Forum » Zvok in slika » h.264/DVD/DivX player
h.264/DVD/DivX player

LexLuthor ::
@Z1g1smund
Tvoj wrt54gC najbrž ne podpira multicasta(še wrt54gL ga ne, če ne daš tomato, dd-wrt... V glavnem pusti tako ta ti dela oz kupi drug router
jaz imam WRT54GL in dela lepo z originalnim FW, torej lepo prepušča multicast. Brez Tomato FW

Zanimivo, ker meni ta postopek na HDXu ne dela... lahko samo s seznamom v htmlju izbiram posamezen kanal... a tebi na HDXu dela ta varianta s playlisto...
a je potrebno še kaj drugega napisati v te dve datoteki...?
LP
Poglej zadnji Lugijev post

gregor ::
nič drugega razentega kar je zgoraj, lahko seveda dodaš še več progarmov, vsak program ima svoj ip
klikni desni gumb,proprties in poglej če imaš: Type of file: JSP File (.jsp) za playlist.jsp
kaj drugega pa ne vem kaj bi lahko bilo
lp
klikni desni gumb,proprties in poglej če imaš: Type of file: JSP File (.jsp) za playlist.jsp
kaj drugega pa ne vem kaj bi lahko bilo
lp

Voranz ::
Danes sem kupil HDX-1000 in mi nikakor ne predvaja podnapisov ... nastavil sem vse pod setup-om, pa ni uspeha ... datoteki filma in podnapisov imata isto ime, podnapisi so .sub ali .srt ... ne gre ... aha stremam pa iz WHS (windows home serverja) ali iz viste (media sharing) če je to relevantno ... prosim za pomoč !!!

davtro10 ::
gregor:
Glede na to, da imaš izkušnje z YAMJ-bom naslavljam vpašanje kar na tebe.
1) Ali YAMJ instaliram na NMT ali na PC?
2) Ali informacije o filmih prikaže samo za tiste, ki so na PC-ju ali tiste, ki so na disku od NMT-ja?
3) Prosim ali lahko opišeš čisto na kratko kako instaliraš YAMJ? Ni mi čisto še vse jasno.
Hvala za pomoč.
Glede na to, da imaš izkušnje z YAMJ-bom naslavljam vpašanje kar na tebe.
1) Ali YAMJ instaliram na NMT ali na PC?
2) Ali informacije o filmih prikaže samo za tiste, ki so na PC-ju ali tiste, ki so na disku od NMT-ja?
3) Prosim ali lahko opišeš čisto na kratko kako instaliraš YAMJ? Ni mi čisto še vse jasno.
Hvala za pomoč.

voranz, ali si to sprobal na več filmih, to je zelo čudno .... ker v bistvu ni potrebno nastavljat nekih posebnih nastavitev za podnapise...razen češčino za prikaz slo znakov
si ze nalozil novi firmware?
davtro10
!) na PC
2) za vse lokacije
3)tukaj imaš navodila
http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
ti pa priporočam da si vzameš čas in si prebereš še ostala navodila na
predvsem je pomembno razumevanja nfo datotek če ti yamj sam ne bo našel prave povezave z filmom
lp
si ze nalozil novi firmware?
davtro10
!) na PC
2) za vse lokacije
3)tukaj imaš navodila
ti pa priporočam da si vzameš čas in si prebereš še ostala navodila na
predvsem je pomembno razumevanja nfo datotek če ti yamj sam ne bo našel prave povezave z filmom
lp

Scit ::
Danes sem kupil HDX-1000 in mi nikakor ne predvaja podnapisov ... nastavil sem vse pod setup-om, pa ni uspeha ... datoteki filma in podnapisov imata isto ime, podnapisi so .sub ali .srt ... ne gre ... aha stremam pa iz WHS (windows home serverja) ali iz viste (media sharing) če je to relevantno ... prosim za pomoč !!!
Podobne težave sem imal s Popcornom, ko sem hotel dostopat do datotek čez Media server protokol. Ko sem do iste datoteke dostopal po navadnem omrežju so podnapisi delali. Poskusi še to opcijo.
Lp

Podobne težave sem imal s Popcornom, ko sem hotel dostopat do datotek čez Media server protokol. Ko sem do iste datoteke dostopal po navadnem omrežju so podnapisi delali. Poskusi še to opcijo.
Lp
Ja saj ravno v tem sem pričakoval težavo, moram pa še poskusiti ... bom in javim kaj se je zgodilo ...

gregor hvala.
Torej, ce pravilno razumem, YAMJ se poganja iz PCja, kar pomeni, da ta PC mora biti pri pregledovanju info glede filmov, ki so na NMTju vedno prizgan oz. v povezavi z NMTjem?
Torej, ce pravilno razumem, YAMJ se poganja iz PCja, kar pomeni, da ta PC mora biti pri pregledovanju info glede filmov, ki so na NMTju vedno prizgan oz. v povezavi z NMTjem?

azzqim ::
Hm, imam Egreat M-31B pa sem poskusil s Lugijevim predlogom in ne dela... Zanima me, če moram localhost spremenit v kakšen IP (routerjev, moj IP na T2 itd) drugače pa mam vse porihtano okrog multicasta itd ker mi IPTV dela na PCju.
POPRAVEK: Nevermind, imel sem napake v playlist.jsp, treba je samo napisat, kar je Lugi prilepil, nato po želji dodajaš kanale. Potrjujem, da T2 IPTV deluje na Egreat M31B brez problemov :) (imam Asus WL500G Deluxe z ddwrtjem)
DODANO: HD vsebine se sicer pokažejo, a zadeva preveč šteka, kocka, preliva barve in je nasploh negledljivo. Očitno je šibek člen router, a niti ne vem, zakaj, ker sicer normalno prenaša hitrosti v rangu 100mbit.
POPRAVEK: Nevermind, imel sem napake v playlist.jsp, treba je samo napisat, kar je Lugi prilepil, nato po želji dodajaš kanale. Potrjujem, da T2 IPTV deluje na Egreat M31B brez problemov :) (imam Asus WL500G Deluxe z ddwrtjem)
DODANO: HD vsebine se sicer pokažejo, a zadeva preveč šteka, kocka, preliva barve in je nasploh negledljivo. Očitno je šibek člen router, a niti ne vem, zakaj, ker sicer normalno prenaša hitrosti v rangu 100mbit.
http://kronika.visoko.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: azzqim ()

Lp
Ja saj ravno v tem sem pričakoval težavo, moram pa še poskusiti ... bom in javim kaj se je zgodilo ...
Problem rešen ... na WHS sem aktiviral Guest account brez passworda, in sedaj lahko browsam sharane direktorije mimo media server protokola direktno in podnapisi delujejo brez problema - dejansko je v tem primeru problem "Media server protokol" ... dejansko "več glav več ve"

DanKick ::
Vprašanje za lastnike Popcorna 100/110:
Kakšne praktične izkušnje imate z Bittorrent client-om? Kakšne hitrosti dosegate pri DL/UL? Deluje vse brez problema?
Sam imam Thecus N299 NAS in je stvar popolnoma nefunkcionalna.
Kakšne praktične izkušnje imate z Bittorrent client-om? Kakšne hitrosti dosegate pri DL/UL? Deluje vse brez problema?
Sam imam Thecus N299 NAS in je stvar popolnoma nefunkcionalna.

davtro10
če imaš interni disk potem skopiraš vsebino html...datotek ki jih generira yamj na ta disk in ne rabiš pc-ja!
seveda če internega diska nimaš potem se pač mora vsebina yamj brat iz pc-ja...enako kot filmi ki jih streamaš iz pc-ja
jaz imam vse filme (cca 170) na 1TB internem disku vključno z yamj in music jukebox 5 generirano vsebino in pc-ja ne rabim imet prižganega
LP
če imaš interni disk potem skopiraš vsebino html...datotek ki jih generira yamj na ta disk in ne rabiš pc-ja!
seveda če internega diska nimaš potem se pač mora vsebina yamj brat iz pc-ja...enako kot filmi ki jih streamaš iz pc-ja
jaz imam vse filme (cca 170) na 1TB internem disku vključno z yamj in music jukebox 5 generirano vsebino in pc-ja ne rabim imet prižganega
LP

gregor
Aha, super. HDD imam tudi jaz vgrajen v HDX1000. Torej yamj instaliram na PC nato pa le še ustvarim bazo, ki jo potem lahko prenesem in berem na HDX-u.
Hvala za pomoč.
P.s. Bom še kaj vprašal, če mi ne bo jasno. :)
Aha, super. HDD imam tudi jaz vgrajen v HDX1000. Torej yamj instaliram na PC nato pa le še ustvarim bazo, ki jo potem lahko prenesem in berem na HDX-u.
Hvala za pomoč.
P.s. Bom še kaj vprašal, če mi ne bo jasno. :)

V prejšnjih postih sem zasledil, da je kvaliteta slike iz Popcorna slabša kot recimo direktno iz računalnika. Lahko to še kdo potrdi? Zanima me izključno HD signal.
Ste morda preizkušali z različnimi HDMI kabli, višjega ranga, recimo Monster Ultimate? Pri 1080p in morebitnem DD Master ali DTS HD zvoku je kabel še kako pomemben.
Ste morda preizkušali z različnimi HDMI kabli, višjega ranga, recimo Monster Ultimate? Pri 1080p in morebitnem DD Master ali DTS HD zvoku je kabel še kako pomemben.

jaz imam tako narejeno da ko generiram html, jpg...se mi avtomatsko prenesejo na interni disk tako da ne rabim generirat in potem še kopirat, pot nastaviš v my library datoteki
hdmi kabli- imam kabel ki je bil skuaj z hdx in hd slika je odlična, kupovanje dragih hdmi kablov je po moje nesmisel, na ebayu imaš kvalitetne kable (1.3b)za majhen denar
jaz sem si naročil "neet" kabel a ga še nisem uspel sprobat
slabša slika je verjetno zaradi tega ker nmt-ji niso namenski iptv predvajalniki
meni sliko hd kocka (preslaba linija), ampak kolikor sem lahko videl se mi ni zdela slaba
lp
hdmi kabli- imam kabel ki je bil skuaj z hdx in hd slika je odlična, kupovanje dragih hdmi kablov je po moje nesmisel, na ebayu imaš kvalitetne kable (1.3b)za majhen denar
jaz sem si naročil "neet" kabel a ga še nisem uspel sprobat
slabša slika je verjetno zaradi tega ker nmt-ji niso namenski iptv predvajalniki
meni sliko hd kocka (preslaba linija), ampak kolikor sem lahko videl se mi ni zdela slaba
lp

gregor:
katero pot si pa ti uporabil za instalacijo, prvo ali drugo?
1)http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
2)http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
Če berem postopek 2, gre za postopek instalacije yamj na PC in uporabe yamj-a na samem PCju? Kako pa to narediš za NMT?
katero pot si pa ti uporabil za instalacijo, prvo ali drugo?
1)http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
2)http://code.google.com/p/moviejukebox/w...
Če berem postopek 2, gre za postopek instalacije yamj na PC in uporabe yamj-a na samem PCju? Kako pa to narediš za NMT?

delal sem po postopku pod točko 1
yamj se vedno naloži na pc, na interni disk hdx se prenese samo generirani html-ji z pripadajočimi grafikami ..
pomembna je točka 7,8,9, da določiš mapo kjer je video...
"
Download YAMJ Gui tool from HERE to your YAMJ folder
Extract the GUI Tool to this folder
Run "YAMJ GUI Config" and target your PCH movie folder. This will generate the My_YAMJ.cmd & My_Library.xml
"
torej potem samo poženeš my_yamj.cmd da generira html...je
sicer pa vse piše v navodilih :)
lp
yamj se vedno naloži na pc, na interni disk hdx se prenese samo generirani html-ji z pripadajočimi grafikami ..
pomembna je točka 7,8,9, da določiš mapo kjer je video...
"
Download YAMJ Gui tool from HERE to your YAMJ folder
Extract the GUI Tool to this folder
Run "YAMJ GUI Config" and target your PCH movie folder. This will generate the My_YAMJ.cmd & My_Library.xml
"
torej potem samo poženeš my_yamj.cmd da generira html...je
sicer pa vse piše v navodilih :)
lp

V prejšnjih postih sem zasledil, da je kvaliteta slike iz Popcorna slabša kot recimo direktno iz računalnika. Lahko to še kdo potrdi? Zanima me izključno HD signal.
Slika je malce slabša, vendar ne vem, kaj naj bi imel HDMI kabel pri tem, saj gre za digitalni signal. Slika s Popcorna je brez motenj, kock ali kakršnih koli artefaktov(tako se namreč eventuelno lahlo odrazi slaba kakovost kabla), vendar je za spoznanje manj ostra, kot direktno iz STB Motorola - pišem za HD T-2 TV.

LexLuthor:
Malo se pouči glede kablov, da ne boš širil neresnic:
http://www.monstercable.com/hdmi/the_fa...
Lepo prikazano je tudi tukaj:
Torej, kabel je pomemben, zato me zanima, če je kdo testiral Popcorna s kvalitetnim HDMI kablom (priložen definitivno ne spada med boljše)?
Torej, kabel je pomemben, zato me zanima, če je kdo testiral Popcorna s kvalitetnim HDMI kablom (priložen definitivno ne spada med boljše)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DanKick ()

telexdell ::
LexLuthor:
Kabli se razlikujejo le po zmožnosti pretoka podatkov. V primeru, da je kabel neustrezen boš na prikazovalniku videl kockice ali zamrznjeno sliko nikakor pa ne slabšo kvaliteto slike, kot npr. zaradi dušenja pri analognem signalu.To je podobno, kot da bi pri nižji hitrosti DSL povezave bile prenesene slike zasnežene ali črke bolj blede.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Gatsu ::
LexLuthor:
Kot da še kdaj proizvajalec ni zavoljo reklame zavajal kupce? HDMI kabel je tako kot UTP namenjen za prenos enk in ničel in bodisi dela ok ali pa prekinja, sliko bo pa "boljšo" preko 200 eur vrednega kabla videl samo tist ki se je nategnu in dejansko vrgel proč 200 eur. Kvaliteta kablov pride v poštev samo pri daljših razdaljah - 5m in več in o tem je bilo že veliko napisanega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gatsu ()

podtalje ::
Tema je že tako precej obsežna in ni nobene potrebe, da se tukaj razpravljanja o kvaliteti HDMI kablov. Lahko odprete novo temo, nadaljnje objave v zvezi kvalitete HDMI kablov v tej temi pa bodo brisane.

pumaxx ::
Za tiste ki gledate IPTV preko udpxy oz NMT-a, me zanima kako je z DVB podnapisi. Predvidevam da jih ni mogoče spremljat?

kako to misliš?
da bi spreminjal podnapise (velikost, barvo, pozicijo) isto kot pri mkv-jih, to pri t2 preko nmt ne gre
lp
da bi spreminjal podnapise (velikost, barvo, pozicijo) isto kot pri mkv-jih, to pri t2 preko nmt ne gre
lp

pumaxx ::
Ne spreminjal, zanima me če jih sploh prikazuje na kanalih, ki niso vtisnjeni v sliko. (DVB subtitle)

Adler ::
Za tiste ki gledate IPTV preko udpxy oz NMT-a, me zanima kako je z DVB podnapisi. Predvidevam da jih ni mogoče spremljat?
Podnapise udpxy ne podpira in jih verjetno tudi ne bo.

borutzi ::
Za tiste ki laufate t2jev iptv na NMTjih.... Tudi če je speljan multicast preko routerja bo NMT še zmeraj dobil javni IP iz t2jevega iptv segmenta.
1)Kako potem dostopate interno preko LANa do NMT iz pcja.
2)Na taki škatli potem laufate tudi torrente in ali t2 to tolerira?
Zanima me zato, ker je podobna zgodba z pcjem in uporabo vlcja. Z dvemi mrežnimi se že da popedenati, ampak jaz bi rad imel vse na enem kablu :D
Zanima me zato, ker je podobna zgodba z pcjem in uporabo vlcja. Z dvemi mrežnimi se že da popedenati, ampak jaz bi rad imel vse na enem kablu :D

Za tiste ki laufate t2jev iptv na NMTjih.... Tudi če je speljan multicast preko routerja bo NMT še zmeraj dobil javni IP iz t2jevega iptv segmenta.
na routerju vklopiš DHCP in potem router dodeljuje naparavam IP naslove. To je tudi namen routerja...

Navzven imaš en statičen IP (ali dinamični, ki ti ga sproti dodeljuje DHCP od T-2), ki ti ga je dodelil T-2. Na optični switch (ali na VDSL modem) priklopiš router direktno, vse ostale naprave (vključno s PC in NMT) pa na router. Router vsaki napravi dodeli interni IP, navzven pa imajo vse naprave viden le T-2 IP. Če hočeš torent promet na posameznem portu speljat npr. na NMT, to storiš na routerju s storitvijo "port forwarding". Naprave pa se med seboj znotraj interne mreže lepo vidijo med sabo.
Brez problemov
Brez problemov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()

Jaz sem imel vezano na t2 modem
Port1: wan na Linksysu, klienti na LAN
port3: stb Motorola
port4: na enega od prostih LAN portov na Linksysa
Hočeš reči da multicast pride tudi brez povezave iz porta4?
grem probat....
mater pa res tudi tako pride skozi, le kockajo tudi navadni programi. Kak nasvet?
Port1: wan na Linksysu, klienti na LAN
port3: stb Motorola
port4: na enega od prostih LAN portov na Linksysa
Hočeš reči da multicast pride tudi brez povezave iz porta4?
grem probat....
mater pa res tudi tako pride skozi, le kockajo tudi navadni programi. Kak nasvet?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: borutzi ()

sedaj sem tomato dvignil na 1.23 in je slika praktično 100% ok. Katero verzijo vlcja priporčate za najbolj nemoteno delovanje?
Še eno zanimivost sem ugotovil. Ko sem imel kabel posebej za vlc direktno in posebej za net mi je Discovery HD delal brez problema. Če ga sedaj vključim linijo obremeni tako, da lehko edino rebootam router. Imam Linksysa wrt54g v.3.1. Bi kak drug router kaj več prepuščal?
Še eno zanimivost sem ugotovil. Ko sem imel kabel posebej za vlc direktno in posebej za net mi je Discovery HD delal brez problema. Če ga sedaj vključim linijo obremeni tako, da lehko edino rebootam router. Imam Linksysa wrt54g v.3.1. Bi kak drug router kaj več prepuščal?
Zgodovina sprememb…

sedaj sem tomato dvignil na 1.23 in je slika praktično 100% ok. Katero verzijo vlcja priporčate za najbolj nemoteno delovanje?
STB priklopi direktno na modem!

stb ni problematičen in mi dela lepo ker ga nisem nikoli drugace kot direkt vezal, vlc pa se mi je lepše obnašal ko sem imel kabel za iptv posebej speljan mimo routerja. Discovery hd mi je delal bp, preko routerja pa mi potegne samo normalne programe.
Zgodovina sprememb…

SasoS ::
Preveč prometa za router...od teh malih routerčkov ne bo noben prepuščal toliko, da bi HD deloval zadovoljivo.

kmetek ::
evo tole bo nakup leta
EG-M34A NMT
"The price will be $149 US, and it will be available for pre-order in about 1 week and will ship around the end of the month.
Thank you for your interest.
General Information
Fax. +1.415.329.1439
info@egreatusa.com"
EG-M34A NMT
"The price will be $149 US, and it will be available for pre-order in about 1 week and will ship around the end of the month.
Thank you for your interest.
General Information
Fax. +1.415.329.1439
info@egreatusa.com"

Trenutno si lastim prvo verzijo čipanega xboxa z dodatno večjim diskom in priklopom na komponentne kable in optiko. Stvar mi ni zatajila dosedaj še niti pri enem filmu. Moti pa me nezmožnost predvajanja HD filmov (imam 42" hdready plazmo) in njegova relativna glasnost, čeprav mu v XBMC nastavim 10% vrtenja ventilatorja.
Moja vprašanja:
1.) Koliko glasen je popcorn ali egreat z vgrajenim 3.5 diskom napram xboxu?
2.) Hitrost kopiranja podatkov v različnih varjantah. Sedaj uporabljam torent klienta na pcju, nato pa preko ftp ki ni najhitrejši skopiram multimedijo na xbox
3.) Zmožnost nastavljanja slike in podnapisov glede na xbox
Če se še kaj spomnim bom vprašal
Sasos, kakšen router bi dal da bi prenesel?
Moja vprašanja:
2.) Hitrost kopiranja podatkov v različnih varjantah. Sedaj uporabljam torent klienta na pcju, nato pa preko ftp ki ni najhitrejši skopiram multimedijo na xbox

Zanima me ali je kdo že predvajal HD vsebino z enim od teh audio formatov: DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD - jasno pass-through na receiver, ki odkodira te formate?
Kakšni so "občutki"?
Kaj pa navaden DTS (morebitno prekinjanje, ...)?
Kakšni so "občutki"?
Kaj pa navaden DTS (morebitno prekinjanje, ...)?

Trenutno si lastim prvo verzijo čipanega xboxa z dodatno večjim diskom in priklopom na komponentne kable in optiko. Stvar mi ni zatajila dosedaj še niti pri enem filmu. Moti pa me nezmožnost predvajanja HD filmov (imam 42" hdready plazmo) in njegova relativna glasnost, čeprav mu v XBMC nastavim 10% vrtenja ventilatorja.
Moja vprašanja:
1. Popcorn je glasen toliko, kolikor je glasen disk, sicer je neslišen. pri meni se sliši malo škrebljanja
2. Najbolje se obnese direkten USB priklop, ki je zelo hiter. Po mreži gre tam okrog 4,5 MB/s
3. Popocorn ima to dobro porihtano, podnapisi so res odlični.
Kar se routerja tiče: jaz imam linksys WRT54GL in nobenih problemov s kakršnim koli prekinjanjem.

kiFni ::
Moja vprašanja:
Ti se kar drži xboxa. Razen če bi res rad HD vsebine gledal. Jaz mam tud še xbox, pa popcorna redko zalaufam. razen za za torrent.

piek ::
T2 iptv dela tudi na Egreatu.
Mi lahko kdo priskoci na pomoc, ker jaz ne vem vec, ali delam vse prav ali ne. =)
In sicer. Imam egreat M-31C, nalozen zadnji FW, zadnje NMT apps, pa se udpxy sem nalozil nanj, skladno z navodili. Prav tako oblikoval kanali.hmtl in playlist.jsp.
Zdaj pa "hakelc": Kje naj bi se to cudo od udpxy zagnalo (rocno ali samodejno), ker vse kar sam vidim, je udpxy mapa na disku, predvajalnik pa vztrajno pise, da v njej ni vsebine (No content found.) Omenjeni datoteki sem odlozil v to mapo in v root te particije (dostopal preko FTP).
Router (multicast) in povezava (optika) nista problematicna, ker ce na isti kabel obesim PC, mi VLC lepo predvaja vse T-2 kanale ...
Mislim, da mi manjka kak vmesni korak, samo kateri? Anyone?
---
Finish it off if you started it!
---

najprej imaš ikono za filme, nato glasba in slike , zadnja (čisto na desni strani) pa ti odpira html dokumente, s tem moraš odret html file ki si ga pripravil ..
upddy laufa samodejno, nikjer se nič ne požene
lp
upddy laufa samodejno, nikjer se nič ne požene
lp

Ja, saj gledam cisto na desno stran, zadnjo ikono, pa ne pokaze nobenega HTML dokumenta?! Se kak predlog?
Kam - v katero mapo - pa ste dali vase html-je?
Kam - v katero mapo - pa ste dali vase html-je?
---
---

čisto vseeno v katero mapo daš,
morda pa tvoj file ki si ga ustvaril ni html, preveri še enkrat ker 4 ikona na desni mora odpret html dokumente
tuid vsi jukeboxi delujejo na osnovi html-jev in se odpirajo preko te najbolj desno postavljene ikone
lp
morda pa tvoj file ki si ga ustvaril ni html, preveri še enkrat ker 4 ikona na desni mora odpret html dokumente
tuid vsi jukeboxi delujejo na osnovi html-jev in se odpirajo preko te najbolj desno postavljene ikone
lp

Oh, pa res. Zatipkal sem se. Silly me. hmtl res ni enako html. Problem resen, zadeva dela. Hvala!
---
---

atomc ::
Pozdravljeni, ali se da NMT aplikacije inštalirat izključno na hard disk ali tudi na USB ključ ali kartico.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 45731 (24337) | xandros |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 60188 (46119) | goby |
» | eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9425 (6685) | Sibirc |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 53461 (45845) | vrossi46 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16104 (8036) | LuGi |