» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
15 / 47
»»

kmetek ::

ja in cena pomoje 500€.

Tomson ::

Ni rečeno. Glede na to da stane model 8000 nekje med 150-200£, se pravi med 200-300EUR, bo glede na to da je 9000 naslednik, po moje podobna cena, oz. vsaj ne dvakrat višja. Sploh če se upošteva konkurenco, ki je med HD predvajalniki vedno večja, mislim da si ne želijo imet predvajalnika za 500EUR. Po moje bo okrog 300EUR, kar pa zna bit kar zanimivo, ker očitno bo tole hudo konkurenčna zadeva.

Pa glih sem se namenil v decembru HDXa naročit, zdaj sem pa v dvomih glede tele EVE, pa novih Sigma čipov ki pridejo z začetkom prihodnjega leta ... damn. :)

Za tafirbčne, TUKAJ je en kup slik in informacij ...

EDIT: opazil da ima EVA9000 zadaj vgrajen ventilator, kar pa ni prav dobra novica ... sicer deluje samo v primeru da je vgrajen HDD, ampak napram HDXu, ki je tudi z HDDjem neslišen, not good.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

gregor ::

jaz pa sem kar hdx naročil:))

ker NMT so softversko že na zelo visokem nivoju (pogosti popravki, dodaten software ..., dobra podpora na http://www.networkedmediatank.com)

Preden bo eva dobila nove popravke, user software (če bo to sploh omogočeno) bo še precej mesecev minilo...
Torej dvomim da bo že na začetku imela vse možnosti omogočene.

LP

krop ::

A to pomeni, da bo moj bose sistem predvajal Dts zvok:
- Digital 5.1 dekoder ( DolbyŸ/DTSŸ ) omogoča izpopolnjeno prisotnost zvoka s 5.1 kodiranimi DVD-ji za surround doživetje z večino kvalitete, ki jo nudi popoln pet-zvočniški ssitem
- TrueSpace surround digitalno procesiranje zagotavlja pravi surround zvok, ki ga dobite samo iz dveh zvočnikov

Hvala za odgovore

LuGi ::

Evo še en NMT :|

/sagetv-hd-theater

ben-cc ::

hmmmm
jest pa tuki vidim en ceeeeu kup nepotrebnega pisanja...
če človek vpraša mene je stvar zelo zelo preprosta in sicer....
- Te stvari povečini služjio gledanju filmov (vsaj primaren namen je tak) se pravi mora opravljati to funkcijo dokaj dobro...
- in potem če to funkcijo opravlja dobro najdeš takega ki ima tebi zadovoljive izhode in priključke
- najdeš najcenejšega
- in KUPIŠ....

neko moraliziranje in debatiranje v nedogled kolk je eden boljši kot drugi se mi pa zdi skrajno brezvezno....

jest sm kupu A-100 in basta... pa če bi zdej kupoval še enkra bi ga vzel še enkrat... dokaj poceni... dobro služi (zankrat še) zvok in slika sta pa tud OK....

tko da vsi ki se ne morte odločit se najprej uprašte kaj vse boste počel poleg gledanja filmov....

lp---

Evo sem zamenjal jukebox (prej Movie Flow ) sedaj sem pa prešaltal na YAMJ - odlično so ga porihtal ker takrat še ni bil tako dober in skupaj z "RobinsjExcal skin 2.0" je preprosto odličen..ga uporabljam za filme kot tudi za serije.. in index sem si tudi po svoje zrihtal tako da vse štima ;)

Skin - http://omertron.com/pch/node/20
YAMJ - http://code.google.com/p/moviejukebox/d...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

boogle ::

no mene pa zanima en cenejši dvd/divx predvajalnik...

ma kdo naštudiran kaj je sedaj best-buy v rangu 40-60€ in da ima usb2.0 ter podpira slo podnapise?

Hvala!!!

gregyk ::

no mene pa zanima en cenejši dvd/divx predvajalnik...

ma kdo naštudiran kaj je sedaj best-buy v rangu 40-60€ in da ima usb2.0 ter podpira slo podnapise?

Hvala!!!

Philips DVP-3260 (USB 2.0, odlična neuradna podpora za FW ... Edino HDMI izhoda nima).

Lugi

daj povej koliko časa ti je vzelo da si zrihtal ta jukebox

ker kolikor vidim so na voljo trije jukeboxi

yet another movie jukebox
my lil movie jukebox
movie flow

kateri je sedaj najbolši? si morda sprobal MLJB?

Hvala

Okapi ::

A to pomeni, da bo moj bose sistem predvajal Dts zvok:

Će ima optični digitalni vhod ali HDMI, potem bo.

O.

firbec ::

je pa zdaj v Metroju zanimiva cena za Netgear EVA-8000 (verjetno, ker se poslavlja) in sicer
KLIK
Kaj pravite ? Se splača za ta denar ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: firbec ()

Prvo sem imel MLJB nato MOVIEFLOW in sedaj uporabljam YAMJ ker je enostavno najmanj dela z njim..samo avi in mkv filete renejmas taksen kot je dir (nasel dobr tool the rename) in viola zadeva se uplodva na PCH =)

Pri ostalih dveh pa rabis MOC - Movie Collector in filme dodajas manual + cover art..neugodno. + bedno dodajanje serij = ročno..sicr tega nisem delal za serije ampak sedaj ko imam YAMJ pa jih..

Če ne kompliciras zadevo usposobis s parimi kliki ;)

ali lahko prosim malo bolj podrobno opišeš postopek

torej če te prav razumem mora biti mapa isega imena kot je datoteka v njej? , kakšen program si uporabil za preimenovanje?, kaj pa dvd strukture (ts_video) tudi potegne...

kolikor vidim je MLMJ najbolj obsežen in verjetno da najbolši rezultat če seveda imaš veliko časa za igranje, se motim?

zakaj si šel iz MLMJ na YAMJ

Hvala
LP

dvd mora biti v .iso formatu.. the rename za preimonovanje.
MLJM mi ne odgovarja ker je potrebno manual dodajati filme + coverje.

potegnes is dol http://code.google.com/p/moviejukebox/d... moviejukebox_v1.0.13 beta.zip
odpakiras
si preberes http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
kopiras in odpakiras http://omertron.com/pch/node/38 v skins mapco in ga tudi nastavis v moviejukebox.properties
startas yamj..ko nardi svoje odpres index.html in si pogledas rezultat

veliko napisana imas tukaj http://www.networkedmediatank.com/forum...

podrobno se pa nebom spuscal ker je vse lepo opisano

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

ok, hvala

ko dobim hdx se bom poigral z tem....
LP

kumer ::

zanima me kako je najlažje prenest podatke iz pc na interni disk nmt-ja (popcorn, egreat, hdx....)
torej ali je bolje usb, ali mreža?

kakšen postopek je najhitrejši, najlažji v windowsih?

ker gledam razne kratice kot je SMB, NSF, FTP.... mi nič več ni jasno

torej vsse filme in glasbo bom imel v int. disku , prosim za navodila

HVALA
lp

Meni se zdi najlažji in najhitrjši način preko mreže v kateri imaš NMT in PC. Prek UBSja imaš več dela in prenos velikih datotek bo počasnejši...

samo mene zanima postopek, kaj se zgodi ko nmt priklopiš na pc, kako se spoznata , povežeta ....
ali ni smb, ftp, nsf.... vse preko mreže...

hvala
LP

huelz ::

RTFM.

Men se pa ne da pisat, kako to narest. Evo.:D
Ce pa ne ves kaj pomeni kratica RTFM, pa je spet to tvoj problem.

daj ohladi se malo idiot, če ne misliš pomagat potem tudi takšnih bedarij ne rabiš pisat

read the fucking manual, to je za tebe nasvet...

manual ne obstaja, če še tega slučajno ne veš, če bi obstajal nebi imel problemov, morda si pa ti tako pameten in mi ga najdeš za hdx 1000, torej veselo na delo

Če malo prelistaš nazaj, boš našel kakšen link, kjer je, vsaj tako na pamet, en review na sedmih straneh, kjer je dokaj lepo opisan postopek namestitve določenih stvari na HDXu. Ne kot Manual, ampak kot vodič.

Sicer pa če boš želel konkreten odgovor, boš moral tudi konkretno zastavit vprašanje ...

huelz ::

Kumer, pomoje si kar sam idiot. Ce imas HDX-a brez navodil si si sam kriv. Ce bi izdelek kupil v Sloveniji, bi moral zraven imeti tudi navodila v slovenscini. Ker pa si zadevo verjetno kupil v tujini, si dobil samo prst v rit :))
Naceloma ima vsak proizvajalec tudi navodila objavljena na svoji strani. In si spet shit out of luck, ker hdx1080.com ne dela :D
Egreat ima navodila lepo zraven in jih lahko dobis tudi na njihovi spletni strani. Pa se tako lepa, simpl, step by step z screenshoti so.

Zej se pa znjat kokr ves in znas :))

tomson, hvala, sem našel :)
LP

knap ::

ali ima morda kdo egreata, kako se obnese?

Hvala
LP

kmetek ::

Video support porazen..MKVja nikjer ne vidim

mrdaco ::

Digitus mislim da je malo slabši.

Ima slabši procesor, zato gre samo do 1080i in ne p.

Nisem prepričan če podpira .mkv format, ki pa je v današnjih dneh zelo dobrodošlo glede na HD ripe.

Verjetno nima bittorent odjemalca, kar pa je glavni razlog zakaj sem naročil nmt napravo (HDXa).

moj hdx 1000 iz nmtank.fr bo danes odposlan:)) , sem ravnokar dobil e-mail.
naročilo sem dal v nedeljo, prav tako plačilo preko bankaneta..

lp

Ro! ::

moj hdx 1000 iz nmtank.fr bo danes odposlan:)) , sem ravnokar dobil e-mail.

V Slovenijo al pa na Slovaško? :P
LP,
Robi

izpolnil sem slovenija, tracking št. še nimam
sem pa pred 3 leti imel tak problem pri fotoaparatu in so mi iz slovaške poslali kar v slovenijo...brez mojega posredovanja

lp

Ro! ::

izpolnil sem slovenija, tracking št. še nimam
sem pa pred 3 leti imel tak problem pri fotoaparatu in so mi iz slovaške poslali kar v slovenijo...brez mojega posredovanja
lp

Pri meni je bilo isto - kar naenkrat sem imel 2 HDXa! Mojega, ki so mi ga poslali naknadno, dan za tem pa še slovaškega.
LP,
Robi

sniffo ::

Jaz sem ga naročil v četrtek, v petek dobil mail s "tracking number", danes pa sem preveril in piše, da je bilo iz Francije odposlano 2.12.2008 . Pričakujem ga jutri ali v petek. Upam ....

knap ::

to pa ne bo šlo skupaj, v petek si dobil tracking no. - to pomeni da bi že v petek morala pošiljka na pot in ne 2.12 kot si napisal, malo čudno

kako so pa lahko tako hitro prejeli denar, ponavadi traja 2,3 dni za medbančne prenose...si morda plačal kako drugače?

lp

plačal sem preko paypal.
od prodajalca je šel paket v petek in se potem do 2.12. valjal po poštah v Franciji :)2.12. pa naj bi bilo poslano v Slovenijo

LexLuthor ::

Predlagam, da kdor hoče kupit, naj kupi čimprej. Glavno, da je NMT. Obeta se namreč ostra protipiratska zakonodaja, ki bo močno omejile možnosti dolpotega video vsebin. V Franciji se že gredo nekaj podobnega.

genesiss ::

LexLuthor, lol :D

Sploh tale nova ideja "Z hekerji nad pedofile in pirate" zna bit kar zanimiva! :D

telexdell ::

Predlagam, da kdor hoče kupit, naj kupi čimprej. Glavno, da je NMT. Obeta se namreč ostra protipiratska zakonodaja, ki bo močno omejile možnosti dolpotega video vsebin. V Franciji se že gredo nekaj podobnega.

In kako bo to vplivalo na cene? Kvečjemu bodo padle (ker jaz upam, da bo božiček kaj prinesel.
V Franciji Sarkozi nekaj sanja, pa ga Bruselj po celi črti postavlja na realna tla. Pri nas tudi ni kaznivo dejanje, če si kaj dolpotegneš za osebno rabo (ne smeš si s tem ustvariti zaslužka!).Misliš, da bo politika podprla eno vejo industrije (produkcijeke hiše)katera se itak utaplja v denarju in uničila drugo vejo (zabavna elektronika).
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Evo, danes dobil domov HDXa. Že upgrejdam SW. Drugače zadovoljen, le en tihi disk moram najt. Ta samsung 750G se mi ne zdi tih. Bom probal še z kakimi drugimi. Mogoče na koncu z 2,5 diskom.

kdaj si ga naročil? malo sem že nestrpen :)

Plačal prejšnji ponedeljek, plačilo prispelo v četrtek. V zdaj v ponedeljek (če gleam tracking number) je pošilja šla iz francije, no in v sredo sem ga imel doma.

mamomu ::

Imam eno vprašanje vezi WD TV HD playerja.
Danes sem ga dobil. AMPAK, ko predvajam divx-e mi prikazije le nekaj vrstic podnapisov.
Mislim, da je problem pri predolgih vrsticah ( preveč znakov v eni liniji ).
Kako naj popravim to stvar??
mamomu j....!

zmaki ::

@ mamomu
DirectSub
http://www.sibit.si/index.php?option=co...

Prosim poročaj ali predvaja podnapise v MKV filmih, ter ali slišiš zvok v MKV filmih z DTS zvokom kot stereo zvok.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zmaki ()

djordjevic ::

Jaz sem ga tudi malo prej naročil. Glede DTS-a. Ako imaš WD HD player kot standalone player in tv, ki ne zna sprocesirat DTS signala, bo bojda tišina. Sam sem ravnokar snel program za konverzijo in sem za hec poskusil spremeniti en fajl. Ni neka jaka znanost, gre čisto fino in glede na to, da nimam nobenega sistema zvočnika, temveč zgolj stereo-tv, in še nekaj časa ne nameravam kupovati hišnega kina, je opcija s konverzijo povsem sprejemljiva. Je pa po drugi strani res tudi, da je precej serij (večinoma gledava s punco zgolj to) še vedno kodiranih z AC3 zvokom, tako da glede tega ni panike.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ne, zvoka ni. Bom moral konvertirat.
Djordjevic : kateri program si dolvzel??

Podnapisi : bom probal z Directsubom. Sumim pa tudi nekaj drugo. Da ne prikazuje linije, kjer je kakšen ČŠŽ!
mamomu j....!

mrdacon, sniffo

kaj vama so tudi poslali z http://www.coliposte.net/

ker meni bi naj včeraj poslali in ko danes vpišem tracking no. na zgoraj omenjeno stran nič pametne ne izpiše (samo levo datum 3.12 in desno Frnce Nord)
Torej nobenih drugih krajev, ur....

Kako je bilo pri vama , ali je tudi trajalo preden so se začele pojavljat nove vrstice....
HVALA
lp

Jaz sem naročil pri pixxmanie!
Podnapisi : treba spremenit ŠČŽ v ščž
mamomu j....!

kateri program si dolvzel?
Na spodnji povezavi je kratek tutorial, čisto na vrhu pa je še povezava do dolpotega programa. Je zastonjska zadeva, preverjeno deluje (ako stoodstotno, poročam, ko dobim player - potrjena dobava od 6.-19.12. (mimovrste ga res seka ;)), avtor pa te v primeru, da si s program zadovoljen, prosi zgolj za kartico iz mesta, v katerem se nahajaš. :)

Pretvornik.

edit: dodan link :P

Zgodovina sprememb…

Evo, dodajam še povezavo, ker popravi nekaj štrajka.
Pretvornik.
««
15 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046597 (25203) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560552 (46483) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539677 (6937) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954156 (46540) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516328 (8260) LuGi

Več podobnih tem