Forum » Pomoč in nasveti » Težava RADEON 3870 ?!?!
Težava RADEON 3870 ?!?!
D-factor ::
Pozdravljeni!
Imam eno malo, ampak kr nadležno težavo.
Pri konfiguraciji:
Asus P5KC
C2D E6750
2GB 800MHz AXE
WD500GB
EVGA GF8600GT
-zadeva deluje gladko in brez problema, zaj pa ko sem 8600GT zamenjal z RADEONOM 3870 (Sapphire HD 3870 512MB) pa mi racunalnik spusca taksen piskajoci zvok, ampak samo ko spilam neki game... aya, napajalnik pa je LC Power 6550GP...
je imel kdo podoben problem, se komu sanja kaj bi bil izvor zvoka (mogoce PSU ali pa plata)...
zaradi visoke frekvence tega piskajocega zvoka, je nemogoce pogruntat kaj ga oddaja...
Hvala za odg. in LP!
Imam eno malo, ampak kr nadležno težavo.
Pri konfiguraciji:
Asus P5KC
C2D E6750
2GB 800MHz AXE
WD500GB
EVGA GF8600GT
-zadeva deluje gladko in brez problema, zaj pa ko sem 8600GT zamenjal z RADEONOM 3870 (Sapphire HD 3870 512MB) pa mi racunalnik spusca taksen piskajoci zvok, ampak samo ko spilam neki game... aya, napajalnik pa je LC Power 6550GP...
je imel kdo podoben problem, se komu sanja kaj bi bil izvor zvoka (mogoce PSU ali pa plata)...
zaradi visoke frekvence tega piskajocega zvoka, je nemogoce pogruntat kaj ga oddaja...
Hvala za odg. in LP!
D-factor ::
Dvomim da je kriv kakrsnkoli ventilator ker je frekvenca zvoka previsoka...
Monitor pa je 17" CRT Philips 107E...
Monitor pa je 17" CRT Philips 107E...
DominusSLO ::
Moj nekdanji radeon 9700pro je piskal, ko je bil pod obremenitvijo. Mislim, da dušilke na njem. Ni pa zadeva nič na performance vplivala.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
strictom ::
Probaj izklopit monitor. Če bo še piskalo, z prstom ustavi ventilator na grafičnih (za največ sekundo, da ne boš kaj skuril), da vidiš če je slednji kriv.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Smorny ::
poskusi spreminjati osveževanje monitorja (60, 72, 75, 100Hz), nekje bo prav gotovo izginilo.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
rdecaluc ::
Ja ravno zaradi tega sem vprašač , meni piska monitor če so HZ previsoko nastavljeni pa to ne vedno ampak po nekem času. Drugače pa so mi piskali tudi rami na grafični , ampak takrat je bila močno navita.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3869 (2407) | vir |
» | piskanje v grafi 9800gtxOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1364) | niko131 |
» | LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5743 (4837) | Pyr0Beast |
» | Gamer PC =) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3973 (3973) | Galaxy |
» | Problem z graficno - kocke - je pokvarjena?Oddelek: Zvok in slika | 1625 (1261) | Azrael |