» »

FarCry 2

FarCry 2

1 2
3
4 5

Meizu ::

tr33k is just anoter console protector and a x45 lookalike ^^

lprelesn ::

mah dej ne seki na konzolah igrat 3D igre živa polomija ! ...res kr neki....

iLichu ::

dj tr33k sj sm reku,console fanboy si...nc druzga,dal bom primer hardcore igre,Rainbow Six serije,vse so bile realisticne taktične igre,ampak s prihodom konzol,je serija zasla v govno,igro so spremenili v arkadni drek,samo za vas,ker ste za en kurac !

destroyer2k ::

iLichu

Pa ne pozabit bioshock, ko v tej igri ti skoraj čisto nič ni treba študirati, skoraj brain dead si lahko. Od razlike system shock (čeprav mi ni bil tako včeš, ampak vsaj študirat sem nekaj moral).

Meizu ::

Heh že COD je dovolj hardcore špil za PC, ki ga res ampak RES NIKOLI ne boš mogu igrat na konzoli tako, kot ga lahko na pcju. Preprosto s tisto kišto v roki ne nrdiš nič. Pa verjemi tr33k, četudi mormo čakat na gta4, ne boš nikoli imel takšnega razpona špilk kot ga imamo pcjaši. Z miško se lahko dela kar hočeš, še v arkadah te bi na tipkovnico stisnu ko mačka ;)

Berserker ::

Veš kaj =) čist iz teme smo šli! Če neznate špilat z gamepadom nisem nič kriv, jaz sem na njega tak navajen, da na miško težko kaj igram, kr je tak drugačen občutek. PC se mi je zameril ker me razp... da morem za vsako novo igro met nevem kako mašino, neda se mi metat ven dnarja za nove grafe, rame da bi lahk igral normalno brez štekanja, zato sem si rajši kupil ps3,x360 da lahk normalno špilam par let. Itak da je konzolašev več, sej se tam bolj trudijo, prihajajo boljše igre. Glejte primerjavo graw2: se vidi da so se na 360 bolj potrudili, ker je bila tudi boljše ocenjena, kot pa tista na pc-ju(joker). rainbow six ni doben hardcore špil, povprečna streljanka, hardcore špili so tisti ko se morš res matrat da zdelaš level. Jaz špile igram zaradi zabave, edina simulacija kaj sem jih špilal so Arma,OFP,forza2. Preprosto nimam rad simulacij, če bi jih mel bi še šel raje ven pokat z pravo(puško al nekaj podobnega), kot pa za kompom sedet.COD pa lahk normalno igraš tut na konzolah, trenutno se pc igre nemorejo kosat z onimi na konzolah. Kaj pa sploh ma pc ? Danes redkokaj pride ven za pc ne da bi blo na konzolah.
P.S. ps3 ma tut tipkovnico pa miš
P.S. na jetra mi gre beseda konzole, komaj jo še spišem
To je moj zadnji komentar na temo pc vs k...Raje bi se pogovarjal o tem zakaj ubisoft prestavlja datume izidov(sumim da se izmikajo), ker se spomnim da bi moral fc2 prit ži marca,junija,.....Q3......TBA. Pa ne zamerite tudi jaz igram še na pc, sam mi zvok šteka.

Zgodovina sprememb…

iLichu ::

omg tr333k haah :D brez besed sm ostal,pac ce si pc gamer,mors met mal mozganov da znas kupit dobr hardware,zato mas pa raj ti konzole,sam fuknes cd not in dela,če gledamo graficno so racunalniki so že leto pa pol pred konzolami,kaksna bo sele grafika čez 1.5 al 2 leti,xbox in ps ti bosta sluzila 4-5 let,ampak bos mel slabso grafiko,igre pa niso nc slabse na pcju,glih obratno je,hardcore gamerji so na pcju,casual pa na konzolah ...

Meizu ::

tr33k a sanjaš ti malo? Konzolašev je več? Matr, pol sm jst papež. CODa ne morš navadno igrat na konzolah ker ne gre. Filing ni isti, enostavno ni no. S tistim štrcljem se premikat okoli pa strelat - omg brezveze. Pol konzola je sam bolj za špile pa kk film pogledat, poglej pa kako vsestranski je pc...

iLichu +1

iLichu ::

Nekje na netu mas podatek da je pc gamerjov okrog 250 milijonov !!! to že pove neki a ne tr33k :)

laught ::

aja konzolaši smo casual gamerji???????idi špilat kaki ninja gaiden, na easy neboš prvega levela zvozo!rainbow six serija pa je itak za en k.. itak se ve ,da so najboljši gejmi na konzoli,pa mi ne pravit da ni res!!! vi kr špilajte pussy igre na pcju, me boli k..rajši špilam kaki god of war pa gears of war ko pa kaki bedni stalker pa podobno govno s compa...!vidim da si fauš, ko si nemorš konzole prvošit, hahahahaha..daj ilichu povej še kako pravo hardcore igro s pcja, da se bom še malo nasmejau??pa pc itak ni namenjen igram, konzola pa je..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Berserker ::

graficno so racunalniki so že leto pa pol pred konzolami,kaksna bo sele grafika čez 1.5 al 2 leti,xbox in ps ti bosta sluzila 4-5 let,ampak bos mel slabso grafiko,igre pa niso nc slabse na pcju,glih obratno je,hardcore gamerji so na pcju,casual pa na konzolah ...

OMG tebi pojdi špilat ninja gaiden pol boš videl kaj je hardcore špil. RES kateri špil ma pc tak hardcore... crysis? navadna streljačina. Čez 2-3-4 leta vrjetno nebom več igral špilov ampak še bom šel hardcore simulacijo resničnega življenja/delanja.Če pa že pa bo dotedaj prišel ps4 al pa na pc ju nebo več iger zaradi piratstva al ker primanjkuje fanov simulacij. Primerjaj domus via domus za pc in x360, igra je sux, zakaj ni na pc boljša grafika kot pa je na x360.

Berserker ::

Ma nisem bral zadnjih nekaj postov ker ste jih hitro spisali zato mam nekaj poznega besedila.

Rotaidal ::

Nekje na netu mas podatek da je pc gamerjov okrog 250 milijonov !!! to že pove neki a ne tr33k :)



Od tega 10 milijonov igra WoW >:D

RES kateri špil ma pc tak hardcore... crysis?


Igraj WoW, pa boš videl kaj je hardcore:)) Ko prvič raidaš BT in sklatiš Illidana.

Konzolni 20h špili se mi lahko vsedejo nekam 8-)

iLichu ::

piratstvo je samo izgovor,če mislite da ste zdj hardcore gamerji k igrate ninja gaiden,god of war in devil may cry,se motite,jst sm mislu na tiste ki igrajo na turnirjih in osvajajo 150 000 $ vredne nagrade(FATL1Ty...),konzolo si pa lahko privoscim,sm celo hotel xbox360 kupit,sam mi ni vsec da se ti skos kvar,,da ima preslab hardware,bedn online comunity(plačat mors za igranje prek neta fak,kje si to vidu + mas froce ki mislijo da so carji k grdo govorijo)

Meizu ::

Hehehe, Rotaidal se strinjam :D Ej tista ninja gaiden al kaj je - komot bi jo na tipkovnco zownal. Sej pa če tko pogledaš? Napram primitivnim konzolam, imajo PCji en kup priključkov, na katerega lahko priklopimo tudi gamepad... Eko ti batine pr uni ninji ;) >:)

laught ::

sn si mislo kupit wow,sam ko sn videl gameplay mi je minlo,grafika ista ko pr worms 3d wtf!aja pa ne kurcajte ninja gaiden dokler ga nebote špilali to ni za pussyje igra,ker tu nimaš polurnega treninga pa pol, da te sovražnik čaka, da ga kilneš?aja pa glede god of war, povej mi eno igro s pcja, ki je bol brutalna in bol vleče???s pcja so mi edine must have, mafia, half life 2 pa kaki wolfenstein..drugo itak lahk špilam na x360 al pa ps!crysis pa je itak navadna fps z lepšo grafiko, pa lomljivostjo dreves pa lesenih bajt, sn igral pol ure in videl vse!

Berserker ::

Ta novi xboxi ne crkujejo več tak kot so stari, pa tudi ružijo nea več tak fejst, proti plačevanju sn tut jaz sam ka morš. Wow pa mi je odurn z tistim klikanjem, kaj vam ni tečno plačevat za neko klikanje po mapah, tistih 10 miljonov.... 1/2 je itak kitajcev. Poleg tega mam sam 4 orginalne igre doma. Bi te videl na čem bi raje igral ninja gaiden, za take igre je le gamepad, tipkovnca je za pisat pa fps, tolk tipk je... zgubim se.... Kak naj pred televizijo uporabljam tipkovnco in miš !! pa z njo špilam če rabim sam nekaj malega(gamepad), ta je bolj priročen za metanje v steno(manj delov je) =D Sam kaj pa če bi šlo z miško pa tipkovnco pa z možnostjo dograjevanje(poceni bi blo) za večjo moč, bi potem prešli na konzole al bi še vedno vstrajali na PC ? Pa kaj vi sploh igrate? Šinfate ninjo gaiden, god of war,gears of war,resident evil 5, left 4 dead pa vse ostale. Od farcry2 pričakujem samo eno rambovščino pa razbijanje/požiganje okolice, drugači še špila nebi doteknil pa lahk dela scea al pa valve ....

iLichu ::

dj fanta,nehimo razglabljat kaj je boljse,k bo vsak svoje branil,vi ljubite konzole,mi bomo pc,da ne bo admin zaprl teme zarad nas lol :D

Berserker ::

Ma maš prav, jaz bi bil vrjetno banan =), prosim te vsaj da ne omenjaš da so na k... same arkade pa da zaradi tega pc trpi....=( =( =(.

iLichu ::

Ne bom nc komentiral,da ne bomo spet zapadl v kreg... :D

Berserker ::

Me prsti bolijo, se bo kdo kot jaz iživljal nad okolico al boste pazli na vsak košček narave.

destroyer2k ::

laught

Povej mi res eno konretno igro, katero je dejanska miselna in težga za obrnat. Ninja garden ni težek, ne vem od kod tebi da bi biv presneto težek. Za mene je težek špil takšen kjer dejansko je treba kaj študirat, ne endles kiling kot je call of duty. Ne žalim to igro, ampak single player je res takšen. Prej je bil še vredi ko so bili še medic kit sedaj cod4 pa čist v izi, da 5 letni otrok lahko obrne na najtežje.

Berserker ::

Čaki mislim da je halflife2 tam morš mal fiziko uporabljat.... nevem drugače jaz sem se pri POP 3 matral pri onih 2 sefah. Lahk gres shadows of collosus je zakomplicirana al pa idi metal gearde vse razen enke( star spil 1998).

iLichu ::

uu shadow of collosus je zajebana,k mors na une velikane splezat,kr dobr spil

laught ::

ninja gaiden je težka igra, dosti težja kot kaki dmc in daleč najtežja kar sem jih kdaj špilau,sm pa prešpilau že veliko iger, že sam na xboxi 360 nekaj čez 100 in mi ni bla nobena tak zaj..očitno nisi igrau na težje. drugač pa god of war ma kr zaje.. finte npr. ko greš po pandorino skrinjico,pa re4...pa še par jih je sam se mi neda študirat, pa itak je to fc2 tema, tak da pustimo temi temo!aja ilichu pr shadow of colosus morš tut mal poštudirat kak na colosusa prit ,pa ravnotežje lovit,.. ni tak easy kot zgleda

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

iLichu ::

sj nism reku da je easy :/

Berserker ::

Ma jaz sem mislo prvo pri SOC da gres kot pri assasin credu sam z lahkoto tipkaš in plezes sam v resnici pa morš 2-3 gumbe držat, pa bit hiter, ko se kolosi tresejo. Sicer pa pišem same offtopic.

iLichu ::

ma Assassin Creed me je krepko razocaral,tok lahke igre nisem igral dolg časa :D sam gumb drzis pa ti spleza na najvisji stolp ...noob game

Berserker ::

Kaj na pc je bil port al je kaj nove vsebine v igri.

iLichu ::

port...:D

evo tole je se zadnje kar bom offtopic reku,upam da portajo Dead Rising na pc !!!! woooT woooT

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iLichu ()

Berserker ::

Aha. Sam zakaj pa je dobu slabšo oceno?

Meizu ::

Namestno adminov opozarjam da je to tema o Far Cry2. Že tko smo zabluzli s flejmanjem konzolo vs. pc pa ja ne bomo zdej pribijali od assasins creeda. Verjamem da tema o AC že obstaja na ST.

laught ::

dead rising je kr ok, sploh zato ko lahk maš 10 koncov.ok ze pa dost zadn moj offtopic

destroyer2k ::

tr33k

Ker ni bil toliko impresiven (čeprav bol sumim na to, da so kritizirali krnekaj, samo zarad tega, da konzola iam višji score). Aja pa drugače tud drugačna igra je od konzole. AI je bolši, pa graw še osebno nisem pofovhal na konzoli samo se mi zdi da je 3 osebni na pc-ju pa je prvo osebna.

Berserker ::

Men je v graw 2 všeč: helikopterske scene z gatlinom( takšne napade bi izvajal na sosede) ,dober pogled iza glave, dobri gibi, limanje na zid, xbox controler vibrira kot nor, kr dober izbor orožij(mk48 favorit), dobro zmodelirano mesto. To je vse nekaterim se zdi to arkadno sam men je vseeno vseč.

Meizu ::

Namestno adminov PONOVNO opozarjam da je to tema o Far Cry2.

Berserker ::

OK. bom upošteval če bodo drugi tut. Al pa spremenimo ime teme v Ubisoft games čvek. Pa naredimo novo farcry 2, ker vrjetno še dolgo nebo prišel.

Offtopic BIA HH to naj bi prišlo sredi avgusta, zaj pa naj bi prišlo 26. septembra OMG!!!

lprelesn ::

glavn da je konzolašev več ha ha :D kva en folk res seka tuki gor.... :D :D

Nagi Bator ::

Naj nekdo zbrise zadnjih 30 postov, vkljucno s tem mojim, prosim! ;(

lprelesn ::

a si konzolaš da ne morš brat tega k te grajajo :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lprelesn ()

kekec17 ::

ej tr33k a zdj mors bit u usaki nitki k je neki v zvezi s konzolami prou tecn si s svojimi izjavami

Berserker ::

Kaj pa se tebe to tiče saj niti enkrat nisi nič napisal ali prosil zato.

laught ::

kaj se že ve slučajno kdaj bo igra izšla?na gamespoti piše Q3 08 za pc, konzole pa malo pozneje!torej bi mogla igra do konc septembra bit zunaj!sam gamespot je bul tak no..

Veron ::

na gametrailers piše:
Release Date: 10/31/2008

opeter ::

Torej ali kdo ve, če bo za Far Cry na high igranje zadostoval Radeon 3870 512 MB GDDR4 in C2D E6750 @ 3200 Mhz?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

lprelesn ::

hmm,...pomoje da ne vsaj zdi se mi .....glede na to kako bo grafično izpopolnjena,,.....:\

Meizu ::

Zna biti dovolj, ja.

iLichu ::

itak da bo zadostoval za igranje na high

lprelesn ::

.....a mogoče kdo ve ali se da dobit kkšn demo od far craya 2 ? neki sm vidu da je že neki blo omenjen na netu ?!

Meizu ::

Demo verzije za FC2 ne bo.
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815070 (4730) oo7
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564125914 (79726) Assass1n
»

Operation flaspoint 2

Oddelek: Igre
162439 (1190) DOOM_er
»

Gears of war 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
986500 (4784) laught
»

Far Cry 2

Oddelek: Igre
151258 (1093) PINki

Več podobnih tem