Forum » Pomoč in nasveti » D: ???
D: ???
winchester ::
Pri zamenjavi diska in inštalaciji XP sem izbral 2 paticiji(C:in D:).v My Computer je vidna samo C: , kam je izginil D: ??
Hvala,LP
Hvala,LP
iMark ::
Start > zaženi (run): napiši v okno: "compmgmt.msc" (brez oklepajow seveda ) ko se odpre okno, pejt v meniju pod "upravljanje diskov"(Disk management)...tam klikni na particijo D (desni klik) in izebi: vstvari nov pogon al neki tazga... in pol bi morlo delat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
`ripper` ::
verjetno si skreiral samo C particijo, D pa je samo nedodeljen prostor...ker ce bi jo dejansko skreiral, bi bila vidna samo nedostopna bi bila. Prejsni post je odgovor za to, ja, drugace pa desni klik na My Computer, izberes manage (upravljaj), disk management (upravljanje diskov) in k mas razporeditev diska skicirano, kliknes na unalocated space, kliknes gor, create new partition pa bos mel novo particijo. Ce se ti da igrat, lahk se tko nastimas najprej, da bos dal CDrom pogon na E:, da bo disk dejansko D:, drugace bos mel disk C, cdr D in potem se en disk E =)
LP
LP
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje sistemske particije WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5863 (3013) | Hanzi77 |
» | spreminjanje particij...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2289 (1768) | superb_ |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2874 (2665) | k4vz0024 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8087 (7171) | buneech |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1702 (1495) | MrX |