» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
37 / 47
»»

Gatsu ::

http://www.networkedmediatank.com/showt... - MediatankController 0.91 - browse and control your NMT from your PC..

za posamezne mp3je dela, pa še to traja da začne špilat, ko pa stisnem play all pa freezne in glede na forum to dela vsem al pa večini

Rupa ::

Kaj pa MPD ali kako se je že imenovala zadeva? Bi moral pogledati doma, ker imam bolj slab spomin...

polde66 ::

Meni pa nikakor ne rata priti na egreatovo stran in si potegniti novosti dol: je komu uspelo to za egreat M31C?
Geslo in uporabniško ime nista pravilna niti tvoje LexLuthor (hvala na posredovanju gesla) niti moje ki je webmaster@egreatupdate.com in geslo je greatupdate.
Je komu od vas to uspelo? Al je to samo korenček za oslička.
polde

All ::

Smukec

Stric GOOGLE je počas že strašliva stran (klik)

Release Date: Sep 8, 2009
Firmware Version: 50-17-090205-15-KFA-403-000
Release Note:

1、Fixed some external subtitles issues.

tole je sicer od drugega proizvajalca, sam osnova je ista.

vrossi46 ::

Pa se da na vse te stvari priklopit zunanji DVD ROM, tako da lahko gledaš filme iz ploščkov,imam jih namreč še precej.Na HDX 1000 se baje da,sem prebral na nekem forumu,kaj pa na PlayOn HD!, in na Exstremerju.
LP Hvala

urosbe ::

Tudi mene zanima podobno vprašanje in sicer ali ima katera izmed teh naprav že vgrajeno blu-ray enoto, tako da bi lahko notri vstavil tudi blu-ray oz. dvd plošček in predvajal, kot v običajnem blu-ray/dvd playerju?

LuGi ::

Podporo za BD pogon ima novi PCH C-200.. dokupis le disk&bd pogon.

SimplTech ::

@vrossi46

Wiki na networkedmediatank.com navaja, da se lahko priklopi na vse NMTje tudi eksterni DVD-rom, z dodatkom, da stvar ne zna odkodirati CSS zaščite (original DVDji kupljeni v trgovini).

NMT Wiki:
Can I plug a external DVD rom?
Yes you can, the USB port can support external DVD rom. However the sigma 8634 chip does not perform CSS decryption, your DVD must not be CSS protected.

Sam imam HDX1000 in sem že skoraj nabavil eksterni DVD-rom, pa trenutno uporabljam varianto, da na PCju sheram DVD-pogon in na HDX-u potem preko SMB dostopam do pogona. Deluje vredu, pa še stroškov ni bilo.

kmetek ::

tudi to se da, preko računalnika šerat DVD-ROM? wow mislite, da na XTREAMERju tudi to dela?

telexdell ::

tudi to se da, preko računalnika šerat DVD-ROM? wow mislite, da na XTREAMERju tudi to dela?

In zakaj ne bi delalo? Na uradni strani imaš lepo opisano, kako nastaviš račun za gosta na računalniku in kako daš mape v skupno rabo. Če enak postopek narediš za DVD ti ta potem predvaja vsebine na Xtreamerju.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

odlično!!!!

Zanima me,kako je z naročili.A je treba plačat še kako carino,če se naroči preko njihove uradne strani al samo ceno izdelka in kar piše shipment.

Melanholija ::

Ma kaka carina saj smo v Eu!

Ja,ampak niso vsi playerji v EU,recimo HDX delajo v Kitajski, tako da če naročiš prek njihove uradne strani stane z shipmentom 269$ to je 180€. Kako je ko pride v Slovenijo z carino pa ne vem, al je treba kaj plačat al ne?

OldSkul ::

xtreamerja pošljejo iz nemčije... preverjeno ;)

govorim za xtreamerja seveda

mikko ::

Kje se da kupit tega asusa ?

geizhals.at

mylemon....recimo....slabih 100EUR

ironmaiden ::

A Asus O!Play podpira SLO podnapise?

MAX34216 ::

pozdrav vsem mojstrom v tem oddelku.
Nabavil sem lg 42" lcd full hd, pa si moram sedaj kupit še nek predvajalnik.
Imam optiko v hiši, in na enem tv-ju že naročen t-2 tv. Za tega pa ne bi jemal dodatnega stb-ja, ampak bi za streamanja uporabil kar en NMT. Gledal sem popcorna a110 in hdx1000. Kaj pravite, če ima kdo izkušnje, katerega od teh dveh preferirate. Strojno in funkcijsko skoraj enaka, ampak vendarle...
Se mi mogoče splača kar vzeti že kar popcorna c-200, ki je kar konkretnejša zadeva.

hvala za odgovore!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MAX34216 ()

Kateri model 42LG? Če maš iz serije H2000/3000 itd, ti že preko USBja delajo mkvji ;((

Kateri model 42LG? Če maš iz serije H2000/3000 itd, ti že preko USBja delajo mkvji ;((

imam H4020. Oziroma po pravici povedano danes mi ga poštar pripelje...
a res? to nisem vedel. A ni po specifikacijah od modela 5000 naprej ta podpora?
No, bom pretestiral, pa poročam.

Ampak kljub temu potem me še vedno zanima odgovor na moje prejšnje vprašanje... Se mi gre tudi za gledanje tv-ja...

hvala

OK.d ::

podpira že podpira ampak kako-malo si preberi kakšne težave se pojavljajo pri predvajanju
LPOK.d

polde66 ::

Z nadgradnjo FW dela veliko več oz skoraj vse kar dela na LH5000
polde

GrimReaper ::

Imam 32LH7000. Predvajalnik predvaja skoraj vse razen DTS zvoka, pa če maš podnapise kjer je not italic pisava, ti da spredaj en moteč znak in prikaže normalno pisavo.
Predvaja pa tekoče tut 17.4GB 1080p (18.8Mbps), na netu sem zasledil da bi moral predvajat do 20Mbps. Še ena slabost je da se med predvajanjem preko USB ne da izključit 100Hz.
Kar se različnih releasov tiče, mi ne predvaja edino od hV.
Sprobano pa na FW 3.15 in 3.40, ni razlike.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

torej, da še jaz naredim update, dobil sem lg-ja 42lh4020 model
Imel je firmware 3.24, ki ne omogoča več vstopa v servisni meni. Nazaj sem dal 3.15, nato v servisnem meniju odklenil divx-e, in zdej naredil upgrade na zadnjo verzijo 3.40. Vse špila super, predvaja vse formate, srt podnapise (zaenkrat so bili vsi ok), .mkv pa še nisem probal. Sem pa malo testiral tiste testne divx filmčke full hd iz divx.com, in je slika res lepa. Zdej pa čakam že na hdx1000...

lp

krneki32 ::

In kje se da dobit firmware updejte?

tole je kopirano iz enega srbskega foruma:

http://rapidshare.com/files/280615444/L...
novi firmware za sve lh/lf modele (koji su navedeni u arhivi na gornjem linku) OSIM ZA LH7000

http://rapidshare.com/files/280617012/L...
novi firmware SAMO ZA LH7000

http://rapidshare.com/files/269751839/L...
originalni firmware za LG lf/lh televizore (prva verzija), zadnja u kojoj je moguc ulazak u 'service' meni (ako nekome treba za downgrade)

JerKoJ ::

Iščem nadomestek Siolovega Sagema, ki bo znal seveda predvajati tudi moje vsebine (divx, jpeg, mp3, ...). Po prebiranju zadnjih nekaj strani teme sem ugotovil, da IPTV zaenkrat omogočajo samo predvajalniki osnovani na NMT (Syabas) platformi. Obstaja še kaj drugega?
Če se omejimo na NMT platformo, kateri predvajalnik priporočate? Zahteve poleg IPTV so še čimmanjša glasnost in seveda cena ter dobavljivost.

EDIT: disk ni pogoj, lan pa je nuja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JerKoJ ()

murmur ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: murmur ()

trnvpeti ::

100eur, lepo

krneki32 ::

Zgleda obetavno... Prav rajcajoče...

Me zanima če se bo dalo preko mreže kopirat iz PC-ja na USB disk/ključ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krneki32 ()

gregor ::

ja, končno dts podpora in mreža
to bi znalo biti zanimivo , čeprav je xtreamer dobra konkurenca
lp

telexdell ::

ja, končno dts podpora in mreža
to bi znalo biti zanimivo , čeprav je xtreamer dobra konkurenca
lp

Ta, da je Xtreamer konkurenca WD je pa isto kot trditev, da je motor s 250ccm konkurenca mopedu s 50ccm.
To sta dva produkta, z različnim konceptom nastopa na trgu. Enemu proizvajalcu je to primarna dejavnost, drugemu pa sekundarna. In takšen je potem tudi odnos do kupcev in razvoja naprave.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Štos tega WD Live je, da ima baje zastarel procesor noter?

Cena je super, samo pri nas bo 130EUR+.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

silvom1a ::

No ja , sicer nisem prevelik ljubitelj WD TV-ja , ampak take , zgleda namerne dezinformacije so pa res poden.
Dejstvo je , da ima WD TV Live vgrajen najnovejši Sigmin procesor 6855, ki je za razred močnejši kot tisti v Xtreamerju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: silvom1a ()

gregyk ::

No ja , sicer nisem prevelik ljubitelj WD TV-ja , ampak take , zgleda namerne dezinformacije so pa res poden.
Dejstvo je , da ima WD TV Live vgrajen najnovejši Sigmin procesor 6855, ki je za razred močnejši kot tisti v Xtreamerju.

Dokazi za to trditev ... ?

Prijatelj Google ti bo razkril marsikaj...

Prijatelj Google ti bo razkril marsikaj...

Ja to vem, samo daj mi ti povezavo do testa, ki dokaže te trditve. Ker v nasprotnem primeru si ti tisti ki širi dezinformacije. :)

No, pa mi ti dokaži, da ima WD TV Live vgrajen zastarel procesor. Dejstvo je , da je Sigma 8655 zelo nov in zelo zmogljiv procesor. Zmore predvajanje 1080p mkv-jev z reframe rate-om 16. Dvomim da tvoj Xtreamer to zmore !

Zgodovina sprememb…

No, pa mi ti dokaži, da ima WD TV Live vgrajen zastarel procesor. Dejstvo je , da je Sigma 8655 zelo nov in zelo zmogljiv procesor. Zmore predvajanje 1080p mkv-jev z reframe rate-om 16. Dvomim da tvoj Xtreamer to zmore !

Hehe ... mirne živce prosim. Torej sva razčistila da je tvoja trditev na principu 'rekla-kazala', se pravi ne moreš utemeljiti tvojih trditev? :) Pa vse kar bi rad videl je en kompetenten link, kjer lahko primerjam Sigmin in Realtek-ov procesor med sabo ...

In jaz nisem nikjer hvalil Realtek ali Sigma procesorjev. Očitno bi se ti rad šel 'kdo ima večjega'? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregyk ()

http://www.iboum.com/pr/WDTV2-LIVE.php

In še marsikje drugje piše, da ima nov Sigma čip. Kakšne so razlike napram realtek čipov pa ne vem. Ima pa sigma za 50Mhz močnejši procesor, če to kaj pomeni.

All ::

Hehe ... mirne živce prosim. Torej sva razčistila da je tvoja trditev na principu 'rekla-kazala', se pravi ne moreš utemeljiti tvojih trditev? :) Pa vse kar bi rad videl je en kompetenten link, kjer lahko primerjam Sigmin in Realtek-ov procesor med sabo ...

In jaz nisem nikjer hvalil Realtek ali Sigma procesorjev. Očitno bi se ti rad šel 'kdo ima večjega'? :)

Ne vem kdo se naj umiri - verjetno si to kar ti. Jaz nisem želel primerjati procesorjev - samo protestiral sem nad dezinformacijo da ima WDTV Live zastarel procesor.
Sicer pa hvala za link na primerjavo procesorjev, kjer med drugim piše tudi tole :

" Even at this early stage, it is apparent from testing that the new Sigma chips are more powerful than both their 863x predecessor (much more powerful) and the competing Realteks. Less testing has been done on the 864x because it is only available in one player with limited availability, however a decent amount of testing has now been done on the 8655. All these tests indicate that this is hugely impressive chip, capable of dealing with anything you throw at it in terms of reframes/bitrate. Other problems from the previous generation have been solved, the user interface is now much quicker, and DTS is supported "

Zadovoljen ?

Zgodovina sprememb…

Primerjava čipsetov

Hvala, nekaj takega sem hotel videti. :)

silvom1b: Vidiš da se da podati kak uporaben link. :)

Zakaj ga potem sam nisi znal najti ?
Izgleda , da mi res hočeš dokazati da imaš ti daljšega :O

Zakaj ga potem sam nisi znal najti ?
Izgleda , da mi res hočeš dokazati da imaš ti daljšega :O

Dokazano. :)

bastadu ::

Dejstvo je , da je Sigma 8655 zelo nov in zelo zmogljiv procesor. Zmore predvajanje 1080p mkv-jev z reframe rate-om 16. Dvomim da tvoj Xtreamer to zmore !
Frame rate 16 so za moje pojme že diapozotovi, celo na mojem HDX-1000 pri predvajanju 1080p bluray filma s 30 FPS-ji je opazno bolj tekoča slika napram klasičnim 1080p mkv filmi, ki so večinoma v 24 FPS ...

JerKoJ ::

Si kdo lasti egreat M31C in mi zna povedat naslednje:
- ima ta stvar ventilator
- se da IPTV gledat preko tega

In še - ali je bolje popcorn hour A110 ali egreat M31C?
««
37 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046443 (25049) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560466 (46397) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539642 (6902) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10953982 (46366) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516298 (8230) LuGi

Več podobnih tem