Forum » Zvok in slika » Ni slike na TV iz PCja prek S-video
Ni slike na TV iz PCja prek S-video
Mauner ::
Mogoče je kakšna banalna stvar, ki sem jo spregledal v napotkih na začetku te rubrike, kjer so opisani vsi koraki vzpostavitve zveze/slike s PC na TV.
Imam notebook compaq nx8220 s S-video izhodom TV-out (7 pin). Kabel sem vtaknil v notebook, na drugi strani pa v TV (na drugi strani kabla je rumen činč, ki sem ga vtaknil v S-video vhod TVja).
Na notebooku sem v Display Settings šel na monitor št. 2 in izbral "Attached", potem potrdil izbiro z "Apply", vendar slike na TVju ni, na monitorju pa je.
Kaj delam narobe?
Imam notebook compaq nx8220 s S-video izhodom TV-out (7 pin). Kabel sem vtaknil v notebook, na drugi strani pa v TV (na drugi strani kabla je rumen činč, ki sem ga vtaknil v S-video vhod TVja).
Na notebooku sem v Display Settings šel na monitor št. 2 in izbral "Attached", potem potrdil izbiro z "Apply", vendar slike na TVju ni, na monitorju pa je.
Kaj delam narobe?
- zaklenil: podtalje ()
rfmw ::
emmm, vklopi na TV-ju prikaz slike z vhoda S-video?
emmm, ne poznam funkcije "attached", ponavadi daš tam "clone picture" to TV ali kaj podobnega...
emmm, ne poznam funkcije "attached", ponavadi daš tam "clone picture" to TV ali kaj podobnega...
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Mauner ::
Tudi to sem poskusil - AV1 EXTERNAL, AV2 EXTERNAL, AV3 SVHS2 EXTERNAL ... na nobenem ni bilo drugega kot samo črnina.. Na notebookovem zaslonu pa je slika.
Grafična kartica je ATI MOBILITY RADEON X600. Tudi, če v naprednih nastavitvah za gr.kartico izberem TV monitor, ni nič.
TIsto "Attached" je verjetno enako kot "Enable", saj se mi v Display Properties označi drugi ekran(TV) kot omogočen.
Grafična kartica je ATI MOBILITY RADEON X600. Tudi, če v naprednih nastavitvah za gr.kartico izberem TV monitor, ni nič.
TIsto "Attached" je verjetno enako kot "Enable", saj se mi v Display Properties označi drugi ekran(TV) kot omogočen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585926 (25255) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8533 (7928) | opeter |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4200 (3707) | KTr1sk |
» | film na tvOddelek: Zvok in slika | 1148 (1012) | tito_si |
» | TV outOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1367) | andrej |