Forum » Zvok in slika » Kako priključiti zvok iz TV in DVD na HI-FI?
Kako priključiti zvok iz TV in DVD na HI-FI?
agi ::
Za priključitev samo TV ali samo DVD mi je jasno .Hi fi ima vhod za zvok (L+D), DVD izhod za zvok, TV ima pa samo scart priključek. Vem , da obstajajo razni razdelilci, bi pa rad kakšen nasvet, da ne bom kaj brezveznega kupoval, ker niti ne vem kaj, da bi medsebojno povezal vse troje!
HELP!
LP Borut
HELP!
LP Borut
Trancedeejay ::
Nabavis scart, ki ima se audio out. Torej iz enega scarta sta se dva cinca ven potegnjena.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Torej...scart iz TV na DVD, + zvočna žica iz TV na HI-FI, kaj pa zvok iz DVD na HI-FI? Razmišljam, če je to sploh možno, recimo da mi laufa DVD, gre zvok na hi-fi, če hkrati pogledam na TV, se verjetno zvoka mešata...skratka ni mi jasno
LP Borut
LP Borut
Zgodovina sprememb…
- spremenil: agi ()
Trancedeejay ::
Verjetno imas se kaksen vhod na HI-FI frej? Imas dva vhoda? Iz TV das cinca na en vhod, iz DVD pa na druzga. Ce imas pa samo enga bos pa pac priklopil samo tisti cinc iz TV in se bo tut zvok iz DVD slisal. Kaksen pa imas HI-FI? Imas receiver? Imas opcijo digitalne povezave. Daj kaj vec povej.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Na hi-fiju imam samo en vhod. Varianta je, kot si napisal da gre iz DVD na TV, od tam pa na hi-fi, toda potem je iz DVD-ja mono zvok, sicer bolje tako kot pa nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Zvok in slika | 75652 (1357) | dvihtelic |
» | Glasba iz prenosnika na hi-fi sistemOddelek: Zvok in slika | 797 (636) | bauci |
» | Polariteta zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9898 (8878) | Trancedeejay |
» | Zvok TV-ja na zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 1758 (1503) | Jan987 |
» | surround za cca. 100k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7148 (6000) | problem |