Forum » Igre » Far cry 2
Far cry 2
laught ::
kaj 3 gb?? ni blo rečeno da bo igra zasedla na compu 12 gb?pa pr meni je lepša grafika res,roke dost lepše se vidi umazanija žile..pa tut grafika se mi zdi da je mal lepša,saj bi prlimal slike, sam ko nimam xboxa na comp prklopljeniga..
Pesimist ::
Jah xbox verzija ni tak kompresirana kot PCska verjetno, tak da ze mora bit konkretno odpakirana da jo lahko poganja masinca ki nezna nic instalirat.
AapocalypseE ::
Sej pravim, mene tudi čudi velikost. Bo še treba malo počakat, ker mislim, da še ni to to.
Bom prilimal slike, ko bo porihtana igra in bo delal SP.
Bom prilimal slike, ko bo porihtana igra in bo delal SP.
Najbol kaj me moti na zgornjih slikah da so prevec sterilne. Vreme kompletno fali. Na ostalihFarCry slikah vidim meglo v ozadju pa razne druge efekte.
Za online pa offline se tudi uporabla drugacna grafika kolko sem vido eno primerjavo.
Za online pa offline se tudi uporabla drugacna grafika kolko sem vido eno primerjavo.
Pri tazadnjih slikah sem samo savano na hitro naredo po celem to je vse. Ni se mi dalo cele mape lepo oblikovat. Pa tudi čas je pri prvih slikah okoli 19.00 oz. ko je sončni zahod. Pri teh prej pa sem nastavo 13.00. Point je bil samo pogledat kak se roka vidi in pištola.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Ja in ce pogledas prvo sliko ko mas soncni zahod, vidis takoj da falijo vsi mozni efekti od sonca. Dobenih zarkov skoz veje nic. Vsej sledec po vseh ostalih slikah na internetu. Tak da to nemore bit druga kot editor grafika.
Bomo vidli kmalu. Zaj se mi je celo crysis zalustal. Bom mogoce probal malo spilat
Bomo vidli kmalu. Zaj se mi je celo crysis zalustal. Bom mogoce probal malo spilat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
vreme, sončni zahodi/vzhodi so res dobri sence so lepe..streetracer rajši na končno verzijo pačakaj, ker dvomim da maš to končno..če je sam 3 gb??
darius ::
na partisu sem zasledil "100 ingame screenshots Fc2" Zgleda da je res ta editor malo v k*rcu.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Prišo do konca in....WTF?!?!??!niti malo ne zastopim konca ki se konča res bedno,in tisti ki ste prišli do konca prosim da mi ga en obrazloži naslednje:
kaj se zgodi z jackalom in kaj se zgodi s teboj, ker res čist nejasn konce,ok nebi reko da bi bil en boss za konec ne pa da daš enemu... in buum konec.
kaj se zgodi z jackalom in kaj se zgodi s teboj, ker res čist nejasn konce,ok nebi reko da bi bil en boss za konec ne pa da daš enemu... in buum konec.
Še popravilo avta
darius, gledam jaz tud teh 100 slik in je dosti boljša grafika, tak da upam, da bo tud res taka.
darius, gledam jaz tud teh 100 slik in je dosti boljša grafika, tak da upam, da bo tud res taka.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
streetracer ,to ziher ni na najvišjih nastavitvah..ti lahk kdorkoli potrdi ki je igral x360 verzijo.
Sej pravim, da druga ko dat na ultra high v tem editorju ne morem in tudi to popravilo avta je blo na max.
Jaz tud upam, da bo boljša grafika, ker pomoje ta editor ni to to.
Jaz tud upam, da bo boljša grafika, ker pomoje ta editor ni to to.
Ja ne gre še, ker ni cracka. Pa sploh nevem, če bo delalo s tem releasom, ker ma samo 3.7GB. Treba počakat še malo.
aja a te pa tak povej,ti lahk povem da je grafika dost lepša,sploh na pcju bo še boljša pomojem,sam drugač pa igra vseeno mal razočara sploh konec..
Berserker ::
Kak pa je špil na ps3-ju.? se šplača kupit, sončni efekti so kr vredi lepo je videt ko sonce vzhaja, pa ko veter piha vso traavo nese po okolju, bo prišo za pc kakšen mood za rušenje dreves pa kolib? sam bi kr najraje zmixal crysis z farcry 2. dobre lastnost obeh iger.
darius ::
Kake 2,3 dni max še, pa bo. Če smo čakali več ko leto, še bomo pa ja 3 dni
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
x|tombo ::
Evo še jaz dam par screenov od prijatelja:
1. http://www.2shared.com/file/4130153/b6e...
2. http://www.2shared.com/file/4130237/e59...
3. http://www.2shared.com/file/4130314/4f6...
Grafika ni neki biser ampak sem 105%, da bo lepša ko bo 6-7 gb verzija uploadana na trackeerje
1. http://www.2shared.com/file/4130153/b6e...
2. http://www.2shared.com/file/4130237/e59...
3. http://www.2shared.com/file/4130314/4f6...
Grafika ni neki biser ampak sem 105%, da bo lepša ko bo 6-7 gb verzija uploadana na trackeerje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x|tombo ()
intelček ::
jest bom počaku do konca tedna pol bom pa vidu a je za kej ta špil. sej vsi lahko pričakujemo da bo kul grafika, pol bo pa igralnost u p...., kva ti pomaga?
airsoft
Pa saj ne je čist podn,sam misije bi lahk ble mal bolj različne,pa not bi mogli dat civiliste,pa izključit bi mogli to ,da je sovražnik vsakih 50 metrov in že strelja po tebi,to čist zamori igro in nevem kaj je ubi študiral,aja pa povrh vsega si večkrat prisiljen v streljanje in ne morš it kr mimo njih, ker ti avto crkne predn dobi 10 strelov,če pa avto še leti pa tak za teboj, z avti pršibajo..al pa bi vsaj lahk naredli da bi te sovražnike not v neko trdo džunglo dali,ne pa da majo postojanke kr ob cestah
Fantje jaz vam nekaj powem, da bo ta špil 1 klassa boste videli ker se vedno razlikuje igra od konzol zelo vsaj po moji presoji no...
Ker če je igra vlka 3.67 gb al koliko pač nemore bit grafika in vse ostale stvari ki pravite nevem kako dobre...No torej en ali pa več jezikov ki bi bli kao za inštalacijo pa skoraj težko da bi bli vlki 5 ali 6 gb? Boste videeli da bo špil prva klassa ker so powedli da bo spremenil streljaške igre torej da bo nekaj res nowega jaz jo maximalno pričakujem da bo izvrstna
Ker če je igra vlka 3.67 gb al koliko pač nemore bit grafika in vse ostale stvari ki pravite nevem kako dobre...No torej en ali pa več jezikov ki bi bli kao za inštalacijo pa skoraj težko da bi bli vlki 5 ali 6 gb? Boste videeli da bo špil prva klassa ker so powedli da bo spremenil streljaške igre torej da bo nekaj res nowega jaz jo maximalno pričakujem da bo izvrstna
ja na konzolah n?
malo je drugače kot na kompu to sem prepričan -.-''
malo je drugače kot na kompu to sem prepričan -.-''
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x|tombo ()
Samo, da bo boljša kot je v tem editorju, ker je porazno to. Komaj čakam, da izide tapravi release.
nekaj vam povem, farcry 2 ma kr dobro igralnost, skor isto ko crysis sam da ne morš skakat po hišah. sej ene igre majo boljšo igralnost kot pa zgodbo, nevem kaj se tolk bunite zaradi editorja jaz sem pri kolegu videl da čist isto kot v story mode, odvisno od vas kak dobro boste okolico naredili. pa kje ste dobli tole 3,4 gb vlko verzijo če se igre sploh ni zunaj.
jaz pa ponavlam še enkrat da ta verzija vklučuje EDITOR še enkrat EDITOR in ne Story mode oz. Single player...
Jutri pa bo tak veni že :)
>To pa je ena budala napisala če je seva res.. newem presodite sami... Pred 1 uro ali mogoče več :)
Ok guys LISTEN UP!
GREATE NEWS...
This is Quauted from a group of crackers out there...
"guys stop searching and searching.!! we working all f**** day and night for cracked the f*** game.! sorry for my english because i am russian. i am not sleeping all night.! but we are so close.! i think next 1 or 2 hours , we release the CRACK. we work together 3 cracker teams from all world around.! the game is too much dificoult. but we almost ready.! stay on touch. next 1 or 2 hours you will play fc2.!!!! "
Taken from the epic torrent from thepiratebay!
Jutri pa bo tak veni že :)
>To pa je ena budala napisala če je seva res.. newem presodite sami... Pred 1 uro ali mogoče več :)
Ok guys LISTEN UP!
GREATE NEWS...
This is Quauted from a group of crackers out there...
"guys stop searching and searching.!! we working all f**** day and night for cracked the f*** game.! sorry for my english because i am russian. i am not sleeping all night.! but we are so close.! i think next 1 or 2 hours , we release the CRACK. we work together 3 cracker teams from all world around.! the game is too much dificoult. but we almost ready.! stay on touch. next 1 or 2 hours you will play fc2.!!!! "
Taken from the epic torrent from thepiratebay!
Rotaidal ::
Haha
Mislim, da brez pretiravanja lahko povem, da gre za eno najslabših v FPSjih ever, še večja groza je v tem, kako je podana. V bistvu špil sploh nima zgodbe. Že na začetku igre ti pove, da je tvoja misija ubiti Jackala, kljub temu da sploh ne vemo kdo te je poslal nad njega in zakaj in potem čez celotno igro opravljaš povsem brezmiselne misije (za obe skupini, skregani med seboj ki sta za povrh še v istem mestu, kljub temu da ne vesta ena za drugo in da ti delaš za obe ???!!!), brez trohice domišljije (vstopiš v stavbo, tam ti delodajalec v treh stavkih pove, da ubij policista, naredi masaker in to je to - za vsako jebeno misijo ISTO). Karakterji so vsi povrsti plitvi, brez čustev in brez vsakšrne osebnosti.
Kaj je hodilo Ubiju po glavi in komu je dal spisat 'štorijo' mi trenutno ni najbolj jasno.
Mi je pa jasno nekaj drugega. Preveč osredotočanja na lepo pokrajino in posledično katastrofalen gameplay.
Mislim, da sem pri 10 urah dokončno obupal in se lahko le klanjam tistemu, ki bo špil dokončal.
Toliko o dobri igri
http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...
Mislim, da brez pretiravanja lahko povem, da gre za eno najslabših v FPSjih ever, še večja groza je v tem, kako je podana. V bistvu špil sploh nima zgodbe. Že na začetku igre ti pove, da je tvoja misija ubiti Jackala, kljub temu da sploh ne vemo kdo te je poslal nad njega in zakaj in potem čez celotno igro opravljaš povsem brezmiselne misije (za obe skupini, skregani med seboj ki sta za povrh še v istem mestu, kljub temu da ne vesta ena za drugo in da ti delaš za obe ???!!!), brez trohice domišljije (vstopiš v stavbo, tam ti delodajalec v treh stavkih pove, da ubij policista, naredi masaker in to je to - za vsako jebeno misijo ISTO). Karakterji so vsi povrsti plitvi, brez čustev in brez vsakšrne osebnosti.
Kaj je hodilo Ubiju po glavi in komu je dal spisat 'štorijo' mi trenutno ni najbolj jasno.
Mi je pa jasno nekaj drugega. Preveč osredotočanja na lepo pokrajino in posledično katastrofalen gameplay.
Mislim, da sem pri 10 urah dokončno obupal in se lahko le klanjam tistemu, ki bo špil dokončal.
Toliko o dobri igri
http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...
zaj čakam na pc verzijo očitno bo manj zahteven kot pa crysis, je že kdo probal ognjemetalko v story mode, pa zmaja v igri. pa še nekaj čemu skup padeš če greš malo po notranji puščavi z onim hitrim jeepom .? pol se pa zbudiš 100m stran od njega? ni logike?
Evo slike od enega, ki je kupil original igro za PC:
EDIT: je pa nekam mala igra. Je pisal en, ki ma original:
im roh installierten zustand ist der ordner von far cry2 komischerweise nur 3,15 GB groß
tak da je toliko velika, kot ta, ki je že na trackerjih.
EDIT: je pa nekam mala igra. Je pisal en, ki ma original:
im roh installierten zustand ist der ordner von far cry2 komischerweise nur 3,15 GB groß
tak da je toliko velika, kot ta, ki je že na trackerjih.
Zgodovina sprememb…
Je še pognal BenchmarkTool.
Sistem: E6600 @3.4GHz, 8800GTX OC, 3GB ram in win xp.
1600x1200, 8x AA, DX9
1600x1200, 4x AA, DX9
Sistem: E6600 @3.4GHz, 8800GTX OC, 3GB ram in win xp.
1600x1200, 8x AA, DX9
1600x1200, 4x AA, DX9
Zgodovina sprememb…
janwoolf ::
imam problem pri farcry2. ko odprem editor. pa noče odpret. kaj naj naredim...
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
Grafika je čist ista ko na konzolah,in če so hteli delat konkurenco krizi so popušli..mogli bi naret res orenk grafiko in dobre razgibane misije,pa bolj ko ne skriptano pot,z mal več svobode(npr crysis al pa fc predator..)ker mapa bolj ko ne je čist mimo.in nevem zakaj klačijo na konzole,in omejujejo grafiko,ki bi lahk bla,res dost lepša.
intelček ::
neki mi tzadnja slika ˇce je res na teh konfiguracijah furu špilˇ ni vredu, res se ne more kosat z crysis.
airsoft
btw. it runs smooth like hell on a C2D E6600@3,2Ghz with 2GB ram and a slightly overclocked 8800GTX.
1680x1050 with maximum settings.
Tak da na mojem 4 kore mulcu kloklenjem na 3Ghz bi moglo fajn delat klub samo 8800GT.
1680x1050 with maximum settings.
Tak da na mojem 4 kore mulcu kloklenjem na 3Ghz bi moglo fajn delat klub samo 8800GT.
destroyer2k ::
laught
Sej to je se vedlo da grafika bo bol ko ne ista (čeprav mi ni jasno kaj so delali s teksturam, nekam slabe kvalitete so), ampak zelo velika razlika med pc in konzolo je to da efekti v igri so opazno bolši na pc verziji.
Sej to je se vedlo da grafika bo bol ko ne ista (čeprav mi ni jasno kaj so delali s teksturam, nekam slabe kvalitete so), ampak zelo velika razlika med pc in konzolo je to da efekti v igri so opazno bolši na pc verziji.
nič ni razlik med pc pa konzolaško verzijo, bom zaj enkrat še na pc-ju probal, škoda da so po tolkih letih dela uničili igro z takimi bednimi misijami. grafika je še kr kul, texture gor detaili dol men je vseeno. re škoda da so tako serijo zasrali z takšnim nadaljevanjem, crysis win !!
g. Oden ::
Še nobedn ni povedal, kaj je tako zelo narobe s to igro. Slike iz igre zgledajo čisto v redu, mogoče ne kot Crysis, ampak tam nekje kot Assassins Creed, kar pa še zdaleč ni katastrofalno, glede na to kako veliko površino obsega igra. Lahko prosim nekdo poda karkoli oprijemljivega, kaj je tako zelo narobe z igro? So kvesti zanič, je zgodba res tako slaba... karkoli?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16141 (5801) | oo7 |
» | Far Cry 4 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 99554 (66760) | krefi |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87836 (60982) | Heisenberg |
» | FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 17885 (12252) | laught |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46601 (20524) | X-Hair |