» »

FarCry 2

FarCry 2

1
2
3 4 5

iLichu ::

Ne morm trdit da ma far cry 2 slabso AI od Crysisa,sam v teh gameplay filmckih res tko zgleda,ja pr "prejsnem" far cryu si mel velik orozja,sam si lahko nosil samo dva,ne pa 5 orozij naenkrat,drugac pr crysis nimas Ak pa Uzijev ker se igra dogaja v prihodnosti(2020)

Meizu ::

iLichu ne meči nekih floskul. V Far Cry si lahko nosil veliko orožij naenkrat. Kolko točno se ne spomnem več, vem pa da je bilo definitivno več kot 3 orožja...

BuBBle.D ::

4 orožja max v far cry.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

iLichu ::

Vem da si mel mačeto,potem si pa lahko dva se izbral,npr. m4 in P90

A veste da v igri ne bo prone :D

Berserker ::

Kaj fy71 ni nekakšna prihodnja različica kalašnikove, tisti uzi pa majo korejski specialci ko poskačejo s helikopterjev. Sicer si mel v farcry mk48, shotgun, mačeto, 2 pištoli al pa desert eagle( tak si mel pri farcry instantin predator al neki nakega).

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

iLichu ::

ja tist far cry za konzole je bil apn...

Meizu ::

ilichu tiso mačeto si lahko vrgel vn in tam dal še kakšno orožje, skratka vem da sm mel enkrat tko - Mp5, potem M14 al kaj je že, pa Rocket Launcher in snajpo. 4 Puške naenkrat v FC.

Berserker ::

Pa ni bil tak slab, je ena moja prva in edina kupljena igra za 360, mogoče se ti zdi slab zaradi igranja z gamepadom al pa ga se nisi igral, tečn pa rata špil proti koncu ko te napadajo kamikaze-posasti, sam se pol odkupijo z letenjem zmaja, tega v dvojki naj ne izpustijo. Ilichu lahk prideš na msn pa lahk tam debatirama.

Berserker ::

Koliko vas bo sploh igralo na pc.

Meizu ::

meee...

darius ::

me 2. 8-)
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

iLichu ::

jst bom igral na pcju...

sinko999 ::

Ko pride bo pri meni na pc-ju . :D
Ni? ni ve?no !

Berserker ::

Aha, potem sklepam da nimate šfoh mašin.Bi meni šel fc2 na gf9600gt, če sem crysis igral na hight brez štekanja. Sem mal preklopo na pc-igre, zarad lažjega strelanja z miško.

mesoreznica ::

9600GT bo po moje čisto solidno poganja FC2.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Meizu ::

Ko pride pač vn bom poskusu na aMDjevi mašini v podpisu ki ima 9600GT. Upam da dela. Za C2D mašino se pa itak ne sekiram.

iLichu ::

ja itak da bo delal FC2 na 9600GT,in to na high,se grem stavt,k če men dela Crysis vse high na 1280x1024,pa mam ATI 3850 lol,mora delat Far Cry 2 se boljs,k je graficno slabsi spil od crysisa ...

Meizu ::

Grafično mogoče, očem pa ne ;) Sej ne mislit da to vpliva na strojno zahtevnost, da me ne bo kdo narobe razumel, sam tale desert style pokrajina mi malce lepše sede v oko, kot pa sprehajanje po gozdovih in obalah Crysisa...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

Berserker ::

Boš za very high tut rabo visto, directx10 pa 8800gt. Če se mi bo zatikala bom raje igral na ps3.Kr me štekanje full moti.

Meizu ::

Kot že povedano, zase se ne sekiram. Je pa res, da bi bila 8800GT za tale špil kot nekakšen optimum. Mislim, da bo na 8800GT delalo na najvišjih detajlih komot na 22'' ekranu. Vsaj tako se mi zdi.

M-XXXX ::

Boš za very high tut rabo visto, directx10 pa 8800gt. Če se mi bo zatikala bom raje igral na ps3.Kr me štekanje full moti.

Nokoli in nikdar ne bo 8800 GT dovolj. GT že pri dzajšnih igrad DX10 v večina primerov popušne.

lprelesn ::

ja še ta nove kartice bodo kkšne na ultra high mele težavo ........

Meizu ::

ma to niti ne. Brezveze je rečt težavo na ultra high... Tak podatek je brezpredmeten. Na kakšnih nastavitvah in KERI RESOLUCIJI. Dvomim da bo 8800GT premalo za high settings na vsaj nativni 19''... Optimum bi pa blo, če bi lahko komot gnal ta špil na 22'' lcdju...

AapocalypseE ::

Kopiram novico:

Med intervjujem na Live Wire smo izvedeli, nekaj informacij o minimalnih zahtevah, katere bomo morali izpolnjevati PC-jaši, da bomo lahko dolgo pričakovano igro igrali doma. Po dolgem prikazovanju posnetkov gameplaya te igre, so možje iz Ubisofta odgovorili na eno izmed vprašanj oboževalcev te igre glede minimalnih zahtev za igranje.

Kljub temu, da Far Cry 2 še ni popolnoma optimiziran in da je pred prodajo še potrebnega dela, pa so sporočili, da so testirali igro na slabšem računalniškem sistemu z procesorjem Pentium 4, 512MB rama, ter grafično Nvidia 6800.

Na spletni strani farcry2game.info pa lahko najdemo tudi približne zahteve, ki pa se naj ne bi drastično spremenile ob izidu igre. Minimalne zahteve za igranje Far Cry 2 pa so sledeče:

* Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz ali AMD(R) Athlon™ 64 2800+ procesor ali katerikoli s frekvenco 1.8Ghz

* Nvidia(R) GeForce™ 6600 ali boljšo, ali ATI(R) Radeon(R) x1600 series ali boljšo

* RAM: 512MB (1GB za Windows Vista)

* Prostor na trdem disku: 8GB

Če seveda izjave držijo, lahko brez skrbi rečemo, da ima igra kljub njeni grafični dodelanosti občutno manjše sistemske zahteve, kot Crysis.

dzinks63 ::

In kaj bi lahko dosegal z temi minimalnimi zahtevami? Igra se ti bo zalavfala, videl boš približno kako zgleda, ločljivost tam nekje 800x600 na lov detaljih brez bombončkov in z malimi fps. Za kak konkreten špil rabiš ponavadi vsaj trikrat zmogljivejšo mašino od minimalne.

Meizu ::

Ja in 8800GT mogoče ni 3x zmogljivejša od 6800 geforca? :)

Sm rekel, da bo 8800GT povna kapa.

darius ::

Meizu , ti si tak strokovnjak za špile pa grafične kartice, povrh pa še jasnoviden in točno veš na čem bo laufalo dobro, zakaj ne pišeš na EA/ubisoft/crytek ? Ziher majo kaki prostor za tebe.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Meizu ::

Hvala, bom poskusil.

Berserker ::

Pa kaj vas te zahteve tak motijo, če mate dobr pc vas minimal ne rabi zanimat.Men je važno če bom sploh špilal pa detail gor al dol.

T-Majo ::

8800GT pač ni 3x hitrejša od 6800GT. Ne bom glih samo trdil ampak vsaka generacija je boljša od prejšne realno gledano nekje 15%.

dzinks63 ::

Po temle je glih tam nekje 3x razlika : Overall all Games fps , 2125:662 view all product

Meizu ::

t-majo, to ni res, kar trdiš. 6800gt se lahko primerja kvačjemu z 7600GT, ta pa vemo koliko počasnejša je od današnjih same/priced grafik.

iLichu ::

omg kere mate,če si lahko z 8800Gt igral Crysis vse high 1280x1024,bos tudi srmdljiv FC2,k grafika res ni ne vem kaj,če igra dela na konzolah...

Berserker ::

Misliš da crysis nebi delal na konzolah?

Meizu ::

Verjetno ne. Težko.

Meizu ::

Pa FC2 ni smrdljiv ej :P :)

iLichu ::

Crysis nikakor ne bi delal na konzolah !!! Pr Far Cry 2 pa dobivam mesane obcutke,bom moru downloadat da se prepricam ce je dobra igra...

destroyer2k ::

iLichu

Ti pa že počasi preveč vse skup pretiravaš s temi da pc bo salbše verzije sedaj, ker delajo še za konzole. Glej malo po netu in boš videl da nič se ni spremenil. Če se ti ne da pogledati pa ti bom jaz povedal 2 al 3 lete se špil že dela samo za pc in komaj kasneje je začela druga skupina delat port.

iLichu ::

kje si pa te informacije dobil,koker vem mi pc gamerji konstantno dobivamo console porte,edin vem da so DMC4 delal vpozredno z console verzijami.

lprelesn ::

ne vrjamem :D

Berserker ::

PC NI za igre razumeš(mal pretiravam), konzole pa so narejene posebej zato, mogoče jih kurcas ker nimaš dobene. Ti kr vrjami EA da nemorjo naret na konzolah kr so prešibke. 2 bo vrjetno na ps3.

iLichu ::

omg tr33k,tipičn konzola fanboy si :D ne kurcam jih ker jih nimam,mam dober racunalnik za igranje iger in vec ne rabim,racunalniki bojo vedno 5 let pred konzolami tko da ne vem kaj ti tok branis konzole,in crysis lahko dela na konzolah,edin problem je da bi izgledal zelo grdo in zatiakal bi se skos..tko da nima smisla delat za konzole,je pa reku Crytek da bo Crysis ostal ekskluziva za pc(vsi trije deli),potem bojo delal multiplatfrom igre,ampak bo vseen na pcju 15x boljs zgledal !

lprelesn ::

ma itak folk kva vam ni jasn pc je zakon proti konzolam, jst mam pc in ps3 pa se skrije ps3 proti pcju par stvari je mogoče boljših od pcja v igrah drgač pa kje....... sam res pa je za pc rabš res €€€€€€€ :D če hočš met hudobijo govorim o raznih Slijig in cfjih....... tko da to je moje mnenje !

Meizu ::

Crysis bi že delal na konzolah. Sam bi se zaradi velikih tekstur nalagal vražje počasi, pa še na vsakih 100m prehojenih bi se morale teksture na novo naložit. Damn boring if u ask me...

destroyer2k ::

iLichu

Ja če bi ti to igro malo dlje spremljal, bi vedel to. Prvič ko je bila igra predstavljena (gameplay mišljeno), je igra bila delana samo za pc. Kasneje ko je pogon bil dokončan, so druga razvijalska skupina dobila nalogo da ta pogon naredijo cross-platform (pač da v bodočih projektih je možn ta pogon uporabljati), ampak z far cry 2 so si edino lahko pomagal, da so pogon portal za pogone in kasneje je tista skupina ugotovila, da je možno far cry 2 poganjati na konzoli (saveda z slabšo grafiko, tudi v preview so rekli, da pri konzoli zgleda grafika "meh nothing that impresive" pri pc pa so bili zelo zadovolni z kvaliteto grafike).

Pa tudi če še ne veš 2 skupine razvijajo far cry 2 (al celo 3) ena je za pc verzijo ena skupina pa za konzolo.

Berserker ::

PC je lahk 5 let pred konzolo, sam igre pa so 5 let za njimi.

lprelesn ::

....trr3k , sej veš da se špili za ps nekatere dat tud na komp sam moraš pač znat ,....:D

iLichu ::

igre so 5 let za konzolami ...hahah :D pc ima zame boljse igre kot konzole,če si pravi hardcore gamer,bos igral na pcju,na konzolah je vse tko narejen za noobe,slabsa grafika,bedni gamepadi...itd.

lprelesn ::

ne kar se tiče npr. igre NBA na konzoli je proti izvedbi za PC res boljša.....enostavno se v igri vidi švic igralcev :D ampak sam še vedno prisegam na komp !

Berserker ::

Povej mi en res hardcore špil za pc, sam sem bil res istega mnenja kot ti, dokler nisem izkusil kakšnega god of war in ninja gaiden(to so pravi hardcore špili), z miško zna igrat vsakdo, z gamepadom pa pravi gamer. Povej kateri špil bi me povlekel nazaj na pc !!! Bedna grafika omg !!! Primerjaj fifo 08 na PC vs. fifa 08 na konzolah. Pa to kaj vi čakate npr. Devil may cry 4 sem na konzolah obrno februarja, na pc pa komaj zaj pride. GTA 4 pa še kr lepo čakajte.Res sem zašel iz teme sam se moral nazaj udarit.

Zgodovina sprememb…

1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815070 (4730) oo7
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564125911 (79723) Assass1n
»

Operation flaspoint 2

Oddelek: Igre
162439 (1190) DOOM_er
»

Gears of war 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
986500 (4784) laught
»

Far Cry 2

Oddelek: Igre
151257 (1092) PINki

Več podobnih tem