Forum » Loža » Fitness (was: Poceni(zastonj) fitnes za študente?)
Fitness (was: Poceni(zastonj) fitnes za študente?)
DimmniBurek ::
KLIK
Nekomu za motivacijo, občudovanje ali zgražanje. Se pa vseeno splača pogledat, ker so slike oz. filmček res hude.
Nekomu za motivacijo, občudovanje ali zgražanje. Se pa vseeno splača pogledat, ker so slike oz. filmček res hude.
There Is No Stronger Drug Than Reality
boss-tech ::
No ker ravno nekaj debatirate o fitnesu sem našel eno nagradno igro na http://blue-chanda.info (nagradne igre), kjer odgovorite na vprašanje in dobite 2 mesečni vstopnici za fitnes R&B v Celju
Domina ::
A mogoče kdo ve kaj je zdej s fitnesom v kranju na nad bazenom ex monika... neki se govori da naj bi se spret odprl? Anyone
paljer ::
Obujam nekoliko starejšo temo. Zanima me, če obstaja kakšen soliden fitness center v Ljubljana - Polje.
Zheegec ::
Če lahko vprašam nekaj off-topic. Je že kdo sprobal Jack3D?
Danes sem ga sprobal drugič in razlika je fenomenalna! Sem čisto navdušen, izboljšana moč in eksplozivnost ter malenkost vzdržljivost.
Danes sem ga sprobal drugič in razlika je fenomenalna! Sem čisto navdušen, izboljšana moč in eksplozivnost ter malenkost vzdržljivost.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitnes-Proteini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13446 (10761) | Malner |
» | Pridobivanje Mišične mase??? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38609 (29014) | CleanPower |
» | Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 31212 (21322) | Avenger |
» | Maxximum shop (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11275 (9428) | BlazP |
» | Kako pridobiti na kilaži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21234 (17171) | Saladin |