Forum » Pomoč in nasveti » Slika na tv!?!?!?!
Slika na tv!?!?!?!
YuGo ::
1.Imam novega geforca 4 mx 440.TV-out mi ne dela vredu.Sliko imam normalno na tvju, ampak ko dam divx ni slike na tvju..na monitorju je, na tvju pa ostane črno..druga se pa vse vidi normalno, samo filma ne...
2.In še eno vprašanje..ko kaj downloadam sploh ne morem gledat televizije, ker mi sliko nenormalno trese..kablska pa je povezana najprej v video in potem iz videa na tv..tv nima daljinca:)), zato imam pač vse preko videa..no v primeru da pa poiščem kanal na tvju pa slika nič ne trese..torej kablska moti video, starejše televizije pa ne..mogoče kaj s S-kanalnikom?
hvala
lp
2.In še eno vprašanje..ko kaj downloadam sploh ne morem gledat televizije, ker mi sliko nenormalno trese..kablska pa je povezana najprej v video in potem iz videa na tv..tv nima daljinca:)), zato imam pač vse preko videa..no v primeru da pa poiščem kanal na tvju pa slika nič ne trese..torej kablska moti video, starejše televizije pa ne..mogoče kaj s S-kanalnikom?
hvala
lp
SLOWWWeb.net ::
hmm,...poglej v nastavitvah. Pri ATIju vem, da je potrebno potrdit tipko za Tv in za zaslon dati iz centra [pika] na dva monitorčka, medtem ko je pri TVju ravno obratno.
Sam toliko, da boš vedel kje iskati
Sam toliko, da boš vedel kje iskati
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Očitno sem se narobe izrazo pri prvem problemu...imam sliko klonirano na tvju..vse se vidi kaj delam v windowsih razen slika filma ne..če daš film minimiran se vidi ozadje windowsov, program za predvajanje filmov..vse..samo slika kjer bi moral tečt film je črna..na monitorju pa vse normalno.
lp
lp
SLOWWWeb.net ::
Ja saj,...preveri kdo je "glavni"
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Ch4N93 ::
Kateri program uporabljaš za gledanje filmov?
Najbolje je da si inštaliraš bsplayer (če ga še nimaš), in potem v nastavitvah za video odkljukaš "use overlay"!
Zadeva deluje na radeonu 9000, po moje bi mogla tudi na ge-forcu!
LP Change
Najbolje je da si inštaliraš bsplayer (če ga še nimaš), in potem v nastavitvah za video odkljukaš "use overlay"!
Zadeva deluje na radeonu 9000, po moje bi mogla tudi na ge-forcu!
LP Change
urosh ::
Isti problem je mel brat na laptopu. Rešil ga je tako, da mora zmeraj, ko bi rad gledal film na tv, mora izklopit monitor (v nastavitvah) in slika na tv se "čudežno" pojavi. Drugače ma pa ati-jevo kartico.
upam, da sem kaj pomagal!
upam, da sem kaj pomagal!
mato22 ::
Jest mam isto kartico Leadtek GF MX440 pa mi Tv dela super. Problem sem mel sam pri tem, da je bla slika mal sivkasta in zvok je brnel. No to sem rešil, saj je bil problem v kabelski. Tko da mi zdej dela super.
Glede tega da ti ne prikaže filma windowse pa pa ne vem. A je to pri vseh filmih? Maš inštalirane vse kodeke divx, x-video,...
Jes sem enkrat pozabu inštalrat x-video kodek pa slike ni blo zvok pa.
Glede tega da ti ne prikaže filma windowse pa pa ne vem. A je to pri vseh filmih? Maš inštalirane vse kodeke divx, x-video,...
Jes sem enkrat pozabu inštalrat x-video kodek pa slike ni blo zvok pa.
hvala vsem..ta prvi problem sem resil s pomočjo urosha..res je..tv morem nastavi kot primarnega in nastavit da deluje samo tv...takrat pa je slika pri filmih..
drugega problema pa še nisem rešo:) se bom mogo pri kablskem operaterju javit..
HVALA!
lp
drugega problema pa še nisem rešo:) se bom mogo pri kablskem operaterju javit..
HVALA!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583694 (23023) | Dominator |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5394 (4114) | H_man |
» | Nvidia-tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1218 (1101) | Big Poppa |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2491 (2149) | JagPanzer |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |