Forum » Pomoč in nasveti » ohišje, napajalnik
ohišje, napajalnik
_Xavier_ ::
mene zanima ker proizvajalec dela kvalitetna ohišja big tower, in kateri proizvajalec dela dobre 300 ali več w napajalnike
CCD ::
Iz osebnih izkušenj ti priporočam AOpen (kvalitetna ohišja in nad napajalnikom nimam pripomb), zastopnik je Quick, podobna po ceni pa so Macase ohišja in napajalniki, dobiš pri Mlacomu.
R0K ::
Bo pa še dvatisočtretjič.
Barval ohišja nisem, ker se mi to pač ni všeč, ohišje ma pa tri predpripravljene prostore za vente, enega spredaj in dva zadaj, zadaj ima plac za 4 diske, spredaj za 3. 5,25" placov je 5. Matična je na slide-out pladnju.
ChiefTeci so pa mislim da vsi brez PSU-ja, tko da je treba še dokupit.
Barval ohišja nisem, ker se mi to pač ni všeč, ohišje ma pa tri predpripravljene prostore za vente, enega spredaj in dva zadaj, zadaj ima plac za 4 diske, spredaj za 3. 5,25" placov je 5. Matična je na slide-out pladnju.
ChiefTeci so pa mislim da vsi brez PSU-ja, tko da je treba še dokupit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CCD ()
tha_man ::
Jaz pa iz osebnih izkušenj močno priporočam ohišje Chieftec in napajalec Enermax.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Leo ::
Ohisij je ze tok da je tezko zbirat,posebej ce ti ni tezko
narocit prek neta.Jest mam aluminijastega Lian-li.res je drag
ampak mi ni zal.Dobri napajalniki so poleg Enermaxovih,tudi
Antec,pa se cenejsi so.Ne vem pa a se jih dobi u Slo
narocit prek neta.Jest mam aluminijastega Lian-li.res je drag
ampak mi ni zal.Dobri napajalniki so poleg Enermaxovih,tudi
Antec,pa se cenejsi so.Ne vem pa a se jih dobi u Slo
RookY ::
Problem Quick-a je to, da je daleč zame
Ampak če ne bo druge, se bom pa tja zapeljal.
Ampak če ne bo druge, se bom pa tja zapeljal.
Juhu juhu spet bom bruhu
Če si iz Ljubljane ali katerega drugega kraja kjer ima Quick (ne Quick Computers) poslovalnico, ti lahko iz Sežane dostavijo npr. v Ljubljano (to je nekje na Letališki).
_Xavier_ ::
ej modeli edin tprau ohišje je chieftec al nki tazga IN TO SREBRN AL PA MODR K GA MAJO PR MLACOMU
UglyKid ::
ker se glih o ohišjih in napajalcih pogovarjate me zanima če bo za en enga XP 1700+(+ en tih ventilator) in Gigabyt-ovo ploščo, en disk ,cd rom in voodooja 3 dost en star midi tower (ATX) z napajalcem 235W?
cybermedo ::
Če že kupujete Athlone si pač privoščite še 300 W napajalnik, karkoli manj je šparanje na nepravilnem mestu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen sistem naj priporočam nečakuOddelek: Kaj kupiti | 1759 (1200) | mtosev |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2445 (1468) | Markoff |
» | Moja kišta poslikana (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4017 (3247) | segi |
» | Ohišje s več kot 320W napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1139 (947) | OldSkul |
» | KJE KUPITI DOBRO BIG OHIŠJE ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1165 (924) | Malecky |