Forum » Zvok in slika » podnapisi
podnapisi
marjan_h ::
Mam film v divx formatu in podnapise v .sub. Kako dodaš podnapise v film?
Pa še eno vprašanje: Če imaš film v mapi in zapečeš na DVD, pa daš v dvd predvajalnik ali se bo predvajal ali sploh ne bo zaznal filma?
Pa še eno vprašanje: Če imaš film v mapi in zapečeš na DVD, pa daš v dvd predvajalnik ali se bo predvajal ali sploh ne bo zaznal filma?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
ttommy ::
DVD ti ga bo zagnal,če podpira DivX format.Starejši navadni DVD playerji jih ne podpirajo.Podnapis preimenuj-tako,da bo čisto isti naslov podnapisa,kot pa je film...
Najbolje je,da uporabljaš SRT podnapise-te podpirajo čisto vse predvajalniki.
Najbolje je,da uporabljaš SRT podnapise-te podpirajo čisto vse predvajalniki.
Gamer
marjan_h ::
podnapis ima isti naslov kot film, v isti mapi je in še oboje sem označil kliknu da mi predvaja pa ne dela... Bi mogoče mogu kako drugače? Rabm kakšn program?
Hvala k si mi povedu za predvajalnik.
Hvala k si mi povedu za predvajalnik.
ttommy ::
DVD mora biti zaključen-ne posnet za dosnemavanje.Jaz zmeraj snemam na DVD-RW,ga zaključim in gre normalno.....
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27642 (7174) | monaco |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77877 (20013) | CaqKa |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28392 (7828) | LexLuthor |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4198 (2536) | boss98 |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4542 (3178) | jabe |