Forum » Pomoč in nasveti » Call of duty 4 DRIVER problem !?
Call of duty 4 DRIVER problem !?
John Abruzzi ::
Ok, stvar je sledeča: naložu sm si COD4 ko sm probov odpret se je igra takoj sesula. Najprej sm zamenjov directx in grafične gonilnike. Ampak je blo spet isto. No zamenjal sm še gonilnike za zvok (integrerana zvočna) in glej ga zlomka: IGRA SE ODPRE. Problem pa je da se igra (VEDNO) sesuje v prvi sobi ali že pri začetnem filmčku plus tega zvok šteka. Drugače pa igra teče gladko. Xfire ob sesutju pokaže to sporočilo:
Sistem:
MATIČNA PLOŠČA: ASrock K7 upgrade 880 (intergrerana grafika)
Ostalo je vidno na zgorni sliki
Mislim da je problem na tem driverju: Standart game port
Zdej me pa zanima kje naj dobim ta driver, najdu sm samo TOLE kar pa je izbolšalo moj problem (igra se še vedno sesuva po minutah igranja). Tko da če mi kšn pove kako nej tole odpravm mu bom nadvse hvaležn.
Lp.
Sistem:
MATIČNA PLOŠČA: ASrock K7 upgrade 880 (intergrerana grafika)
Ostalo je vidno na zgorni sliki
Mislim da je problem na tem driverju: Standart game port
Zdej me pa zanima kje naj dobim ta driver, najdu sm samo TOLE kar pa je izbolšalo moj problem (igra se še vedno sesuva po minutah igranja). Tko da če mi kšn pove kako nej tole odpravm mu bom nadvse hvaležn.
Lp.
strictom ::
To ti X-Fire javla error. Skensli X-Fire pa bo.
Prebral bi temo o COD4 pa bi videl...
Prebral bi temo o COD4 pa bi videl...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
strictom ::
Potem problem tiči nekje globlje.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Ne, zajeb0v sm se mislu sm napisat integrirana zvočna. Grafična je na uni sliki, kjer kaže da je sistem čist solidn da dela igrca na nemu.
Sm napisov da je bla to prva stvar k sm jo naredu. Dons sm še z beta driverji probov (brez uspeha).
OZZY ::
da ni kaka fora z dx-om kot pri iggri halo 8pirat..za original ne vem) ko si rabil dat gor aprilsko verzijo...
Sicer pa lahko tisti standart game port tko al tko disejblaš pa boš vidu kako in kaj.
Sicer pa lahko tisti standart game port tko al tko disejblaš pa boš vidu kako in kaj.
Go with the flow.
dukenukem ::
demo je men tud neki nagaju in to zarad zvoka ,mam pa audigy2,takrat sm en fix našel z googlom ,če vtipkaš ime napake ,celotna verzija pa dela brez problemov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74596 (17362) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71404 (13309) | oo7 |
» | NVIDIA problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1392) | SloBiscuit |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109503 (86301) | mkonci |
⊘ | cod 2 direct x problemOddelek: Igre | 2791 (1771) | sandi17 |