» »

Katero tipkovnico

Katero tipkovnico

«
1
2

Futsal ::

Zanima me če si kdo lasti tile dve tipkovnici. No lahko mi povesta izkušnje slabe bolše ali kaj podobnega. V kratekm nameravam kupiti eno od teh dveh. No zanima me če kdo od vas ve katera od teh dveh je tišja oz. se lažje pritiskajo tipke. Lahko poveste kakršno koli mnenje. ker tisto kar piše v trgovinah oz na spletu ni nič. je pa res da nisem šel pogledat v trgovino.

Tukaj maste:
Tole je Genius

Logitech

Zanima če so na obeh tipkovnicah slo tipke.

Hvala
Janko in Metka

fahrenGONE ::

Tipkalnica Logitech UltraX Flat SLO Oem je boljsa in ima SLO crke, saj pise v imenu izdelka. Se pa dobi tudi take brez SLO crk, ce rabis.

Matej_K ::

Kako se te z nizkimi tipkami obnesejo za špile??
... .. .

cole-22 ::

Jst mam tole od BTC firme ultra-slim za 4k.Zame je ista kot od Logitecha, ki jo ima pa sosed...
LINK

fahrenGONE ::

Za spile je tudi cool, kr kupi jo, ti ne bo zal.

Kaj ima osvetlitev? Kje si jo dobil? Gimmme!!!!!!!! :D

DominusSLO ::

cole-22
Kje si jo kupil?

cole-22 ::

Ne moja je taka kot na prvi sliki. Se pravi srebrna in črne tipke. Nimajo te z osvetljenimi tipkami. Drgač jo majo pa v Comtronu v BTCju (v tavelkmu)že moja druga BTC tipkovnica in moram rečt, da so zakon za tak denar!

[MYTiX] ::

Sem poskusu Geniusovo in Logitechovo in sm se kljub temu da mi je bila "lepša" Geniusova, odločil za UltraX, ki ima precej bolješe tipke. Te od BTC pa ne poznam.
podpis

Jan987 ::

jest ma logitechovo pa je ok

Futsal ::

kako je pa kej z kablom, kok so kej dolgi??? Aja pa še neki je res da ko se zapaca tipkovnica da pol jo lahko vržeš stran??
Janko in Metka

Jan987 ::

mislm da ga je pr ultrax ene 2metra al pa še mal več na oko. Podaljšek pa ni tolk drag

Futsal ::

še kako mnenje ali kritika. Zanima me se mi zdi da pri genius da so smerne tipke zlo skupi tko da se lahko zmotiš. Vas kej moti to.
Janko in Metka

Jan987 ::

ko sem jest kupoval sem isto primerjal ti dve pa so ki vsi svetovali ultrax ker baje pri genius kdaj tipke ostanejo notr. Se pa boš mogu mal privadt na katero koli nisko tipkovnico če map sedaj navadno

cole-22 ::

Pa pejte pogledat uno v Comtrona! BTC Ultra-slim

strictom ::

Sploh ne gledi kaj drugega kot Logitechove UltraX. Kvaliteta do konca. Pa vzdrži kr neki udarcev ko si živčen pri kvejkanju :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

SkIDiver ::

Ne vem al sem budala al kaj ampak jz ne vidm cene. KLIK. Če iščem po strani pa tud ne najdem. Torej kolk je cena?

Jan987 ::

piše ti: ARTIKEL JE UMAKNJEN IZ PRODAJE

Futsal ::

maš prav čeprav če jo iščem na strani mimovrste mi jo ne supe najdi če pa grem na google+ logitech..... mi jo pa najde na strani, pomoje je to še kaka stara zaloga ali kaj podobnega. Mislim da je cena te tipkovnice različna in sicer od 6900 do 8500 sit. V različnih on line trgovinah. Na www.rolan.si se mi zdi da je kr ugodno. Sem naročil v soboto miško mx 1000 pa da vidimo kako se bo obnesla.

Pa še tipkovnico pol pa samo gasssss. Drgače sem pa si od nekdaj želel tako tipkovnco ki se ne sliši tako glasno kot da tipkaš na pisalni stroj. Pri mojem kompletu (Genius wireles topkovnica + miška ) se mi čuje zlo naglas ta presledek tipka. ko jo klofnem se mi zdi da se sliši v sosednjo ulco

no zanima me če je kdo najdu če so jo kje da kupit ker zdej jo ne najdem razen US tipke. Torej če kdo najde ali ve da je kje ta tipkovnica nej mi sporoči.
Janko in Metka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Futsal ()

Jan987 ::

jes sem dal 6800 pri mimovrste

coldman ::

Malo bi si sposodil temo...

Od sobote sem lastnik Logitechove tipkovnice ultrax flat oem slo. Kupil sem jo v big bangu(prej sem želel pri mimovrste pa jih nimajo več kot ste že sami povedali). Problem je v tem da sem vzel zadnjo, ki so jo še imeli, ta pa je bila iz škatle kot eksponat. Že tam sem jo dobro pregledal a sem šele doma ob uporabi ugotovil, da je tipka levi alt rahko potisnena z ene strani v ohišje(kakšen milimeter). Poleg tega mi je nekajkrat celo ostala v ohišju. Pravtako tipka f nima zvoka ob pritisku kot ostale. ZAnima me ali imate lastniki te tipkovnice prav tako težave in jih tolerirate ali pa sem sam stopu na mino ko sem eksponat po katerem so mulci s pestmi udarjal uzel? Konec koncev sem želel kvaliteto, ki sem jo tudi plačal, ne?

LP

cole-22 ::

Nesi jo nazaj!

fahrenGONE ::

Vrni jo, verjetno je bilo 1000x 'testirana' in zato je tako. Ce govorijo da jih ni vec je to samo prodaja, saj se jih dobi povsod in Logitech jih se vedno izdeluje.

coldman ::

Prav imata. Bom kar jutri nesel nazaj.

Futsal ::

pa ne mi zdej govort tega ker hočem kupit glih tako tipkovnico. A drugače je ok. al kake napake al so tipke trde al kako.
Janko in Metka

fahrenGONE ::

Ponavadi je vse ok.

Futsal ::

zdej mi pa še povej kje jo lahko kipim preko neta.
Janko in Metka

Jan987 ::

pogoglaj

BaRtMaN ::

Baje jih je povsod zmanjkalo. Če jo kje najdeš, daj link!

fahrenGONE ::

Zgodovina sprememb…

Jan987 ::

in put ti jo v 4dneh dobav

coldman ::

@Futsal

men je drugače super. Če mi ne bi bla bi jo za drug model zamenjal. Ko le ne bi kupil novo-rabljene tipkovnice.

Futsal ::

jst se odločam med tema dvama tipkovnicama samo me zanima če je res ta logitech tok bolša kot je tud dražja, sej veste da včas ni temu tako da lahko plačaš bistveno manj in imaš dokaj dobro kvaliteto kor je neka ki je full dražja. Bi blo pa dober za probat, predvsem me zanima trdota teh tipk med logitechovo in genius. Nimam pa možnosti da bi sprobal obe na enkrat. Mogoče jutr ker grem v lj. pa da kje najdem. Drugače sem našel trgovino v kateri ji imajo. Trgovina je sledeča
Janko in Metka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Futsal ()

Big_Al ::



CHICONY KB-0420 - cca 3k SIT.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

fahrenGONE ::

Tale je coool >> Saitek Eclipse ... prodaja pa jo CoolPC. :D

AngelOfDeath ::

Kako se pa kaj čistijo ?

Futsal ::

tako tipokovnico pomoje se da isto čistit kokr normalno. Samo ne vem kako grejo tipke ven. Pomoje enako. Je pa res če jih pomoje enkrat daš ven da ni to to kar bi bilo.
Janko in Metka

jurre ::

ni cist isto, jaz sem enkrat na logitechovi vzel eno tipko ven, pa je trajal pol ure da sem jo nazaj spravil, en shift mam pa napol pritrjen ker sem obupal;(( ga moras ravno prav zataknit spodaj, kako je s tem manjsimi tipkami (kjer so crke) pa ne vem..jaz ne bi podiral vec:D

strictom ::

Logitech UltraX,

'nuff said.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

jurre ::

drugace ti tud jaz svetujem logitechovo ultra x. Se tko navadis da sploh ne znam vec hitro tipkat na navadni tipkovnici.

Me pa samo tko zanima ce se pri kom pri tej tipkovnici izginjajo crke? Vem da ima frend isto dalj casa kot jaz, pa oce isto casa kot jaz pa imata ona 2 obe kakor nove, pri meni pa ni vec pike, puscice desno tud skoraj ne (prevec zavijam desno pri gta?:D), pa na obeh vogalih spodaj ni vec srebrne barve, ampak se vidi tista siva spodaj. Drugace ne delam grdo z njo, tako da mislm da bi to mogl drzat...:\

sajmon ::

Bom še sam dodal svoje mnenje. Z logitechovo ultra x tipkovnico sem zadovoljen. Barva in črke na tipkovnici nič ne izginjajo. Moti me samo angleška postavitev znakov, tako da si bom verjetno omislil slovensko. Bi pa pripomnil, da sem bil v službi presenečen nad udobnostjo tipkanja na ibmovih tipkovnicah. Izgleda povsem običajna tipkovnica, ki je priložena v ibm kompletih skupaj z računalnikom. Res pa je, da ni tako tiho, kot je logitechova.

Futsal ::

No od danes sem lastnik nove logitechove tipkovnice. Za začetek moram poveda tda ko sem bil v trgovini sem imel na izbiro to in pa BTC flat ona tipkovnica se mi je zdele bol tiha in bol mehka, samo mi je prodajalec reku da kao da se jim do sedaj ni nobena reklamacija ali poškodba takoh naredila in tipkovnica BTC pa ja zato sem se odločil da vzamem to bolj tko ker mam zraven še mx1000. prvi občutki so tko tko se moram navadit.

Zanima me samo kako je kej v igrcah ko tipko npr W za naprej dolgo tišiš, mislite da se lahko kej sfuka.

Ne vem men je tipkovnica coll samo je pa res da se moram navadit. no še eno prašanje ali vam delajo vse tipke na Itouchu , namreč nisem dobil nobenega sowteareja.tko da sem na logitech strani nekaj dol potegno vendar se mi zdi da to ni to, zato me zanima kaj imaste vi kaj ste si gor dali???
Janko in Metka

Jan987 ::

vse dela brez softwara

Futsal ::

uporabljam npr Firefox in favourites mi ne potegne. pa play/pause ne dela ko mam pržgan winapm npr
Janko in Metka

Jan987 ::

men dela na ultra x vse pa al mam na usb al pa na navadn uhod

Futsal ::

sem samo opazil da una preslednica skrajno na levi strani ne prime tipka. oz moraš malo bol močno stitsniti. Je pa res da imam položaj leve roke malo zamaknjen na levo. Se vam to dogaja mogoče?
Janko in Metka

jurre ::

meni prime na katerem koli delu pritisnes

Futsal ::

Mogoče glupo prašanje ali obstaja kako pokrivalo. Ne vem nekje sem videl neko plastiko ki pokriva tipkovnico. Se da še to kupiti.
Janko in Metka

strictom ::

Eno cunjo vržeš črez pa je :))
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Futsal ::

itak , kaj pa pol ko bo prah na cunji pa obrnem pa dam na tipkovnico
Janko in Metka

Dodgeviper ::

Jaz grem v napad po G15 logitech tipkovnico:D
sicer je menda še ni na voljo ampak v kretkem pride, cca 20 dni max
Cena 25k
Žična tipkovnica, super zadeva držal in že sprobal.
To bo sam raj za igračarje, še posebi za tiste ki se nepustijo motit, z maili msn-jem itd... Tisti lcd je prav uporaben
V vsaki špili bojo tipke osvetljene samo tiste ki bojo v uporabi:D s tako blago modro barvo itd itd:D
Lp
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556843 (5623) Jan987
»

Katero miš LED ali LASER?

Oddelek: Kaj kupiti
172034 (1580) tec
»

Nova tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
272134 (1677) roli
»

Tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
141832 (1642) Bramac ^^
»

Kvalitetna črna tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
382355 (1674) bastadu

Več podobnih tem