» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
36 / 47
»»

TOP ::

Pozdravljeni sam sem nabavil Egrejta M31C in sem super zadovoljen dela vse.Imel sem mal težav z povezavo z mrežo,nasrečo je bil smukec zelo prijazen in mi je pomagal.še enkrat hvala smukec

kmetek ::

kok je tale M31C, ima vse kar ima XTREAMER ali WD HD TV?

Tale XTREAMER je poceni samo preveč sumljiv, sploh če fašeš carino kako na 120€.

Jaz sem dal za njega 170e in dela praktično vse tud DTS zvok.

Imam pa edino eno težavo,podnapisi ne delajo .Niti na divy niti na DVD,kaj bi lahk bilo.

piek ::

eGreat M31C (pa tudi vsi ostali, saj so ista platforma) se proti Xtreamerju nima kaj primerjati - je pocasen (nalaganje, preklop menijev ...), pa se drazja, vecja in grsa skatla je. =)
--- Finish it off if you started it! ---

Fizikalko ::

Ampak je pa res, da Xtreamer nima torrent klienta, ftp serverja itd... ali pač?

piek ::

Ampak je pa res, da Xtreamer nima torrent klienta, ftp serverja itd... ali pač?

Vse to pride v slabem mesecu dni, bi upal reci, da celo prej. Pravijo, da bosta po 2 FW update-a mesecno, tako da naj bi bile stvari kaj hitro porihtane.
--- Finish it off if you started it! ---

To sam naj bi bilo,to vsi nazačetku napišejo potle pa pride čez pol leta,če sploh pride.Sedaj hvalit neko robo,preden se jo dodobra razišče je bolj tako.V SLo..ga ne bo moč kupiti,kar je čudno mal.Še posebej če ti crkne,potle si u riti.piek kaj ti maš extremerja,če ga maš bi lahk malo bolj tole opisal.

se dobi kje M31C ali M34A ugodno max 150€? Kajti pri Xtreamerju so začeli komplicirati in preveč DOA naprav itd......

Jaz sem dal 170e za M31C in sem super zadovoljen,dela vse.

lipa ::

Jaz sem kupil EGREAT EG-M34A 16. junija letos tukaj in je bil 149 €, nekaj dni kasneje je bil 139 E, danes pa pogledam spletno stran in vidim da je sedaj padel na 129 €. Zelo ugodno.
Drugih stroškov nisem imel - carina ali davek in tudi free shipping je bil. Dela kot urca, nanj sem priključil 1 TB disk in instaliral NMT aplikacije.
http://www.mydigitank.com/product_info....

turist ::

Zakaj mi pri DivX-ih namesto č prikazuje nek drug znak, vsi ostali šumniki pa delajo ?

lipa: iz kje sendajo?

Shanghai - China, People's Republic

LexLuthor ::

Zakaj mi pri DivX-ih namesto č prikazuje nek drug znak, vsi ostali šumniki pa delajo ?

nastavi jezik podnapisov na češki
www.pasice.si

Shanghai - China, People's Republic

eh nevarnost DDV.......

XS!D3 ::

A ma kdo Xtreamerja in eGreata ter lahko direktno primerja na hitro. Xtreamer mi je v principu všeč, vendar malo me skrbi njegov ventilator(glasnost) ter crkovanje. Kako pa je z glasnostjo recimo eGreatra M-34A?

Neslišen, saj nima ventilatorja.

Revenant ::

Kateri x.264 predvajalik je najhitrejši? Zanima me tudi, če kateri podpira večnitenje, torej da polno izkoristi vsa razpoložljiva jedra? (Tega recimo VLC (še) ne zmore, a ob uporabi večih jeder bi performans postal neprimerljiv!). Je kakšen tak player ali codec?
Imam pa Intel T3400 2.16 GHz in HD 3430 512MB, torej razbremenjevanje porcesorja preko GPUja v stilu nvidie odpade?
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Revenant ()

SasoS ::

Tole je tema o hardwareskih predvajalnikih...
Mimogrede, CoreAVC podpira multithreading, Ati pa ima ravno tako pospeševanje HD kot nvidija. Pri meni na 4850 pobere 1080 video 2-3% cpu z vklopljenim dxva...

ALTERNATE.AT/DE pošilja v SLO????????

Asus O!Play HDP-R1 je že na voljo za 100€ :D

biasko ::

ima kdo plekstorja tole ??

Fino je ker lahko tudi snemaš. Zanima me ali predvaja VSE formate, ker nisem zasledil da bi špilal mkv.

Zanima me še na katerem procesorju še dela HD filem velikosti 10GB.

Študiram da bi kupil tole ohišje, vendar so mi rekli da se zadeva preveč greje ob gledanju HD oz BLUERAY posnetkov. Notri bi dal 2x 80mm ventilatorja na 7V. Nočem pa da se zadeva dere.

lp

LuGi ::

Piše katere predvaja in mkv-ja ni med njimi. http://www.rolan.si/PDFi/30525.pdf

Wad@ ::

Tudi 1080p ni na seznamu..

Kaj pa naj bi blo trenutno best buy po vašem mnenju trenutno? Potrebujem pa da predvaja čim več formatov (.mkv,..), 1080p sliko in to je skoraj da vse. Ne potrebujem da zna torrente pobirati, in podobne bombončke. Kar se zvoka tiče pa tako ali tako rabim receiver, ker imam zvočnike z aktivnim subom že doma (in kateri receiver priporočate, ki zna DTS predvajati in podpira 5.1 zvočnike:) )
Verjetno kak Xtreamer? Čeprav mi ne diši najbolj...verjetno, ker v primeru okvare treba spet čakati XY časa, da pride...

knap ::

ja xtreamer je verjetno bestbuy čeprav ne vem kako je s temi okvarami in predvsem z glasnostjo ventilatorja-ali so to porihtali ?

drugač pa ti ostanejo nmt- ji

sam imam hdx-1000 in nimam težav, imam pa ga 9 mesecev
kupljen tukaj:

http://www.hdland.fr/boutique/fiche_pro...

Rupa ::

Za poceni rešitve bo res verjetno extreamer najboljši trenutno...

Sam imam sicer eGreat že skoraj eno... zamenjal sem ventilator z neslišnim, notri dal 2,5" disk in naprava že pol leta dela non stop (torrenti).
Težav nisem imel nobenih. Resetirat sem ga moral 1x (ko sem sam nekaj zasral prek telneta)
In odkar ima DTS downmix še nisem pogledal, če je nov firmware... ne potrebujem ničesar.

Osebno ga bom gnal do konca, čez kako leto pa bodo stvari že veliko boljše za isto ali celo manjšo ceno... potrešna roba pač :)

JanezH ::

Zdajle sem opazi, da je 4.9.2009 prisel ven nov firmware za egreat M31C. V fix list ni nič napisano.
Ga je ze kdo sprobal?

KLIK

SasoS ::

Ravno sem danes razmišljal kdaj bo možno vrtet idx/sub podnapise. Mogoče je že to, čeprav dvomim da so že spacali skupaj...

polde66 ::

kako pridm do gesla in uporabniškega imena?
polde

lukred ::

Prosil bi, če nekdo izmed vas stručkotov nakratko primerja egreat eg-m34a in xtreamer (prednosti, slabosti). Zakaj (v čem) je xtreamer boljši od eg-m34a? Sam nameravam kupiti enega izmed teh dveh predvajalnikov, pa ne vem za katerega se naj odločim.
Saj sem bral prejšnje poste, samo ne vidim neke bistvene razlike med predvajalnikoma.

Xtreamer jajc support in aplikacij ni.
NMT(eg-m34a) superioren support & veliko aplikacij 8-)

NazgulRR ::

Tudi mene zanima primerjava med Xtreamer in EG-M34A.

A podpira EG-M34A mjpeg codec v .mov formatu?

gregyk ::

Xtreamer jajc support in aplikacij ni.
NMT(eg-m34a) superioren support & veliko aplikacij 8-)

Vsak svojega konja hvali ;)
Imel sem do sedaj WD TV, Popcorn-a A110 in zdaj imam Xtreamerja ... in sem z zadnjim (do sedaj) najbolj zadovoljen. Če bi bil Xtreamer toliko časa na tržišču kot je NMT, bi sigurno imel tudi vsaj toliko aplikacij in tak support, tako je pa star dobra 2 meseca ...

Trenutno stanje je taksno.. ponovno bi kupil NMTja samo zaradi teh aplikacij.

Če bi bil xtreamer na taksnem nivoju(velik communtiy ter na tone aplikacij) potem bi ga verjetno tudi sam kupil.. seveda če bi se mi pch a-100 pokvaril =)

rc-car ::

Kje kupujete te Egreate? Pri nas najdem, da prodajajo samo M31C. A je ta ok? Podpira DTS, jukebox, 1080p z višjimi bitrati itd... ?

Pa se da na NMTje priklopiti samo zunanji USB disk namesto notranjega?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

telexdell ::

Ali se video predvajalnik kupuje zaradi aplikacij ali predvajanja video vsebin? Aplikacije je sicer prijetno nalagati- nekaj časa, potem pa nam ostane le predvajalnik z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi.
Če kdo ve za kakšno resno primerjavo med popularnimi NMT in xtreamerjem bi bil hvaležen za post ali link.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Resna primerjava je community ter programovje..vse isto predvaja razlika je le v tem.

JanezH ::

Kje kupujete te Egreate? Pri nas najdem, da prodajajo samo M31C. A je ta ok? Podpira DTS, jukebox, 1080p z višjimi bitrati itd... ?

Pa se da na NMTje priklopiti samo zunanji USB disk namesto notranjega?

DTS - Da
Jukebox - Da filmi/glasba/foto (aplikacije spisane za to)
1080p - Da

Pa se da na NMTje priklopiti samo zunanji USB disk namesto notranjega? - NE
V njem imam 1TB interni HDD.

seveda se da priklopiti zunanji disk in to 2 ker sta dve reži usb, je pa dodatno še možnost vgradnje notranjega.
polde

meni geslo in uporabniško ime na egreatupdate ne primeta, kaka pomoč?
polde

LexLuthor ::

user: nmtuser
pass: 1234
www.pasice.si

illy-ya ::

Resna primerjava je community ter programovje..vse isto predvaja razlika je le v tem.

Torej xtreamer za skoraj pol manj denarja predvaja isto. Jaz se npr. strinjam s predhodnikom, da mi community in aplikacije
ne pomenijo nič, na koncu ostaneš pri predvajalniku. Lahko pa razložiš kakšne aplikacije so npr. tebi tako pomembne, da odtehtajo
skoraj 2x večjo ceno.

OldSkul ::

jst navijam za novo generacijo, kot je xtreamer in ta asus itd.

Xtreamerje trenutno zelo popularen, predvsem zaradi cene. Če se bo obdržal, bo lahko čez par let vodilni player. Ali se bo je pa odvisno od marsičesa.
Osebno sem razmišljal o prodaji eGreata in nakupu Xtreamerja, a sem se po prebiranju vseh takšnih in drugačnih težav premislil. Ni razloga, da menjam. Xtreamer ima še porodne težave. Morda bo čez leto dni best buy.
Zaenkrat pa je dejstvo, da so ostali NMTji že preverjena stvar, na voljo je ogromno dodatnih aplikacij, ima bazo uporabnikov, itd.
Za ljudi, ki imajo radi novitete in se radi igrajo z odpravljanjem težav, je Xtreamer super stvar. Za ljudi, ki potrebujejo delujoče rešitve in že narejene aplikacije in orodja pa bi bili starejši NMTji prava stvar. Čez leto dni pa zna biti drugače... verjetno bo takrat že nekaj povsem novega in boljšega od Xtreamerja...

Torej xtreamer za skoraj pol manj denarja predvaja isto. Jaz se npr. strinjam s predhodnikom, da mi community in aplikacije
ne pomenijo nič, na koncu ostaneš pri predvajalniku. Lahko pa razložiš kakšne aplikacije so npr. tebi tako pomembne, da odtehtajo
skoraj 2x večjo ceno.

Takrat še ni bilo xtreamerja :| Xtreamer nima udp podpore, prosta izbira jukeboxa(music kot video), skin & user index, web services,.. verjetno bi se še kaj najdlo.

P.S. Za popcorna sem odstel takrat dobrih 180EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

OldSkul ::

Več kot bo novih playerjev na teh novih realtek?? čipih boljša bo tud podpora. Marsikater bo prešel iz popcorna in podobnih na te in tudi tu se bodo začeli pojavljati ti dodatki.
Kdor jih pa te dodatke (jukebox in podobno) rabi, pa ve kaj izbrat. Egreat in podobne naprave, ki so na trgu že en čas.

gregor ::

se popolnoma strinjam z tem kar je napisal rupa
upam samo da bodo xtreamer uspeli prej kot v 1 letu porihtat

lp

Gatsu ::

Meni popcorn zaenkrat služi še odlično in ga me mislim menjat, dokler zadeva nau crknila. Edino kar pogrešam na tej škatli je da bi se dalo preko računalnika kontrolirat predvajanje muske na njem... Za filme je pa vse kar rabim.

http://www.networkedmediatank.com/showt... - MediatankController 0.91 - browse and control your NMT from your PC..

hmmm... sicer se s tem nisem veliko ukvarjal in morda sem te narobe razumel, ampak kolikor vem, se da precej enostavno kontrolirat muziko na njem. Pri meni se je glasba lepo predvajala z NASa, kontroliral pa sem jo kar s pluginom iz Firefoxa... da pa se kontrolirat še na polno načinov, s telefoni itd. Moj problem je bil, da imam zvok vezan na TV in sem za predvajanje glasbe moral imeti prižgan TV...
««
36 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046439 (25045) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560465 (46396) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539641 (6901) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10953978 (46362) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516296 (8228) LuGi

Več podobnih tem