» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
11 / 47
»»

TgT ::

kokice :D
Hit'N'Run

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TgT ()

Runnagain ::

Hehe, tud men se 110 kokice obnesejo; maximalno zadovoljen.
Lp, Runnagain!!

SimplTech ::

Malo spremljam tale temo, pa me zanima, če lahko obstoječi lastniki NMT-jev malo napišete vaše izkušnje pri uporabi NMT-ja kot download "mašine". Kako je kaj z stabilnostjo če ga obremeniš z nekaj torrenti, ali lahko hkrati laufajo torrenti in gledaš film, hitrosti prenosov...?

Kato ::

Kakšne izkušnje imate s T-2 oz. Siol TV (optika oboje) in pa bilo katerim NMP-jem?

Je to težko nastaviti in pa kako se kaj izkaže v praksi?

Runnagain ::

Malo spremljam tale temo, pa me zanima, če lahko obstoječi lastniki NMT-jev malo napišete vaše izkušnje pri uporabi NMT-ja kot download "mašine". Kako je kaj z stabilnostjo če ga obremeniš z nekaj torrenti, ali lahko hkrati laufajo torrenti in gledaš film, hitrosti prenosov...?

Hehe, okdar ga imam, torrente vlečem le še preko njega; pri predvajanju se ne pozna, da v ozadju tečejo torrenti, vsaj pri meni nisem opazil, da bi se mu zaradi tega kolcalo; drugače je, če kaj nanj FTP-jam. Ob tistem trenutku je za gledanje neuporaben (slideshow).

LP, Runnagain!!

megaubo ::

dela super naroču plaču prek popcorn.com
nisem še dobil položnice od tnt za carino in ddv.
bedno je ker moraš plačati carino na celoten znesek (se pravi naprava in poštnina) na vse skupaj pa potem še ddv.
bedarija.
review se še dela.
popcorn pa dela supper.
vgradil sem 2,5 disk od wd "sem ga iz passporta ven vzel" in dela super- nič se ne greje in nič se ga ne sliši.
podnapisi delajo super
nisem mogel verjet da je vse v slovenščini - meni,...
pri podnapisih pa lahko še spreminaš barvo in velikost (hudo).
torrenti laufajo lepo tekoče in tudi seedajo se lepo.

toplo priporočam nakup.

Ro! ::

Mojega pa so francozi danes poslali naprej... Na slovaško:|
LP,
Robi.

TgT ::

Ro! lol :D

Jaz še torrentov nism poiskusil ( raje na serverju/routerju ) drugo pa deluje res super. Ja, podnapise lahko nastavis, koliko so dvignjeni od sponjega roba, velikost, barvo, nevem pa kako bi mi prebral podnapise kot se uporabljajo pri nekaterih DVD predvajalnikih, *.en.srt *.si.srt ne deulje :O web services delujejo odlicno ampak kaj ko je npr večina video storitev v slabi kakovosti ;(( kaj ti bo na 720p en 320x240 video :P

Ne vem pa kaj je narobe, da mi ob gledanju apple trailers predvajanje steka? kot da ne bi bilo dovolj pasovne širine, ampak nc PCju mi vedno predvaja brez problema. Dogaja se tudi npr na YouTube..

Mogoče je nov firmware to rešu, treba updejtat...
Hit'N'Run

gremo ::

@Ro! kako pa ves, da je sel na slovaško? Pa kako lahko to tko zajebejo? Reči jim naj ti na novo pošlejo, tistega s slovaske pa naj kar oni čakajo... In oni predsedujejo EU-ju. JAO!

Tomson ::

Js sem mel enkrat problem, ko sem naročal nekaj iz Kitajske in sem gledal tisti tracking pa mi je pisalo da gre pošiljka isto v Slovaško. Pa kontaktiram prodajalca pa ugotovi da je res kao napaka in mi pošlje isto stvar še enkrat. Spet gledam, spet piše da gre na Slovaško. Spet kontaktiram, pa pravi da bo pač treba počakat da zdaj nazaj pride k njemu, ker je mel že dvojne stroške. No in nekaj dni kasneje le dobim pošiljko, je zgleda le šla prav v Slovenijo. In naslednji dan dobim še drugo. :) Skratka, kljub temu da je narob pisalo, in da so na pošti v Kitajski rekli da je prišlo očitno do napake sem dobil normalno glede na predviden rok pošiljko in je tista Slovaška bila samo en kiks na tracking strani (so zamenjali z Slovenijo?) al pa je dejansko šlo preko Slovaške.

No, samo moja izkušnja ... :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

@Ro! kako pa ves, da je sel na slovaško? Pa kako lahko to tko zajebejo? Reči jim naj ti na novo pošlejo, tistega s slovaske pa naj kar oni čakajo... In oni predsedujejo EU-ju. JAO!

Na njihovi strani lahko spremljaš status naročila. Naslednji dan po plačilu (PayPal) je bil status "poslano", dobil pa sem tudi mail, kjer so mi poslali kopijo računa z tracking številko. V bistvu vse skupaj dokaj na nivoju. Očitno je zaj**** tisti, ki je oddal pošiljko. Sem jim pa sinoči odpisal & predstavil nihov kiks, in dobil ob 22:30 (!!) odgovor, da po probal takoj v ponedeljek zjutraj nekaj urediti - če nebo šlo, pa mi pošlje še en NMT na moj naslov.
LP,
Robi

huelz ::

Precej na nivoju... si rekel tako, kot da cel svet dela biznis kot balkan.
Invoice (racun) in tr. number sta stalna praksa pri posiljanju robe. Eno in drugo rabis, da ves kaj in za koliko dobis, predvsem pa kdaj.

DjAndy ::

dela super naroču plaču prek popcorn.com
nisem še dobil položnice od tnt za carino in ddv.
bedno je ker moraš plačati carino na celoten znesek (se pravi naprava in poštnina) na vse skupaj pa potem še ddv.
bedarija.
review se še dela.
popcorn pa dela supper.
vgradil sem 2,5 disk od wd "sem ga iz passporta ven vzel" in dela super- nič se ne greje in nič se ga ne sliši.
podnapisi delajo super
nisem mogel verjet da je vse v slovenščini - meni,...
pri podnapisih pa lahko še spreminaš barvo in velikost (hudo).
torrenti laufajo lepo tekoče in tudi seedajo se lepo.

toplo priporočam nakup.

Kako si pa ugradil 2,5 disk iz Passporta, si Popcorna vrtal ali obstaja kakšen adapter kar se tiče pritrditve diska. Kako pa je z priključki, ali nima 2,5 disk drugačnih priključkov za napajanje in priklop kot klasični 3,5 disk?
Prosim za več info, ker gre meni ropotanje diska tut na jetra, uporabljam pa passporte za backup podatkov in glasbeni arhiv in je res zakon, ko so tako tihi.

Lp, A

gstarr ::

A je kdo ze razmisljal o nakupu TVIX-a?
Zgleda kar ok, dobi se ga v vecini EU
edina pomankljivost je da nima torrent klienta

proizvajlceva stran: http://www.tvix.co.kr/eng/

nakup v nemciji:
http://www.concept-distribution.de/shop...

where to buy:
http://www.tvix.co.kr/Eng/WhereToBuy.as...

DarwiN ::

Tale od WDja bo zame zmagovalec... ~100€ , zraven pa 50€ WD 160Gb eksterni disk z napajanjem preko USB da ni jebe z adapterji/štromom in imam vse kar rabim..Nobene zajebancije s kabli, mrežnega dostopa in torenta ne potrebujem. Upam samo da bodo podnapisi špilali kot je treba...

Tko da dajte prosim začet tulit ko pride zadeva v Slovenijo...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

kmetek ::

A pa tale WD bo predvajal BLUERAYe, MKVje, ipd ? Zgleda, da bo res.

razdru sem passport.
s pajserjem sem ga odpru pa vgradil.
v popcornu so vodila za 2,5 in 3,5 diske.
bom priložil slikice takoj ko bom utegnu.
priklop je pa isti pri 3,5 in 2,5 diskih.

dela pa tudi zunanja optika.
sem priklopil
 zunanji ide in sata priklop

imajo v comshop-u http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
in na drugi strani navadni dvd-rom.
na dvd sem posnel mkv risanko v formatu 1080p in predvaja brez problema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: megaubo ()

LuGi ::

Za tiste ki radi kupujejo v tujini in ne v naši dragi državi > http://www.cross-mark.com/3in1-sata-cab...
ali tega ki ima poleg še napajalnik http://www.cross-mark.com/sataide-cable...
Cena s poštnino 6.23 U.S. dollars = 4.92645896 Euros oz.
8.29 U.S. dollars = 6.55543255 Euros

Sem že veliko stvari naročil tukaj..traja pirblizno 10dni da prispe zadeva :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

cement ::

RO! prosim sporoči kako si zadovoljen z HDX 1000, ker bi ga sam naročil z 500 GB diskom.... Hvala

masevc ::

a je že kdo našel v eu popcorna na zalogi? Kar sem do sedaj našel je vse dobavni rok konec decembra

Cement; kje boš kupil hdx-a? cena?

RO! prosim sporoči kako si zadovoljen z HDX 1000, ker bi ga sam naročil z 500 GB diskom.... Hvala

Žal ti še ne morem ničesar povedat.. Kot že napisano: poslali so ga na slovaško, danes zjutraj pa so mi javili, da je bil poslan danes še eden, tokrat na moj naslov.
Pozdrav,
Robi

PS - keri disk priporočate (da ne ropota preveč)? Sem mislil vzeti nekaj okrog 500GB - pa če bo preglasen, ga dam v računalnik, v HDXa pa kupim pol 2,5".

Mislim da bo za ta namen najbolšji WD GreenPower (WD5000AACS)

Najtišji med 3,5 diski, najmanj se greje in nič ne vibrira.

sej je zraven tega tudi napajanje

cement ::

HDX-a se, da naročiti preko Francije in je zastonj poštnina http://www.nmtank.fr/epages/237894.sf/e...
Jaz bom najverjetneje vzel kar tega z 500gb diskom...

@Tomson:
Hvala za info - sem ga že naročil.
LP,
robi.

HDX ima celo SLO OSD ;)

imajo plačilne kartice AMERICAN EXPRESS ali DINERS?

DjAndy ::

razdru sem passport.
s pajserjem sem ga odpru pa vgradil.
v popcornu so vodila za 2,5 in 3,5 diske.
bom priložil slikice takoj ko bom utegnu.
priklop je pa isti pri 3,5 in 2,5 diskih.

dela pa tudi zunanja optika.
sem priklopil

imajo v comshop-u http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
in na drugi strani navadni dvd-rom.
na dvd sem posnel mkv risanko v formatu 1080p in predvaja brez problema.

Odlično, hvala za info, daj prosim, če boš imel čas in voljo še kakšno slikco naredi, samo da vidim, kako je prišraufan...
Hvala za info

HDX ima celo SLO OSD ;)
imajo plačilne kartice AMERICAN EXPRESS ali DINERS?

Jaz sem plačal preko PayPala

A kdo uporablja katerikoli predvajalnik kot STB za Siol ali pa T-2 iptv? Baje se tudi da snemat programe.

Naj prosim nekdo opiše svojo izkušnjo s tem in naj prosim napiše kje lahko dobim kakšno koristno informacijo.

Popcorn hour ,ki ima to že naloženo

destiny ::

En link o tem je bil že objavlen v tej temi ali pa v temi za HTPC... se ne spomnim več. Malo pobrskaj...

masevc ::

naročil hdx-a

pa da vidimo

LexLuthor ::

A kdo uporablja katerikoli predvajalnik kot STB za Siol ali pa T-2 iptv? Baje se tudi da snemat programe.

Naj prosim nekdo opiše svojo izkušnjo s tem in naj prosim napiše kje lahko dobim kakšno koristno informacijo.

Popcorn hour ,ki ima to že naloženo

zanimivo bi bilo, da bi kdo ustrezno popravil firmware, da bi lahko sprejemali IPTV. verjetno se bo v dogledem času tudi to uredilo. je pa kar zapleten postopek, moram priznat. jaz se ga ne upam lotit oz, nimam časa lotit.

No jaz sem tudi naročil HDXa. Bomo videl.

gremo ::

@Ro! Kje je tvoja škatla? Že kaj bližje Sloveniji? Upam, da jo dobiš pred Miklavžem tu...

firbec ::

Tudi sam gledam HDX 500 GB
in imam nekaj vprašanj:

1. Ne vem, kaj za ene znamke je disk notri. Se splača vzeti z diskom ali disk posebej naročiti doma (dražji, vendar daljša garancija) ?

2. Daš lahko na to čudo IPTV gor ?

3. Lahko (če se da IPTV gor) program sproti snemaš na HDD ali USB ali SD s pomočjo tega HDX mlinčka ?

4. Kakšna je razlika med HDX-om in EGM31B ? Cena je namreč identična ?

pozdrav vsem

piše disk "With 500Go hard drive Western Digital Caviar"

aha, na njihovi domači strani res piše, na eBayu pa ne. Kakšno mnenje imate o tem disku ?

dober dis

evo mal slikic

drobovje

drobovje

vsebina

kokice od zgoraj

kokice od zgoraj

popcorn a110

čipi
 microprocesorji

microprocesorji

silicon

silicon

silicom image

disk

disk

vgradnja 2,5 diska

predvajanje 1080p
 1080p

1080p

gladko predvajanje 1080p filma z dts zvokom in podnapisi

Ejga URBI :)

megaubo

Še mal reklame za svojo Nino delaš. Si pa čist Kokšarovu podobn :D . Pa lepe čipke mate doma.

A drgač si dolg čakal na to? Koliko te je prišla končna cena (s carino in drugimi stroški).
Lahko daš LINK, kje si to nabavil ?

Ajdi

yanik70 ::

Pozdravljeni. Tole temo spremljam že nekaj časa in sedaj sem tudi jaz nabavil HDX1000. Zadevo sem priklopil, nadgradil z zadnjim firmwareom.
Vse kar sem do zdaj poskusil predvajati je šlo brez problema ali zatikanja, edina stvar, ki me muči je to da mi ne predvaja podnapisov, ki so v srt formatu z enakim imenom, ko je ime filma.

A bi kdo vedel, v čem je problem ?

Nastavitve sem že preveril po dolgem in počez.

Pozdravljeni. Tole temo spremljam že nekaj časa in sedaj sem tudi jaz nabavil HDX1000.

malo off-topic s tvojega vprašnja... Kolko časa je minilo pri tebi od plačia do dneva, ko si dobil paket?
LP,
Robi

Naročil sem iz Nemčije.
Plačal sem preko bančnega nakazila v petek.

V ponedeljek je šlo na pošto in sem v sredo že dobil.

lahko dostaviš Link, kje si nabavil. Kolika je bila cena ?

DarwiN ::

yanik70 , probaj podnapis posnet v UTF-8 formatu.... Notepad naprimer vem da ima pod "save as" opcijo UTF-8.... Morda je to fora, pa prosim sporoči če je slučajno rešlo problem..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

firbec , link je: http://www.easy-tecs.com/artikeldet.php...
Cena je 279 EUR + 20 EUR poštnine. Verjetno bi se dalo kje dobiti še nekaj ceneje, vendar tudi zaloga in hitra dostava nekaj velja.
Jaz sem plačal preko banke, lahko pa plačaš tudi preko paypala.
Dostava v dveh dneh, nemški DHL očitno dela s Pošto Slovenije, ker sem že večkrat dobil zadeve na podoben način.

DarwiN , to, da niso delali podnapisi je krivo to, da jih nisem vklopil, skratka vrtel sem se okoli ene banalnosti in šele po ne vem kolikem poskusu se mi je posvetilo :P.
Tudi zvok, ki mi v določenih mkv-jih ni delal sem uspel z določenimi nastavitvami usposobiti.
Kar se tiče UTF-8, pa sem podnapise shranil v ta način in sedaj pravilno prikazuje črko č, ki je prej ni.

Skratka zdaj deluje vse kot treba in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Ob priliki še poinštaliram Sambo in Torrent klienta.

Uff... si ga pa kar pošteno plačal :-) Lahko bi ga dobil za 259EUR iz Francije ...

Mimgrede, zdaj je navoljo HDX1000 tudi v srebrni barvi: HDX1000 Silver Edition:

HDX1000

HDX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Glavno, da je zdaj doma in da "špila" tako kot treba.
Upam, da čim bolj dolgo brez problemov.

Kaj pa garancijo si dobil 12 ali 24-mesečno? ... ker od 11.11.08 naj bi bila 24mesečna, pa me zanima a to povsod al samo pri določenih prodajalcih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()
««
11 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046603 (25209) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560555 (46486) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539680 (6940) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954162 (46546) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516330 (8262) LuGi

Več podobnih tem