Forum » Zvok in slika » XORO 415
XORO 415
zack069 ::
Mojemo DVD predvajalniku se ne da več :)))
Na lepem ni več hotel kazati slike, ton pa normalno dela. ko priklopim na vga izhodu monitor, pa dobim samo zeleno sliko...tudi optični izhod, kjer naj bi se svetilo rdeče, je temen oz. se ne dogaja nič....na scart-u pilot dela, ker mi na tv-ju preklopi na modro ozadje ( ozadje od televizorja ), slike pa ne da ... probal sem mu še enkrat obnoviti firmware, pa je enako... do sedaj je dve leti delal brezhibno ...
zanima me ali je izpustil dušo dokonca, ali pa se še da kaj narediti, da bi delal?
lp
Zack
Na lepem ni več hotel kazati slike, ton pa normalno dela. ko priklopim na vga izhodu monitor, pa dobim samo zeleno sliko...tudi optični izhod, kjer naj bi se svetilo rdeče, je temen oz. se ne dogaja nič....na scart-u pilot dela, ker mi na tv-ju preklopi na modro ozadje ( ozadje od televizorja ), slike pa ne da ... probal sem mu še enkrat obnoviti firmware, pa je enako... do sedaj je dve leti delal brezhibno ...
zanima me ali je izpustil dušo dokonca, ali pa se še da kaj narediti, da bi delal?
lp
Zack
zack069 ::
Zadnje čase mam same tehnične probleme
upam da kdo obvlada zadevo in pove kaj v podporo, ker če ne pa me zanima kako se vam je kaj obnesel XORO HSD 2200??
ker namreč sem gledal tega, da bi ga zamenjal za starega...
lp
upam da kdo obvlada zadevo in pove kaj v podporo, ker če ne pa me zanima kako se vam je kaj obnesel XORO HSD 2200??
ker namreč sem gledal tega, da bi ga zamenjal za starega...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227561 (38067) | fr33sat |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27275 (11361) | Hrenowsky |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24835 (9449) | bizi72 |
» | ceneni predvajalniki? vredni cene? prosim za mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1741 (1330) | Pyr0Beast |
⊘ | [Xoro DivX] - podnapisi za filme ne delajo pravOddelek: Zvok in slika | 1795 (1718) | podtalje |