» »

Ni TV Slike!!?

Ni TV Slike!!?

Pery ::

Pozdrav vsem!

Zadnje čase se mi dogaja ful čudna stvar, in sicer pri predvajanju kateregakoli filma na računalniku, se mi njegova slika na TVju nikakor ne prikaže. Doslej sem vedno samo dal na pravi input kanal na TVju in voila, slika je bila že tam, film was ready to watch.

Ampak zdaj pa kar na vsem lepem ne gre več. Na TVju brez problemov vidiš enako sliko kot je na monitorju, z vsemi aplikacijami je vizualizacija popolnoma ok, le pri predvajanju filmov ostane od predvajalnika (BSPlayer, WMP 11, Nero, Power DVD) samo grafični skin, v View Fieldu (pravokotnik v katerem je slika filma) pa samo črnina, čeprav na monitorju slika filma lepo teče, pa ta nikakor ne pride na TV.

Poskušal sem že marsikaj, od različnih playerjev, novih kodekov (DivX 6.5, FFDShow,...), pa do restoranja na previous system point. S kodeki in playerji nisem dosegel ničesar, pri restoranju pa je stvar začasno odpravljena, a čim je računalnik ugasnjen in zopet prižgan čez kak dan, se zadeva ponovi. Torej, tudi system restore ni dolgotrajnejša rešitev.

Ker nikjer na netu nisem zasledil rešitve, bi prosil, če bi mi mogoče kdo, ki je enak ali podoben problem že imel ali slišal zanj, povedal kako se ga znebiti oz. ga trajno razrešiti. Najlepša Hvala!
  • zaklenil: podtalje ()

sirotka ::

um..nastavi si na secondary device full screen video pa bo...

podtalje ::

Obstaja že lepljiva tema: PC na TV - splošni nasveti, kjer je na prvi strani opisan tvoj problem. Zaklepam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1963564477 (3806) anjica
»

3DTV ne zazna 3D signala iz pc

Oddelek: Zvok in slika
161767 (1081) Apache90
»

TV out clone resolucija

Oddelek: Zvok in slika
111072 (984) ringalori
»

Raztegnjena slika na TV

Oddelek: Zvok in slika
91900 (1681) SisQ
»

Slika na tv!?!?!?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71008 (814) YuGo

Več podobnih tem