ceno ga dobiš?

pia2001slo ::

@Fizikalko

mkv-je predvaja brez problema iz notranjega ali zunanjega diska (USB). USB Wireless kartica katere link si dal naj bi ena redkih delovala na Egreat M31b in ostalih NMT-jih (imeti mora Atheron čip ki ga ta ima). Tudi sam sem jo nabavil vendar še nisem utegnil preizkusiti.

V specifikacijah piše da podpira :

Support USB WIFI,configue should be 802.11N

lp
Jolly

tnx...

kmetek, sem že naročil, cena je bla 214 EUR.

opala:

klik

sumljiva firma ?

Kupi... jaz sem sicer povedal moje mnenje dva post-a bolj gor... vendar mislim, da za nakupom HDX 1000 ne boš nič zgrešil... pa tudi, če boš sam vgradil HDD, ki ga kupiš pri nas... vsekakor pa ti svetujem WD Caviar Green. Dovolj tih in hiter HDD za NMTja..
LP

Meni je pa fajn da se s kupljeno napravo ukvarjam in jo tako spoznavam. To mi je v veselje... Pa pe 25 EUR bom prišparal (za gajbo pira bo).

kmetek: sem ti odgovoril na mejl pred 15 minutami.

ok

All ::

Keri podnapisi se najbol obnesejo z NMT?

Opazil sem da podnapisi, ki so bili na PC-ju lepo sinhronizirani na egreatu niso vedno. Eni so ok, eni niso. Nisem se še poglebljal ali je odvisno od tipa ali česa drugega.

Bom naročil HDX-a v Franciji. Kaj ima kdo mogoče kakšno "coupon code" za popust? Al se da to kje dobit?

Opazil sem da podnapisi, ki so bili na PC-ju lepo sinhronizirani na egreatu niso vedno. Eni so ok, eni niso. Nisem se še poglebljal ali je odvisno od tipa ali česa drugega.

Jaz imam večino podnapisov v SRT obliki... je pa res, da v kolikor imaš več podnapisov za en film (npr: SLO, ENG,...), kjer mi jih je na računalniku lepo prebralo in pustilo izbirati... sedaj na NTMju še nisem pogruntal, kako bi izbiral med različnimi podnapisi... tako, da sem moral zaenkrat poimenovati SRT podnapis točno tako kot je ime datoteke filma... to je to... če ima kdo kakšno idejo, kako uporabljati več podnapisov za isti film na HDX1000, ga prosim za pomoč... hvala

gregyk ::

Jaz imam večino podnapisov v SRT obliki... je pa res, da v kolikor imaš več podnapisov za en film (npr: SLO, ENG,...), kjer mi jih je na računalniku lepo prebralo in pustilo izbirati... sedaj na NTMju še nisem pogruntal, kako bi izbiral med različnimi podnapisi... tako, da sem moral zaenkrat poimenovati SRT podnapis točno tako kot je ime datoteke filma... to je to... če ima kdo kakšno idejo, kako uporabljati več podnapisov za isti film na HDX1000, ga prosim za pomoč... hvala

Poizkusi s takim poimenovanjem kot deluje pri npr. Philips Divx predvajalnikih:

Ime.filma.EN.srt
Ime.filma.SI.srt
Ime.filma.DE.srt
itd ...

in za preklop med njimi uporabi tipko Subtitle. Mogoče bo delovalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregyk ()

jaz sem imel zelo negativne izkušnje z elektroniko.si, so mi pač lagali in sem jih dobil na laži, zato sem raje vzel disk kar v franciji , nisem pa nikjer drugje v slo našel za podobno ceno kot pri elektroniki

pekl, jaz imam nekaj HD filmov ki imajo podnapise že zakodirane v sam mkv file, torej brez srt, nastavljam jih z subtitle tipko, nimam pa nikjer več srt podnapisov, čisto možno da je tako kot je gregyk napisal
sicer pa ali ne rabiš samo slo podnapis ? oz ali si nastaviš nizozemski podnapis da se učiš jezika :))

LP

Tomson ::

WD GP razvrščeni po ceni ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Fizikalko: ko dobiš dej prinesi v trgovino :P

pekl, jaz imam nekaj HD filmov ki imajo podnapise že zakodirane v sam mkv file, torej brez srt, nastavljam jih z subtitle tipko, nimam pa nikjer več srt podnapisov, čisto možno da je tako kot je gregyk napisal
sicer pa ali ne rabiš samo slo podnapis ? oz ali si nastaviš nizozemski podnapis da se učiš jezika :))
LP

Tako je glede podnapisov... pri nekaterih filmih sem imel pač slovenske in angleške podnapise... poimenovane sem imel na podoben način, kot je opisano zgoraj, samo imel sem še dodano pred oznako jezika (ENG,SLO,...) še zaporedno številko... npr.: ".1-SLO" oz. ".2-ENG". Na PCju je to delalo... zgleda, da bi moral za NMT poimenovati po zgornjem sistemu... bom probal...

Sicer pa Gregor.. včasih je dobro imeti vklopljene tudi angleške podnapise, da lahko bolje razumeš, kaj ti povejo... vsekakor v prvi vrsti uporabljam slo podnapise.. ampak včasih raje kot brez si je dobro uklopiti vsaj angleške... upam, da razumeš...

LP

kot pravi ta link:

http://www.networkedmediatank.com/wiki/...

potem prepozna samo zunanje subtitle ki imajo isto ime, torej je možen samo eden subtitle

drugo pa je če so že zakodirani v sam filme, potem jih lahko imaš več različnih, jaz imam tudi take mkv-je

LP

http://www.networkedmediatank.com/showt...

očitno res ni možno imet več subtitlov....prošnje uporabnikov še niso bile uslišane

LP

Hvala za informacijo... mi niti ni treba testirat :)

Sej tudi jaz imam nekaj mkv-jev z vgrajenimi podnapisi...

LP

Evo danes plačal HDX-a v Franciji. Kakšne je z njimi praksa? Te obvestijo ko dobijo nakazan denar? Ali ko pošljejo paket?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krneki32 ()

Kaj si plačal preko PayPal-a?... Jaz sem... pa so mi še isti dan oddali na pošto... potem pa traja od 5-6 delovnih dni, da prispe v Slovenijo (na tvoj naslov)... upam, da si napisal, naj ti na paket napiše kakšno kontaktno številko (GSM) za dostavljalce v Sloveniji. če te slučajno ne bo doma... dostavljajo pa ponavadi okoli 10h dopoldne... meni je dostavila naslednja firma: http://www.dpd.net

Jaz sem sicer naročil v petek pred božičnimi prazniki.. tako, da je trajalo kak dan dlje, da sem pošiljko dobil... naročil sem 19.12.... pošiljko pa prejel 30.12.

LP

Nisem plačal preko PayPal-a. Sem imel gotovino, pa sem šel kar na banko pa vse tam zrihtal. Ni se mi dalo polagat na račun pa pol doma preko i-net-a plačevat.

Sem napisal, da naj mi na paket napišejo št. GSM-a.

Dobro, upam da v roku 14 dni dobim. Če sem zdej 3 mesece študiral kateri predvajalnik vzet, bom pa še teh nekaj dni potrpel, pa bo.

Zdej morem pa samo še disk zrihtat, pa bo.

Pekl, hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krneki32 ()

grex ::

Ko bi kak od teh uporabljal XBMC (razen xboxa seveda) bi blo pa sploh super :) Jaz bom raje na to počakal, do takrat pa računalnik in XBMC.

Evo, pravkar dobil in spedenal eGreat 31B. Dela ko urca, tudi wireless šopa bp! Enkratno zaenkrat.

OldSkul ::

kakšna je glasnost naprave?

krneki32, jaz sem tudi plačal preko banke samo preko interneta, je pa trajalo 11 dni od naročila, plačila pa do dobave..naročil sem v ponedeljek, dobava v četrtek prihodnji teden

sem pa jim tretji dan po plačilu pisal kaj se dogaja in dobil odgovor da bodo poslali še isti dan, naslednji dan sem potem dobit tracking št. ki pa ti čisto nič ne pomaga saj ne ponuja nobenih pametnih informacij, torej gre za navadno pošto...

LP

oldskul, glasnost je kar orenk, tko da nameravam un vent kar izklopit, če se bo pa preveč grelo, pa kak upor dat vmes, da se zmanjšajo obrati...
««
22 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046569 (25175) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560537 (46468) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539671 (6931) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954136 (46520) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516323 (8255) LuGi

Več podobnih tem