Forum » Pomoč in nasveti » VGA 15pin to tv-out Composite kabel
VGA 15pin to tv-out Composite kabel
Realman ::
Rabil bi nacrt za kabel VGA 15 pin na composite Tv-out. Moram vedet katera dva pina moram povezat. Ce mogoce kdo ve, bi prosil za pomoc.
lp
lp
RayFidelity ::
To pa ne bo šlo tko simpl kot si mislu, moraš naredit celotn pretvornik iz VGA...kar pa ni lih čist tko preprosto...
Lp
Lp
[It's The Little Things That Make You Crazy]
Realman ::
Ok, pol pa celoten pretvornik.
A ve mogoce kdo, kje bi se dali dobiti nacrti na netu. Men jih nenako ne uspe najti.
lp
A ve mogoce kdo, kje bi se dali dobiti nacrti na netu. Men jih nenako ne uspe najti.
lp
Kaiser ::
Ni cist preprosto. Mislim, da moras zagotovit 50Hz izhod iz graficne, vprasanje je sirina in visina slike na TVju zaradi razlicnih resolucij, ipd.... Poglej tole, sicer omenja neke napake, zato poglej se tule.. Kaj uporabnega pa mogoce najdes se tukaj. Jaz sem se tudi s tem ukvarjal, pa sem kasneje obupal.... veliko srece.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 587779 (27108) | Dominator |
» | HDMI na VGA, in ne obratno!Oddelek: Zvok in slika | 11217 (6380) | 111111111111 |
» | Adapter iz VGA na SCARTOddelek: Zvok in slika | 13210 (6571) | podtalje |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8554 (7949) | opeter |
» | Napajanje PCja v avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10822 (8088) | stromar |