Forum » Omrežja in internet » Pošiljanje emailov
Pošiljanje emailov
LojzePek ::
Jest sem opazil, da če pošiljam mejle in v njih uporabljam velike fonte mi stvar pošilja tudi po par minut. V čem je fora? Sploh se pozna če uporabim bold ali italic (to pomeni krepko in poševno za vse laike) . Obstaja kaki dober software za pospešitev mejlov??
R0K ::
Kva ?
Vrjetno ti to dela Volja ane ? Da enkrat poslje v sekundi, drugic pa rabi celo minito ? To je vrjetno takrat, ce vec folka naenkrat posilja email in je server puno zaseden ... nima to nobene veze z fonti ...
...sej poglej, ko zasede 5 vrstic besedila ce je napisano bold in ce je napisano normalno ... mogoce 0.5kb več ?
Vrjetno ti to dela Volja ane ? Da enkrat poslje v sekundi, drugic pa rabi celo minito ? To je vrjetno takrat, ce vec folka naenkrat posilja email in je server puno zaseden ... nima to nobene veze z fonti ...
...sej poglej, ko zasede 5 vrstic besedila ce je napisano bold in ce je napisano normalno ... mogoce 0.5kb več ?
ABX ::
Zmanjšaj fonte, tam nekje med 3 in 4. Z 1/2 baje da ne odgovorijo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
SLOWWWeb.net ::
Jaz mislim da ni problem v majlih ampak v hitrosti linije. Lahko pa probaš tudi z kakšnim NeoPlanet. Moj najljubši brkljalnik in mail odjemalnik . Dela v vseh WINsih .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35519 (10339) | kekpek |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227753 (38259) | fr33sat |
» | prosim za komentar o novi spletni strani TURISTIČNE KMETIJEOddelek: Izdelava spletišč | 1904 (1510) | LeLa |
» | Problem z front pageOddelek: Izdelava spletišč | 2044 (1850) | jack10 |
» | OpenOffice.org v slovenščiniOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2608 (2608) | minmax |