Forum » Zvok in slika » h.264/DVD/DivX player
h.264/DVD/DivX player

firbec ::
se povsem strinjam z yanik-om, važno, da dela, enim finance ne delajo težav, ne vem, zakaj se eni takoj spotaknejo ob denar. Potemtakem bi lahko kupil kakega Xoro-ta za 25€ v Leclercu
. Je pa res, da na strani, ki jo omenja, cena z 1TB diskom pride le še 5 € razlike, če pa bi uspel najti še kodo za popust, bi verjetno bil tam tam s Francozom.
Tudi meni je ob naročilu iz tujine najbolj pomembno, da zadeva dela, namreč nekateri imajo ravno s HDX-i probleme (sem bral drugje) in je pošiljanje nazaj v Francijo zelo zoprna in verjetno tudi stroškovna zadeva.
Yanik, si že dal disk notri ? Je glasno vse skupaj ?

Tudi meni je ob naročilu iz tujine najbolj pomembno, da zadeva dela, namreč nekateri imajo ravno s HDX-i probleme (sem bral drugje) in je pošiljanje nazaj v Francijo zelo zoprna in verjetno tudi stroškovna zadeva.
Yanik, si že dal disk notri ? Je glasno vse skupaj ?

Tomson ::
Zakaj se spotaknemo ob denar? :-) ker se vse začne in konča pri denarju. Poštnina iz Slovenije je enaka za Francijo in Nemčijo in sicer 13.60EUR do 2kg + 3.60EUR za Pazljivo Ravnanje. Čas dostave pa je tudi praktično enak. Se pravi da je popolnoma vseeno v kateri državi EU se naroči ker so cene enake za vse članice EU.
Sicer pa nisem pametoval, samo povedal sem, da se da dobiti za 40EUR ceneje pod istimi pogoji, če bo še kdo kupoval, ker meni osebno 40EUR ni drobiž, za ta denar se skoraj dobi WD 500GB GP disk, kar pa ni zanemarljivo ...
Sicer pa nisem pametoval, samo povedal sem, da se da dobiti za 40EUR ceneje pod istimi pogoji, če bo še kdo kupoval, ker meni osebno 40EUR ni drobiž, za ta denar se skoraj dobi WD 500GB GP disk, kar pa ni zanemarljivo ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

huelz ::
Hint hint
V prvem tednu decembra se bo pri nas dalo dejansko dobiti Egreat M31B
V prvem tednu decembra se bo pri nas dalo dejansko dobiti Egreat M31B

Zgodovina sprememb…
- spremenil: huelz ()

yanik70 ::
Tomson , Nikjer ni posebej poudarjena garancija. Kolikor imam izkušnje z nemškimi in avstrijskimi prodajalci, imajo po večini vsi 12 mesečno garancijo.
Kje je pa bilo rečeno, da bo garancija 24 mesečna * Imaš kak link ali ka podobnega ?
Če je kje kaka uradna objava, lahko mogoče potem poskusim dobiti 24 mesečno garancijo, pri prodajalcu pri katerem sem kupil zadevo.
firbec , Tomson , Kar se tiče denarja, bi si želel tudi jaz kaj privarčevati. Vendar, ker sem pri tej firmi že kupoval in so bili odnosi in odzivnost za moje pojme enkratni, pač nisem gledal na nekaj EUR, pač pa na zanesljivost dobave in ostale zadeve.
Dodatno sem pri nas dobil še zelo ugodno 1TB disk (cca 90 EUR), pa sem na koncu koncev tukaj nekaj prišparal in tako je napravica pripravljena za delo.
Kje je pa bilo rečeno, da bo garancija 24 mesečna * Imaš kak link ali ka podobnega ?
Če je kje kaka uradna objava, lahko mogoče potem poskusim dobiti 24 mesečno garancijo, pri prodajalcu pri katerem sem kupil zadevo.
firbec , Tomson , Kar se tiče denarja, bi si želel tudi jaz kaj privarčevati. Vendar, ker sem pri tej firmi že kupoval in so bili odnosi in odzivnost za moje pojme enkratni, pač nisem gledal na nekaj EUR, pač pa na zanesljivost dobave in ostale zadeve.
Dodatno sem pri nas dobil še zelo ugodno 1TB disk (cca 90 EUR), pa sem na koncu koncev tukaj nekaj prišparal in tako je napravica pripravljena za delo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yanik70 ()

kmetek: ja sej, 60EUR je skoraj 40EUR a ne? :-) Drugače pa je pri nas WD5000AACS od 56EUR naprej, v tujini pa od 50EUR naprej.
yanik70: TUKAJ sem bral o 24-mesečni garanciji, konkretno jo imajo vsi njihovi NMTji od 17.11.2008 naprej, ampak kolikor gledam je to verjetno samo ta trgovina, ker tisti ki so kupili NMT pred 17.11.08 pri njih, lahko podalšjajo na 2-leti za 10EUR.
yanik70: TUKAJ sem bral o 24-mesečni garanciji, konkretno jo imajo vsi njihovi NMTji od 17.11.2008 naprej, ampak kolikor gledam je to verjetno samo ta trgovina, ker tisti ki so kupili NMT pred 17.11.08 pri njih, lahko podalšjajo na 2-leti za 10EUR.

Kato ::
yanik70:
Kje si dobil 1TB za 90€, jaz namreč rabim dva?
So pa tudi v tem šhopu začeli prodajati popcorn hour A110 in sicer za 249, pa poštnina je mislim da zastonj.
Kje si dobil 1TB za 90€, jaz namreč rabim dva?
So pa tudi v tem šhopu začeli prodajati popcorn hour A110 in sicer za 249, pa poštnina je mislim da zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kato ()

Gregor P ::
Ker nameravam tudi sam kupiti podobno napravo za predvajanje raznovrstnih video datotek, bom kar nadaljeval v tej temi ...
... torej vidim, da uporabljate že kar nekaj takšnih naprav in iz prebranega sem lahko razbral, da se v glavnem odločate bodisi za Popcorn A110 ali pa za predvajalnik znamke HDX ...
... vsaj za mene je predvsem pomembno, da so ti predvajalniki čimlažji za uporabo predvsem tehnično oz. računalniško neukih ljudi (ker sam ga ne bom uporabljal), sicer si lahko verjetno takoj umislimo kakšen HTPC, ki bo zagotovo boljši od vseh teh naprav in predvsem z zmožnostjo nadgradnje ... šele nato pa pride na vrsto cena, kvaliteta produkta ipd.
... očitno imajo vse te sodobne naprave eno zadnjih različic SIGMA procesorja iz družine SMP8630 (bolj konkretno SMP8635), potem se pa razlikujejo zgolj še v podpori različnih vtičnikov, prisotnosti oz. možnosti dodajanja diska, možnosti mrežne povezave ipd.
... zagotovo pa je eden pomembnejših pogojev tudi, kako redno se posodablja programska oprema/Firmware oz. kako dobra je podpora ...
... na grobo gledano lahko izbiram med naslednjimi napravami:
- DViCO TViX HD M-6500A*
- DViCO TViX HD M-7000A*
- HDX-1000*
- Popcorn Hour NMT A-110*
- WD HD Media Player
* diske bi sam vgrajeval (razen pri WD-ju seveda)
... če rabim najcenejše, pa sem zadovoljen samo z USB vhodom ter HDMI izhodom je najverjetneje izbira enostavna -> WD Media Player ... seveda pa je vprašanje, kako redno bodo izdajali FW (zaenkrat tako podpirajo premalo oblik podnapisov) ipd.
... če pa ne, potem se pa sam že počasi izgubim med vsemi temi tehničnimi podatki, zato torej vprašanje na vas "eksperte", kateri od teh dražjih predvajalnikov vas najbolj prepriča (je najbolj enostaven za uporabo, ima dobro podporo etc.)? Sam bi tako na slepo izbral kar Popcorna.
... torej vidim, da uporabljate že kar nekaj takšnih naprav in iz prebranega sem lahko razbral, da se v glavnem odločate bodisi za Popcorn A110 ali pa za predvajalnik znamke HDX ...
... vsaj za mene je predvsem pomembno, da so ti predvajalniki čimlažji za uporabo predvsem tehnično oz. računalniško neukih ljudi (ker sam ga ne bom uporabljal), sicer si lahko verjetno takoj umislimo kakšen HTPC, ki bo zagotovo boljši od vseh teh naprav in predvsem z zmožnostjo nadgradnje ... šele nato pa pride na vrsto cena, kvaliteta produkta ipd.
... očitno imajo vse te sodobne naprave eno zadnjih različic SIGMA procesorja iz družine SMP8630 (bolj konkretno SMP8635), potem se pa razlikujejo zgolj še v podpori različnih vtičnikov, prisotnosti oz. možnosti dodajanja diska, možnosti mrežne povezave ipd.
... zagotovo pa je eden pomembnejših pogojev tudi, kako redno se posodablja programska oprema/Firmware oz. kako dobra je podpora ...
... na grobo gledano lahko izbiram med naslednjimi napravami:
- DViCO TViX HD M-6500A*
- DViCO TViX HD M-7000A*
- HDX-1000*
- Popcorn Hour NMT A-110*
- WD HD Media Player
* diske bi sam vgrajeval (razen pri WD-ju seveda)
... če rabim najcenejše, pa sem zadovoljen samo z USB vhodom ter HDMI izhodom je najverjetneje izbira enostavna -> WD Media Player ... seveda pa je vprašanje, kako redno bodo izdajali FW (zaenkrat tako podpirajo premalo oblik podnapisov) ipd.
... če pa ne, potem se pa sam že počasi izgubim med vsemi temi tehničnimi podatki, zato torej vprašanje na vas "eksperte", kateri od teh dražjih predvajalnikov vas najbolj prepriča (je najbolj enostaven za uporabo, ima dobro podporo etc.)? Sam bi tako na slepo izbral kar Popcorna.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Sej ne da spet pametujem :-) ,samo kar nekaj prodajalcev pri nas jih prodaja po 108EUR, KLIK

Saj je vredu, da poiščemo najnižje cene.
Na žalost je pač tako, da je 90 EUR moja nabavna cena brez DDV. Od nečesa je pa tudi treba živeti.
Na žalost je pač tako, da je 90 EUR moja nabavna cena brez DDV. Od nečesa je pa tudi treba živeti.

... no zelo lepo, da si med seboj prodajate diske pa to
... a gremo nazaj k temi, to so enostavni multimedijski predvajalniki

GregorP: Ja smo res malce zašli iz teme in nismo odgovorili na tvoja vprašanja.
Jaz sem izbiral med Popcorn Hour A-110 in HDX-1000. Prevagalo je boljše ohišje, bolj kompaktna izdelava, več priključkov, gumb za izklop, pa predvsem takojšnja dobava.
Sicer sta si ta dva izdelka zelo podobna, vendar so vseeno majhne razlike, ki včasih pretehtajo. Kar se tiče programske opreme naprave, je bolj ali manj pri teh dveh tako ali tako enaka.
Kar se tiče firmware, ga dokaj redno posodabljajo, prav tako je že na zavidljivi ravni podpora različnim formatom.
To je zaenkrat nekaj stvari, ki so mene prepričali in zaenkrat samo najboljše. Moj glas gre za HDX-1000.
Jaz sem izbiral med Popcorn Hour A-110 in HDX-1000. Prevagalo je boljše ohišje, bolj kompaktna izdelava, več priključkov, gumb za izklop, pa predvsem takojšnja dobava.
Sicer sta si ta dva izdelka zelo podobna, vendar so vseeno majhne razlike, ki včasih pretehtajo. Kar se tiče programske opreme naprave, je bolj ali manj pri teh dveh tako ali tako enaka.
Kar se tiče firmware, ga dokaj redno posodabljajo, prav tako je že na zavidljivi ravni podpora različnim formatom.
To je zaenkrat nekaj stvari, ki so mene prepričali in zaenkrat samo najboljše. Moj glas gre za HDX-1000.

Da ne govorimo o hlajenju ki je pri HDX1000 odlično urejeno, napram A-110, kar je za disk kar pomembno.

kmetek ::
torej best buy HDX1000 čeprav UTP ne rabim itd....ali čem na WD počakat, ki bo 100€ + ?
http://geizhals.at/eu/a375972.html
http://geizhals.at/a375972.html
:)
Lahko, kdo ki zna nemško najde kako AUS/DE trgovino, ki senda v SLO pa naročimo?
HOH ima
Lahko, kdo ki zna nemško najde kako AUS/DE trgovino, ki senda v SLO pa naročimo?
HOH ima

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

gregyk ::
torej best buy HDX1000 čeprav UTP ne rabim itd....ali čem na WD počakat, ki bo 100€ + ?
HOH ima
Kot sem videl že prva trgovina na prvem linku pošlje v Slovenijo za 14€. Samo nikjer kot sem na hitro videl ga nimajo na zalogi (ker očitno še ni prišel tudi ne v Avstrijo). Tako da ko bo prišel k sosedom, se ga bo pa itak dalo tudi pri nas kupit (BigBang mi je odgovoril da pride k nam do novega leta enkrat).

huelz ::
Majo tud nmtji vgrajene dvdje. Recimo Egreat M32B.
Ampak se nekaj casa ne bo dobavljiv v kolicinah baje.
Ampak se nekaj casa ne bo dobavljiv v kolicinah baje.

gregyk: pa misliš da bo imel Bigbang konkurenčne cene al bodo kar 299EUR nalepli gor, verjetno o ceni niso vedeli kaj povedat (če govorimo o HDX1000) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomson ()

Kato ::
Mislim ,da je govora o WD-ju. Glede na to ,da praktično vse od WD-ja lahko kupiš v Sloveniji, ni razloga zakaj bi bil ta izjema.

megaubo ::
Ejga URBI :)
kdo si ti?
v četrtek sem dobil od tnt pošto
kolk sem bil vesel
93 eur.
super ne
vse skupaj 300 eur me je prišel popcorn 110
dela pa super.

megaubo ::
megaubo
Še mal reklame za svojo Nino delaš. Si pa čist Kokšarovu podobn. Pa lepe čipke mate doma.
A drgač si dolg čakal na to? Koliko te je prišla končna cena (s carino in drugimi stroški).
Lahko daš LINK, kje si to nabavil ?
Ajdi
ste se pa vse drugo ogledal na sliki kot bistvo (popcorn predvajanje)

kmetek ::
je ok?
http://www.belbled.si/belbled.php?filen...
urbi et orbi: tole bi ti pa moral že kapnit megaubo
http://www.belbled.si/belbled.php?filen...
urbi et orbi: tole bi ti pa moral že kapnit megaubo

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

gregyk ::
gregyk: pa misliš da bo imel Bigbang konkurenčne cene al bodo kar 299EUR nalepli gor, verjetno o ceni niso vedeli kaj povedat (če govorimo o HDX1000) ?
Jaz mislim da kaj preveč se pa BigBang kot pooblaščeni dealer za WD ne sme zafrkavat s ceno. Jo najbrž WD postavi (vsaj priporočeno), tako da mislim da bo cena pri nas v tam nekje kot drugje po EU.
Pisal sem o WD HD TV, ne o ostalih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregyk ()

A WD HD ...
Verjetno o HDX1000 še ni kakšne informacije, da bi kdo začel uvažat za Slovenijo ali pač?
Verjetno o HDX1000 še ni kakšne informacije, da bi kdo začel uvažat za Slovenijo ali pač?

olson ::
Pozdravljeni.
WD TV HD Media Player se že da dobiti tudi pri nas.
Link
Koda za dodatni 2% popust(do 26.11.2008) se glasi: 2411.
Lep pozdrav.
WD TV HD Media Player se že da dobiti tudi pri nas.
Link
Koda za dodatni 2% popust(do 26.11.2008) se glasi: 2411.
Lep pozdrav.

DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

... zgleda da imamo iz meseca v mesec vedno večjo izbiro
... torej iz razbranega domnevam, da so praktično vsi nekje enako zahtevni do uporabnika (ali morda ne; je kateri bolj enostaven za uporabo, ima bolj pregledne menije ipd?!?) ... kako pa zgleda npr. s podnapisi pri teh napravah; to je domnevam itak odvisno do firmware-a/programske opreme (tako npr. WD podpira zgolj en sam subtitle format zaenkrat); ali se jih da poljubno oblikovati (velikost, jezik pisave ipd.)?
Potem so tu verjetno še ostale malenkosti npr. od WD-ja bi nekako pričakoval, da zelo dobro podpira priklop raznovrstnih diskov, ker je pač to njegov segment ipd.

Potem so tu verjetno še ostale malenkosti npr. od WD-ja bi nekako pričakoval, da zelo dobro podpira priklop raznovrstnih diskov, ker je pač to njegov segment ipd.

Ro! ::
Končno sem dobil HDXa. Kolko sem uspel malo sprobat je zelo vredu stvar.
Edino, kaj me je****: Omrežje. Tamle vidim Workgroup, pa tudi posamezne računalnike, edino ko "zaklikam" računalnik mi javi "no content found on server". Vsi računalniki v mreži so na XP, sem probal s požarnim zidom al pa brez, z AV al pa brez... Z enega rač. na drugi seveda dela skupna raba normalno.
Tudi spletne storitve na HDXu delajo normalno - tako da kot kaže bi nastavitve skoraj morale štimati.
Na obeh računalnik sem enablal tudi Guest uporabniški račun (sem zasledil nekje na netu) pa vseeno ne špila.
Dela pa, če vsako mapo, ki je v skupni rabi, na HDXu nastavim kot posamezni šer.
Edino, kaj me je****: Omrežje. Tamle vidim Workgroup, pa tudi posamezne računalnike, edino ko "zaklikam" računalnik mi javi "no content found on server". Vsi računalniki v mreži so na XP, sem probal s požarnim zidom al pa brez, z AV al pa brez... Z enega rač. na drugi seveda dela skupna raba normalno.
Tudi spletne storitve na HDXu delajo normalno - tako da kot kaže bi nastavitve skoraj morale štimati.
Na obeh računalnik sem enablal tudi Guest uporabniški račun (sem zasledil nekje na netu) pa vseeno ne špila.
Dela pa, če vsako mapo, ki je v skupni rabi, na HDXu nastavim kot posamezni šer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ro! ()

boho ::
Trenutno se mi najbolj dopade WD TV, zaradi cene in dobavljivosti v Sloveniji. Mogoče bom pa useeno počakal kak mesec, če se bo kak predvajalnik tipa popcorn pojavil pri nas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boho ()

skico ::
tale WD zna biti jako zanimiv.. 120€ je cist sprejemljiva cena.. sploh če rabiš zadevo samo za predvajanje divx/xvid filmov in nanizank.. ni boljšega..
lp
lp

gremo ::
@Ro!
Koliko € je vseskupaj prislo? A ga imas z HDDjem?
Kako pa dela preko USBja? Delajo potem tudi Torrenti?

... definitivno je WD najcenejši (in v tujini je s poštnino vred še cenejši kot pri nas), a ima seveda zaradi tega tudi toliko manj dodatnih funkcij kot konkurenca (pa še vprašanje kakšna bo sploh podpora za njega, kako pogosto bodo posodobili firmware, podprli še ostale formate ipd. konec koncev je to še zelo nova praktično nepreizkušena zadeva - mislim tako množično) ...
... ampak po drugi strani pa so vse te dodatne zmogljivosti (ki podražijo te naprave za kakšnih 200 evrov) itak skorajda brezpredmetne za "navadne" domače uporabnike, za katere tudi kupujem takšno napravo ...
... ampak po drugi strani pa so vse te dodatne zmogljivosti (ki podražijo te naprave za kakšnih 200 evrov) itak skorajda brezpredmetne za "navadne" domače uporabnike, za katere tudi kupujem takšno napravo ...

@Gregor P:
Verjetno se bo "navadni" domač uporabnik navadil katerekoli funkcije - tudi z racunalnikom - da bo lahko gledal vsebine iz playerja. Če pogledam WD + en Passport 160GB prideš pod 200€. Če bi rad več diskovja, pa na cca 300€.
A veš, da bo posodabljan FirmWare...
Tudi jaz sem v dilemi...
Verjetno se bo "navadni" domač uporabnik navadil katerekoli funkcije - tudi z racunalnikom - da bo lahko gledal vsebine iz playerja. Če pogledam WD + en Passport 160GB prideš pod 200€. Če bi rad več diskovja, pa na cca 300€.
A veš, da bo posodabljan FirmWare...
Tudi jaz sem v dilemi...

WD dela na FWju 24/7 in prvi popravki in izboljšave baje pridejo v zelo kratkem času..
Citat tipa ki dela na firmware-u pri WDju:
Citat tipa ki dela na firmware-u pri WDju:
This forum's is an awesome source for community feedback! I've gathered some great feedback, comments and suggestions on how to improve and enhance your WD TV. I've been working very hard with the WD TV Team on these improvements and plan to have an update soon. Stay tuned!

... to je zelo vzpodbudna novica
... torej resnično pač od uporabnika odvisno (zame je definicija navadnega domačega uporabnika takšna, da ta uporabnik nima pojma o računalnikih in nekih naprednih funkcijah; recimo da morda še zna uporabljati DVD predvajalnik, samo da je to že res maximum, snemat na njega pa že več ne zna, kaj šele, da bi hotel iz notranjega diska kaj prenesti na optični medij - pa tudi sicer takšne naprave sploh ne bi smele biti bolj zahtevne od starih VHS videorekorderjev; v tem je pač vsaj zame poanta teh produktov) ...
... sam imam za več TB zunanjih diskov podatkov, tako da novih diskov v bistvu ne bom kupoval, če ni treba ... sam ne potrebujem takšne naprave, ker običajno priklopim pač PC, ali pa prenosnik direktno na TV ipd. ... tistim, ki pa bo namenjena, pa se tudi pod razno ne bodo hecali z nekimi omrežnimi nastavitvami ipd. ... ker sicer rabijo že mene poleg
... skratka iščem res kar se da "simpl" napravo (in to že nekaj let); v nasprotnem primeru imam izbire več kot dovolj

... torej resnično pač od uporabnika odvisno (zame je definicija navadnega domačega uporabnika takšna, da ta uporabnik nima pojma o računalnikih in nekih naprednih funkcijah; recimo da morda še zna uporabljati DVD predvajalnik, samo da je to že res maximum, snemat na njega pa že več ne zna, kaj šele, da bi hotel iz notranjega diska kaj prenesti na optični medij - pa tudi sicer takšne naprave sploh ne bi smele biti bolj zahtevne od starih VHS videorekorderjev; v tem je pač vsaj zame poanta teh produktov) ...
... sam imam za več TB zunanjih diskov podatkov, tako da novih diskov v bistvu ne bom kupoval, če ni treba ... sam ne potrebujem takšne naprave, ker običajno priklopim pač PC, ali pa prenosnik direktno na TV ipd. ... tistim, ki pa bo namenjena, pa se tudi pod razno ne bodo hecali z nekimi omrežnimi nastavitvami ipd. ... ker sicer rabijo že mene poleg

... skratka iščem res kar se da "simpl" napravo (in to že nekaj let); v nasprotnem primeru imam izbire več kot dovolj

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

@Darwin:
Kaj bi se pa sploh dalo popravi na WD-ju?
Titli? Ali pa gre za posodabljanje, ko bo pač potrebno..
@GregorP
Valjda ne sme bit zahtevnejse od PLAY/STOP/NEXT. Tudi jaz poznam take ;-)
Ampak povej mi. Je v resnici tak uporabnik toliko zahteven, da loči kvaliteto enega npr. Xvid z kakšnim HD filmom.
BTW: a WD špila TransportStream fajle? ali samo HDripe (mkv)
Kaj bi se pa sploh dalo popravi na WD-ju?
Titli? Ali pa gre za posodabljanje, ko bo pač potrebno..
@GregorP
Valjda ne sme bit zahtevnejse od PLAY/STOP/NEXT. Tudi jaz poznam take ;-)
Ampak povej mi. Je v resnici tak uporabnik toliko zahteven, da loči kvaliteto enega npr. Xvid z kakšnim HD filmom.
BTW: a WD špila TransportStream fajle? ali samo HDripe (mkv)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gremo ()

@Ro!
249EUR brez HDja. Za torrente ti še ne morem povedati, čakam še na disk. Preko USB dela, dela LAN tudi, samo je potrebno vsako mapo posebej dati v šer. Ne gre "brskati" po omrežju. Kliknem network browser/mi pokaže workgroup - ga kliknem - mi pokaže posamezene rač. v mreži, ko pa izberem bilokeri rač. mi javi tisti stavek...
LP,
Robi
Drugače pa super zadeva...
PS- ma keri link za kakšen dober polHD demo?

... uporabnik ne bom imel pojma v katerem formatu in kvaliteti gleda določeno video datoteko, kar torej posledično pomeni da mora predvajalnik predvajati praktično vse (in s pomočjo novega sigma procesorja to očitno tudi gre) ...

@gremo:
Nič dost specifičnega ni omenjenega, ko imaš priklopljen disk se ta nikdar ne vgasne, ga moraš sam iz USB izklopit.. Takšne podobne nevšečnosti, drugač pa podnapisi ja, fonti, formati.... Kar se audia in videa tiče pa ni nobenih problemov, vsi formati letijo brez problema.... Tudi particije prepozna vse, NTFS, HFS+ , tako da ti ni treba na fat32 formatirat, težava ki jo imajo nekateri playerji....
Vglavnem, brez skrbi, pri WDju se zavedajo potenciala in ta je enormen, ker nudi ravno toliko kot potrebuje povprečen uporabnik..Za ~80% uporabnikov bo ta zadeva must have in če hitro ne bo konkurence temu playerju se zna zgodit da WD nebo niti folgal z proizvodnjo, vsaj po odzivih sodeč...
Nič dost specifičnega ni omenjenega, ko imaš priklopljen disk se ta nikdar ne vgasne, ga moraš sam iz USB izklopit.. Takšne podobne nevšečnosti, drugač pa podnapisi ja, fonti, formati.... Kar se audia in videa tiče pa ni nobenih problemov, vsi formati letijo brez problema.... Tudi particije prepozna vse, NTFS, HFS+ , tako da ti ni treba na fat32 formatirat, težava ki jo imajo nekateri playerji....
Vglavnem, brez skrbi, pri WDju se zavedajo potenciala in ta je enormen, ker nudi ravno toliko kot potrebuje povprečen uporabnik..Za ~80% uporabnikov bo ta zadeva must have in če hitro ne bo konkurence temu playerju se zna zgodit da WD nebo niti folgal z proizvodnjo, vsaj po odzivih sodeč...

TgT ::
RO!
Na nekaterih računalnikih oz sistemih, tudi tale moj, ne deluje brskanje po share datotekah po postopku ki si ga opisal, Če pa ročno dodan v rabo deluje brez problema, priporočam da vpišeš IPje in ne hostname računalnika.
Lahko uporabiš tudi MyIHome software in potem tam dodaš vse mape, deluje brez problema.
Zame je PCH super zadeva, neprecenljivo se mi zdi ravno to da lahko v dnevni sobi pregleduješ vsebine na internetu. npr youtube, picasa, bereš bloge, rss-je, poslušaš radio, pogledaš webcam-e, si streamaš film od prijatelja, eh nešteto možnosti...
Na nekaterih računalnikih oz sistemih, tudi tale moj, ne deluje brskanje po share datotekah po postopku ki si ga opisal, Če pa ročno dodan v rabo deluje brez problema, priporočam da vpišeš IPje in ne hostname računalnika.
Lahko uporabiš tudi MyIHome software in potem tam dodaš vse mape, deluje brez problema.
Zame je PCH super zadeva, neprecenljivo se mi zdi ravno to da lahko v dnevni sobi pregleduješ vsebine na internetu. npr youtube, picasa, bereš bloge, rss-je, poslušaš radio, pogledaš webcam-e, si streamaš film od prijatelja, eh nešteto možnosti...

Hit'N'Run

... to je vse res, vendar če je uporabniku prijazno (torej tistemu iz moje definicije zgoraj), sicer je čisto vseeno, če uporabljam nek HTPC ... vsaj po moje ...

Točno tako je pri meni. Sumim pa, da je to zaradi tega, ker mi zahteva uporabniško ime & geslo, če hočem gor z drugega rač. - isto NMT, šer dela samo, če vpišem geslo.
Mi lahko kdo razloži, kako nastavit skupno rabo, da bo šlo brez gesla?
Točno tako, kot praviš -

Ro!: Kako pa to, da te je prišlo samo 249EUR, če je cena 259EUR ?
Se pravi je od dneva plačila do dneva dostave minilo cca. 10 dni ? Verjetno je tako dolgo trajalo predvsem zaradi pošiljanja na Slovaško ...
Se pravi je od dneva plačila do dneva dostave minilo cca. 10 dni ? Verjetno je tako dolgo trajalo predvsem zaradi pošiljanja na Slovaško ...

djordjevic ::
Uf, tale WD player mi jako diši. Lahko kak uporabnik napiše svoje izkušnje? S punco gledava večinoma samo serije in bi bilo super, če bi lahko gledala tudi mkv fajle. Dvd-jev na disku najbrž ne bere? Q, saj za to še vedno ostane dvd-player. :P
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 46607 (25213) | xandros |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 60557 (46488) | goby |
» | eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9681 (6941) | Sibirc |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 54163 (46547) | vrossi46 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16331 (8263) | LuGi |