» »

Nenormalne težave s tipkovnico

Nenormalne težave s tipkovnico

piromanka21* ::

Jst se že vnaprej opravičujem če sem brcnila vtemo, ker sem odprla novo temo...prebrala sem namreč da se starih ne sme pogrevati...
In na vas sem se obrnila ker vas povsod hvalijo, da ste vedno prijazni pomagati...upam da oste pomagali tudi meni0:) ..
Problemje sledeč:
Namreč kupla sm novo tipkovnico, vklopla, vse lepo in prav...napisala dolg mejl, kar pomeni da je delala...potem po kšni uri je začel pa kar namest e-jev in w-jev pisat we in ew, pa namesto x-ev in c-jev xc in cx, namest s, d,f pa kar vse skupi sdf in pol so se še kar same dodajale črke vmes povsod da ni bla niti ena beseda normalno napisana....pa namest caps lock ko pritisnem, se mi je odprla kar neka internetna pomoč črke so se pa kar same spreminjale v velike in male...
zdej jst nevem al sem kej prtisnla ponesreč al ne, ampak sem šla čez vse tipke in vse gledat v control panel in je vse ok naštiman tko kot prej..
zraven sem dobila še eno disketo, sm inštalirala pa še vedno isto dela..pa tud ponovno vžgala računalnik....jst nevem kaj bi blo to a se to kje odštela, al je to pokvarjena tipkovnica?
(zdej pišem s tastaro, pa vse normalno dela, pri novi pa ne)
mi lahko kdo pomaga?priti priti plizzz:)
najlepša hvala že vnaprej....

epona ::

Jaz osebno bi sklepal da je tipkovnica fuč. Bere ti po dva signala naenkrat (x in c, w in e) in to ne more bit nič dobrega.
Če je nova nebi smela tega delat. Uveljavi garancijo pa naj ti drugo dajo.
Sicer je tole bolj moje osebno mnenje. So pa stručkoti tle gor pa ti bo zihr kdo vedu kaj več povedat kot jaz. Boš morala mal z sstaro tipkovnico potrpet.

Mogoče bo tud pomagalo, če poveš katero tipkovnico si nabavla. Lažje bo kdo ugotovu kaj bi lahko blo.
Thomas - ovca transhumanizma.

ja sej pomoje je res fuč, samo se mi pa čudno zdi da je delalo vse normalno, potem pa kar naenkrat konec vsega...pa kupla sem jo res danes :/
drgač je pa tipkovnica firme Clan pariferija....kr ena iz interšpara, ampak mi je bla čist preveč všeč in sm jo zarad tega kupla...
zdej pa nevem kakšne podatke bi še potrebovali o tipkovnici?
aha, podpira pa tudi moje windovse-xp....

TechBeats ::

Ja najbolj da jo greš res zamenat, k že ime je kr en, sory sam res je ponavad skor vsa računalniška roba iz špara za en krš....
pr men je biu problem z dvd predvajalnikom kr ene firme funay (kupila mami :\ ker valda se ne spozna tok)... po enmu mescu je začeu laser zajbavat in sm nesu nazaj na popravilo...minil že dva tedna (tok cajta imajo da popravjo) pa še nč, baje da imajo vse skupi 40 dni časa, če ti ne zrihtajo ti povrnejo denar.

U comshopu imaš od Logitech internet pro model za 3 tastare jurje, pa je res huda in za tipkat ter po izgledu :)

`ripper` ::

casa majo mal vec k 2 tedna. Servisni rok je 45 dni, ce v tem casu ne dobis zadeve popravljene, ti je prodajalec primoran dat nov izdelek...ce se ne motim.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

chucki ::

Casa nimajo 0. V 8 dneh od nakupa ti morajo izdelek menjati takoj, ce ne dela.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

nonenone ::

tipkovnice so poceni, kupi kako lepo ultra slim, skor nč ne zaseda prostora

fantje, najlepša hvala...
bom nesla menjat tipkovnico jutri...:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37446564 (12248) cortez
»

Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556387 (5232) deadbeef
»

Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
47136996 (25243) Okapi
»

Flat tipkovnice

Oddelek: Strojna oprema
192673 (2083) PlayTheGame
»

Katero tipkovnico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796753 (5413) Jan987

Več podobnih tem