» »

Problemi z AmiNET110

Problemi z AmiNET110

Cajpc ::

Pozdravljeni!

Imam problem, ki ga najbrš tudi tule ne bomo rešili. Pred mesecem sem naročil Siol TV. V paketu sem dobil eden TV kominikator Sagem. Sedaj želim sprejemati programe še na drugi televiziji. Glede na to, da je Sagem cenovno kar zasoljen, sem posegel po Bolhi. Preko dražbe sem kupil Amina (AmiNET110), kateri pa očitno ne deluje kot bi moral. Namreč, ko ga vključim en čas gori napis Dobrodišli na Siol tv, potem pa se vse skupaj sesuje v kocke. Tudi ko ga ponovno vklopim na adapter se stvar ne pobere. Celo slike Dobrodošli... ni več. Potem ga pustim nekaj časi izključenega iz omrežje, ga ponovno vklopim in se stvar ponovi. Najprej lepa slika Dobrodošli..., potem pa gre vse skupaj v kocke in kar nekaj skače. Skratka slike ni...

Še v info, imam vključena 2 kanala za Siol tv in na PCju mi tv deluje.

Najverjetneje je Amino v okvari. Sedaj pa me zanima, če ima kdo že kakšne izkušnje z popravili. Recimo menjava, posodobitev firmware-a za začetek. Potem, ali je moč dostopati do Amina preko IPja in kakšnega WEB vmesnika? In Gesla za root? Je na Aminu naložen Linux?? Kaj se da narediti preko USB vmesnika na Aminu??

Za kakršne informacije se vam že vnaprej zahvaljujem...

Ted ::

Naredi se neumnega in naj ti zadevo nadgradijo.
Mah...

Ta bi bila dobra! Neumnega se narest - to mi ne dela težav ;)

'FireSTORM' ::

Pred dvema mescoma je naročil SiOL tv in ima Aminota...
Nebo malo čudno ko bo videl po uporabniškem imenu da je malo nemogoče da bi imel aminota?
Sicer probat ni greh :D
Those penguins.... They sure aint normal....

Hja...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
380108548 (24915) jurre
»

Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )

15643963 (20902) cevlj
»

IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

483128954 (53154) Looooooka
»

PPPoE vprašanje - storitve in motnje na liniji

272260 (1939) Ovchka
»

SPDIF na navaden ojačevalec

Oddelek: Zvok in slika
203128 (2881) Okapi

Več podobnih tem