» »

Far cry 2

Far cry 2

««
7 / 12
»»

Rotaidal ::

Še nobedn ni povedal, kaj je tako zelo narobe s to igro. Slike iz igre zgledajo čisto v redu, mogoče ne kot Crysis, ampak tam nekje kot Assassins Creed, kar pa še zdaleč ni katastrofalno, glede na to kako veliko površino obsega igra. Lahko prosim nekdo poda karkoli oprijemljivega, kaj je tako zelo narobe z igro? So kvesti zanič, je zgodba res tako slaba... karkoli?

Če bi malo višje pogledal bi videl to:

Mislim, da brez pretiravanja lahko povem, da gre za eno najslabših v FPSjih ever, še večja groza je v tem, kako je podana. V bistvu špil sploh nima zgodbe. Že na začetku igre ti pove, da je tvoja misija ubiti Jackala, kljub temu da sploh ne vemo kdo te je poslal nad njega in zakaj in potem čez celotno igro opravljaš povsem brezmiselne misije (za obe skupini, skregani med seboj ki sta za povrh še v istem mestu, kljub temu da ne vesta ena za drugo in da ti delaš za obe ???!!!), brez trohice domišljije (vstopiš v stavbo, tam ti delodajalec v treh stavkih pove, da ubij policista, naredi masaker in to je to - za vsako jebeno misijo ISTO). Karakterji so vsi povrsti plitvi, brez čustev in brez vsakšrne osebnosti.

Kaj je hodilo Ubiju po glavi in komu je dal spisat 'štorijo' mi trenutno ni najbolj jasno.
Mi je pa jasno nekaj drugega. Preveč osredotočanja na lepo pokrajino in posledično katastrofalen gameplay.

Mislim, da sem pri 10 urah dokončno obupal in se lahko le klanjam tistemu, ki bo špil dokončal.

laught ::

sem že 100krat napisal napake..

Soldier ::

Prvi vtis je zelo zelo slab...upam da se bo to spremeniloz nadaljevanjem. Predvsem grafika je slaba, pa mam vse na ultra high:S

Spremenilo se nebo nič tak btw,si že naredo kakšno misijo?torej si videl skoraj vse oz 95 procentov..

Rotaidal ::

Prvi vtis je zelo zelo slab...upam da se bo to spremeniloz nadaljevanjem. Predvsem grafika je slaba, pa mam vse na ultra high:S

Mislim, da se lahko zahvalimo konzolam za to;((

AnWar ::

Soldier:

Se strinjam, zelo zelo slabo, grafika pa tudi. Se vedno je crysis v grafiki no.1
[Asus ROG Strix SCAR III]

g. Oden ::

Hm, zdaj me pa res zanima, kako zelo so pokvarli tako obetajočo zadevo. Osebno sem pričakoval najmanj dobro igro, da bi razočarala si nisem mogel niti predstavljati. V bistvu je to edina igra, ki sem jo sploh pričakoval letos!! Pa naj še samo eden reče, da ne gre PC igričarstvo v 3pm.

ja gre kao zaradi piratsva.drugač pa še sreča, da gow 2 ne razočara...:)>:Dres pravi gejm po dolgem času..

ahac ::

FarCry 2 bo suckal.

You've heard it here first.

Eh, jaz to vem že odkar so ga napovedal. Samo takrat tega nihče ni hotel slišat. :))
Igre, ki se hvalijo samo z grafiko in screenshoti narave, ponavad nimajo preveč dobrega gameplaya.

Anyway... men bi bilo čisto prav, če špila ne bi skreckal. Potem bi developerji in založniki mogoče dojel, da prodaja ni slaba zarad piratstva, ampak kvalitete iger.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

AapocalypseE ::

Končno igra dela. :)
Ma pa res samo 3.16GB po inštalu.
Sem zagnal malo BenchmarkTool. Testiral sem Ranch Long.

1280x1024, vsync off, vse na max. in DX9.

0xAA
* Average Framerate: 40,33
* Max. Framerate: 58,05
* Min. Framerate: 26,17

2xAA
* Average Framerate: 35,40
* Max. Framerate: 52,76
* Min. Framerate: 21,33

4xAA
* Average Framerate: 30,75
* Max. Framerate: 50,30
* Min. Framerate: 15,54

8xAA
* Average Framerate: 23,72
* Max. Framerate: 45,62
* Min. Framerate: 10,74

1280x1024, vsync off, vse na Ultra High in DX10.

0xAA

* Total Frames: 2407, Total Time: 51,02s
* Average Framerate: 47,18
* Max. Framerate: 67,23 (Frame:382, 6,42s)
* Min. Framerate: 32,07 (Frame:1109, 21,54s)

Berserker ::

zaj p'a mi res povejte kaj razumete pod slab gameplay ? mogoče je vožnja slabo nareta, kaj se pa razlikuje od drugih iger? isto kot pri crysisu puška je pred teboj, laufaš, skačeš ,reloadaš , sklanjaš, kaže ti naboje , healt bar, sej je pa isto ko v vsaki igri strelski.

Prevec umetno (plasticna)grafika, zgleda. Z avtom ko se vozis, je kot da si v zaboju, crysis je za mene perfect.

No bomo videli naprej kako bo..

hahaha lol 3 gb?kaj ni ubi najavo, da boš rabo 12 gb prostora?

pa ja crysis je res mel dobro poslihtano voznjo, sam kaj se pa tice shooter gameplay pa je enkao drugim fps igram.

Urc ::

Jaz lahko samo potrdim, da ima igra dejansko 3.16 GB po installu. Drugače pa, začetek mi je zelo všeč (vožnje taxista rajši ne bi omenjal, ker ma res ultra servo volan, avto se pelje kot po vrvi), je pa zelo zanimiva tista stvar z malarijo itd. Naredil sem prvo misijo, kaj več pa me ne vleče, dokler ne sestavim vodnega skupaj in dam drugo grafo noter... Aja, naj povem da igram z navito 7900 gs, c2d 3.0 Ghz in je še kar igralno na medium...

edit: typ0 +
Crysis je imel 100x bolšo vožnjo od FC2 in se mi je zdel nasploh bol dodelan. Bomo videli kako bo naprej no...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Urc ()

ja sej konc koncev ,je kriza dost boljša..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: laught ()

AnWar, stestiraj še Ranch Long.
Se pa vidi, da je FC2 spet ena igra, ki je: Nvidia, The Way It's Meant To Be Played. :\

Zgodovina sprememb…

pa saj ta igra nima nič povezav z crysis kaj sploh primerjate, čudno da ne primerjate crysis pa halflife 2. crysis warhead se mi zdi da je mel boljso voznjo kot navadni crysis, nevem tocno kr sem pri warheadu z lahkoto vozil pri navadnem pa sem se skozi zaletel.
skoda zakaj ni razbijalnega modela avtomobilov, pa premalo vrst avtov je v igr govorim pa o fc2.

kriza nima za burek proti hl 2,fc 2 pa še majn..

StreetRacer:

Testiral sem Ranch Long.

1280x1024, vsync off, vse na Ultra High in DX10.

0xAA
* Total Frames: 16790, Total Time: 284,01s
* Average Framerate: 59,12
* Max. Framerate: 95,05 (Frame:1089, 16,57s)
* Min. Framerate: 38,97 (Frame:7434, 125,11s)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AnWar ()

Čudno, da maš tolko več fpsjov.

Misije so res ZELO tečne. non-stop se je treba samo vozit z avtom.
Morem it do mike`s shop... pridem tja, mi napiše, da se morem vrnit pozneje... grem spat in se vrnem pozneje pa še kr ni nič.
Crysis mi je bil dost bolj všeč.

Jah XFX dela svoje..:), zelo sm zadovoljen z geforcem (alpha dog edition),pa vse mam navito. (spodej podpis)

Ma 8800GTS ne more bit boljša od 4850. Spet taka igra, ki je optimizirana za GeForce kartice.
Sem prebral na eni strani, da morem tam v mike`s bar nekaj kupit na računalniku. Jau ej tečne misije res...

Tam gres v koco gres na racunalnik oznacis kaj bos kupil ter gres v drugo kolibo, iskat orozje....

destroyer2k ::

StreetRacer

Hotfix si dal dol?

malisanka ::

hey..
jaz pa mam probleme s soundom..nič se ne čuje (oz. samo gunshoti)..jih ma še kdo?ma kdo kako idejo kaj bi lahko blo krivo?integrirano zvočno mam disejblano..drugač pa mam zvočno od e-mu za 100e

updejtano mam drugače (grafično, zvočno, tudi directx10)

Zgodovina sprememb…

destroyer2k, ne nisem. Bom pa dal dol zdaj.

StreetRacer:

Porocej, ce bo kaj bolje. Pa dej prilepi se sliko.

tx-z ::

Men se pa zdi igralnost velik bolšga kot far cry 1, pa tut dost fajn nasploh, edin grafika me je razoračala(se mi zdi skor da je slabš k u enki) ;) :P No sicr se pa js itq naveličam usazga špila po 2eh urah tko da je useen :)
tx-z

rsroki ::

..priv far cry je bil zakon....sedaj pa vožnje z avtom in bedne misije po nekih kočah ? FC 2 ;( Kaj ima vse to sploh skupnega z Far Cry...8-O
rsroki

Smm dal gor hotfix in je isti rezultat.

Zgodovina sprememb…

dzinks63 ::

E8400, 8800GTS 512, 4MB ram, DX9, XP:

Drugače pa špil kot špil, nič pretresljivega, nas je crysis preveč razvadil

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

dzinks63 ::

dej Ranch Long. ter dx10, nastavitve vse ultra high. pa porocej oziroma prilepi.

xtrEeme ::

Tudi jaz moram z velikim razočaranjem rečti da je igra čist mimo. Grafika slaba, misije čudne, sploh ni realno kot so obljubljali, npr. en primer je samo da lik ki ga igraš sploh ne govori,itd. občutek pri igranju je čist nek čuden, sploh me ne vleče da bi igral naprej, ko sem igral enko je bilo to nekaj senzacionalnega in grafika je bila bomba za tisti čas in sem jo z velikim užitkom preigraval, tukaj tega užitka enostavno ni. Škoda da je ubisoft tak zasral, če bi Crytek naredil nadaljevanje (ki so tudi prvi del) sem prepričan da bi zadeva bila boljša.Mogoče sem tudi sam preveč pričakoval od te igre ampak vseeno takega poloma nebi nikoli pričakoval. Crysisu pa itak ne seže niti do kolen ;((

škoda, škoda...:O :O

Pesimist ::

Meni se zdi da DX10 bolse dela kot dx9.

Q9300, 3Ghz, 8800GT, 8GB Ram. Vista 64.

Dx9 1280x1024, Ultra
Average Framerate: 44,12
Max. Framerate: 74,37 (Frame:982, 16,59s)
Min. Framerate: 29,44 (Frame:5871, 124,67s)

Kiri driveri za 8800GT so vreu za FarCry2? Zaj na DX10 mi stutera pri bencih. Samo sem vsezivo instaliral in sprobaval tak da nevem ce ni kaj druga sfukano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Zaj na DX10 mi stutera pri bencih

??

Jst uporabljam driverje 178.13

178.24. pa default vista. ISti drek obojno. Tak da mam verjento vec zjebano al pa je graficna presvoh. Bom probal spucat.

mas kaj navito?

Kaj še lahko kdo z 4850 ali 4870 benchmark požene prosim.

Navito mam samo cpu. Ampak je isto ce je na stock.

navij se grafo.. sicer je pa itak dovolj za igranje:) (dovolj fps-jev)

Sem probal z rivatunerom. Kr crasnilo je nvidia drivere. Tak da nevem. Sem dal samo na 700 core.

to je od enega, ko ma E6600 @3.4GHz, 8800GTX OC, 3GB rama in Win XP. Testirano na 1600x1200 in vse na max. 4xAA in vsync off.

|Sawyer|;

Mislim da rabis novo instalacijo windowse :)

Sicer pa navijej postopoma.

StreetRacer: kaj je to dx9, je tako? Ali je to na ultra high?

mah sem ze crysis savegame backupal. Da lahko anredim novo isntalacijo na brzino :P

Uf men je to muka delat. Prevec casa mi vzame :)

Anwar: pa mas ti sploh Visto pa DX10? Ker samo to preskakuje. Tudi kolegu ko ma ATI karto. DX9 pa normalno dela. Mama pa obadva kar nekaj vecje fpsje na DX10.

Imam visto ultimate x64

AnWar, tisto je blo na XPju in ultra high ja. Zgleda, da na Visti bolj smooth laufa.
««
7 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15816141 (5801) oo7
»

Far Cry 4 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

51799552 (66758) krefi
»

FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41787835 (60981) Heisenberg
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )