Forum » Igre » Far cry 2
Far cry 2
Berserker ::
res edino kar je kul v igri ke zatikanje orožija nič druga pa da lahk požigaš to je še vredini, nevem ka se žile vidijo na pc verziji ? na xboxu so se ne. na splošno so vse igre ki majo določeno pot podobno kot crysis veliko boljše kot svobodne to zadnje čase ugotavljam, razen gta 4 je bil vredi, če bi v tej igri vredi izpilili vozni model da bi bil očutek ta prav pa redke patrole na cesti bi še blo vredi , avto pa tak hitro crkuje da ti je žal zakaj so sploh vdelali popravilo le tega . ubisoft zajeba vsako igro ki pride tega leta, naštejte vsaj eno igro od njih ki je prišla letos pa da je bla vredi al pa vsaj eno ki nebo razočaranje , recimo vse zadnje upe pri ubisoftu dajem na end of war, če bo še to sux bo zame ubisoft ena takih firem podbnih city interative. mislim da je res boljse podpirat ea games letos je mel precej boljsih iger , al pa rockstar, epic , bungie , scea pa thq. druge so apn.
pa še to bo načičkano otroško apno z preveč svetlobe, nič več ni pop ww teačnosti. zaj pa neka baba skače s tabo pa meče nneko magijo v nasprotnike , lik pa je brezvezen rajši bi videl princa iz prejšnih delov veterana z brazgotinami pa ranami, kot ma nekega tipa z rjuho okoli glave pa ust. Upam samo da bo tole tudi v igri :
AapocalypseE ::
Ta BenchmarkTool sploh ne bom več zaganjal, ker igram igro na ultra high in dela čisto smooth.
Kdaj pride dead space za PC? Nič ni kaj govora o igri...
Kdaj pride dead space za PC? Nič ni kaj govora o igri...
_Prince_ ::
pa še to bo načičkano otroško apno z preveč svetlobe, nič več ni pop ww teačnosti. zaj pa neka baba skače s tabo pa meče nneko magijo v nasprotnike , lik pa je brezvezen rajši bi videl princa iz prejšnih delov veterana z brazgotinami pa ranami, kot ma nekega tipa z rjuho okoli glave pa ust. Upam samo da bo tole tudi v igri :
to ti dam cisto prav, prejsna triologija je bila meni osebno ena najbolsih. tok v zgodbo in v spil ze dolgo nisem padel, sam Princ pa mi je bil zakon!
upam da tole novo ne bodo zaj..., ker bom res razocaran
darius ::
Nevem kaj vam ni jasno, Grafika je takoj za Crysis, Zgodba je malo drugačna od drugih FPS iger, sicer malo tečna pa dobro. Končno nekaj novega. Avto se pa vozi isto kak v prvem delu. Večji zaslon, lepša grafika
Sicer pa: RANCH LONG, 1680x1050, ultra high, 2x AA = 42fps @ HD4870 DX10
Sicer pa: RANCH LONG, 1680x1050, ultra high, 2x AA = 42fps @ HD4870 DX10
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darius ()
mit3k ::
Naj mi nekdo prosim odgovori.
Zakaj je obnašanje miške v igri porazno? (kr neki sensitivity)
Zakaj je obnašanje miške v igri porazno? (kr neki sensitivity)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mit3k ()
no vozni model je res kot v prejšnih delih, crysisov je nekako poseben kr tam še maš 3d pogled , tu pa sam fp. nevem kaj so storali, če so se trudli slikat džunglo pa so sli v afriko pol bi se nastudirali vozni model avta, in obnašanje tega v voznem stanju. gta 4 ma full dober teznostni obcutek voznje pa test drive unlimited in forza 2. mogoče so pa pri motreal ubisoftu sami g33ki pa nimajo vozniške in delajo nekaj na blef.
Urc ::
Naj mi nekdo prosim odgovori. Zakaj je obnašanje miške v igri porazno? (kr neki sensitivity)
Si sploh šel v nastavitve? Meni je bilo tud porazno (počasno za popizdit...), dokler nisem uštimal nastavitev.
Si sploh šel v nastavitve? Meni je bilo tud porazno (počasno za popizdit...), dokler nisem uštimal nastavitev.
NoXy ::
Tudi pri meni je premikanje miške zelo bedno. Ko premikaš miško čisto malo se kurzor sploh ne premika kot da bi miška imela 50dpija.... :S (imam deathadder)
sensitivity treba povečat v igri. Meni je šlo tudi sprva na živce, ko je šlo tak počasi, zdaj pa mam na tričetrt in je dost boljše.
Misije so res tečne... grem tja v gun shop in mi da misijo, da morem convoy razstrelit. Razstrelim ta convoy, grem nazaj do njega in mi še, da enkrat isto misijo, ampak na drugem koncu mape jaooo. Morem it na bus in se odpeljat tja. Aja pa to še. Gledam tam one table kam te lahko bus pelje pa kr naenkrat odzadaj avto in me že strela. Res so nasilni...
Misije so res tečne... grem tja v gun shop in mi da misijo, da morem convoy razstrelit. Razstrelim ta convoy, grem nazaj do njega in mi še, da enkrat isto misijo, ampak na drugem koncu mape jaooo. Morem it na bus in se odpeljat tja. Aja pa to še. Gledam tam one table kam te lahko bus pelje pa kr naenkrat odzadaj avto in me že strela. Res so nasilni...
mit3k ::
Tudi pri meni je premikanje miške zelo bedno. Ko premikaš miško čisto malo se kurzor sploh ne premika kot da bi miška imela 50dpija.... :S (imam deathadder)
Ja to je to - isto pri meni. Sicer sem se malo poigral z nastavitvami ampak še vedno ni tako kot bi želel.
kaj tisto o predaji sovražnika je komu ospelo( da se preda, to so ziher prekopirali iz mgs 4) ?
laught ::
Tega sploh negre,da se ti preda,ki bo te ubisoft to naredo,če še misij neznajo sestavit,tale ubisoft zmeraj bolj tone,in dela slabše igre,medtem pa se EA kr fajn popravlja..
Oktan ::
jutr dobim original far cry 2?
a js lahko nabijem resulucijo do konca če mam grafično nvidia geforce 9800?
tilinho20 ::
jutr dobim original far cry 2?
OMG...kero vprašanje.
ne mercenaries afrika, kr misije so na isti stopnji, 1. kill..., 2. kill....3. destroy...4. kill.....5.talk......6.the end and enyoy in this empty map byy to next farcry 3.
Oktan ::
Js sem dubu far cry 2 pa sem lepo ištaliral in šev v meni, ko sm pa hotu začet igro mi pri nalaganju igre cel računalnik crkne(blue screen death)
Sm pa vidu na forumih, da se to tudi drugim dogaja!
Kaj zdaj?
Sm pa vidu na forumih, da se to tudi drugim dogaja!
Kaj zdaj?
igra pride po 38 € piše vzadi da rabiš 12gb placa, vlka pa je 4gb. kak je to možno se pri instalu razsiri.
1. Piši razločno
2. Napiši konfiguracijo računalnika
3. če si videl na forumih, verjetno tudi tam piše kak rešiti problem.
2. Napiši konfiguracijo računalnika
3. če si videl na forumih, verjetno tudi tam piše kak rešiti problem.
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
NoXy ::
FarCry2::::
Lahko da je problem z zvočno kartico... ne vem katere firme že neki C je v imenu.
Poskusi jo odstranit če jo imaš. Enemu ki ga poznam je to pomagalo.
Lahko da je problem z zvočno kartico... ne vem katere firme že neki C je v imenu.
Poskusi jo odstranit če jo imaš. Enemu ki ga poznam je to pomagalo.
Tr0n ::
No ja, saj je kr ok spilcek.
Novi nVidia 180 beta gonilniki kr precej pomagajo, tako da si jih instalirajte for maximum enjoyment.
Novi nVidia 180 beta gonilniki kr precej pomagajo, tako da si jih instalirajte for maximum enjoyment.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
RC14 ::
Kako je zdej z tistim map editorjem, a ko si sam mapo narediš po želji, ali si lahko noter dodajaš nasprotnike in se potem v tej svoji mapi bojuješ z njimi ?? Če je kdo probal, naj pove.
Drugače ne vidim smisla v tem, da si lahko sam delaš mape.
Lp
Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::
Rotaidal ::
Kako je zdej z tistim map editorjem, a ko si sam mapo narediš po želji, ali si lahko noter dodajaš nasprotnike in se potem v tej svoji mapi bojuješ z njimi ?? Če je kdo probal, naj pove.
Lp
Kolikor sem sam malo gledal v editorju, se mi zdi, da je to samo za izdelovanje map za multiplayer.
RC14 ::
Škoda. Si siguren? upam da temu ni tako.
Ne vem ali jim je tko težko, če že igra vklučuje editor,da bi bila ta možnost,da se lahko bojuješ v svoji narejeni mapi z sovražnikom (singleplayer), ker ko js igro enkrat obrnem, mi ni več zanimiva,tako pa bi blo še vedno zelo zanimivo igrat igro, ker bi vedno drugačno plato naredu.
Lp
Ne vem ali jim je tko težko, če že igra vklučuje editor,da bi bila ta možnost,da se lahko bojuješ v svoji narejeni mapi z sovražnikom (singleplayer), ker ko js igro enkrat obrnem, mi ni več zanimiva,tako pa bi blo še vedno zelo zanimivo igrat igro, ker bi vedno drugačno plato naredu.
Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
Urc ::
A mogoče kdo ve kako daš igro čez cel ekran
V igri pritisni ALT+ENTER oz. pojdi v My Documents\My Games\Far Cry 2 in v GamerProfile fajlu (odpreš ga z notepadom) poišči maximized. To nastavitev spremeni na 1. Maximized="1"
V igri pritisni ALT+ENTER oz. pojdi v My Documents\My Games\Far Cry 2 in v GamerProfile fajlu (odpreš ga z notepadom) poišči maximized. To nastavitev spremeni na 1. Maximized="1"
LordTado ::
a ti sprašuješ če dobiš far cry 2???:))
če je kje božiček bi jaz tud vprašau?
sicer je špil ok,ampak s tako hvalo me ni prepričal.
Ala half life in taki so daleč naprej(če gledamo odzivnost na špil ko pride ven)...
:)
če je kje božiček bi jaz tud vprašau?
sicer je špil ok,ampak s tako hvalo me ni prepričal.
Ala half life in taki so daleč naprej(če gledamo odzivnost na špil ko pride ven)...
:)
Rotaidal ::
saj pa lahk narediš mapo ,pa hodiš po njej požigaš itd,in ni sam za multiplayer
To že da hodiš. Se voziš itd... Kaj pa sovražnike lahko daš noter? Baze? Tega nisn opazil.
Ena moja ocena igre:
Minusi:
Zgodba: Igra brez zgodbe? Tako zgodbo si lahko zmisli tudi 5 letni otrok
Grafika(voda): Voda zgleda slabše kot pri half life, tudi obnašanje vozil v vodi in plavanje -> Katastrofa
Vodljivost lika: ZANIČ (ko da ma miška 50DPI)
Obnašanje AI: ZANIČ (tudi na najtežji stopnji so ko kure brez glave)
Vodenje vozil: ZANIČ ( :S )
Obnašanje orožja: ZANIČ ( Mislim na pol metra z Ak47 celi saržer, pa še se kar pobira niger )
Plusi:
Grafika: Zelo dobra, kake 90% Crysisa, zelo lep prehod iz dneva na noč in obratno
Pomaganje "kolegov" ko si v kritičnem stanju z HEALTH
Drugi grafični efekti ( ogenj, gedore, klešče, povoji, malarija itd. )
Še eno razočaranje po tako dolgem čakanju...
Minusi:
Zgodba: Igra brez zgodbe? Tako zgodbo si lahko zmisli tudi 5 letni otrok
Grafika(voda): Voda zgleda slabše kot pri half life, tudi obnašanje vozil v vodi in plavanje -> Katastrofa
Vodljivost lika: ZANIČ (ko da ma miška 50DPI)
Obnašanje AI: ZANIČ (tudi na najtežji stopnji so ko kure brez glave)
Vodenje vozil: ZANIČ ( :S )
Obnašanje orožja: ZANIČ ( Mislim na pol metra z Ak47 celi saržer, pa še se kar pobira niger )
Plusi:
Grafika: Zelo dobra, kake 90% Crysisa, zelo lep prehod iz dneva na noč in obratno
Pomaganje "kolegov" ko si v kritičnem stanju z HEALTH
Drugi grafični efekti ( ogenj, gedore, klešče, povoji, malarija itd. )
Še eno razočaranje po tako dolgem čakanju...
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
po zgornjih postah bi lahk naredili seminarsko al pa roman in ga zabrisali direktorju motrealovega ubija v glavo. špil sem ži pozabo, trojko naj raje dela crytek( odkupijo ime ea ma gnare).
UBIsoft UBIJA špile.
UBIsoft UBIJA špile.
ja se včasih so bli dobri zaj pa delajo še sami podn od iger..zaj so zajebali fc 2,čez en mesnc pa bojo še pop...
T-h-o-r ::
nevem, meni je pa ok igra
ni mi pa sicer jasno, kaj vas je večina pričakovala?
ni mi pa sicer jasno, kaj vas je večina pričakovala?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
pričakovali smo boljšo zgodbo, vozni model, da te nebi kr povsod streljali, boljša AI, pa se marsikaj v tej smeri.
dronyx ::
Ewo, po dveh urah igranja, ko sem upal, da bo stvar postala končno zabavna in da bom vedel, kaj v bistvu počnem, sem že obupal. Je pa res, da sem na začetku obpual tudi pri Stalkerju, se je pa potem izkazal kot fenomenalna igra. Ampak za Far Cry 2 se pa bojim, da ne bo tako.
Samo okolje, Afrika, je meni čudovito, ker se razen prastarih Delta Force iger ne spomnim, da bi igral igro v takem okolju. Ima pa eno napako in sicer, da je brez življenja, oziroma je vse v tej igri samo za postrelit. Če so hoteli narediti GTA v Afriki, potem bi morale imeti vasi tudi naključne mimoidoče, Afriška plemena, skratka nekaj življenja, ki ne drži v roki kalašnikova.
Sam osebno sicer nisem ne vem kakšen navdušenec nad igrami tipa peskovnik (sandbox), ker v takih igrah se lahko hitro zgodi, da ti ostane samo pesek (šoder). To je mislim da primer tudi v Far Cry 2. GTA rešujejo zabavne misije, v avtih se vrti glasba, na ulicah in cestah je življenje in se nekako v vse skupaj vživiš in ni tako hitro dolgčas. Tu avti nimajo vgrajenega avtoradija, na cestah ni ničesar, okoli sebe gledaš večinoma samo floro, ki je Afriško lepa, samo ne tako lepa, da bi v tem lahko užival 50 ur.
To bo verjetno ena redkih iger, kjer ne bom dočakal odjavne špice. (daljše mnenje na blogu)
Samo okolje, Afrika, je meni čudovito, ker se razen prastarih Delta Force iger ne spomnim, da bi igral igro v takem okolju. Ima pa eno napako in sicer, da je brez življenja, oziroma je vse v tej igri samo za postrelit. Če so hoteli narediti GTA v Afriki, potem bi morale imeti vasi tudi naključne mimoidoče, Afriška plemena, skratka nekaj življenja, ki ne drži v roki kalašnikova.
Sam osebno sicer nisem ne vem kakšen navdušenec nad igrami tipa peskovnik (sandbox), ker v takih igrah se lahko hitro zgodi, da ti ostane samo pesek (šoder). To je mislim da primer tudi v Far Cry 2. GTA rešujejo zabavne misije, v avtih se vrti glasba, na ulicah in cestah je življenje in se nekako v vse skupaj vživiš in ni tako hitro dolgčas. Tu avti nimajo vgrajenega avtoradija, na cestah ni ničesar, okoli sebe gledaš večinoma samo floro, ki je Afriško lepa, samo ne tako lepa, da bi v tem lahko užival 50 ur.
To bo verjetno ena redkih iger, kjer ne bom dočakal odjavne špice. (daljše mnenje na blogu)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
onyx, se strinjam. Dosti bolj bi lahko prikazali pravo življenje v afriki, ne pa da te vsepovsod samo streljajo in napadajo z avti. Zgodbe pa pravzaprav tak ni, ker je glavno samo ubit Jackala. Medtem pa samo kill in destroy convoy.
Voda je res čisto mimo. Kot da stoji pri miru, se čist nič ne giba.
Grafično dobro so edino narejeni nasprotniki, ki mislim da so bolj grafično dodelani kot v Crysisu. Ko leži na tleh in ga greš pogledat od blizu, se prav realno vidi koža, žile, itd...
Voda je res čisto mimo. Kot da stoji pri miru, se čist nič ne giba.
Grafično dobro so edino narejeni nasprotniki, ki mislim da so bolj grafično dodelani kot v Crysisu. Ko leži na tleh in ga greš pogledat od blizu, se prav realno vidi koža, žile, itd...
Kaj je kdo že prišo do konca?Konec je še najbolj glup,in nerazumljiv...tak da tisti ko bo kaj zastopo kaj se zgodi z jackalom in s teboj,naj mal razloži..
Nimam volje do konca igrati.. je že izbrisana, bom rajši šel enko preigral
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Mr.B ::
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ALes20 ::
Igra gdo to igro z geforce 9600GT. Kaksne so kj nastavitve.. Ker meni po 20 min igranja zacne igra grozno stekat. Igram pa lahka prvih 20 min na ultra high z 2xAA na 1600x 1200 res. Probu sm ze z novimi gonilnik 180 Beta pa ni nič bolje. Mislm da je tezava --preslab napajalnik Lc power 450W-- Hvala lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16010 (5670) | oo7 |
» | Far Cry 4 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 98959 (66165) | krefi |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87330 (60476) | Heisenberg |
» | FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 17755 (12122) | laught |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46393 (20316) | X-Hair |