» »

Freelancer ---> Grafična ???

Freelancer ---> Grafična ???

Skero ::

Zanima me če mi lahko kdo pomaga kako dodati novo grafično kartico pri igri Freelancer, ker kakor zgleda je prenova in je program ne zazna??
Slišal pa sem že da se da to dodati in popraviti zato bi rad zvedel kaj natančno moram vpisat za grafično kartico Geforce 7600GS AGP ???

Že v naprej se zahvaljujem za pomoč........

dustphoenix ::

Meni naprimer ni prepotnalo GeForce 6200 AGP, ampak dela igra čisto normalno pir 1024x768 na HIGH. Tako da nevem kaj bi grafično dodajal v igro...??

Ja jst sm probou vse kvalitete slike toda nič ne pomaga, ko grem v neko bazo, planet ali ladjo se mi ob izhodu iz le te grafika popači in se pojavijo kar neki trikotniki in črte različnih barv.
Za dodajanje grafičnih kartic sem vprašal ker imate ............\Microsoft Games\Freelancer\EXE datoteko: flconfigdatabase.txt v kateri so naštete vse grafične kartice k naj bi jih podpiral in nekje sem zaznal da lahko problem odpraviš če dodaš svojo grafično mednje, česar pa ne znam ???

Lepo prosim za pomoč.........

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skero ()

Odgovor od proizvajalca. Kaj pa v drugih igrah, imaš lepo grafiko? Ker jaz bi prej rekel da z grafično nekaj ni vredu...
Pa probaj še z drugimi driverji.

Ne ne driverji vse kul sm jih dobiu zravn grafične in mi je vse delal do zdej in tud druge igrce delajo kot treba ampak bom za hec probou še na enmu kompu pa bom vidu?:\ :\

P.S. Kaj bi blo lohk pa z grafično narobe? Stara je ene 4 mesce in še zmeri pod garancijo tko d če bo kej narobe bom lohk nazaj nesu! Aja pa tnx k mi VSAJ EDN SVETUJE!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skero ()

Zoki tnx za nasvet sm zrihtou! Sm grafično vzeu vn mau spihal za foro pa še 1x naložu iste driverje in zdej vse dela normalno! Ampak mi ni jasn zakaj samo freelancer ni delou....
Aja pa a je normalno da grafična dela na 37°C ??? Al je to že preveč, komp mi dela pa a 27???

Ko boš imel grafično okoli 80°C se javi. :D

Brez skrbi, če ti tako dela ni panike! To je zelooo hladno za grafiko...
Po moje imaš tolko idle. V loadu boš imel več...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585562 (24891) Dominator
»

PCI vodilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
624905 (4125) gavro
»

RAčunalnik se samodejno restarta!

Oddelek: Pomoč in nasveti
251926 (1462) maxsustar
»

Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
705101 (4282) ross|e20
»

problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
573252 (2542) Blizz

Več podobnih tem