Forum » Igre » Far cry 2
Far cry 2
laught ::
Še udercover ma boljšo zgodbo kot fc 2,upam da bojo 3jko naredli tak, da bo skriptana pot, pa dobre misije,ker drugač bo spet podn če bo v gta stilu..
Berserker ::
Napake pa razočaranja pa ne. Sicer trojko že delajo. Že ima kdo če se sploh igra, nek dodatek mislim da par novih vozil pa orožij. ?
Oktan ::
Napake pa razočaranja pa ne. Sicer trojko že delajo. Že ima kdo če se sploh igra, nek dodatek mislim da par novih vozil pa orožij. ?
Trojko že delajo?
c0dehunter ::
far cry 2 je že preteklost
Intelček, svoje nesmiselne komentarje drugič za sebe obdrži. Ka si sploh hotu s tem povedat? Da jo ne več igrat? Al kaj? GTA IV je tut že preteklost, pa Red Alert 3 je tut že preteklost, glede da so že nekaj dni na tržišču...
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
darkot43 ::
rabim pomoč fantje..
dobil sem za darilo original dvd far cry 2 in sem zgubil kodo,katera je bila samo na ovitku..
a se da kaj naredit ali gre dvd v koš..
lp
dobil sem za darilo original dvd far cry 2 in sem zgubil kodo,katera je bila samo na ovitku..
a se da kaj naredit ali gre dvd v koš..
lp
BigRedOne ::
pejt nazaj do prodajalca in ga prosi, če lahko kakorkoli zamenjaš
seveda obstajajo tudi nelegalni postopki, o katerih ne smem govoriti
aja, pa kako je možno izgubiti kodo, če je prillepljena na ovitek???
ali imaš res original verzijo??
seveda obstajajo tudi nelegalni postopki, o katerih ne smem govoriti
aja, pa kako je možno izgubiti kodo, če je prillepljena na ovitek???
ali imaš res original verzijo??
Rotaidal ::
Koda na ovitku? A niso kode noter v škatli? Ponavadi na kjigici ki je zraven ali pa za dvdjem...
laught ::
Ja ponavadi so na zadnji strani tiste knjižice ko jo zraven dobiš ,ker če bi bla na ovitko pol bi si v trgovino še tak sam po kodo šel...
BigRedOne ::
o notranji strani ovitka, pač tiste črne embalaže, ki pač obdaja dvd, saj veste...
kakorkoli, pojdi k prodajalcu, mu pokaži račun, ga prosi...
btw
res včasih so na knjižici, če so pa za dvdjem so priljepljene na ovitku/embalaži (jaz ponavad rečem ovitek ) to, kar sem že rekel
kakorkoli, pojdi k prodajalcu, mu pokaži račun, ga prosi...
btw
res včasih so na knjižici, če so pa za dvdjem so priljepljene na ovitku/embalaži (jaz ponavad rečem ovitek ) to, kar sem že rekel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigRedOne ()
slawc ::
Koda je prilimana na notranji strani ovitka pod DVDjem. Ne mores zgubit, skrajno cudno in sumljivo. Prodajalec tu ne more nic, ker s tem nategnes naslednjega kupca. Razen ce lahko vrnejo direktno k zalozniku.
LP,
Slawc
Luka321 ::
Če si kupim origanal far cry 2 lahko igram multiplayer takoj ko pridme v menu in izberem opcijo multipalyer al rabim kak tunngle, steam ko pr crackanem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16010 (5670) | oo7 |
» | Far Cry 4 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 98959 (66165) | krefi |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87330 (60476) | Heisenberg |
» | FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 17755 (12122) | laught |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46393 (20316) | X-Hair |