» »

FarCry

FarCry

««
10 / 13
»»

Fury ::

Sam za une k majo samo stereo je se hujs, k niti ne vejo od kje tocno jih naskakuje. Ceprov je res da pr 5.1 slis zadi desno, se ke obrnes in pol ti v fris skoc... :D

Sydk ::

hehe, pol pa nism edini, tut jst mam najraj plate ki se dogajajo na odprtem, v gozdu, poleg kakega morja, ko se plaziš po stolpih in furaš z dzeepi, zdej sm pa pršu do plate ARCHIVE kjer se začnejo te spake pa nevidni pa teli freaki, no na tej plati sem ze 2 tedna, ker ne igram več, sej ti kr želodc skup stisne ko te en napade pa luč plapola čez celo temno sobo ti pa streljaš niti ne ves kaj ker ga ne vidiš, in pol se ti prikaže pred očmi te 2x mahne z roko in ADIJO ves armour in health, ma tu mač za moj srce:D

Tilen ::

ja tisto je res hudo, 2 zamaha pa si konc ;((
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Silvo ::

Kaj pa, če vklopiš črko T med špilom?Vsi grduni se naenkrat vidjo.Igra je super,in grem še enkrat.LP.

Tilen ::

nisi vedel tega prej? :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Wad@ ::

ja logično da daš T>:D

Sydk ::

cist sm zašteku v mapi COOLER, ne najdem izhoda pa da se J***Š:| a ma kdo kak link do kakega WALKTHROUGH-ja da preberem mal resitev, ker s cheati se ne mislim zezat, ker pokvarjo vso zabavo:))
LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sydk ()

skymaster ::

;) v redu špil! 0:):))

Zgodovina sprememb…

lambda ::

Prišel sem do zanimive ugotovitve ... na openGL mi deluje na high približno tako hitro, kot pri direct3d na medium (obakrat 1024x768, brez štekanja).

Kvaliteta je opazno boljša, je pa ta razlika v hitrosti verjetno zaradi močnega procesorja (xp-mobile 2200 MHz --> aka 3200+) pri grafi ti4200 128MB naviti in 512 MB ram-a. Kar sem videl drugje, pa ljudem deluje pri nekoliko slabših procih (~1700+) približno enako na openGl in direct3d.

A ima kdo kakšno razlago za ta pojav???

strictom ::

Igra je res zakon... vendar so z tistimi opicami vse zajebali. igra je pa drugače v vseh pogledih popolna nad grafiko pa sem še posebej zadovoljen:D

Sambrosa ::

a mogoče kater od vas ve kje so save-i. v kateri mapi,kjer jih ne najdem:(

JohnyB ::

Ja špil je res zakon, grafika pa ufff, no na 9600XT mi dela vse na very high BP:D
Apple iMac

hyphh ::

Mene zanima kako nastaviti OpenGL pri FarCry...?

djgregec ::

Sambrosa:
Save-i so v mapi Profiles->Player :)

lambda ::

Hyper_x če imaš DX9 grafo, pomoje kar pozabi na openGL, ker nima smisla. Drugače pa se baje predvsem pri GF4/GF3/GF2 pa mogoče še pri kateri splača vklopit openGL.
V mapi far cry/system.cfg spremeniš r_Driver = "Direct3D9" v r_Driver = "openGL"

Fizikalko ::

JohnyB, ne nabijat, da ti dela vse na very high. Poglej malo po temi, pa moj podpis - meni nikakor ne dela igrabilno na very high pri 1024. Torej - a mas mogoce na 640 locljivosti?:(

lambda ::

Pa super zadeva pri Far Cry je tud to, da si lahko sam popolnoma prilagodiš nastavitve v system.cfg. Sklopiš tiste stvari, ki ti najbolj opazno zmanjšujejo fps, ne pripomorejo pa toliko k kvaliteti slike, vklopiš pa tisto, kar ti res ustreza.
Zdaj se mi kvaliteta slike zdi, kot da bi imel približno na high, deluje pa hitreje, kot če vse na high dam. Se pa pojavljajo nekatere nepravilnosti pri openGL na GF4ti4200 - treba je sklopit en lighting efekt, da se pri streljanju drevesa ne osvetlijo vijolično.

JohnyB ::

Fizikalko....ka kaj naj rečem :D jest sm dal vse na very high in dela ...dej povej kak pogledam FPS pa ti povem...sm ne da brat za nazaj!!!

Tud jest nimam ne vem kva za mlinček ....

Sm pogledov..pod Advanced..ja tm je vse na very high pa AA je na medium ...a je mogoče še kej ???
Apple iMac

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: JohnyB ()

AtaStrumf ::

JohnyB zloadaj si FRAPS, inštaliraj pa boš videl FPS, pa še screenshot lahko narediš, ali pa filmček posnameš. Supr zadevca.

JohnyB ::

Jp bom...screenshotov sm pa kr neki naredu ker grafika je res bomba !
Apple iMac

JohnyB ::

Sm dal gor ..hja povprečje je 30 FPS:\ čeprav dela špil vredu ....no kukr vzameš :D

Pač bombončki so važn, vsaj pr tem špilu!
Apple iMac

kopar ::

Živjo, jest mam pa problem pri 14 sobi ''Boat'' s tistim helikopterjem, ki prileti na koncu. Vanj strelam z bazuko pa pa z granatam helikopter je pa še vedno cel. Kje je kle finta?
LP

killah bee ::

ti piše nekaj postov nazaj >:D ,drgač pa ga morš mislim da 10 krat zadet z bazuko
pa pade dol:D ,

drgač mam pa jest tud vse na very high pa mam povprečje tam nekje 55 FPS-jev,
včasih pa res pade tud pod 25 na trenutek
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695

Sambrosa ::

ko aktiviraš bombo let na kopno,na tisto k je na desni strani špice ladje. potem ti malo energije odbije,se skriješ v grm in strelaš.pa ne z bauko ker te pol vid.strelaš samo z puško , pa kr dolg. pol pridejo pote in te odpeljejo naprej.to je konec te sobe. pa ne se skrivat na ladji k tam se potopi hitro

BlackHole ::

Pa kolk jaz vem, je zelo nespametno ciljat samo helikopter, ampak vojaka, ki strelja po tebi. Le takra, se namreč pokaže rdeč kurzor. Ga je pa treba malo večkrat zadet, to je pa res ja. Meni je skoraj metkov zmanjkalo. Pa ne vem, kako to, da vedno ko mi je zmanjkalo energije, se mi je avtomatsko napolnila (to se je zgodilo samo tukaj in nikjer drugje). Skrival pa sem se za drevesom, nisem ostal na ladji.

Wad@ ::

ma ko daš bombo greš na drug konc ladje kot ti mislim da tudi reče...ti ne zbije nič energije, potem greš u kabino in ga z bazuko usteliš nekajkrat in je...mislim ta misija je pa ja ena lažjih.

samo ne vem kako dela na 9600xt gladko8-O meni dela vse na veryhigh 1024 bolj tako tako(sistem je v podpisu)..nekatere sobe sem moral nižat kveliteto zaradi ribanja(neko močvirje bol na koncu):'( ...pa da dela vam na slabših grafah gladko(30+slik)..meni je povprečje 28-35...ampak ne močvirje:8) (20-25).
je pa ful od rama odvisno(512 je za trenutke premalo)

lambda ::

Med high pa very hgh so razlike ogromne - pejte gledat custom nastavitve, kaj vse se spremeni. A AA in anistropic filtering mate vklopljen?

stefn ::

Igra FAR CRY dobesedno SMRDI...vse razen grafike, tko da ne nabijat kr v primerjavi z dukom 3d se lhk stvar skrije po igralnosti in pošastmi:(

Mirč ::

z dukom 3d
halo!!!
kje živiš

OrlyTM ::

gra FAR CRY dobesedno SMRDI...vse razen grafike, tko da ne nabijat kr v primerjavi z dukom 3d se lhk stvar skrije po igralnosti in pošastmi


hahahahahahaa :)) :)) :))

a ti je pretezka al kako? ;) LOOL

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

damirez ::

Prvoosebnih špilov mam že pol qrac same vojaške, WW2... Kje je kašn Q4 al pa kj podobnega, ker UT mi ni ql.

Farcrya sm se najprej branil k sm mislu da je to en šit k vse ostale. Sam k sm jo pa sporbal sm pa ugotovu da je to res en BAD ASS MATHA FACKA ŠPIL. Res zakon do konca. Če mene vprašaš je skoraj popoln. Sam kaj morem ker sem pička in ker se bojim pa največ pol ure vsak dan popoldne igram, ker zvečer niti pordrazno neupam. Fak grozlivejših bitij od teh Traigensov al kaj so že pa še ne.
Tko da sam ne govorte nč prot Farcryu.

P.S. Kok sob je?

Poldy ::

Ja jaz sem proti. :D Ne vem no, saj grafika je v redu. Premikanje svetlobe je res nekaj posebnega (luči na stropu), pa vroč zrak... ampak streljanje mutiranih opic je pa res dolgčas.

Sm se pa enkrat nasmejov, k je pajac prjavu: oouuu meeen. Tko sm do sedaj slišal v filmih govort samo otroke, k jim mami ni kupila sladoleda. Ni mi treba povdarjat, da je far cry takoj letel z diska...

BlackHole ::

Kak ste se lotili zadnje sobe, tam ko se najprej oborožiš do zob s čim hočeš, potem pa prideš skozi dvojna široka vrata. Ko odpreš druga, se prva zaprejo, tako da ne moreš nazaj noter. Na desni prihajajo tisti velikani z raketami, od daleč pa strelja po tebi cela armija. Kakšna taktika je najboljša, katero orožje vzeti s sabo? Uspelo mi je ubit dva velikana in enega "skakalca", potem pa sta prišla dva velikana skupaj, pa nisem imel šans. Če grem na odprto, te itak sesujejo v 20 sek.

PRST ::

Za zadnjo sobo je priporočljiva snajperka, MINIMI, ostal opo izbiri. Ko se prva vrata zaprejo imaš približno 30s časa preden pride prva kreatura. V tem času lahko ustreliš dva skakača s snajperko - eden je pred teboj, drugi na levi strani zaslona. Nato se skriješ v desni kot med obemi vrati, tako da te kreature ne morejo videt. Vzameš minimi, se nagneš ven in ji začneš strelat - najboljše v glavo 40 - 50 nabojev za enega. Kreature itak prihajajo posamično tako da večjih težav ne bi smel imet s tem. Nato pa...

Wad@ ::

recimo tudi tako se da:

>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wad@ ()

lopov ::

Huh ... kako ti je uspelo priti nayaj skoyi vrata?
Moja so (bila) zaklenjena.

Sem pa ubral totalno isto taktiko kot PRST (kaj je to MINIMI??), le da sem poleg snajperke in raket uporabil se srotarco. Skakace snames s snajperko ze kar med vrati, le da sem imel levo in naravnost po enega, desno pa 2. V dolino sem sel nato po levi strani.

Mirč ::

MED VRATA DAŠ NEKAJ DA SE NE ZAPREJO.
LP
MIrč

ŽirC ::

Le kako nej pridem mim v sobi ko te lepo odslovijo z helikopterja in ti za hvala lepa vrzejo m-16 z 10 naboji, poskus z utapljanjem se mi je ze izjalovil, nasvet prosim :D


Lp, ZirC
aks.rula.org

Wad@ ::

poglej eno stan nazaj (če imaš primarno št. postov na stran)..nekje na polovici strani piše nekaj postov na to temo..

Sovy ::

Mene pa zanima, zakaj meni ne dela grafika kot bi mogla; kakšno mašino mam piše spodaj; nastavi se mi samo vse na medium, resolucija 600x800, mislim da bi ta grafična zmogla malo več kot to, in to me p*****!! če lahko kdo pove kako to popraviti, kaj vem drugi driverji (sem že bral nekaj), DX finta al kaj podobnega naj prosim še enkrat napiše, pa vse skupaj, da mi ne bo treba celega foruma spet brat.

Hvala!
IC7 MAX3, IP4 2,8 =>3,0GHz HT, Corsair 2x512Mb 400, Radeon 9600XT, 2xSATA 120Gb

Wad@ ::

ja..grafa pomoje res ni zmožna kaj več kot to...vseeno pa lahko poizkusiš za drugimi gonilniki in nastavitvami.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wad@ ()

.smidge. ::

Ok eno vprasanje ... se da kako zmansat tezavnost spet na medium ko ze spilas ?

Ker sem na zacetku malo precenil svoje sposobnosti ;)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Sovy ::

Hmm, so bli res neki driverji!! Zdej pa dela mal boljš :) Sicer pa bo treba itq neko močnejšo grafo dobit, sam odločit se še morem al RadeOn-a al pa nVidio (radeon 9800xt vs. nvidia FX5950 256 ultra tdh). Kako priporočilo?
IC7 MAX3, IP4 2,8 =>3,0GHz HT, Corsair 2x512Mb 400, Radeon 9600XT, 2xSATA 120Gb

AtaStrumf ::

Saphire RADEON 9800 Pro (fleshaš na 9800 XT) dokler jih še dobiš, ker so trenutno super ugodne cene. Meni dela super gladko, samo sem že pozabil kakšne imam nastavitve, ampak niso slabe.

Drugače sem pa zadnjič po dolgem času mal špilal tale špil pa ne vem kva je folka tolk strah tistih pošastkov. Samo ne jim pustit, da se vam približajo :D. Aim for the head >:D, pa grejo hitr v večna lovišča.

.smidge. ::

Ker mi ocitno ne bo ratalo prestaviti tezavnosti na manj, bi prosil, ce je tukaj kaksna dobra dusa ki spila na medium tezavnosti, da mi poslje en savegame iz 4 stopnje?

Tocen file "checkpoint_pier_pier_1.sav"

smidge@japan.com

Prosim?

Ker sem ze iskal kake save po guglu ampak nasel pa samo solato, konkretnega fajla pa ne.:'(
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: .smidge. ()

AtaStrumf ::

Najdi si cheat-e, pa si narediš nov profil in lahko začneš na katerikoli stopnji hočeš na na katerikoli težavnosti in je stvar rešena. Tud meni se nikakor ni hotla ena stopnja zlodat (na videz se je zloadala, samo se pol ni nič zgodilo, ampak sem lahko samo v tisto uvodno slikco bulil), pa sem dal gor cheat-e in sem jo preskočil.

.smidge. ::

Hm res

Hehe dela, hvala za pomoc

Ampak vseeno ne morem tam mimo, kaj sem tako lesen al kaj;((
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Wad@ ::

in lahko poveš katera misija natančno je to, ker sem že malo pozabil...

AtaStrumf ::

Ampak vseeno ne morem tam mimo, kaj sem tako lesen al kaj

Pa uporabi še kakšno goljufijo, recimo:

[F4] - Toggle No Clip Mode
[F2] - Move to Next Checkpoint
[F9] - Save Current Position
[F10] - Load Current Position
[F11] - Toggle Extra Information
[F1] - Toggles FirstPerson/ThirdPerson Camera Modes
[F5] - Default Speed
[=] - Increase speed
[-] - Decrease speed
[BackSpace] - Toggle GodMode
o - Gives 999 ammo
p - Gives all weapons

če imaš isti cheat kot jaz.

Sovy ::

Ne vem kaj bi guljufali na Medium >:D , Jaz sem ga obrnil na tej stopnji prav z lahkoto, saj se mi res ne zdi preveč težavna 8-).je pa dobro vedet cheate, ker zdej igram na Veteran, pa je res kr sranje nekam dlje pridit... :\
IC7 MAX3, IP4 2,8 =>3,0GHz HT, Corsair 2x512Mb 400, Radeon 9600XT, 2xSATA 120Gb
««
10 / 13
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis (strani: 1 2 3 450 51 52 53 )

Oddelek: Igre
2617141394 (14020) asaxyxas
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564126162 (79974) Assass1n
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21817058 (11425) laught
»

Joint Operations Typhoon Rising proti Far Cry

Oddelek: Igre
152145 (1703) IceBreakr
»

connect3d radeon9600xt ?

Oddelek: Kaj kupiti
241371 (1055) boštjan

Več podobnih tem