Forum » Zvok in slika » h.264/DVD/DivX player
h.264/DVD/DivX player

sniffo ::
mrdacon, sniffo
kaj vama so tudi poslali z http://www.coliposte.net/
ker meni bi naj včeraj poslali in ko danes vpišem tracking no. na zgoraj omenjeno stran nič pametne ne izpiše (samo levo datum 3.12 in desno Frnce Nord)
Torej nobenih drugih krajev, ur....
Kako je bilo pri vama , ali je tudi trajalo preden so se začele pojavljat nove vrstice....
HVALA
lp
meni trenutno piše kr neki .... Colis Numéro CY162559035FR à destination de 323
prej mi je pa pisalo France Nord, pa potem še neki drugega, pa potem da je bilo odposlano, zdaj pa to kar sem zgoraj napisal.
pojma nimam :)

gregor ::
sniffo, hvala
torej mi ne preostane nič drugega kot čakanje
sem že mislil da so kaj zabluzili
ali je to hitra pošta, glede na to rabi skoraj 1+ teden da pride iz francije bi rekel da je to navadna pošta ?
očitno gledajo na vsak cent da ne uporabijo dpd, ups, dhl, tnt ali kakšno drugo bolj znano hitro pošto...
LP
torej mi ne preostane nič drugega kot čakanje

sem že mislil da so kaj zabluzili
ali je to hitra pošta, glede na to rabi skoraj 1+ teden da pride iz francije bi rekel da je to navadna pošta ?
očitno gledajo na vsak cent da ne uporabijo dpd, ups, dhl, tnt ali kakšno drugo bolj znano hitro pošto...
LP

Tomson ::
Glede na to da je poštnina zastonj se ni za pritoževat. Sicer pa Ups/Tnt/Dhl niso nič kaj prida hitrejši po mojih izkušnjah. Je popolnoma isto kot preko navadne pošte.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Rupa ::
Včeraj sem v roke končno dobil eGreata
Zadeva zaenkrat navdušuje. Ker internega diska zaenkrat ne nameravam imeti, sem ventilator kar takoj odklopil, res pa je,d a nisem niti probal, koliko je glasen. Nekega pretiranega gretja nisem opazil, čeprav sem se s stvarco tako ali drugače igral cel večer.
Še nekaj dodatnih informacij:
- tudi sam nimam hišnega kina in sem moral audio pretvodit. AudioConverter, ki je bil predlagan nekaj postov nazaj preverjeno deluje super, je preprost in tudi relativno hiter,
- pošiljka je šla prek Coliposte. Poslana je bila 27.11. , prispela je včeraj (4.12.). Gre za navadno pošto. Uporabiš lahko tudi hitro pošto, ampak stane 40€, medtem ko je ta navadna zastonj. Res ni sile počakat, bi pa bilo fino, če bi bil kak reseller v slo...

Zadeva zaenkrat navdušuje. Ker internega diska zaenkrat ne nameravam imeti, sem ventilator kar takoj odklopil, res pa je,d a nisem niti probal, koliko je glasen. Nekega pretiranega gretja nisem opazil, čeprav sem se s stvarco tako ali drugače igral cel večer.
Še nekaj dodatnih informacij:
- tudi sam nimam hišnega kina in sem moral audio pretvodit. AudioConverter, ki je bil predlagan nekaj postov nazaj preverjeno deluje super, je preprost in tudi relativno hiter,
- pošiljka je šla prek Coliposte. Poslana je bila 27.11. , prispela je včeraj (4.12.). Gre za navadno pošto. Uporabiš lahko tudi hitro pošto, ampak stane 40€, medtem ko je ta navadna zastonj. Res ni sile počakat, bi pa bilo fino, če bi bil kak reseller v slo...

yust4fun ::
Zanima me če je kdo probal ali prebral kaj o tem, da bi na WD HD media priključil zunanji disk, ki ima oba vmesnika (usb in ethernet) s čimer bi lahko iz ostalih naprav polnil disk, hkrati pa bi bilo dostopno wd-ju? Ali lahko diski z obema vmesnikoma delujejo čez oba hkrati?
Yust me!

Tomson ::
Eno vprašanje za lastnike HDXa. Na parih mestih sem bral da je pač primarna zadeva HDXa kot verjetno še marsikaterega NMTja predvajanje videov, medtem ko poslušanje mp3jev in gledanje slik ni na ne vem kakšnem nivoju.
Pa me zanima, če je vsaj primerljivo z Xboxom360, če si kdo lasti oboje, kar se tiče preglednosti, hitrosti ter kvalitete predvajanja slik, je tudi za to kakšen drugi program ki slike in mp3je predvaja lepše, preglednejše ... ?
Pa me zanima, če je vsaj primerljivo z Xboxom360, če si kdo lasti oboje, kar se tiče preglednosti, hitrosti ter kvalitete predvajanja slik, je tudi za to kakšen drugi program ki slike in mp3je predvaja lepše, preglednejše ... ?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super

sniffo in ostali lastniki hdx 1000...
kakšen način povezave ste uporabili za prenos vsebin v notranji disk?
prosim malo bolj podrobno opišite postopek priklučitve
hvala
LP
kakšen način povezave ste uporabili za prenos vsebin v notranji disk?
prosim malo bolj podrobno opišite postopek priklučitve
hvala
LP

super, hvala
napiši svoje prve vtise, ali si imel kakšne težave pri nadgradnji firmware.. ter priključitvi na pc, pretoku podatkov...
LP
napiši svoje prve vtise, ali si imel kakšne težave pri nadgradnji firmware.. ter priključitvi na pc, pretoku podatkov...
LP

Kato ::
A ima še kdo težave s podnapisi. Podnapise predvaja vključno s šumniki, razen "č" mu povzroča težave, prikaže ga kot francoski e.
Je kdo to že odpravil?
Kako pridem ,do torrent in pa ostalih aplikacij? Imam inštaliran disk s najnovejšim firmwarom. Streamanje dela ampak ,ko v firefoxa vpišem IP tega NMT-ja me ne vrže na stran ampak jo preprosto noče odpreti. Nič me ne vpraša po geslu ali čem podobnem. Kaj sem spregledal?
Hvala
Je kdo to že odpravil?
Kako pridem ,do torrent in pa ostalih aplikacij? Imam inštaliran disk s najnovejšim firmwarom. Streamanje dela ampak ,ko v firefoxa vpišem IP tega NMT-ja me ne vrže na stran ampak jo preprosto noče odpreti. Nič me ne vpraša po geslu ali čem podobnem. Kaj sem spregledal?
Hvala

Valvoline ::
A sploh obstajajo DVD-divx playerji ki podpirajo x264?? In če obstajajo,kkšn format podnapisov morš dat zravn filma ??

Tomson:
Predvajanje slik je počasno, najhitreje lahko nastaviš na 4 sekunden interval menjave slike. Za muziko imaš na voljo naključno in navadno predvajanje, playlistov še nisem pogruntal kak se naredijo, mogoče se dajo s myihome strežnikom. Med predvajanjem pa lahko naštimaš slide show. Vrti pa zadeva tudi datoteke v flac formatu.
Predvajanje slik je počasno, najhitreje lahko nastaviš na 4 sekunden interval menjave slike. Za muziko imaš na voljo naključno in navadno predvajanje, playlistov še nisem pogruntal kak se naredijo, mogoče se dajo s myihome strežnikom. Med predvajanjem pa lahko naštimaš slide show. Vrti pa zadeva tudi datoteke v flac formatu.

eto, zdaj sem se spravil uredit disk
in se znašel pred prvim problemom ... ko hočem instalirat programe na disk, mi na koncu instalacije javi, da vir ni pravilen oz. nekaj v tem smislu
in se znašel pred prvim problemom ... ko hočem instalirat programe na disk, mi na koncu instalacije javi, da vir ni pravilen oz. nekaj v tem smislu

2) Vstavim USB s NMT aplications-setup wizard-format-update
Ok mi je ratal, tisti html je bilo treba odpreti, zanimivo ,da na netu piše drugače.
sej ne morem verjet, jaz se pa jebem pa iščem po netu kaj bi lahko bilo narobe :)

mrdaco ::
O firefoxu isto iexplorer:
vpiši http;//IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA:8088 in prideš do upravljanja medijev in torrentov
vpiši http;//IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA:8066 in prideš do myihome ali do samba strežnika (saj ne vem točno ker sem disk odklopil)
Če pa v file explorerjem vpišeš \\IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA pa se ti pokaže struktura menujev in lahko enostavno mapiraš disk, kopiraš/brišeš datoteke.
Za tiste ki imate probleme s softwerom naložite tisto verzijo, čigar verzijo imate firmware. Se pravi če je firmware 0808.xx potem ne moreš gor spravit sofrwera z verzijo 0810.xx. To sem imel tudi jaz probleme. Torej prvo dajte gor staro verzijo SW, nato novo verzijo FW in šele nazadnje novo verzijo SW.
Kaj pa to ste opazli da zgornji USB na HDXu ne dela. Baje bi naj bil onemogočen, ker ga uporablja čitalec kartic na spredji strani. Včasih pride situacija da bi potreboval oba USB porta, ampak le včasih. Pa se bol že navadil.
vpiši http;//IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA:8088 in prideš do upravljanja medijev in torrentov
vpiši http;//IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA:8066 in prideš do myihome ali do samba strežnika (saj ne vem točno ker sem disk odklopil)
Če pa v file explorerjem vpišeš \\IP.TVOJEGA.NMT.PLAYERJA pa se ti pokaže struktura menujev in lahko enostavno mapiraš disk, kopiraš/brišeš datoteke.
Za tiste ki imate probleme s softwerom naložite tisto verzijo, čigar verzijo imate firmware. Se pravi če je firmware 0808.xx potem ne moreš gor spravit sofrwera z verzijo 0810.xx. To sem imel tudi jaz probleme. Torej prvo dajte gor staro verzijo SW, nato novo verzijo FW in šele nazadnje novo verzijo SW.
Kaj pa to ste opazli da zgornji USB na HDXu ne dela. Baje bi naj bil onemogočen, ker ga uporablja čitalec kartic na spredji strani. Včasih pride situacija da bi potreboval oba USB porta, ampak le včasih. Pa se bol že navadil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrdaco ()

zmaki ::
Meni program "PopCorn MKV AudioConverter 1.71.0" by HeartWare hoče pretvarjati samo MKV filme z DTS zvokom, noče pa navadne AVI filme z DTS zvokom.
Ali gdo ve za program, ki lahko hitro in enostavno (brez video pretvorbe) pretvori AVI filme z DTS zvokom v AVI filme z AAC zvokom ali navadnim stereo (downmix) zvokom ?
Ali gdo ve za program, ki lahko hitro in enostavno (brez video pretvorbe) pretvori AVI filme z DTS zvokom v AVI filme z AAC zvokom ali navadnim stereo (downmix) zvokom ?

mrdaco:
Hvala, sem probal oboje. Če vpišem IP:8088 pridem do modre strani in imam na voljo media in torrent.Disk imam prazen tako ,da je media prazen. Torrent sem pa že probal pa mi noče zalaufat, je v čakalni vrsti in ko ga začnem izgine kljukica pred torrentom.
Do te strani lahko drugače tudi dostopam preko Network-MyiHome lite.
Če vpišem IP:8066 pa mi noče odpret.(na ruterju imam odprt ta port)
Pri file explorerju mi pa ne ne odpre naslova. Če vpišem v vrstico me vrže v firefox. Če pa dam new network place, mi pa tudi eno napako najde.
Hvala, sem probal oboje. Če vpišem IP:8088 pridem do modre strani in imam na voljo media in torrent.Disk imam prazen tako ,da je media prazen. Torrent sem pa že probal pa mi noče zalaufat, je v čakalni vrsti in ko ga začnem izgine kljukica pred torrentom.
Do te strani lahko drugače tudi dostopam preko Network-MyiHome lite.
Če vpišem IP:8066 pa mi noče odpret.(na ruterju imam odprt ta port)
Pri file explorerju mi pa ne ne odpre naslova. Če vpišem v vrstico me vrže v firefox. Če pa dam new network place, mi pa tudi eno napako najde.

Gregor P ::
... ko takole berem vaše komentarje, vidim da imate kar malo preveč težav s temi "enostavnimi" (vsaj to naj bi bil njihov smisel) predvajalniki ... hm

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

LexLuthor ::
Ima kak lastnik NMT-ja, še raje Popcorna gor priklopljen USB zunanji disk? Meni nikakor ne uspe pisati na tako priklopljen disk preko mreže. Lahko samo berem podatke, torej, ga moram odklopit in priklopit na PC, če želim kaj gor dodat. Če v Popcorna vtaknem običajen USB ključek, lahko nanj pišem brez problema.
Ima kdo kako idejo, kako rešiti zadevo? Je to stvar FAT 32 oz. NTFS sistema formatiranja?
Ima kdo kako idejo, kako rešiti zadevo? Je to stvar FAT 32 oz. NTFS sistema formatiranja?

gstarr ::
vceraj sem sel v ikeo v graz in ni hudic da je bila ura ze 18:00 ko sem hotel iti v media markt ce majo mogce nmt playerje. A je morda kdo bil v media marketu?
Majo nmt-je tam?
Bi bilo dobro vedet, bi se kar tja zapeljal in ga vzel.
LP
Majo nmt-je tam?
Bi bilo dobro vedet, bi se kar tja zapeljal in ga vzel.
LP

Kato:
"Če vpišem IP:8066 pa mi noče odpret.(na ruterju imam odprt ta port)"
Ne rabiš imeti odprt port na ruterju. To nima veze z zunanjim dostopom, to se tiče dostopa iz notranjega lana.. Probaj preverit če imaš vse servise sploh zalaufane. Meni torrent dela normalno, mogoče mi katerega ni zalaufalo, ker ni imel prostih sejalcev. Najbolje bo da njprej resetiraš na fatory defaults, potem pa na novo postaviš. V glavnem mora delat.
Gregor:
Nekateri imajo malo problemov v glavnem, ker ni napisanih nobenih navodil. Ko zadevo skapiraš, je NMT player res dobrodošla zadeva.
LexLuthor:
Tudi jaz imam enak problem, vendar se nisem dosti ubadal z tem. Najverjetneje je broblem v nastavitvah Samba strežnika. Čim bom ugotovil kje vam javim.
"Če vpišem IP:8066 pa mi noče odpret.(na ruterju imam odprt ta port)"
Ne rabiš imeti odprt port na ruterju. To nima veze z zunanjim dostopom, to se tiče dostopa iz notranjega lana.. Probaj preverit če imaš vse servise sploh zalaufane. Meni torrent dela normalno, mogoče mi katerega ni zalaufalo, ker ni imel prostih sejalcev. Najbolje bo da njprej resetiraš na fatory defaults, potem pa na novo postaviš. V glavnem mora delat.
Gregor:
Nekateri imajo malo problemov v glavnem, ker ni napisanih nobenih navodil. Ko zadevo skapiraš, je NMT player res dobrodošla zadeva.
LexLuthor:
Tudi jaz imam enak problem, vendar se nisem dosti ubadal z tem. Najverjetneje je broblem v nastavitvah Samba strežnika. Čim bom ugotovil kje vam javim.

Aha...
Na uxterni USB disk ne gre kopirat zato, ker linux ne zna pisat na NTFS. Treba ga je preformatirat na ext2/3 file system. Samo kaj pa to potegne za sabo bodo pa lnuxaši več vedeli. Tukaj pa je vprašanje, če bo domači PC sploh še videl ta USB disk, če boš priklopil na PC.
Baje pa da gre pisat, če imaš ta USB disk mapiran na neko črko na XP-jih. Nisem pa prepričan.
Na uxterni USB disk ne gre kopirat zato, ker linux ne zna pisat na NTFS. Treba ga je preformatirat na ext2/3 file system. Samo kaj pa to potegne za sabo bodo pa lnuxaši več vedeli. Tukaj pa je vprašanje, če bo domači PC sploh še videl ta USB disk, če boš priklopil na PC.
Baje pa da gre pisat, če imaš ta USB disk mapiran na neko črko na XP-jih. Nisem pa prepričan.

eos ::
hmm..zdej me že mau "strašite" ko to berem... recimo, če kupim kokico al pa hdx1000 in bi priključu prek usb-a dva 1tb diska z hd materialom ..a to mi ne bi predvajalo al kaj??
mrdaco: a to formatiranje na ext2/3 sistem govoriš za interni disk al kako? Dej malo bolj pojasni, prosim? Kaj je sploh namen formatiranja na ext2/3 system?...da se naloži firmware, skini ipd.??
mrdaco: a to formatiranje na ext2/3 sistem govoriš za interni disk al kako? Dej malo bolj pojasni, prosim? Kaj je sploh namen formatiranja na ext2/3 system?...da se naloži firmware, skini ipd.??

LuGi ::
da lahko nalozis aplikacije. Sicer pa delajo na tem oz. so ze naredili da jih lahko isntalrias tudi na ntfs..not sure.

knap ::
ja, največji problem vseh nmt-je je ta di ni nobenih pametnih navodil, tako je edina rešitev brskanje po forumih in iskanje rešitev
tukaj:
http://www.networkedmediatank.com/showt...
je dober vodič za priklop preko usb slave porta, potrebujete torej
http://www.fs-driver.org/
lp
tukaj:
http://www.networkedmediatank.com/showt...
je dober vodič za priklop preko usb slave porta, potrebujete torej
http://www.fs-driver.org/
lp

marko:
Vem da zna pisat, sam ne tale ki je naložen v NMT pleyerjih. Žal.
Z internim diskon ni problema. Problemček je na externem USB. Tukaj ti windowsi javijo da nimaš dovoljenj pisanja na disk.
Vem da zna pisat, sam ne tale ki je naložen v NMT pleyerjih. Žal.
Z internim diskon ni problema. Problemček je na externem USB. Tukaj ti windowsi javijo da nimaš dovoljenj pisanja na disk.

Rupa ::
Kako pa sploh dostopaš do zunanjega diska prek mreže? Je za to potreben tud interni disk ali kaka aplikacija? Jaz nisem niti pomislil, da bi to lahko delal prek mreže... osebno sem kar preklapljal USB diskz NMTja na PC.

In če formatiraš na ext2 denimo... kako to naredit, da bi se izognil težavam z root ownerjem, ki ti potem ne dopušča nič (bral, da so imeli nekateri težave s tem)?

Da za to je potreben interni disk, ker se na njega poinštalirajo Samba server, torrent itd...

Dobra mašinca..veliko izhodov ampak ta 2" LCD je pa res nepotreben..
Jah če ima dober FW support zakaj pa ne..ampak glede nato da o tem playerju se nisem nikjer nic slisal ga nebi vzel.
Če ne kompliciras za FW in ostale NMT aplikacije lahko tudi vzames tega http://cgi.ebay.de/Ellion-HD-Media-Reco...
Jah če ima dober FW support zakaj pa ne..ampak glede nato da o tem playerju se nisem nikjer nic slisal ga nebi vzel.
Če ne kompliciras za FW in ostale NMT aplikacije lahko tudi vzames tega http://cgi.ebay.de/Ellion-HD-Media-Reco...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

pumaxx ::
Ne bo šlo skozi ker: Video über PC Streaming Client ASF, TP, TS, .mkv, h.264 (ts,tp) und WMVHD

krneki32 ::
Tale sploh ne zgleda slab, pa še snemanje programov ima...
Samo pri opisu nič ne piše glede torrentov in piše da predvaja največ do 1080i, 1080p pa ne... Razen če sem kaj spregledal...

Pusti tega... ker formate: ASF, TP, TS, .mkv, h.264 (ts,tp) und WMVHD streama preko PCja..ne zna jih sam predvajati

AAA, zato je tako "poceni". Bom pol raje ostale NMT-je počekiral...
Nekdo je nekje napisal, da pri HDXu en USB port ne deluje zaradi čitalca kartic na sprednji strani. Je to res?
Pa me še zanima, kako HDX predvaja slike resolucije 3872x2592 pik, 10,2 milijona pik, velikosti 4,5 MB? Gre tekoče, ali kaj trokira?
Nekdo je nekje napisal, da pri HDXu en USB port ne deluje zaradi čitalca kartic na sprednji strani. Je to res?
Pa me še zanima, kako HDX predvaja slike resolucije 3872x2592 pik, 10,2 milijona pik, velikosti 4,5 MB? Gre tekoče, ali kaj trokira?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krneki32 ()

podbevna ::
Za tiste, ki smo naročili WD TV in ki nimamo zunanjega DTS dekoderja, bo tole verjetno prej ali slej potrebno.
Nisem še preizkusil, a izgleda odlično...
Nisem še preizkusil, a izgleda odlično...

djordjevic ::
To deluje in traja priblizno 10min..vsaj pri meni
Sekundiram.

p.s.: Kako dolgo že čakate nanj?
edit: dodan p.s.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()

podbevna ::
Jaz sem ga naročil na mimovrste 3.12. in ga še nimam. Torej 8 dni.
Baje bo mogoče jutri...
Baje bo mogoče jutri...

Hehe, jaz pa 4.12. in še kar piše samo 'naročilo potrjeno'. Mi je že malo žal, da nisem poklical naokoli, bi ga morda lahko kdo dobavil prej. Me namreč že pošteno firbec matra.

trnvpeti ::
in kaksno je pravilo, ce imajo dobavo napisano 3 dni in ti ne dobavijo?
kaksne so kazni?
kam jih lahko prijavis?
na kaksne uradne vzvode se lahko pritisnes?
kaksne so kazni?
kam jih lahko prijavis?
na kaksne uradne vzvode se lahko pritisnes?

Meni so napisali, da je dobava od 6. do 19. decembra, tako da se nimam lih kaj preveč za bunit. Čisto možno, da ima dobavitelj težave. Božični prazniki, odlično razmerje price/value ... Kaže, da nismo edini, ki se nam zadevica dopade. Trnvpeti bi pa kar prijavljal.
Sem naročil prejšnji mesec pnevmatike pri njih in so bile načeloma pri meni naslednji dan po naročilu (v soboto), čeprav je pisalo, da je dobava od ponedeljka naprej. Skratka, doslej smo vedno korektno poslovali.

trnvpeti ::
napisal sem: ce imajo dobavo napisano 3 dni, potem pa ne dostavijo v 3 dneh
in ce to veckrat naredijo, potem nategujejo (prvic na spletni strani, ko napisejo dobavo, to se jim se oprosti, potem ko potdijo narocilo,...)
se je tudi meni ze zgodilo, da so korektno poslovali, vecinoma pa ne
pa me zanimajo,kaksni vzvodi so
in ce to veckrat naredijo, potem nategujejo (prvic na spletni strani, ko napisejo dobavo, to se jim se oprosti, potem ko potdijo narocilo,...)
se je tudi meni ze zgodilo, da so korektno poslovali, vecinoma pa ne
pa me zanimajo,kaksni vzvodi so

Zanima me kako je s tem v praksi? Naj mi nekdo pove, ki ima izkušnje s HDX-om...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 46582 (25188) | xandros |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 60542 (46473) | goby |
» | eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9672 (6932) | Sibirc |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 54141 (46525) | vrossi46 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16324 (8256) | LuGi |